Written by AbangNara | December 14th, 2009

aein kembar ekin kawin

Aien, kembar kepada Ekin kini telah selamat bergelar isteri kepada Dato’ Arif Ambrose Leonard Ng. Tahniah kami ucapkan. Selain mendapat gelaran Datin, Aein jugak dapat menjadi ibu segera kepada 3 orang anak Dato’ Arif.

Untuk pengetahuan anda semua, Dato’ Arif adalah daripada keturunan Cina dan baru sahaja memeluk Islam bulan Jun yang lalu. Sebab tue kalau anda tengok namanya agak lain macam sikit.

Kalau tak silap kami, Dato’ Arif nie berumur 41 tahun manakala Aein berumur 30 tahun. Beza umur dalam 11 tahun jugak la. Tapi Dato’ Arif nampak muda, macho dan hensem di dalam gambar di atas.

Tahniah kami ucapkan kepada Aein atas perkahwinan beliau. Semoga dicucuri rahmat dan kekal sehingga ke akhir ayat.

Lagi gambar-gambar sekitar perkahwinan Aein dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Aein dapat check kosong tue untuk hantaran dia. Rasa-rasa berapa juta yang Aein akan tulis kat check tue?

aein kembar ekin kawin

aein kembar ekin kawin

aein kembar ekin kawin

aein kembar ekin kawin

aein kembar ekin kawin

aein kembar ekin kawin

aein kembar ekin kawin

aein kembar ekin kawin

aein kembar ekin kawin

146 responses to (TAHNIAH)Aien Kini Bergelar Isteri

  1. AG JUNIOR says:

    salam…. selamat pagi..
    hai kengkwn di BN…
    cane korg ngan mgu baru ni?

    eii.. kembar aku da kawen gak ae…

    0
    0
    • xyanniax says:

      ermm kalo lelaki tu bukan dato atau org kaye aku rase xdenye aien nak…..cinta zaman skrang msti nak duit n pangkat….tahniah la aien..jangan suami tertukar isteri dah le…

      0
      0
      • wankun says:

        ha3.. betul tu.. betul… sume pandang duit je.. serius gua ckp, die xkan pndang la kl xdek datuk.. pe nk jadi dgn ntah zaman sekarang ni… ckap dah knal 2 tahun, tp baru brape bulan ju masuk islam.. bis sbelum tu ko ‘kapel’ dgn org cina la eh,mentang2 dato.. ha3.. tp tahniah la.. ko dpat pahala dpat pujuk tambah sorang lagi sedare islam kte.. ak salute ko aien.. tp ak xsuke ko tipu… ko tipu… ckap je la nak jadi datin.. hu3.. chow..

        0
        0
    • ana says:

      adik pun nak juga kawen ngan orang kaya. apa kelas ko ekin kawen ngan mawi. kembar ko lagi terer cari laki. dato lagi tu. ekin sampai skrg tak beranak2 lagi tapi kembar dia ni sah2 dah ada anak 3. suka lah tu mak bapa ekin coz anak2 dia dapat kawen ngan orang kaya. tak gitu maknya ekin?

      0
      0
    • small says:

      apa nak jadi adik bradik ni. tak habis2 nak menggempar-gempur kan dunia ni. sudah2la tu keluarga ekin.

      0
      0
  2. Mrs Vampire says:

    uih… nak lawan dato ct upenyer…hehehe.. ct pilih yg ade misai jek… si aen ni siap pakej misai ngn jambang sekali..huhuhu… ok la tu.. da jodoh die… hope kekal la sampai akhir hayat…

    0
    0
  3. AG JUNIOR says:

    dia ni bukan xlawa
    tp, kawen ngan duda ank 3 ni..
    ni ke dinamakan jodoh?

    terus pgg tittle datin

    0
    0
  4. rosh says:

    ekin nampak berisi sket kan…tang muke tuh..
    satu jer aku nk tnye nie…
    dato’ nie dah bersunat lom???.. :D

    0
    0
  5. Hua hua hua says:

    Dpt lak yg baru masuk islam. umor 41.. huhu larat ke ko nak bimbing org tu.. aku rasa dua2 bakal hanyut.. ingat keje senang ke nak ubah cara idup orang.. takat seronok dunia je la dpt org kaya dan title datin.

    0
    0
    • AG JUNIOR says:

      AG agk sependapat ngan ko…
      AG plak yg risau dan agk takut2 je..

      0
      0
    • BumbleBee says:

      jangan judge org…saperlaa kter ni nk nilai org kan…
      …janji kter x mendoakan yg x baik utk diorang…dahler..

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        tol tu, jgn pandang rendah kpd mualaf, even yg lahir muslim pun lum tentu boleh bimbing isteri atau ank2. dugaan dr Allah tu tetap akan ade so berpada2 lah dlm segala hal…

        0
        0
    • ila says:

      ko baik sgt ke nak cakap orang camtu…kalo ko baik sgt xda nak cakap kat orang barupuluk mislam camtu..sedih ak tgk org kite ni ble ada saudara baru sbok dok cakap camtu..bukan nak bg smgat ke ape..

      0
      0
  6. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    cm nk mlawan si kembar dyer tu jer..
    sorg dpat mawi..fmus..
    sorg dpat dtuk…kyap..kyap..

    0
    0
  7. aries_april says:

    enth…xmnt la…
    mn orng yg kna ngan mawi ni..
    aries mmg x mnt…

    bkn cmbru…
    just nk dia orng sdr skit dri tu…

    0
    0
    • BumbleBee says:

      org dh sedar dh tu aries…tu yg merudum tuh…nak2 plak ade je yg enterframe…he he he…
      nk kaver, kata laa bz ngan business…esok lusa kalo business x brape nk jadi…apelaa alasan dier plak.

      0
      0
  8. aries_april says:

    lpa lak..
    msuk2x x smpt ksi salam

    salam all…
    n gd mrng…

    0
    0
  9. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    korg agak bapa dye akn tlis kt cek ksong tu????
    sjuta…duajuta…atau 4juta…

    0
    0
  10. sakura says:

    slamat pg kwn2…..

    tahniah n slamat pngantin baru buat Aien..

    0
    0
  11. BumbleBee says:

    picture yg last skali tu saper??? adik kechik diorg ehh???

    0
    0
  12. julya215 says:

    monink semua…..

    0
    0
  13. hantupensil says:

    nape muke laki tu macam iras2 khir toyo jek…
    huhuhuu

    0
    0
  14. anNeDeSiLva says:

    Morning semua..
    im Backk…

    0
    0
  15. fifie says:

    morning sume..
    tahniah aien..amboi2 nk melawan2 plak dgn ekin ek..dua2 kembo ni dpt laki kaye..

    0
    0
  16. pEnArI pOcO2 says:

    salam sume…
    untungnyer dpt gelaran datin…
    tak sia2 berkawan ngan datuk…
    huhuhu…

    0
    0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    antu, muke ko ker tuh…
    amboi2…dekat nyer…
    sikit2 nk nmpk dlm idung tuh…

    0
    0
  18. nic says:

    nak 2 dia gan orang tua mcm 2….
    janji duit bayak kan

    0
    0
  19. aMmey says:

    salam,monink allzzz

    tahniah aien…
    moga berkekalan n bhgia
    n for me 2
    hehe…………………

    0
    0
  20. nic says:

    pesal beutifulnara sunyi jer ari ni

    0
    0
  21. BinLaden says:

    kebahagiaan boleh dibeli,janji ada money..hehehe

    0
    0
  22. nic says:

    mana
    poco2
    anne
    aries
    antu
    black
    sara
    kak pink
    wieya
    kak lady
    saara
    violet
    bee
    papejer

    dah xnak masuk ker

    0
    0
  23. nic says:

    geng otai xder ler kat YM….
    BB jer yang adar

    0
    0
  24. aMmey says:

    pet oo000o00o000ooooooooo pettttttttttttttttttttttttt

    0
    0
  25. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    volet mne????

    0
    0
  26. fifie says:

    kawan2,umah baru..

    0
    0
  27. violet says:

    wah br kwen dpt datin…
    tahniah2…huhu..

    ekin lu klh la.
    mawi pun dh x fofular..w
    wawa…

    0
    0
  28. Kak Su says:

    Alhamdulillah..Selamat Pengantin Baru Aien..semoga berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat.

    0
    0
  29. pizza says:

    Dua kembar ni sgt serupa, Subhanallah! Cuma satu je aku query. Anak2 Datuk Arif ni convert sama to Islam tak? Kalo x, susah jugak Aien nak takle anak2 tiri dia.

    0
    0
  30. apa2 saja says:

    sempat ckp tu bukan niat nak carik yg lebih dari ekin..yg berharta dan berkedudukan..dah jodoh…abg sgt penyayang, mulia dan the very understanding..kan..kan…kan…he..he..jwpn2 standard..

    0
    0
  31. Kak Long says:

    Salam buat semua warga BN. Semoga mereka berdua dirahmati allah. besar tanggungjawab nak bimbing orang baru, tu baru bapak dia anak2 macam mana pulak? Seronok mencapai kebahagian didunia jangan lupa bekalan diakhirat.

    0
    0
  32. NobiZuka says:

    Hehe, Teeerruss.

    0
    0
  33. cili says:

    Alhamdulillah.semoga kekal hendaknya.

    0
    0
  34. MAWAR BERDUIT says:

    ERMM..AGAK2 DAH POTONG?

    0
    0
  35. tas says:

    apalah nak jadi dgn artis m’sia ni, sejak ct kawin semua pun nak kawin datuk lah, mcm dah takde pemuda (mmg gila duitan lah manusia ni)

    0
    0
  36. Naura says:

    bestnye terus dapat Datin..rejeki, tahniah Aen…

    0
    0
  37. syasya says:

    ye ler… bila kawin kate dah jodoh! Bila cerai kate dah tak de jodoh!! ayat biasa artis….
    mereka berdua ni dari dulu, mmng suke tackle org kaya2.. bila dah sangkut, takkan nak lepaskan.. ye tak??

    0
    0
  38. Could someone explain what the author meant in his continue paragraph? He makes an awesome start but lost me halfway with the article. I had trouble following what the author is trying to say. The start was great but I feel he needs to use writing a better bottom line.

    0
    0