Written by AbangNara | March 29th, 2013

Selain daripada Irma Hasmie dan Redza, hari ini juga merupakan hari gembira buat pasangan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha. Kira-kira jam 2.17 petang tadi, Zaquan telah berkongsi berita gembira yang isterinya telah pun selamat melahirkan seorang bayi lelaki.

gambar anak ayu raudhah

Ayu Raudhah telah melahirkan putera sulungnya ini di Hospital Columbia Asia di Johor. Jutaan tahniah diucapkan buat mereka berdua. Cepat-cepatlah kongsi gambar si comel anda. Pasti ramai yang tak sabar untuk melihat.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to (TAHNIAH)Ayu Raudhah Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

  1. pelik says:

    tahniah.. semoga zuriatnye menjadi anak yang soleh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      tahniah ayu n zaquan. bahagianye dpt baby. Semoga mjadi zaquan n ayu semakin bahagia. amiin

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • Olga says:

        ramai yg dpt anak lelaki tahun ni!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • miss pineapple says:

        tahniah ayu rauhdah…lpas ni harap retis beranak ank pompuan plak, bosan asyik2 lelaki jer, harap kate middleton & prince william dpt princess tapi kalau dpt princess..x blh mewarisi takhta

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
        • Fifie says:

          duke & duchess of Cambridge iaitu prince william and kate kalau dapat anak lelaki ke perempuan, masih boleh waris tahta. pihak istana dan kerajaan britain dah buat perubahan dalam sistem pewarisan tahta. lagipun william nak anak perempuan

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
        • takpe miss, kawin dan dapat la princess senirik

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rezeki dari Allah nak dapat anak lelaki , kenapa nak disbosan2 kan.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • miss pineapple says:

          maksud sy…retis tahun ni kebanyakkan lahir anak lelaki..sesekali nk jugak dengar retis lahir anak pompuan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss pineapple says:

        i ada baca kat google, dia ckp kalau nk dpt ank lelaki..buat ehem2 sekejap jer..kalau nk ank pompuan..buat ehem2 lama skit…miss pineapple pun x sure betul ke tidak teori ni…mana2 yg dh kawen tu blh lah buat experiment, miss pineapple tak kawin lagi..so x boleh cuba, haram

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • jijie says:

      alhamdulillah.. pasni anak fasha pulakkk.. :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
      • janda jambu siang hari says:

        tahniah dapat baby…tak sabar lah makcik rozita korang nak beranak kacuk pasni… anak dia lagi comel katanya…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • kamariah says:

      tahniah…semoga bahagia hingga akhir hayat…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kak timah says:

      pasha sendat bila lagi??????????????????

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 12
    • cik pedas says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 41
      • ok jerrr says:

        to..cik pedas

        mana awk thu ayu perempuan propa..mana awk thu dia menjhnmkn rumhtngga biras dia..ada bukti ke..awk nmpk gn mata ke,,awk knl dia ke,,,klau stkt dgr gosip dr jauh..blm tntu lg sahih..yg dekat pon blum tentu kita bley pcaya..jgn mjtuh hukum sesuka hati wlau pon awk mint sgt kt rita..

        kita sape nk ckp sng atau sush seseorg tu mlhirkn ank..tu smua kje Tuhan..dr dia mgndung lg org dok kutuk dia laki bini..ank tu rezeki dr Allah..lau jht mana pon seseorg tu,,jgn kita doakn buruk2 utk seseorg..lbh2 lg di saat mereka mdpt pkhbaran yg mgembirakan..apa prsn awk lau org kata cmtu bila awk dpt ank..tntu x suka kn..

        dia artis..laki bini dua2 org knl..apa slhnya lau dia dpt ank wartawan@blogger kongsi berita..kluar sna sni..biasa la tu..lau awk x suka.. ada org lain yg suka..msing2 ada peminat msg2 kn..lau dia nk gtau nama ank dia pon biar laaa..lau rita leh tunjuk kasut dia beli kt ank dia..smbut bday ank dia..ank dia gtu gnie..mcm2 lg laaa..
        lantak la ayu gn zaquan nk gtau psl ank dia pon..msg2 ada ank..lau dia sorok pon.. org mgata gak..tgok eira syazira n izad..lpas lhrkn baby.. dia x tunjuk pon muka ank dia..bkn x nk tunjuk..cuma tunggu lpas majlis bru nk tunjuk..tu pon org kata mcm2..sombong la..kedekut nk kongsi gmbr ank la..mcm2 pemint nie..
        sme mcm awk la..awk peminat rita..awk sokong la rita..awk maki ayu..org lain minat ayu..minat zaquan..tentu la nk dgr berita ttg dorg..beautiful nara nie bkn slot khas utk ruangan rita jer okeyyyy..tq

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
        • cik pedas says:

          ko mesti tak lain x bukan KETUA AYU FANS CLUB KAN..hahhaa…
          dasar!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        DOSA BESAR U ‘CIK PEDAS’..TAK TERAMPUN DOSA U JIKA TIDAK MOHON MAAF PADA MEREKA BERDUA….TIDAK TAHU HAL SEBENAR JGN MASUK BERANI MEMBUAT STATEMENT..LEBIH BAIK BERDIAM DARI KATA BEGINI…NAUZUBILLAH U NI..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 8
        • cik pedas says:

          semua entry psl ayu raudhah lately ni cik pedas hentam…tibe2 rase bersalah plak….kite ni xtau kn sebenarnye ap yg berlaku kan..erm ayu & zaquan maafkan cik pedas yeee….semoga berbahagia hendaknye…jadi la biras dan mak sedara terbaik buat anak2 aidil wokeyhh….salam ~ sob….sobb….

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Larut Bukit Larut says:

        Teruk betul cara cik pedas berfikir.. Jelas menampakkan kebodohan diri sendiri.. klu ko x minat x payah baca dan komen.. Pi main jejauh.. Blah!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • cik pedas says:

          pegi mati la kauuuu siallll aku kan dh mintak maaf…kau plak over..puih!!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Akus says:

      alhamdulillah..tahniah buat zaquan & ayu..semoga baby anda berdua nnti jdi ank yg soleh..sht sejahtera hendaknyer..amin..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Olga says:

      AYU RAUDHAH SEORANG WANITA YANG BERHATI MULIA SUCI DAN BERSIH SEBAB TU DIA DI KURNIAKAN CAHAYA MATA

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 13
  2. bday sama says:

    sy bday dgn anak irma and zaquan..

    hehe

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
  3. YE SAYE says:

    tahniah….moge2 menjadi anak yang soleh…:)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  4. senah hey hey says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 30
  5. AS says:

    TAHNIAH!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. Linda says:

    Yayy..aku first. Jangan marah..haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  7. Aurell says:

    Tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. nur says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      dia eje secara rengkas aje lah ! tk payah nk perfek sangat ejaan tuuuuu janji orang paham sudah lah huh !!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • Kepochi says:

        kalau eja salah, org baca bunyi salah, kang jd maksud lain pulak.. x boleh la mknanye.. ayat quran x boleh dibuat main2 okayh

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          kalau orang eje nye salah kau sebot la dengan cara kau ! kenape lah bodoh sangat macm bahlol !! kau tau yg dia eje salah kenape nk sebot dengan cara dia ! sebot n baca lah dengan cara kau ! stupid baflo !! dh tentu bukan nye eje bahasa arab kt situ huh !! jangan nk eksen pandai lah !!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
        • Sweet minah jambu macam lembu says:

          Minah jambu ke…atau mat sabu?????

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • nur lah sangat says:

      macam la kau tu tak pernah salah mengeja selama kau tu hidup. macam la kau tu lahir2 terus pandai mengeja tak pernah salah

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  9. Anonymous says:

    Aikk.. sama tarikh ke ngan irma.. tahniah la ayu. didik elok2…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  10. missa says:

    tahniah…. bleh train jadi pemain bola yang hebat macam ayahnya bila dah besar nanti….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  11. MINAH JAMBU SWEET SOUR GITCHU says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 32
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      eh kau ni pesal !! nama kau pon minah jambu jugak ke? banyak nye minah jambu kt sini ! mentang2 lah minah jambu ni popular n jambu banyak pulak suka kn nama minah jambu tahniah kerana sokong minah jambu thank u hehe….lov uuuuuuuuuu

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    • lala says:

      BONGOK KO NI MINAH JAMBU…

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        eh kau jangan cakap n marah minah jambu sembarangan ok…………kalau kau nk marah pon kau jangan tersalah minah jambu….pasal kt sini ada lagi satu minah jambu celop jadi harap berhati2 .untok MINAH JAMBU SWEET SOUR GITCHU jangan la kasi peminat2 minah jambu merah biru keliru ngan kau punye komen tu ok.. god bless..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • MINAH JAMBU SUKA BATANG says:

          FUCKING TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      cakp org hipokrit ntah2 ko yg hipokrit.. aku pun taks uke gak. cube la ckp dgan ayat yg sopan.. pe la mentaliti org zaman skrg.. manjang nak kutuk je.. padahl diri sendiri belum perfect sgt

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    to nur….
    adat la kdg2 nak taip guna phone tersalah taip, tak perlu la nak KECOH sgt, yg penting niat dia bersyukur sbb dpt zuriat.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  13. Sweet minah jambu merah biru says:

    tahniah pada ayu kerana dh selamat melahir kn bayi lelaki mesti comel kn n dh besar nanti mesti nk jadi footboler punye. English education ok ..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • SWEET MAMAT JAMBU says:

      YOU ARE THE ONE WHO NEEDS ENGLISH EDUCATION DUDE. FOOTBOLER IS SPELLED FOOTBALLER FYI.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        io minah jambu sengaja eje macm itu bahlol !! eje tk payah nk perpek perpek sangattttttttttt as along orang paham sudah lahhhhhhhhh minah jambu speling english mlayu untok suka2 aje …kat BEAUTIPOLNARA ni bukan nye tempat ENGLISH CLASS ada paham !!! bodoh punye MINAH N MAMAT JAMBU PURPLE NI BAHLOL N STUPID BAFLO…..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
        • minah jambu comey memey says:

          sila bawak bertenang saya pun minah jambu jugok

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • Sweet minah Jambu Bodoh English says:

          Learn English Please

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • MINAH JAMBU BODOH ENGLISH says:

          PADAN NGAN MUKA KO. SELAMA NI KO KENAKAN ORG. NI DAH KENA BATANG HIDUNG SENDIRI.RASAKAN BIATCH

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          hahahahahahahahahahahahaii kelakar kelakar kelakar lu punya suka la hahahahahahahahahahahahaha !!!!! apa pulak padan ngan muka gua….hahahahahahahahahahahahahahahah kite ni sama aje dua2 minah jambu yg paling paling jambu di dlm donia yg fana ni….kite kan kembarrrrrrrrrrrrrr tol tak MINAH JAMBU BODOH ENGLISHHHH hahahahahahahaha cian cian hahahahahahahahahah jangan la nangissssssssssss hahahahahahahahahaiiiiiiiiii !!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          emmmmmmmmmm ape nk jadi ngan kau ni MINAH JAMBU BODOH ENGLISH minah jambu cian ngan kau. kenapeeee lah serius sangat !!! kau pon panas baran macm si shanaz jugak ke ???????hahahahahahahahahahaha cian cian tk sangka pulak ada kembar minah jambu kt sini hahahahahahahah cian cian…marah lagi marah lagi ayohhhhhhh marah n marah lagi piiiiwittttttttt !!!!

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • MINAH JAMBAN says:

      SAYA MINAH JAMBAN

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  14. arisa says:

    wahhhhh…makin meroyan la bakal mak janda a.k.a. rita rudaini tu….tahniah ayu n irma..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 12
  15. KIKI says:

    x der makna nyer rita nak meroyan dia pown ada anak…laki jugak

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  16. Mirai Suenaga says:

    Tahniah…rezeki di hari Jumaat.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. Anonymous says:

    Ayu Caesar kn? Pandai pilih hari jumaat..alhamdulillah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  18. minah jambu lololol says:

    Minah jambu ori dah stress. Kehkeh. Congratulations on your new born. Alhamdulillah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      ….apeeeeee nk di stress kannnn tepulang lah sape2 yg nk tarok nama minah jambuuuuuuuu semua pengomen ni pon ada hak nk tarok nama minah jambu…atau ape2 nama pon dorang boleh tarok ..dlm donia yg fana ni bukan ada minah jambu soranggg ajeeeeee kau pon boleh tarok nama minah jambu ! cuma cara percakapan n komen tu aje yg lain2…….buat ape minah jambu nk layannnnn buang masa …layan kepala hotak minah jambu ni lagiiiiiii bagos huh !!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Sweet minah jambu merah biru says:

    apeeeeeeeeee nk stress kannnnnnn be coollllllll la hepening hepening kn diri tu n jambu jambu kn diriiiiii tk payah layan ngan orang2 yg eksen pandaiiiiiiiii !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. jambu pink says:

    sy pun jambu..pink lagiiiiiiii…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. Safiyyah Hanzalah says:

    wah..sama birthday dgn baby irma hasmie.. dua2 lahir pada penghulu hari.. congrats!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. fasha says:

    Aku heran la apasal si fasha tu mengandung lama sangat kawe 27 april

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  23. apple says:

    Bpe bnyak jambu kat sini oii.,tahniah pd ayu zakuan..didik jd seorang yang berguna,jgn jd playboy..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. ilmu putih says:

    tahniah ayu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. gago says:

    minah2 jambu…PALOIZ…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mak jemah says:

    tahniah ayu n zaquan..didiklah anak sebaik2 nya,demoga menjadi anak yang soleh..pedulikan dengan hinaan dan cercaan orang k.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  27. Anonymous says:

    tahniah ayu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Anonymous says:

    bukan ke tanda2 kiamat, lepas perempuan ramai dari lelaki, aku jadi nisbah yang sama 1:1..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Anonymous says:

    aku =akan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0