Written by AbangNara | February 25th, 2014

Jutaan tahniah diucapkan buat Andy, pemain dram kumpulan Estranged yang telah pun menamatkan zaman bujangnya dengan gadis pilihan hati, Azline Megat pada hari Sabtu lalu. Majlis pernikahan berlangsung sederhana tetapi meriah dengan dihadiri oleh saudara mara dan rakan-rakan. Kedua-dua mempelai nampak berseri-seri dan sememangnya sama cantik sama padan.
andy estranged kahwin

Tahniah diucapkan buat Andy dan isteri atas perkahwinan ini. Semoga berbahagia ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


andy estranged kahwin
andy estranged kahwin
andy estranged kahwin
andy estranged kahwin
andy estranged kahwin

34 responses to (TAHNIAH)Andy Estranged Kini Suami Kepada Azline Megat

  1. suka baca gosip says:

    tahniah andy

    0

    0
  2. Mak Jah says:

    Aummmmmmmmm…grrrrrrrrrrr……mabellesssss

    0

    0
  3. mama bosan says:

    tahniah la mama ucapkan.cantek gigi uollss

    0

    0
  4. tuti says:

    melayu rupenye

    0

    0
  5. Tyrex says:

    Congrate.

    0

    0
  6. Bedah says:

    Melepas!!!

    0

    0
  7. bebal bertingkek tingkek says:

    pic yg 1st skali versi ifa raziah x botox.

    0

    0
  8. gadis semasa says:

    best best <3

    0

    0
  9. laila says:

    yg picture 1st tu mcm bini izzue islam la….haha

    0

    0
  10. Baby says:

    mcm seripah sakinah je..selalu je xsepadan..knp knp knp

    0

    0
  11. silent reader says:

    aarrghhhhh ak minat andy ni!!ensemmm!!congrats anyway..dua2 pun comeel*wink

    0

    0
  12. Datin Hangit says:

    Tahniah. asalkan korg bahagia.. ceria je muke wife die..mudah mudahan berkekalan

    0

    0
  13. anita says:

    bukan congrates tapi ejaan yg betul adalah congrats. :-)

    0

    0
  14. anon says:

    Hensem husband dia….untungnya….dahlah tinggi

    0

    0
  15. Anonymous says:

    sekali pandang page yg first tu..ku engtkan apek kawin lg..hihi

    0

    0
  16. cerra says:

    mcm kurang hensem pulak sekarang.

    0

    0
  17. Blueberry says:

    mcm nie la bagus,, xder nk gosip2 kepit sana sini tup2 kawin

    0

    0
  18. nokia cap bulu kaki says:

    Ingatkan kawin ngn ifa raziah kott gambar atas sekali…lebih kurang je muka..

    0

    0
  19. ... says:

    seronok betoi bini nya tuh.. gelak ternganga2…

    payah nak jumpa dah pengantin hat dulu2 senyum sipu2 gituh ..cewahhh

    0

    0
  20. sotset says:

    tahniah andy dan pasangan(tatau la dia baca ke tak beautifulnara ni, haha)
    beautiful bride and, handsome groom.. aww <3 minat dia since skolah menengah.yeahh!

    0

    0
  21. Johorean says:

    Semua salah, his mother is not a chinese muslim tapi melayu yang berketurunan jepun. Rumah nenek Andy (boleh tahan poyo) berada di jalan belatuk, larkin jaya johor bahru. Cousin dia one of the biggest pushers in the area, pak cik dia ulat tiket at bus stand larkin.

    0

    0
  22. ath says:

    azline megat ni somebody kat astro warna kan?pengurus

    0

    0