Written by AbangNara | July 4th, 2014

Padu!!! Tahniah diucapkan buat Fizz Fairuz dan Almy Nadia atas berita gembira ini. Memang murah rezeki mereka nampaknya. Almy Nadia telah disahkan hamil selepas mendirikan rumah tangga pada bulan April lalu. Nampak gaya macam bunting pelamin je. Tahniah!!!

almy nadia hamil

Berita gembira ini telah dikongsikan olah rakan Almy, Aida daripada program Gadis Melayu. Tulis Aida:-

Happy for the good news. New life, new responsibility and many new discoveries are coming. Congratulation on your pregnancy. Semoga dipelihara kesihatan dan dipermudahkan urusan.

almy nadia mengandung

Nampaknya semakin besarlah keluarga Almy Nadia dan Fizz Fairuz. Sebelum ini Almy mempunyai seorang anak angkat. Tahniah diucapkan kepada Almy. Jaga diri elok-elok terutamanya 3 bulan awal ini. Semoga segalanya berjalan lancar.

P.S: Nak buat logo untuk bisnes/persatuan/entiti anda? LIKE page DesaKreativ untuk design professional dengan harga terendah dipasaran!

Design terbaik dan professional , harga terendah di pasaran.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (TAHNIAH)Almy Nadia Kini Hamil

  1. koko says:

    Congrats!!!

    0

    0
  2. peeiiii says:

    tahniah….

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Tahniah!!

    0

    0
  4. achik says:

    Taniah

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Bru perasan kaler baju nikah x sama..anyway tahniah fiz dan almy moga d kurniah kn zuriat yg comel :-)

    0

    0
  6. Aku LELAKI says:

    Tepat dan Paduuuu!!!!!

    0

    0
  7. congratulationn says:

    bestnyaa..tahniah almy..take care

    0

    0
  8. teah says:

    tahniah.. Bersedialah untuk hadapi satu lagi fasa hidup..

    0

    0
  9. Cahaya Borneo says:

    aduii..!!! nie mesti kes “hamil duluan-cover kemudian”..biasa la retis..

    0

    0
  10. aihh says:

    tahniahh..

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    tahniah…semoga dikurniakan zuriat yg soleh n solehah…

    0

    0
  12. nurnanie says:

    tahniah okey!!!

    0

    0
  13. anugerah says:

    anak adalah rezeki yang Allah pinjamkan.Awal hamil bukan bermaksud padu ke tak padu.jgn dok gah sgt.kena ingat harta n anak2 adalah ujian dari Allah.

    apepun tahniah utk almy n fizz semoga selamat sehingga melahirkan.

    0

    0
  14. haha says:

    Tahniah kepada Fizz Fairuz dan Almy Nadia

    0

    0
  15. KINA says:

    tahniah ye…. moga selamat melahirkan…

    0

    0
  16. anon says:

    Wah tahniah fizz….tembakan yg tepat. Almy pun cantek & curvy hari perkawinan tu. Muga bahgia ke anak cucu..

    0

    0
  17. Linda rahmat says:

    Yeahhhh tahniah ..
    Terbukti u tak mandul Fizz pairus mcm Adi Rahman ..

    0

    0
  18. Saya_Cute says:

    Congrats untuk Almy & Fizz….
    Untuk Cahaya Borneo, jangan merepek boleh tak? Macam mana bangsa sendiri nak maju kalau kita sendiri menjatuhkannya??? Dengzzzzzz!!!!!

    0

    0
    • Elly Mazlein says:

      Cahaya Borneo memang patut dihumban keluar dari Malaysia ini!

      0

      0
    • pzzz says:

      aku rasa cahaya borneo ni bukan bangsa kite tp kafir punyer org. lgsung xde adab bulan ramadan ni..xmgandung kata mandul, dh mengandung mcm2 plak.pangkah cahaya borneo!

      0

      0
  19. […] Nadia telah pun tampil dan mengesahkan yang dirinya kini sedang hamil 4 minggu. Sebelum ini berita kehamilan isteri kepada Fizz Fairuz ini telah disampaikan oleh Aida Gadis Melayu. Pastinya orang yang paling gembira dengan berita ini […]

    0

    0
  20. […] Nadia telah pun tampil dan mengesahkan yang dirinya kini sedang hamil 4 minggu. Sebelum ini berita kehamilan isteri kepada Fizz Fairuz ini telah disampaikan oleh Aida Gadis Melayu. Pastinya orang yang paling gembira dengan berita ini […]

    0

    0
  21. […] Nadia telah pun tampil dan mengesahkan yang dirinya kini sedang hamil 4 minggu. Sebelum iniberita kehamilan isteri kepada Fizz Fairuz ini telah disampaikan oleh Aida Gadis Melayu. Pastinya orang yang paling gembira dengan berita ini […]

    0

    0
  22. komputer says:

    si nara ni punya statement ‘Nampak gaya macam bunting pelamin je’ pun boleh buat org salah faham. mcm normal je kawen bulan 4 pregnant la ni.

    0

    0
  23. mami penang says:

    Cahaya Borneo… jgn buat fitnah dik…

    0

    0
  24. […] dipersoal kehamilannya, Almy Nadia sampai terpaksa merahsiakan berita gembira ini. Nasib baiklah kawan baiknya, Aida Gadis Melayu sudi berkongsi berita baik ini dengan kita semua. Kata […]

    0

    0
  25. […] dipersoal kehamilannya, Almy Nadia sampai terpaksa merahsiakan berita gembira ini. Nasib baiklah kawan baiknya, Aida Gadis Melayu sudi berkongsi berita baik ini dengan kita semua. Kata […]

    0

    0