Written by AbangNara | January 1st, 2010

gambar tunang angkasawan negara

Angkasawan negara kita, Dr. Sheikh Muszaphar akhirnya dah selamat bertunang ngan Dr. Halina hari nie (1 Januari 2010). Cuba korang tengok gambar pertunangan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina kat atas tue. Memang dua-dua sama cantik dan sama padan. Sorang pakai baju kelabu sorang pakai baju pink. Nie kalau kawin nanti dapat anak mesti hensem gila-gila punyalah.

Tahniah buat angkasawan negara kita. Semoga segalanya selamat menuju perkahwinan yang dirancang pada 10/10/2010 nanti. Kami akan uploadkan kalau ada lagi gambar majlis pertunangan angkasawan negara kita nie. Tahniah sekali lagi dari kami kepada pasangan nie.

45 responses to (TAHNIAH)Dr. Sheikh Muszaphar Dan Dr. Halina Selamat Bertunang

  1. bawang golong2 says:

    tahniah…

    0
    0
  2. fed eug says:

    tahniah…………….semoga berkekalan selalu………

    0
    0
  3. aTan aHmad says:

    Tahniah | Mmg secocok ~ Bagaikan pinang dibelah belah ~ Kekekekeke….

    0
    0
  4. tED| says:

    selamat bertunang! semoga hingga ke jinjang pelamin!

    0
    0
  5. a1zudd1n says:

    taniah..moge jodoh berpanjangan :)

    0
    0
  6. gemok says:

    cntiknyer dr halina….ble la aku nk cntik cm die…ahahaha

    0
    0
  7. colourluna says:

    machonye dato sheikh.. !ayoyooo!!

    0
    0
  8. maz says:

    slamat bertunang..fuhh!!!!mmg spadan..hehe

    0
    0
  9. Bagai pinang dibelah dua…sama cantik sama padan…anak mesti lawa2 hensem2 nanti…

    0
    0
  10. pinkypanthers says:

    tahniah…
    semuga sampai ke jinjang pelamin…

    0
    0
  11. bol rada bol says:

    tahniah dr…together 4ever yaa!!! hidup mrsm

    0
    0
  12. farra-eng says:

    wah cantiknya Dr.Halina nie..rasanya tadi kat Berita TV3 ada kuar cerita pasal pertunangan angkasawan negara (^.^)

    0
    0
  13. tahniah!!!!!semoga hepi ke akhir hayat….

    0
    0
  14. mmg lawala dua2 org ni….

    0
    0
  15. pinkapplejuice says:

    tahniah!!!!! bkn dh bergelar datuk o dato’ ke dr sheikh ni?

    0
    0
  16. nha says:

    Semoga kekal sampai ke perkahwinan nanti..

    Tergamak orang ckp dia ni tak straight hisy….

    0
    0
  17. Piston Pecah says:

    memang sepadan lah..

    0
    0
  18. mawarBERDURI... says:

    caya lah angkasawan ngara kita….
    smoga bahagia hendak-Nya……
    AMINNNN…………….

    0
    0
  19. pening says:

    Tahniah, cmnela rupa anak2 dorang nnt ya…sure mantoppp….

    0
    0
  20. fiza says:

    dia nie angkasawan tp popular je lebih. menghabiskan duit tax payers je, sibuk bab kawen la, kempen kanser payu dara la. you are astronaut so behave like one dude! that’s sounds so malaysian-scientific idiot. dia pegi space pun pasal dia mlayu jer,biasela malaysia…

    0
    0
  21. ewiezz says:

    Tahniah,,, semoga cepat2 nikah… jodoh berpanjangan

    0
    0
  22. damnhot says:

    eh batu kawen ke..ingtkan dah kawen mamat ni…ADE AKU KISAHHHHHHHHHH?????

    0
    0
  23. hothotheat says:

    same padan la 2..
    ha3..hope kekal la smpi ank cucu..
    =)..

    0
    0
  24. oohhoii says:

    hehehe pink..yg bawah tu pun pink jugak kot..hahaha

    0
    0
  25. wahhhhhhhh….
    dr dh kawin dah..
    dr hensem sngat…
    dr halina pown nmpk berseri2.
    nnti dr mat bku psl diri dr plak..
    hehe

    0
    0
  26. ANWC says:

    Sama2 padan… suka tengok :)

    0
    0
  27. rockapalooza says:

    chantek

    0
    0
  28. kamu dua org nampak bercahayala….saya amat suka

    0
    0
  29. pEnArI pOcO2 says:

    frust lar aku kalo mcm nih…
    huhuhu…

    0
    0
  30. double b says:

    wah..tahniah..
    cantik dan padan sangat..
    nampak sweet je pasangan ni..tahniah sekal lagi ye..

    0
    0
  31. cutes_ieda92 says:

    tahniah,,,arap hbgn nie kekal hgga ke akhir hayat n salamanya!!!!!!!!

    0
    0
  32. cties says:

    chantek tertarik kau mmg d bom la..so sweet..nmpk ayu manis n lmbt aje..penuh kesedrhanaan

    0
    0
  33. sunset says:

    Muka sama cantik, sama padan. Dalam, belum tentu secantik wajah. Entah apa-apa yang dibebelkannya kat angkasa tu. Baca Rukun Negara pun silap. Apanya yang ‘KELURUHAN Perlembagaan’ tu? Sindir kerajaan kah?

    0
    0
  34. fiqa pinkey says:

    semoga berbahagia hingga ke anak anak cucu.

    0
    0