Written by AbangNara | June 23rd, 2011

dr sheikh

Ala gembiranya tengok muka excited Dr Halina dan Dr Sheikh Muszaphar menunggu kelahiran anak sulung mereka bulan hadapan. Nampak sangat memang teruja tahap gaban. Dr. Halina pun berseri-seri sangat wajahnya. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua.

dr sheikh

Jantina anak mereka tidak dikenal pasti kerana mereka berdua tak pergi buat scan. Memang sengaja nak buat teruja lebih katanya. Apa pun sama-sama kita doakan agar semuanya berjalan lancar. All the best.

[jetpack-related-posts]

51 responses to (TAHNIAH)Dr. Sheikh Muszaphar Bakal Bergelar Ayah Bulan Hadapan

  1. Razer.SlaYeR says:

    owh…….

    0

    0
  2. me says:

    comelnya depa..ank mst comel gak!

    0

    0
  3. Nana says:

    Tahniah..didik anakmu dengan nilai akhlak yang baik dan saya doakan kebahagian kamu berdua..

    0

    0
  4. KakLong says:

    Berseri betul Dr Halina nih…seri org mengandung..
    Congrates for the upcoming baby…semoga selamat ibu n baby..

    p/s:apesal tetibe rasa excited terlebih2 ni…mcm aku lak yg mgandung..konfius

    0

    0
  5. KakLong says:

    Wahh..berserinyer Dr halina nihh..
    seri org mengandung..
    congrates for the upcoming baby…
    semoga sihat mummy and baby..n selamat melahirkan..

    P/s: apesal tetiber rasa terlebih2 excited ni, mcm aku lak yg pregnant..huhu konfius

    0

    0
  6. Zyrania says:

    Tahniah, sweet je mereka ni, anak nanti pun insyaallah akan ikut jejak langkah parents die kan :)

    0

    0
  7. Ms.Fathihah says:

    sweetnyer dr.halina…berseri-seri

    0

    0
  8. aa says:

    Alhamdulillah .

    0

    0
  9. zaza90 says:

    sweet.. :-)

    0

    0
  10. kid says:

    tahniah buat mereka.. aku rasa baby girl.. hehehe
    Dapat Grapevine Ketiga!!

    0

    0
  11. keberisiannya terserlah..hehehe.. ^_^V

    0

    0
  12. bai says:

    alhamdulillah…nak dapat baby dah! memang berseri dr halina..comei ja

    0

    0
  13. tengkusidek says:

    siyes muka bini dia mcm Isma AF..sama kan kan..

    0

    0
  14. youngman says:

    mesti depa tengah seronok tu..

    takpela, kta doakan abang nara pun cepat-cepat dapat anak..

    jemput singgah..klik sini, perkara yang perlu dilakukan jika terlanjur

    0

    0
  15. mendonan says:

    congrats!

    I wonder, will his baby be checked for any sign of any signal of abnormality (be it good or bad), sebab ayah dia pernah gi and stay in space? Any study on good/bad effects of staying in space on sperms?

    0

    0
    • lelakihensem says:

      boooooooooooooooooooooooo~

      0

      0
    • wak lu lah bhai says:

      soalan jenis hapa yg lu tnya ni weii.. cam orang bodoh tak gunal akal… pale hotak lu kasi taruh kat lutut ke weiiii….

      0

      0
    • bongek says:

      konon2 tulis omputeh macam ko bijak sangat ah padahal bingai. dia bukannya bermastautin kat sana cuma tinggal beberapa hari jah. haih manusia manusiaa..

      0

      0
  16. queen says:

    Menantikan kelahiran anak yang pertama mmg sgt teruja.. Dari wajah mereka berdua ni dah terpancar rase gembira untuk menunggu kelahiran bayi.. Semoga semuanya selamat.. InsyaAllah… Ape2 pun tahniah to both of them…

    0

    0
  17. June says:

    dr.halina yang cute bersama kemontelannya.btw, still comei bebenor.

    0

    0
  18. ZAZA says:

    maybe boy..sbb Dr.Halina sgt berseri-seri..

    0

    0
    • ayna says:

      ZAZA,
      teringat restoran roti canai buatan melayu yg sedap kt setapak… restoran ZAZA.. hehe..

      0

      0
  19. kembang kuncuop says:

    Bn bile plak? jgn asyik ngn blogging je smp xsempat nk servis..kuikuikui

    0

    0
  20. sharifah says:

    tahniah!

    tapi aku tetap setia menunggu Siti mengandung..

    0

    0
  21. chaq says:

    bestnye….msti bby u all cmel cm mama n papa die…..amin….congrate!!!!!!

    0

    0
  22. maria says:

    Cantik + comel + manis…dr halina…bersihnya wajah ibu mengandung nii..

    0

    0
  23. analuv says:

    sronoknye tengok kebahagiaan diorang……. bile la agaknya aku dpt berkeadaan begini………

    0

    0
  24. nini says:

    congrats…sweet sgt.msti baby comel..
    p/s: sape la yg dr awal komen klik unlike je…nie msti bekas gfren Dr Sheikh hak3…

    0

    0
    • Suri says:

      X , I rs org yg sama yg dislike seme entry yg baik2 sblm ni pun, x logik komen yg xde apapun nak dislike gak

      0

      0
  25. ash says:

    propa jela doktor nih..baru je tuhari aku baca kat paper dia ckp bakal menimang anak perempuan..skang tetiba ckp tatau jantina n tak nak scan plaksssss..ahahaha

    0

    0
  26. apepun tahniah utk depa …doakan smoga sihat hendaknye dan bsalin dgn elok…syabas sms dan isteri…
    love both so much…..

    0

    0
  27. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu teka ni mesti anak kembar ni tol tk bang nara…..kalau anak kembar sepasang pompan mesti jambu habis anak dia ni…………………tengok lah mak dia puteh melepak……….semoga bahgia…..

    0

    0
  28. Suri says:

    Tp jeles kulit yg mulus itew, btuah sguh

    0

    0
  29. nim says:

    la bukan ker dia dah pakai tudung lepas kahwin ari tu???

    0

    0
  30. shila says:

    dah balik haji tapi still tak nak pakai tudung.hmm

    0

    0
  31. majun sangkut says:

    korang ni kan..xda isu lain ke nak cakap..asyik2 isu pakai tudung je..bodan giler dowh..korang yang bising2 ni, korang tu pakai tudung ke?amal jariah semua cukup ke?aku x paham betol la ngan korang ni. bertudung itu mmg wajib. nanti da datang seru tu, dia pakai tudung la. kalau pakai tudung tapi x ikhlas, xda maknanya jugak. aku tgk artis yang pakai tudung hanya kerana fesyen semata2. tgk mcm yuna tu. mula2 masuk dunia hiburan dulu bkn main sweet je tudung dia. la ni, ampa tgk sendiri la..tudung makin singkat, x mcm dulu. yang tu ke korang nak tgk?? aritu aku g makan tgk pempuan pakai tudung tapi merokok..depan org ramai plak tu? so,apa maknanya bertudung kalau perangai mcm tu?korang fikir2kan lah ye.jgn dok kutuk2 je.

    0

    0
  32. Lily says:

    kecoh jer dia nie…setakat ke bulan perabih duit rakyat baek tak yah…gie bulan pun bukannya buat apa..
    memang giler glemer betul laa mamat nie..!

    0

    0
    • ada ku kesah says:

      ko jeles ke?

      0

      0
      • mail lambung says:

        apa ke bingai sgt ko ni…dia bkn pegi bulan la wei…ko balik buat revision dulu..ngutuk org je kerjanya..kalau kutuk betul, xpe la plak…

        0

        0
  33. neyna says:

    setuju bab projek gi bulan abiskan duit rakyat, padahal boleh je duit tu utk enhance education budak2 kiter yg byk kekurangan ni. tp takleh blame dr Muzaffar la coz die join je program tu,bukan dier yg request for that. Tanya gomen la apa rasional bazir duit buat program mcm tu, as if negara kita kaya raya. Btw tahniah iye dr M n dr H, semoga selamat semuanya.

    0

    0
    • bengap says:

      bila masanya die pegi bulan?
      hahaha!
      sah katak bwh baldi..

      0

      0
    • mail lambung says:

      ni sorang lg bingai…dia x g bulan la wei…ko ni bukan setakat kutuk tau x…fitnah sekali…mmg bertambah2 la dosa ko ni

      0

      0
  34. neyna says:

    oh ya aku ni katak silap masuk tempurung.. Silap2.. Pegi angkasaraya..

    0

    0
  35. siti says:

    serious cantik dr .halina…:)

    0

    0
  36. lelaki says:

    tahniah dr sms dan datin dr halina

    0

    0
  37. amirazros says:

    Salam Perkenalan,

    Alhamdulilah. Saya berkahwin, sama tarikh dengan Dr. Sheikh Muszaphar dan juga Jimmy Shanley iaitu pada 10.10.10 ;D

    Dan 2 hari lepas saya dikurniakan dengan Puteri Sulung bernama Amanda Sofea. Begitu juga dengan Jimmy. Beliau juga telah dikurniakan Puteri Sulungnya bernama Zahrah Shanley.

    Sekarang tunggu masa Dr Sheikh pula menyambut anak sulung mereka

    p.s : Semoga semuanya selamat. Insya-Allah

    Amir Azros
    Admin Pakar Keluarga

    0

    0