Written by AbangNara | March 29th, 2013

Selain daripada Irma Hasmie dan Redza, hari ini juga merupakan hari gembira buat pasangan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha. Kira-kira jam 2.17 petang tadi, Zaquan telah berkongsi berita gembira yang isterinya telah pun selamat melahirkan seorang bayi lelaki.

gambar anak ayu raudhah

Ayu Raudhah telah melahirkan putera sulungnya ini di Hospital Columbia Asia di Johor. Jutaan tahniah diucapkan buat mereka berdua. Cepat-cepatlah kongsi gambar si comel anda. Pasti ramai yang tak sabar untuk melihat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to (TAHNIAH)Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

  1. pelik says:

    tahniah.. semoga zuriatnye menjadi anak yang soleh..

    0
    0
    • Anonymous says:

      tahniah ayu n zaquan. bahagianye dpt baby. Semoga mjadi zaquan n ayu semakin bahagia. amiin

      0
      0
    • jijie says:

      alhamdulillah.. pasni anak fasha pulakkk.. :)

      0
      0
      • janda jambu siang hari says:

        tahniah dapat baby…tak sabar lah makcik rozita korang nak beranak kacuk pasni… anak dia lagi comel katanya…

        0
        0
    • kamariah says:

      tahniah…semoga bahagia hingga akhir hayat…

      0
      0
    • kak timah says:

      pasha sendat bila lagi??????????????????

      0
      0
    • cik pedas says:

      senang ko lahirkan anak ye pmpuan propa setelah kauu jahanamkan ruma tangge biras koo…nyampah tul ak laaa dengan si propa ni..next la nara plz laaaa takyah plak pasni kua brite dorang nak namakan anak dorg nama ape plak….next!!!

      0
      0
      • ok jerrr says:

        to..cik pedas

        mana awk thu ayu perempuan propa..mana awk thu dia menjhnmkn rumhtngga biras dia..ada bukti ke..awk nmpk gn mata ke,,awk knl dia ke,,,klau stkt dgr gosip dr jauh..blm tntu lg sahih..yg dekat pon blum tentu kita bley pcaya..jgn mjtuh hukum sesuka hati wlau pon awk mint sgt kt rita..

        kita sape nk ckp sng atau sush seseorg tu mlhirkn ank..tu smua kje Tuhan..dr dia mgndung lg org dok kutuk dia laki bini..ank tu rezeki dr Allah..lau jht mana pon seseorg tu,,jgn kita doakn buruk2 utk seseorg..lbh2 lg di saat mereka mdpt pkhbaran yg mgembirakan..apa prsn awk lau org kata cmtu bila awk dpt ank..tntu x suka kn..

        dia artis..laki bini dua2 org knl..apa slhnya lau dia dpt ank [email protected] kongsi berita..kluar sna sni..biasa la tu..lau awk x suka.. ada org lain yg suka..msing2 ada peminat msg2 kn..lau dia nk gtau nama ank dia pon biar laaa..lau rita leh tunjuk kasut dia beli kt ank dia..smbut bday ank dia..ank dia gtu gnie..mcm2 lg laaa..
        lantak la ayu gn zaquan nk gtau psl ank dia pon..msg2 ada ank..lau dia sorok pon.. org mgata gak..tgok eira syazira n izad..lpas lhrkn baby.. dia x tunjuk pon muka ank dia..bkn x nk tunjuk..cuma tunggu lpas majlis bru nk tunjuk..tu pon org kata mcm2..sombong la..kedekut nk kongsi gmbr ank la..mcm2 pemint nie..
        sme mcm awk la..awk peminat rita..awk sokong la rita..awk maki ayu..org lain minat ayu..minat zaquan..tentu la nk dgr berita ttg dorg..beautiful nara nie bkn slot khas utk ruangan rita jer okeyyyy..tq

        0
        0
      • Anonymous says:

        DOSA BESAR U ‘CIK PEDAS’..TAK TERAMPUN DOSA U JIKA TIDAK MOHON MAAF PADA MEREKA BERDUA….TIDAK TAHU HAL SEBENAR JGN MASUK BERANI MEMBUAT STATEMENT..LEBIH BAIK BERDIAM DARI KATA BEGINI…NAUZUBILLAH U NI..

        0
        0
        • cik pedas says:

          semua entry psl ayu raudhah lately ni cik pedas hentam…tibe2 rase bersalah plak….kite ni xtau kn sebenarnye ap yg berlaku kan..erm ayu & zaquan maafkan cik pedas yeee….semoga berbahagia hendaknye…jadi la biras dan mak sedara terbaik buat anak2 aidil wokeyhh….salam ~ sob….sobb….

          0
          0
      • Larut Bukit Larut says:

        Teruk betul cara cik pedas berfikir.. Jelas menampakkan kebodohan diri sendiri.. klu ko x minat x payah baca dan komen.. Pi main jejauh.. Blah!!!

        0
        0
    • Akus says:

      alhamdulillah..tahniah buat zaquan & ayu..semoga baby anda berdua nnti jdi ank yg soleh..sht sejahtera hendaknyer..amin..

      0
      0
    • Olga says:

      AYU RAUDHAH SEORANG WANITA YANG BERHATI MULIA SUCI DAN BERSIH SEBAB TU DIA DI KURNIAKAN CAHAYA MATA

      0
      0
  2. bday sama says:

    sy bday dgn anak irma and zaquan..

    hehe

    0
    0
  3. YE SAYE says:

    tahniah….moge2 menjadi anak yang soleh…:)

    0
    0
  4. senah hey hey says:

    do i care????? papepon tahniah..didiklah jd insan cemerlang gemilang terbilang di dunia dan akhirat..

    0
    0
  5. AS says:

    TAHNIAH!!

    0
    0
  6. Linda says:

    Yayy..aku first. Jangan marah..haha

    0
    0
  7. Aurell says:

    Tahniah

    0
    0
  8. nur says:

    EJA ALHAMDULILLAH PN SALAH LA…

    0
    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      dia eje secara rengkas aje lah ! tk payah nk perfek sangat ejaan tuuuuu janji orang paham sudah lah huh !!!

      0
      0
      • Kepochi says:

        kalau eja salah, org baca bunyi salah, kang jd maksud lain pulak.. x boleh la mknanye.. ayat quran x boleh dibuat main2 okayh

        0
        0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          kalau orang eje nye salah kau sebot la dengan cara kau ! kenape lah bodoh sangat macm bahlol !! kau tau yg dia eje salah kenape nk sebot dengan cara dia ! sebot n baca lah dengan cara kau ! stupid baflo !! dh tentu bukan nye eje bahasa arab kt situ huh !! jangan nk eksen pandai lah !!!

          0
          0
        • Sweet minah jambu macam lembu says:

          Minah jambu ke…atau mat sabu?????

          0
          0
    • nur lah sangat says:

      macam la kau tu tak pernah salah mengeja selama kau tu hidup. macam la kau tu lahir2 terus pandai mengeja tak pernah salah

      0
      0
  9. Anonymous says:

    Aikk.. sama tarikh ke ngan irma.. tahniah la ayu. didik elok2…

    0
    0
  10. missa says:

    tahniah…. bleh train jadi pemain bola yang hebat macam ayahnya bila dah besar nanti….

    0
    0
  11. MINAH JAMBU SWEET SOUR GITCHU says:

    MINAH JAMBU DAH LAMA TAK SUKA DENGAN AYU RAUDHAH NI. HIPOKRIT JE. TAK PAYAH BERTUDUNG LA WOI KALAU KO TU HIPOKRIT PEROSAK RUMAH TANGGA RITA. MINAH JAMBU TADAH TANGAN ZAQUAN CERAIKAN AYU LEPAS DIA BERANAK. PADAN NGAN MUKA KO AYU. DAH LA BAJET HOT.

    0
    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      eh kau ni pesal !! nama kau pon minah jambu jugak ke? banyak nye minah jambu kt sini ! mentang2 lah minah jambu ni popular n jambu banyak pulak suka kn nama minah jambu tahniah kerana sokong minah jambu thank u hehe….lov uuuuuuuuuu

      0
      0
    • lala says:

      BONGOK KO NI MINAH JAMBU…

      0
      0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        eh kau jangan cakap n marah minah jambu sembarangan ok…………kalau kau nk marah pon kau jangan tersalah minah jambu….pasal kt sini ada lagi satu minah jambu celop jadi harap berhati2 .untok MINAH JAMBU SWEET SOUR GITCHU jangan la kasi peminat2 minah jambu merah biru keliru ngan kau punye komen tu ok.. god bless..

        0
        0
        • MINAH JAMBU SUKA BATANG says:

          FUCKING TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

          0
          0
    • Anonymous says:

      cakp org hipokrit ntah2 ko yg hipokrit.. aku pun taks uke gak. cube la ckp dgan ayat yg sopan.. pe la mentaliti org zaman skrg.. manjang nak kutuk je.. padahl diri sendiri belum perfect sgt

      0
      0
  12. Anonymous says:

    to nur….
    adat la kdg2 nak taip guna phone tersalah taip, tak perlu la nak KECOH sgt, yg penting niat dia bersyukur sbb dpt zuriat.

    0
    0
  13. Sweet minah jambu merah biru says:

    tahniah pada ayu kerana dh selamat melahir kn bayi lelaki mesti comel kn n dh besar nanti mesti nk jadi footboler punye. English education ok ..

    0
    0
    • SWEET MAMAT JAMBU says:

      YOU ARE THE ONE WHO NEEDS ENGLISH EDUCATION DUDE. FOOTBOLER IS SPELLED FOOTBALLER FYI.

      0
      0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        io minah jambu sengaja eje macm itu bahlol !! eje tk payah nk perpek perpek sangattttttttttt as along orang paham sudah lahhhhhhhhh minah jambu speling english mlayu untok suka2 aje …kat BEAUTIPOLNARA ni bukan nye tempat ENGLISH CLASS ada paham !!! bodoh punye MINAH N MAMAT JAMBU PURPLE NI BAHLOL N STUPID BAFLO…..

        0
        0
        • minah jambu comey memey says:

          sila bawak bertenang saya pun minah jambu jugok

          0
          0
        • Sweet minah Jambu Bodoh English says:

          Learn English Please

          0
          0
        • MINAH JAMBU BODOH ENGLISH says:

          PADAN NGAN MUKA KO. SELAMA NI KO KENAKAN ORG. NI DAH KENA BATANG HIDUNG SENDIRI.RASAKAN BIATCH

          0
          0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          hahahahahahahahahahahahaii kelakar kelakar kelakar lu punya suka la hahahahahahahahahahahahaha !!!!! apa pulak padan ngan muka gua….hahahahahahahahahahahahahahahah kite ni sama aje dua2 minah jambu yg paling paling jambu di dlm donia yg fana ni….kite kan kembarrrrrrrrrrrrrr tol tak MINAH JAMBU BODOH ENGLISHHHH hahahahahahahaha cian cian hahahahahahahahahah jangan la nangissssssssssss hahahahahahahahahaiiiiiiiiii !!

          0
          0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          emmmmmmmmmm ape nk jadi ngan kau ni MINAH JAMBU BODOH ENGLISH minah jambu cian ngan kau. kenapeeee lah serius sangat !!! kau pon panas baran macm si shanaz jugak ke ???????hahahahahahahahahahaha cian cian tk sangka pulak ada kembar minah jambu kt sini hahahahahahahah cian cian…marah lagi marah lagi ayohhhhhhh marah n marah lagi piiiiwittttttttt !!!!

          0
          0
    • MINAH JAMBAN says:

      SAYA MINAH JAMBAN

      0
      0
  14. arisa says:

    wahhhhh…makin meroyan la bakal mak janda a.k.a. rita rudaini tu….tahniah ayu n irma..

    0
    0
  15. KIKI says:

    x der makna nyer rita nak meroyan dia pown ada anak…laki jugak

    0
    0
  16. Mirai Suenaga says:

    Tahniah…rezeki di hari Jumaat.

    0
    0
  17. Anonymous says:

    Ayu Caesar kn? Pandai pilih hari jumaat..alhamdulillah

    0
    0
  18. minah jambu lololol says:

    Minah jambu ori dah stress. Kehkeh. Congratulations on your new born. Alhamdulillah

    0
    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      ….apeeeeee nk di stress kannnn tepulang lah sape2 yg nk tarok nama minah jambuuuuuuuu semua pengomen ni pon ada hak nk tarok nama minah jambu…atau ape2 nama pon dorang boleh tarok ..dlm donia yg fana ni bukan ada minah jambu soranggg ajeeeeee kau pon boleh tarok nama minah jambu ! cuma cara percakapan n komen tu aje yg lain2…….buat ape minah jambu nk layannnnn buang masa …layan kepala hotak minah jambu ni lagiiiiiii bagos huh !!!

      0
      0
  19. Sweet minah jambu merah biru says:

    apeeeeeeeeee nk stress kannnnnnn be coollllllll la hepening hepening kn diri tu n jambu jambu kn diriiiiii tk payah layan ngan orang2 yg eksen pandaiiiiiiiii !!

    0
    0
  20. jambu pink says:

    sy pun jambu..pink lagiiiiiiii…

    0
    0
  21. Safiyyah Hanzalah says:

    wah..sama birthday dgn baby irma hasmie.. dua2 lahir pada penghulu hari.. congrats!

    0
    0
  22. fasha says:

    Aku heran la apasal si fasha tu mengandung lama sangat kawe 27 april

    0
    0
  23. apple says:

    Bpe bnyak jambu kat sini oii.,tahniah pd ayu zakuan..didik jd seorang yang berguna,jgn jd playboy..

    0
    0
  24. ilmu putih says:

    tahniah ayu

    0
    0
  25. gago says:

    minah2 jambu…PALOIZ…

    0
    0
  26. mak jemah says:

    tahniah ayu n zaquan..didiklah anak sebaik2 nya,demoga menjadi anak yang soleh..pedulikan dengan hinaan dan cercaan orang k.

    0
    0
  27. Anonymous says:

    tahniah ayu….

    0
    0
  28. Anonymous says:

    bukan ke tanda2 kiamat, lepas perempuan ramai dari lelaki, aku jadi nisbah yang sama 1:1..

    0
    0
  29. Anonymous says:

    aku =akan

    0
    0