Written by AbangNara | October 23rd, 2009

banglo linda onn

Kepada lelaki-lelaki bujang di luar sana, silalah pergi mengorat Linda Onn secepat mungkin dan kebarangkalian besar anda dapat tinggal di dalam banglo Linda Onn yang berharga RM2.4 juta. Perghhhhhhhhh ~~~ RM2.4 juta tue beb. Sebut betul-betul. J.U.T.A. JUTA. Seriously kami sangat kagum dengan kehebatan Linda Onn.

Tahniah kami ucapkan kepada Linda Onn sebab dia guna duit dia sendiri untuk bina banglo nie. Ala, dia kan ada kedai nasi ayam ngan asam pedas. Itulah sumber dia kumpul duit dengan penat lelah untuk membina banglo nie. Memang kagum sekagum kagumnya kami dibuat. Jangan pandai-pandai cakap yang ada Dato’ Dato ke, VVIP ke yang taja Linda Onn nie. Nie semua duit dia sendiri tau.

Buat Linda Onn, anda nak tunggu apa lagi? Duit dah banyak. Rumah dah banglo. Bila lagi nak kawin? Dah kawin nanti barulah tak sunyi sangat banglo besar awak tue. Kalau duduk sorang-sorang takut sesat dan sunyi plak dalam banglo tue. Hehehe.

78 responses to (TAHNIAH)Banglo Linda Onn Bernilai RM2.4 Juta

  1. amy says:

    wah kaya nyer dia..

  2. greenapplejuice says:

    TAHNIAH!

  3. amy says:

    best la kalu umah mcm nie kan.. kan..

  4. amy says:

    ader kolam renang la.. huhuhu jelesnyer.. panas nie.. kalu dpr swim oooo syok nyer..

  5. aries_april says:

    mak ai…
    2.4 juta tu…

  6. aries_april says:

    bnyk tu jer ker pic kak nara?
    update ler lagi….

  7. Zaza Muhammad says:

    wah!!!! memuda dah pandai kumpul harta,,, bagus2x..

  8. virgo says:

    tahniah linda….
    muda2 dh byk harta..
    kerja kuat demi msa depan…

  9. ANneDeSilva says:

    congratulations linda…

  10. virgo says:

    aku ada tgk pic umah linda nie dlm paper …
    mmg cntik giler umah die…
    ntah bpa RM abis utk deko umah cam tue…

  11. ROHAIFI AZRI says:

    TAHNIAH. ARTIS MACAM NI LA BARU ORG HORMAT. XMENGHARAPKAN DUIT TAJAAN!

    CUMA AKU HARAP, LINDA ONN CUBA2LAH UNTUK HINDARKAN DIRI DARI SEBARANG KONTROVERSI SELEPAS INI.

  12. pergh….kaye gile…..

  13. cun says:

    tahniah kak linda, saya hormati usahawan muda sperti kak linda.. saya kagum dngan semangat kak linda.. TAHNIAH sekali lagi

    • ctzen says:

      mmm…
      sape ler yg jd laki dia
      sian fahrin, xbyk wit cam linda…
      klu tak, msti linda nk dia..
      upppp..slh ckp ker…

      • bungakembangseribu says:

        ko ni mn tau yg fahrin tu xder duit??? haha.. duit tak penting bai…. jaji lepas untk hdup… lau kaya dit tapi miskin jd muslim sejati buatpe… aku nah ikot abg aku g lokasi tmpt abg aku jd pelakon tmbhn dlm drama yg fahrin berlakon ni.. smpai je wktu solat… terus solat… biar miskin kat dunia tp kt kaya kat cc allah…

  14. fiza says:

    x payahla kawen, buat carik masalah je, once jantan dah masuk dlm idup, jahanam jadinyer…dpt pulak datuk yg telan duit bini mcm laki si siti tu, buang boreh je

  15. pinkypanthers says:

    kayo kayo kayo…
    tp aku mmg x minat ko linda….

  16. Trans says:

    pergh…
    kaya minah ni yerk…
    aku x tau la smpi bila nk nmpang duk ngan mak bapak ni…

  17. pinkypanthers says:

    argh………
    ngantukkkkkkkkkkkkk…………………………….
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  18. ctzen says:

    sliding door tu, buka2 je dh kolam renang
    kalo org dtg bwk anak kecik, pelepup jatuh dlm kolam
    ish, xde ketokohan ciri2 keselamatan langsung
    apa yg diorang pkir masa nk wat cam tuh
    (pandai nor ke aku ni)

  19. bangiperdana says:

    inilah contoh usahawan muda kita….
    Bravo Linda

  20. taiko says:

    Hasil usaha yang berbaloi..
    baguslah

  21. aries_april says:

    mrng all…
    ummuah…..
    x abis g ker citer linda ni?

    kaya tul la dia ni….

  22. pinkypanthers says:

    x habis lg page ni…
    xde citer len ke?

  23. kayerrrnyer kak linda… boleh berenti keje dah ni!

  24. pening says:

    Biar betul c Linda onn ni…bnykj tul wet dia…passlah kat kiteorg ni….

  25. pinkypanthers says:

    lalalalala…….
    lololololo……
    lilililili…………..

  26. amy says:

    lalala…

  27. mokyah says:

    nampaknya linda dah tergolong dalam insan yang berkemampuan.mudah2an terbuka untuk menunaikan haji.lebih afdal…amin….

  28. yana says:

    fullamak!!
    swimming pool dpn pintu jer..
    klu rase2 pns,leh trus terjun situ..
    haha!!

  29. amy says:

    swimming pool… terjun yop jgn xterjun.. hahaha

  30. Mr. Cuz says:

    hebatĀ²..bile la aku nk buat umah mcm tu gk..hehe

  31. gosipgurlfea says:

    alah bnag nara………takde gosip terbaru ke……………………………………..:( :P

  32. Anonymous says:

    Hai

  33. lanToK LeW says:

    ala…x de page baru g kew???
    huhuhuhuhu….
    makin sunyi daa bn skunk nie….

  34. gosipgurlfea says:

    bang nara sibuk ngan project Alpha kot..Update le………….

  35. wilaya says:

    nak ngorat dia ? kena ada banglo gak nilai mesti lebih 2.5 juta . Kalo tak dia kata,’nak numpang rete aku la tuh……..

  36. naim says:

    mana kumen kawa2 nd..

  37. baem says:

    memang kaya linda nie..mana dapat duit nie..sangsi-sangsi.

  38. joegrimjow says:

    nak p minang linda la
    eh
    da kawen da

  39. waa…murahnya rezeki…dapat bina banglo 2.4 juta…

  40. alpha says:

    HEBAT….Ini kejayaah yg patut kita contohi! klik pd nama saya tu….

  41. Lisa says:

    Hey, that’s fab. You go girl! Congrats for making it on your own. I especially like that the swimming pool is adjacent to a living room so boleh terjun terus (tapi basah la pulak sofa ek?) Ooo, boleh hang2 (tangan dan bahu atas lantai kaki terkibas dalam air) sambil maid hulur kan fresh oren… tengok tv… jawab telefon.. nice!

  42. awek cun says:

    ermmm bestnya kalau aku dpt duk rumah mcm ni..tk keje pun tk per hehe..

  43. valentine says:

    linda onn nie mmg defensive tp kekdg wat die rse xperlukan laki dlm idup die..sume bnde die leh wat sndri…xelok gak tok idup die…kte sume lahir idup berpsangan…so die watever pun kne gak pk idup berdue nti…terllu dfnsive wat ati jd keras…

  44. eina_ab says:

    kak linda,luv u!!!!!
    lawan je fahrin 2..
    n..
    cantik rumah baru..
    hehe..