Written by AbangNara | September 7th, 2011

Seorang lagi artis kegemaran ramai, Firdee Aqasha Rosli atau nama glemernya Aqasha telah pun bergelar bapa semalam. Isterinya Noor Baizura telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi nama Alehandra Ahmad Bin Firdee Aqasha.

anak aqasha

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Aqasha dan isteri. Cepat-cepat la share gambar anak yang pasti kacak seperti ayahnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (TAHNIAH)Aqasha Kini Bergelar Seorang Ayah

  1. Awan says:

    Alhamdulillah. tahniah Aqasha dan isteri. semoga kelahiran baby pertama ini, lebih erat hubungan, kekal bahagia dan dimurahkan rezeki. Amin :)

    0

    0
  2. Jejari Kontot says:

    1st!!!! yeay!!

    0

    0
  3. Jejari Kontot says:

    1st!! yeay!!

    0

    0
  4. Jejari Kontot says:

    1st!! yeay!!!!

    0

    0
  5. HoNeY bEe says:

    Tahniah…

    tahun ni ramai artis branak…huhu…

    0

    0
  6. Alhamdulillah..semoga anak yang lahir mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan

    0

    0
  7. Airpaint says:

    Tahniah Kepada Aqasha,semoga berbahagia selalu disamping keluarga.Semoga anak yang dilahirkan menjadi org2 yang soleh..Amin….

    0

    0
  8. Fairytopia says:

    ape maksud alehandra tu yer? mcm name cite mexico yg kat dlm tv alejandro

    0

    0
    • org melayu says:

      alaaa. kau ni. itu pun nak jadi isu. apa plak maksud nama kau ni? “FAIRYTOPIA” WALAUPUN nickname. apa maksud die? bagus sangat?

      0

      0
      • HoNeY bEe says:

        org melayu, tak baik berburuk sangka…

        si fairytopia tu tanya elok2, awak jwpla elok2…

        jgn ada unsur nak gado2 plak…

        jaga tatatertib sbg org melayu ya…

        0

        0
        • strawberry pink says:

          sy sokong HONEY BEE..
          FAIRYTOPIA tny elok2 yg ko jwb cm tu ape hal..
          ckt2 nk carik gaduh..
          ko ni msti spesis dgn MINAH 24 JAM MENGADAP KOMPUTER ni..
          asyik2 nk hentam org jer!!

          0

          0
        • ntah says:

          btl ckp honey bee..nickname org melayu..tp komen mcm nk gado..suke la wat org luar pndang serong kt org melayu..addoi..

          0

          0
        • bujang says:

          Keturunan pahlawan macam tu lah…..

          0

          0
        • Fairytopia says:

          ntah aku tnye jer ape mksud name tu.. bkn aku persoalkan nape mak bpak dia bg name mcm tu, tu hak msg2 la nk letak name anak ape2

          0

          0
    • serena says:

      sm mcm lagu lady gaga ….
      dont call my name2X alehandro..hehe..

      0

      0
  9. NenekPenne says:

    apa hal suka taruk i’m first tu? alahaiiii letih!!!!!

    wahhh nama anak mcm nama omputeh ala2 lagu lady gaga tu.. alexandro… apa pun sukahatilah kan..dah anaknya… he he he..

    0

    0
  10. Jejari Kontot says:

    Bangga pe 1st.ko ada!

    0

    0
  11. Jejari Kontot says:

    Bangga pe 1st.ko ada!!!!

    0

    0
  12. mia sara says:

    sume nak 1st aje!@#$%ntahape2 je..

    0

    0
  13. JEJARI TUMPOL says:

    aku last!!! yeayyy!

    0

    0
  14. Reena says:

    Alehandra Ahmad..panggil? Ale? Handra (dah cam nama mat indon lak..sori kalo ada yg terasa)..cer cite apa maksud namanya..

    0

    0
  15. teanjat boboi~ says:

    alehandra tu ape eh? cm lagu lady gaga yg kontroversial tu la plak.yang ada alehandro..but hopefully maksud name ank aqasha tu yg baik2 la.. :) tahniah..alhmdlh…

    0

    0
  16. Alehandra membawa maksud Pejuang bangsa, manakala Ahmad pula ialah Yang Terpuji.tahniah aqasha n wife.. uish.. korang jgn la gadoh raya2 nih..

    0

    0
    • teanjat boboi~ says:

      btl ke? alhmdlh… :) so mksdnye bagus la kn..?pasni leh letak name ank cmtu gak…hehe..thx for the info!

      0

      0
  17. what the? says:

    gaga kot yang tiru.

    ps: kadang2 nama diorang sama nama dalam Islam, macam bible yang dipesongkan.

    0

    0
  18. ramadanterakhir says:

    tahniah pompa bensin :p

    0

    0
  19. hmmm says:

    alhamdullilah…tahniah,

    0

    0
  20. wtv says:

    alehandra?? nak pnggil LEHA ke nnti?? aqasha ni kene belajar spanish lebih, kalau akhirnya A mksudnya female : cth hermana (sister), kalau O male, cth:hermano (brother)..ke alehandra ni ada maksudnya? hmm ape2 jela. anyways, congrats!

    0

    0
  21. student bandung says:

    the name is kinda weird..but congratulations!!!

    0

    0
  22. Cida says:

    menurut kata aqasha kat twitter die.. Alehandra (sebutan ali-an-dra) maksudnye pejuang bangsa.

    0

    0
  23. TAnniah Aqasha. cepat jugak memimang cahaya mata. All the best for u n family
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  24. akuyangbernama says:

    luv u! hahahha congrats~ i like…

    0

    0
  25. zaia says:

    Tahniah aqasha dn isteri..

    0

    0
  26. nad says:

    tahniah aqasha,,,
    same wif my bzday…;)

    0

    0
  27. Kak Su says:

    Alhamdulillah..tahniah Aqasha & isteri…

    0

    0