Written by AbangNara | May 19th, 2011

khairul fahmi dan elia sudah bertunang

Setelah mendapatkan pengesahan daripada beberapa orang semalam, sememangnya Elia (Jejariruncing) dan Khairul Fahmi (penjaga gol bola sepak Malaysia) sudah sah bertunang. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua. Nantikan gambar ekslusif pertunangan mereka di BeautifulNara kelak. Abang Nara doakan hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.
kad tunang elia

Comelnya kad tunang diorang nie.

35 responses to (TAHNIAH)Elia & Khairul Fahmi Sudah Bertunang

  1. nini says:

    tahniah!!!! cpt2 la kawen!

    0

    0
  2. aku ler says:

    tahniah…semoga cepat ke jinjang pelamin!

    0

    0
  3. oshin says:

    leh jugak tengok kat blog elia… :-)

    0

    0
  4. ujang says:

    wow…tahniah la apek…

    lepas ni boleh geng dgn abg NARA…hehe ..kawin jgn tak jemput ek abg nara oi

    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/biodata-khairul-fahmi-che-mat.html

    0

    0
  5. feyus says:

    Tahniah semoga cepat kahwin dan semoga berbahagia selalu hingga ke anak cucu, cicit.
    Hati-hati, buah tembikai boleh meletup..

    0

    0
  6. Rahma says:

    Assalam… Abg Nara, my hubby suggest spy abg nara sahut seruan kerajaan spy promote tmpt2 menarik d Malaysia dlm blog drpd cerita benda2 sensasi :)

    0

    0
    • SayaPemalas says:

      “drpd cerita benda2 sensasi”..tell your hubby kalau menyampah baca benda2 sensasi takyah bukak la blog ni..tak pasal2 nak suruh orang lain bertukar..kenapa tak suruh your hubby je yang sahut cabaran tu? oh wait, typical malay, suruh pandai tapi malas buat zzzzzzzzzz

      0

      0
    • JEJARI GEMOKS says:

      sumpah aku takkan buka BN lagi kalau Bn menyahut seruan “LAKI RAHMA”.. BN bohsan! dowh!
      i love BN yg sekarang ni tempat tuk mengutuk & bergosip secara tak berhemah…~~ngeeee..

      0

      0
      • conan says:

        ntah nye.. dah nama blog gosip artis, bgosip je la. ni bukan blog pelancongan.

        0

        0
      • dun says:

        ek ele..ko sorang tak bukak..tak luak la weh…hahahaha

        member tu bg cadangan je…ilek la..

        0

        0
      • dun says:

        ek ele…tak luak pun ko sorang je tak masuk website nih..hahahaha..

        die bagi pandangan je..ko ilek je sudah…hahaha

        0

        0
      • town_house says:

        kalau jari pun dah gemok..mesti badan cam cipan kena langgar lori…dah le gemok perangai burok….camni ke cara mengutuk ko ske?/..hehe

        0

        0
  7. awan-fantasia.blogspot.com/2011/05/kelakar-jaga-kau-harun.html says:

    bertunang sudah…

    0

    0
  8. cik omei says:

    hehehe…i like… :)

    0

    0
  9. mademoiselle says:

    aik..bukan dh lama dh ke tunang?

    0

    0
  10. tahniah..semoga bahagia..sweet jer dia org ni kan..?

    0

    0
  11. tahniah lah..semoga pasangan yg sweet ni berbahagia hendaknya..amin..

    0

    0
  12. wny says:

    x berapa faham motif gmbar kt kad tunang tu..

    0

    0
  13. teq0ren says:

    cpt2 la kawen,,,jgn tunang lama2

    0

    0
  14. minah becok says:

    tunang die ke tuh??? awat mcm tua ja.. tak sesuai lah.. tp dh jodoh tkpa lah :) moga cepat kawen lah :)

    0

    0
  15. udin says:

    harap2 kerol tak jadi macam zaquan bila mabok bercinta ni… abis merudum prestasi kalo tak kerja keras, kalo prestasi hebat ari2 masuk paper pun takpe macam pemain eropah…jangan gosip je kencang tapi prestasi macam gampang(zaquan) cepat2 kawin baru berkat…

    0

    0
  16. Zaqyah says:

    waa.tahniah2…!! hepi to both of u..moga terus dipermudahkan k.. :))

    0

    0
  17. Dh bertunang?? Ok2,aku ucapkn tahniah.. Tumpang happy berkali2..*hati berkecai..hahaha

    0

    0
  18. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tu tunang fahmi tu yg pakai tudong tu? macm mak cik mak cik je mimah jambu tengok ….jangan marah ha fahmi….lagi pn ni kenyataan bukn nye minah jambu main2……anyway selamat bertunang….

    0

    0
  19. attention says:

    hahah..betul 2, mcm makcik2 la pulak. tp x kisah la klu dh jodoh dorg. cuma aku pelik tgk pompn kjp pakai tudung kjp freehair…. tp xbpe suka la tgk minah tu mcm ske publisiti jer, perasan artris la dia ni…

    0

    0
    • Achtung! says:

      Dulu dia freehair, skrg dia dah berhijrah…jadi jangan nak pelik sangat…yg mana yg lu nampak dia freehair tu gambar/video lama…

      0

      0
      • minah jinggo says:

        mana ada ni pompuan ni pakai tudung…dia tak penah berhijrah pun…….pakai masa bertunang je……bodoh lah u ni.

        0

        0
  20. attention says:

    hahah..betul 2, mcm makcik2 la pulak. tp x kisah la klu dh jodoh dorg. cuma aku pelik tgk pompn kjp pakai tudung kjp freehair…. tp xbpe suka la tgk minah tu mcm ske publisiti jer, perasan artis la dia ni…

    0

    0
  21. Moon Proffit says:

    “As soon as you truly commit to making something happen, the “how” will reveal itself.” – Tony Robbins

    0

    0
  22. Mai Clagett says:

    “Success is what you attract by the person you become.” – Jim Rohn

    0

    0
  23. fazirawr~ says:

    seronok penjaga gol kite….

    0

    0