Written by AbangNara | January 14th, 2011

kru edry

KRU nampaknya semakin hari semakin maju dalam industri hiburan tanah air. Terbaru, Edry KRU berjaya menempa nama di dalam Malaysia Book of Records untuk Most Number of Awards won in Malaysia Film Festival untuk filem Magika. Hebat tak hebat ah Edry KRU nie. Bukan senang nak dapat masuk buku redok. Abang Nara dulu dapat masuk buku rekod displin je.

KRU yang bermula daripada bidang nyanyian dengan album Canggih, KRU kini adalah satu nama besar dalam bidang hiburan Malaysia. Kami dapat rasakan filem terbaru KRU iaitu filem Merong Mahawangsa bakal menjadi satu filem epik Malaysia. Kami kagumi kehebatan KRU merancang masa depan mereka. Bukan senang untuk mereka yang tak berwawasan untuk menempa nama seperti KRU sekarang.

Buat anda semua, sila like Facebook KRU sekarang jugak. Untuk pengetahuan, KRU sudah keluarkan single terbaru yang bertajuk “GANAS”. Dan khabarnya KRU sedang mencari model ala-ala Japanese look untuk video klip mereka. Abang Nara tak layak sebab Abang Nara 100% Melayu look. Info lanjut kat Facebook KRU ye.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (TAHNIAH)Edry KRU Masuk Malaysia Book of Records

  1. Jejai sendat says:

    Aku rekomen kan Jejai! conpem cair pompuan sendat2 tgk…

    0
    0
  2. MisstauruS...MisspocO says:

    Tahniah…!!!

    0
    0
  3. scorpioncat says:

    tahniahhh….

    0
    0
  4. Kasih says:

    tahniah… mmg ptt pun edry atau kru tu sndr dpt anugerah sbb drg dh byk berjasa pd industri.. dan anak2 muda malaysia yg berwawasan… syabas ;)

    0
    0
  5. effie says:

    tahniah Edry! ku tak sabar nk tgk Merong Mahawangsa..!

    0
    0
  6. huhu says:

    congrats edry n kru n the whole team! :)

    0
    0
  7. LONDON says:

    Merong Mahawangsa nanti aku nengok kat Astro je

    0
    0
  8. papejer says:

    stkat filem magika tu dpt book of record..
    igatkn buat piza terpnjg ker atau rekod lagu plg lme ke..
    hehe..

    0
    0
  9. alia says:

    sorry, off topic sikit..
    tapi edry ni makin berumur makin ensem kan…
    abg2 makin berumur, makin kureng ensem sket…

    0
    0
  10. huhu says:

    walaupun kru ni cemerlang, n byk bantu badan2 kebajikan n entertainment , xde pun dorang terhegeh2 nak gelaran dato’…mcm….yg c jual gelang 2 hehe

    0
    0
  11. anonymous says:

    tahniah…
    hehhe..nk kuar topik jap..nape blog ohbayu.com 2 sbjik cm BN..ngatkn BN mule2 bkak td..cume content dy de yg same n de yg len ckit r..

    0
    0
    • mmmmm says:

      a’ah sebijik same mcm bn la………………bang nara gi la check blog tu same mcm bn tp isi jew x same

      0
      0
  12. Reena says:

    Tahniah lah ciiikkk..David Teoh tak terbakar ker? Bukan apa…apek tu leh tahan gak jaki dia..ngeeee…

    0
    0
  13. gosipgurl_fea says:

    KRU ada juga org kenal di japan ^_^ TAHNIAH!

    0
    0
  14. zuarxpdc says:

    khairul fahmi boleh tu..ape kate kite propose kt kru..agagaga

    0
    0
  15. MH says:

    wah tahniah!! dulu bidang music skang filem

    0
    0
  16. al hakim says:

    tahniah edry..semoga Malaysia akan terus mencipta nama di mata dunia..=)

    p/s:awak..berat ke dugaan bercinta?(lawat pilihan hati ye..)

    0
    0
  17. along says:

    wahhhhhhhhhhhh tahniah!!!

    0
    0
  18. nana says:

    diorg nk cari model ala2 jepun daa… saper la yg suggest kan c jejai tuh… jepun tang manerr??? jawa ader la… anyway… tahniah edry…!!!!

    0
    0
  19. KRU memang terbaik..lain dari yang lain..tahniah edry!

    0
    0
  20. zmrud says:

    kru artis paling berjaya kat malaysia ni uols….respect ar!

    0
    0
  21. Tipah tetipu says:

    congrats!!!! well done…

    0
    0
  22. akutetapaku says:

    congrats edry~

    0
    0
  23. Hebat tol abang edry ni.

    KRU production mmg terbaik.
    penghasilan filem sangat berkualiti tinggi.

    0
    0
  24. ariisa says:

    Congratulations Edry!! At last ada jgk yg buat quality films..jgn mcm filem2 yg ‘itu’..asyik2 ttg islam sesat yg menuju ke jln yg benar..itu je plot kbnykn cerita die..at least filem2 kru nie mantap dri segi quality & cerita. Magika is the improvement in malaysian films. Bunyi latar pun x ke dlm. X pyah pkai hantu, or whateoever..hrp2 pmbuat film2 malaysia rake in more new ideas please! Org2 kru mmg talented & creative.

    0
    0
  25. ewan says:

    thniah edry n da whole teams..keep up ur good works..without sexy ladies in ur film,still laku jgk.bgus2.malaysian da bukak minda da skng ni.xpayah nk wt cte y ade sexy ladies..ingt laku sgt la 2..wekkkk..geli mak tgk!!!

    0
    0
    • azam says:

      haha betol 2.. xpayah ade adegan2 bergonjeng atas katil ke ape ke.. mandi di bilik air tanpa seluar dlm la..konon nak tunjuk realiti..hahahha

      0
      0
  26. eszol says:

    kenapa x dapat record untuk composing the most number of song with same melody?

    confirm boleh dapat punya

    lagu dorg semua sama

    mcm cerita melayu yg revolve around the same exact thing

    0
    0
  27. kurus says:

    tahniah edry n abang2 n kompani
    keep up the good work of art

    0
    0
  28. iPhone BlackBerry says:

    Congratulations edry n kru..x dpt pangkat Dato’ ke?bny hasil kerja kru yg membanggakan tanahair n business pun juta2..Cuba jual gelang lak lepasni ;p

    0
    0
  29. cilipadi says:

    memang bebaloi n layak pun msk Msia book of records…anak2 aku dok layan citer ni dah berpuluh kali still xboring2…siap bole hafal lg dialog… cuma kalu bole xperlu la msk unsur2 lucah agak kurang sesuai utk kanak2…

    0
    0
  30. treatmen says:

    tahniah. aku tak kesah, janji orang melayu.

    0
    0
  31. cs says:

    nubhan sesuwai kot…

    0
    0
  32. as says:

    wah tahniah..ala jepun?amek stacy la hehe

    0
    0
  33. car says:

    I will browse more of what you’ve write on your blog , very nice work.

    0
    0
  34. Your artical is indeed simple nonetheless retains a touch of elegance along with grace. And when using the options and even customization you have enabled, I’m sure it will eventually appeal to a lot bloggers. It’s pretty commendable that you want to let usa, the customers, to contain a wide number of themes for our blogs. Keep these folks coming!

    0
    0