Written by AbangNara | July 15th, 2013

Alhamdulillah. Gembira Abang Nara mendengar berita kehamilan Betty Benafe ini. Pasti Betty dan suami sedang teruja menunggu kehadiran cahaya mata pertama mereka. Untuk makluman, Betty telah berkahwin dengan Bruce Darghous pada 8 Disember 2012.

betty benafe

Kata Betty kepada Sinar Harian mengenai kehamilannya:-

Saya sangat teruja menanti kehadiran anak pertama kami. Saya tak kisah jantina anak kami. Tapi saya berharap sekurang-kurangnya kami ada sepasang. Tak kisah mana satu (lelaki atau perempuan) yang dapat dulu. Setakat ini, saya tak ada muntah atau mengidam apa-apa. Cuma berat badan saya turun sampai empat kilo kerana saya tak ada selera makan dalam tempoh tiga bulan pertama itu. Tapi di awal-awal kehamilan, saya rasa panas sampai saya potong rambut pendek. Saya sedar saya hamil apabila kehamilan saya sudah dua minggu

Semoga semuanya berjalan lancar buat Betty dan Dhargous. Kepada Betty, sila jaga kesihatan anda. Jangan lupa makan banyak-banyak ketika bersahur supaya anak anda mendapat khasiat yang secukupnya. Tahniah sekali lagi atas berita gembira ini.
ryaniezP.S: Bakal berkahwin tetapi masih belum berjumpa dengan jurugambar hari bahagia anda? Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan khidmat Ryaniez Moments Photograpy.dengan harga serendah RM1111. Pasti berbaloi dengan kualiti yang mereka berikan. Info lanjut, layari Facebook Ryaniez Moments atau www.ryaniezmoments.com.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to (TAHNIAH)Betty Benafe Kini Hamil 4 Bulan

  1. miss s says:

    ank nnti mesti comel..dan name jgn pelik plk

    0

    0
    • ayam jepun says:

      CONGRATULATIONS

      0

      0
    • ddd says:

      name pelik pun xpe kalau baik maksudnya..kadang2 pelik pada kita tp tidak pada diorang…name omputih ke orang itam ke, kalau baik maksudnya ape salahnya..bubuh la name yg beri maksud dr negara mane pun,,kalau elok,teruskan..Allah kan maha mengetahui..

      0

      0
    • kak timah says:

      BERITA NI DAH LAMA DAH KELUAR KAT METRO AHAD BEBERAPA MINGGU LEPAS,INI LAH HASILNYA KALAU ASYIK COPY PASTE JE

      0

      0
      • bukan kak timah says:

        memang ler dah lama keluar…mana la tahu ado org yg tak tau ker…

        0

        0
        • anis says:

          betul2..sbb sy pun xtahu sebelum nie ..xsempat nk baca paper.. baca dlm blog abg nara je baru sy tahu yg dia pregnant.. btw, tahniah..

          0

          0
        • kak timah says:

          ORG YG XTAW TU KO JE KOT XBACA SOK KHBAR MCM TU LAH,KAU NI MESTI SURI RUMAH PPRT 24 JAM KAN?????

          0

          0
        • budu says:

          kak timah, tolong jangan hina suri rumah..

          0

          0
  2. ida comel says:

    Tahniah..alhamdulillah

    0

    0
  3. teringin nak anak says:

    bestnyer..cemburu dan rase hepy utk org preknen..bile la mse sy plak nk dpt anak.sob sob sob..

    0

    0
  4. Ayam Afrika says:

    Congratz, nanti dpt la anak muka arab. 4 bulan boleh terima lg, yg 1 minggu dah declare hamil 2 yg sgt2 pelik, only in Malaysia

    Kalau betul pun hamil 1 minggu, sy x berani bgtau umum dulu, tunggu lepas 3 bulan setelah kandungan xde pape n sihat, baru berani bgtau…(kata2 org tua, nanti kalau xde rezeki gugur kang semua org tau yg isteri yg baru mengandung dah gugur)

    0

    0
    • Mak jemah pemalu says:

      Cerita yg dh suam xyahlah ko nak panaskan kembali..ko pun xtau citer sbnrnyer..lebih baik byk diam bulan pose ni..

      0

      0
  5. Mak jemah pemalu says:

    Cerita yg dh suam xyahlah ko nak panaskan kembali..ko pun xtau citer sbnrnyer..lebih baik byk diam bulan pose ni..

    0

    0