Written by AbangNara | June 5th, 2010

gambar kahwin aida gadis melayu

Tahniah kepada Aida Gadis Melayu dan Saiful Nizam dari TV3 yang telah selamat dinikahkan malam semalam di Rawang. Sungguh ayu Aida Gadis Melayu. Tahniah buat Saiful Nizam yang berjaya mencuri hati si gadis Melayu terakhir ini.

Lagi gambar sekitar perkahwinan Aida Gadis Melayu dan Saiful Nizam dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kahwin aida gadis melayu

gambar kahwin aida gadis melayu

gambar kahwin aida gadis melayu

78 responses to (TAHNIAH)Aida Gadis Melayu Dan Saiful Nizam TV3 Selamat Bergelar Suami Isteri

  1. edy says:

    sama cantik sama padan…selamat pengantin baru….

    0
    0
  2. chenta says:

    tahniah!!! selamat pengantin baru

    0
    0
  3. ayoyo... says:

    tahniah……smg bahgia hingga ke akhirnya…

    0
    0
  4. iqa says:

    tahniah2,,

    0
    0
  5. megahertz says:

    syukur… b’temu jodohnye…

    sejuuuk je mata n hati nengok depa ni. serba keneee je..
    mudah2an rumahtangga kekal hingga hujung nyawa. Amin3X..

    0
    0
  6. bazooka penaka says:

    tahniah..moga berkekalan slamanye…

    suke nengok sweet couple ni..msing2 x terlalu over n tenggelam dlm dunia glamer..diorang cool aje..

    0
    0
  7. Abadi says:

    Sukerler kat Aida nie, pandai cakap arab!
    Tahniah! Selamat pengantin baru. Sama cantik sama padan. Semoga kekal hingga ke akhir hayat! Amin :)

    0
    0
  8. aku ke says:

    wah, cantiknya aida. nampak berseri betul. tahniah untuk kedua mempelai

    0
    0
  9. cik jaa_MiLza says:

    benci aida….!sombog!!mmg x leyh lupa kngan sua rsa klntan ari 2………..

    0
    0
    • gosipfurl_fea says:

      mybedia tgh mai piriod tu chilla hehe

      0
      0
    • makcik says:

      erm.. degar cite pon, die tinggalkan pakwe lame die sebb nk kawin ngan laki nih.. slh sorang finalis yg cite kes die nih.. Allahualam..sian pakwe die, nangis 44 malam kot..

      0
      0
      • Liza says:

        alahai mokcik, dah jodoh dia lantakla… klu betul pun cerita dia tinggalkan ex dia tu, dah ketentuan tuhan… mesti ada caranya tuhan nak pisahkan kita dgn partner kita bila dah tertulis jodoh kita dgn org lain… perjalanan hidup dah ditentukan cantik…tak perlu ungkit-mengungkit sape tinggal sape..

        0
        0
  10. jajarina says:

    wah, canteknyer!! serius cantek gile.. TAHNIAH AIDA!!
    selamat pengantin baru dan semoga berkekalan hingga ke alam syurga.. amin~ :)

    0
    0
  11. virgo girlz says:

    wahhhhhhhhhhhhh….cantik ler..secocok gitu

    0
    0
  12. Kereta Tolak Warna Merah says:

    tahniah…
    semoga kekal hingga ke akhir hayat.. amin

    0
    0
  13. manjalara says:

    selamat pengantin baru, kenduri kat changlon tak dijemput pun

    0
    0
  14. farid says:

    bagai pinang dibelah dua…

    JOM TENGOK: http://www.gengblogger.com/read/154498

    0
    0
  15. emy says:

    syukur alhamdulillah dorg selamat diijabkabulkan
    suke gile bro nih muka suci jek.baca berita pon cool jek.huhu
    sgt sepadan dan moga kekal sehingga ke anak cucu!
    moga Allah berkati saiful nizam dan aida!

    0
    0
  16. ginger says:

    manisnye pasangan pengantin ni….slmt pengantin baru…kekal ke akhir hayat hendaknya…InsyaAllah….

    0
    0
  17. Adhadi Mohd says:

    hebat.. hebat

    0
    0
  18. Zaza Muhammad says:

    Tahniah… ni baru best lepas ni kah baru leh posing pegang2… cantik sepadan gtu. semoga jodoh berkekalan amin…

    0
    0
  19. Tahniah buat kedua mempelai…semoga bahagia hingga akhir hayat….dua-dua sepadan…bagai pinang dibelah dua

    0
    0
  20. Fruss Menonggeng says:

    Aduhai,

    fruss aku, dah kahwin dah…???

    yer [un jgn la skrunk…ko xpatut la Aida apa kurangnya mat piza dan pembaca berita???

    xper la Aida, ko pergi jua, slmt ber bahagia

    Wslm

    p/s: aku mungkin dah ditemui olen public time ni sbb aku dah terjun dr tingat 7 Kondominium Mewah. Slmt jln dunia~

    hehe…

    0
    0
  21. Piston Pecah says:

    tahniah pada kedua-dua pasangan aida dan saiful nizam.moga berbahagia sehingga ke akhir hayat.

    0
    0
  22. puteriaquarius81 says:

    tahniah… smoga kekal ke akhir hayat

    0
    0
  23. adilah says:

    cutenya…sama cantik sama padan..semoga tak jadi macam artis2 zaman skrg..

    0
    0
  24. dunyafana says:

    smoga jodoh mrk tak stereotype mcm celebriti2 lain..Aamin

    0
    0
  25. suraya says:

    nak tnya.. aida ni yag juara first tu erk.. gadis melayu?

    0
    0
  26. Reena says:

    Muka Saiful cam Ebby AF sket la..ada iras gitu..

    0
    0
  27. Norulhuda says:

    smalam tgk kat buletin utama~~chanteq nyer pengantin pompuan…sepadan la~~

    0
    0
  28. Goreng says:

    Perghhh… tak sangka aku dia kahwin ngan Saiful Nizam

    0
    0
  29. lynn says:

    sama cantik..sepadan sgt…tahniah..

    0
    0
  30. harap2 kekal berpanjangan…jgn jd mcm artis2 lain….kawin bagai nk rak…canang wedding of the yearlah…tup tup ceria jgk…

    0
    0
  31. tahniah buat kedua-dua mempelai…semoga dapat anak-anak yg cun2 dan hensem2

    0
    0
  32. bagai tembikai dibela empat..tetap habis dimakan

    0
    0
  33. pening says:

    Tahniah..moga jodoh berkekalan & dikurniakan anak2 yg bakal merwarnai kehidupan rumahtangga anda berdua..

    0
    0
  34. refelsia says:

    bersyukurlah kepada allah telah menemui kalian berdua sama cantik dan sama padan semoga jodoh kalian berdua akan kekal untuk selamanya amin….

    0
    0
  35. wanieyarissa87 says:

    semoga berbahgea ke hujung nyawa.kalian pasangan yang secocok…..semoga kebahagiaan yang berkekalan milik kalian.amin….

    0
    0
  36. mimi says:

    saiful nizam u are my inspirasi

    0
    0
  37. mimi says:

    memang bekenan ciri2 yang ada pada saiful nizam.

    0
    0
  38. doc says:

    tahniah le saipul …jgn jd mcm abang ngan kakak ko sudah…

    0
    0
  39. kerusipatah says:

    alah si aida dgn saiful 2 sama2 sombong dulu saiful sek pondok jer tp belagak nk mapus …si aida 2 dulu selekeh jer …jgn berangan tggi sgt nnt jatuh sakit

    0
    0
  40. […] GAMBAR)Sekitar Perkahwinan Aida Gadis Melayu Dan Saiful Nizam TV3ShareDulu kami ada kongsikan gambar perkahwinan Aida Gadis Melayu dan Saiful Nizam TV3 tapi gambarnya tak berapa banyak sangat. Baru-baru ini ada readers yang sudi berkongsi gambar […]

    0
    0
  41. sabrina says:

    tahniah2 aida n husband
    smuga brbahagia dunia akhirat

    0
    0
  42. finaz says:

    congrats both of you..

    0
    0
  43. finaz says:

    aida…saya memang minat kat awak sejak masuk gadis melayu..
    wish awak ngan husband akan happy ever after…insyaallah..

    0
    0
  44. kak chubby says:

    mcm ni contoh selebriti yg patut diikut & dicontohi. x banyak gosip & cerita2 yg x perlu. tau2 berakhir dengan ikatan yg sah. tp berape kerat sgt la selebriti yg buat mcm ni. blh bilang ngan jari sepuluh.
    to saiful nizam & aida…SELAMAT PENGANTIN BARU, KEKAL HINGGA KE HUJUNG NYAWA & DIKURNIAKAN ANAK2 YG SOLEH & SOLEHAH…

    0
    0
  45. anonymous says:

    tahniah..smoga kekal..
    cm sekadar nk mengingatkan mohd saiful nizam b ismail…rsnya x salah kot kan kalo stkt nk tegur..
    sesungguhnya igt mengingati memberi manfaat kepada org mukmin..x gitu??rsnya awk lebih pandai & arif bab2 quran & hadis nih,x gitu??sy knal awk nih agk lama laaa, dh 14 thn lbih kot…byk perubahan laa..yg baik hrp teruskan (x dinafikan awak mmg seorg yg bertanggungjawab)..yg kurg baik hrp dpbaiki..sb ramai kengkawan dh ckp…saiful makin sombong skarang, dh tak mc dlu…nk kwn pn pilih yg ader klas jer…ye la mgkn kitorg nih org kg, x setaraf nk kwn ngan awk kan??awak kan org kl, mn pndg org canglun mc nih kan??tp bl blk kg, pndai pulak cr kwn2 canglun ye…aper2 pn ingat la..hidup kita nih umpama roda kejap di atas, kejap d bwh..smua tuh hny ujian drpNya utk menguji sejauh mn kita bsyukur atau takabbur…skrg nih mgkn awk d ats, tp jgn lupa tunduk sket tgk2 ke bwh spy bl jatuh nnt tidak la tlalu sakit..jd lah spt resmi padi makin berisi makin tunduk..jgn lupa diri, asal usul, ingt org2 yg penah bersama anda waktu anda susah…org x pandang harta kita byk mana, pangkat kita, kedudukan kita..tp org pandang budi bahasa kita, keikhlasan kita…mgkn org luar nmpk muka awak suci je tp hakikatnya hanya yg mengenali tau awk mc mn..ada yg berkecil hati, terasa hati dgn sikap dan tutur kata awak..buang la skp terlalu memandang rendah terhadap seseorg seolah2 kita nih seorang yg tlalu hebat, sempurna dan tau segala..setiap org ade kelemahan dan kelebihan….hrp dpt trma dgn positif…skdr mengingatkan dri anda dan jg diri ana sndri..smoga baik2 shj…

    0
    0
  46. mieyllll says:

    tahniah..smoga kekal..
    cm sekadar nk mengingatkan mohd saiful nizam b ismail…rsnya x salah kot kan kalo stkt nk tegur..
    sesungguhnya igt mengingati memberi manfaat kepada org mukmin..x gitu??rsnya awk lebih pandai & arif bab2 quran & hadis nih,x gitu??sy knal awk nih agk lama laaa, dh 14 thn lbih kot…byk perubahan laa..yg baik hrp teruskan (x dinafikan awak mmg seorg yg bertanggungjawab)..yg kurg baik hrp dpbaiki..sb ramai kengkawan dh ckp…saiful makin sombong skarang, dh tak mc dlu…nk kwn pn pilih yg ader klas jer…ye la mgkn kitorg nih org kg, x setaraf nk kwn ngan awk kan??awak kan org kl, mn pndg org canglun mc nih kan??tp bl blk kg, pndai pulak cr kwn2 canglun ye…aper2 pn ingat la..hidup kita nih umpama roda kejap di atas, kejap d bwh..smua tuh hny ujian drpNya utk menguji sejauh mn kita bsyukur atau takabbur…skrg nih mgkn awk d ats, tp jgn lupa tunduk sket tgk2 ke bwh spy bl jatuh nnt tidak la tlalu sakit..jd lah spt resmi padi makin berisi makin tunduk..jgn lupa diri, asal usul, ingt org2 yg penah bersama anda waktu anda susah…org x pandang harta kita byk mana, pangkat kita, kedudukan kita..tp org pandang budi bahasa kita, keikhlasan kita…mgkn org luar nmpk muka awak suci je tp hakikatnya hanya yg mengenali tau awk mc mn..ada yg berkecil hati, terasa hati dgn sikap dan tutur kata awak..buang la skp terlalu memandang rendah terhadap seseorg seolah2 kita nih seorang yg tlalu hebat, sempurna dan tau segala..setiap org ade kelemahan dan kelebihan….hrp dpt trma dgn positif…skdr mengingatkan dri anda dan jg diri ana sndri..smoga baik2 shj…

    0
    0
  47. wow..I used to be looking for this and eventually received it from this post. Thank you for making it easier.

    0
    0
  48. You can easily achieve genuine moolah by buying and selling within the foreign exchange market. This segment proffers all sorts of opportunities to individuals curious about the field of trade. inspite of this you will find many speculations on how to commerce FX efficiently. You might find situations wherever individuals have misplaced their complete cash while trading during this market. There are also situations of individuals receiving a regular income from all of these markets. These instances point out that most of the people take chances with their deals. They do not have appropriate perceiveing on the Foreign exchange industry that can result in massive losses. The trades in Foreign exchange markets reach as much as 2 trillion each dayHence it is necessary that you can comply with definite foreign currency trading suggestions on your commerce to be productive.

    0
    0
  49. nokia 2690 says:

    Are you looking for the branded low end cell phone then go for the Nokia range. Nokia has set in motion a great deal handsets in the Indian mobile marketplace to satisfy the need of entry grade people. It is always true that lately numerous new cellular companies have entered in the market with very reasonable and inexpensive price but right now customer also wants the reliability of the model that only comes with Nokia. These new cellular companies are claiming to provide too high tech features in low cost however from where they get brand picture like Nokia.

    0
    0
  50. Its lets you document videos with iFrame. The iFrame video information in Panasonic HM-TA1 works with suitable PC and Mac applications, such as Apple iMovie and PC applications, so that you may add films to the Internet and portable systems proper away.

    0
    0
  51. Rea Werring says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  52. iris pen says:

    A amazing handy resource to have if you are a student, a teacher, or perhaps work in an workplace conditions is a pen scanner. What is a pen scanning device you can ask? A pen scanner works exactly for instance like a highlighter. You slide the scanner throughout text and the pen scanner will scan it, shop it, after which exchange it onto your computer when needed. It may also permit you to scan small images, and a few products can read the textual content to you as you scan it.

    0
    0
  53. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  54. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the web. You definitely have learned to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift

    0
    0
  55. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    0
    0
  56. Heyy :) Is it Ok that I go a bit off the matter? I’m wanting to examine this web site from my brand new Macbook however it won’t show correctly (a number of the boxes are half broken), any options? Must I attempt to find an upgrade for my program or anything? Thanks in advance! Patrina x :)

    0
    0
  57. I am very thankful to this topic because it really gives great information ‘*”

    0
    0
  58. Dennis Snook says:

    This article is precise and justify enough time it will consume while reading it. I will recommend all searching this topic need to have a look with this post. They have all of the blueprint about the subject cover up most of the aspects relevant to individual.

    0
    0
  59. Hello, an outstanding article dude. Thanks But We are having trouble with the rss . Don’t know why Unable to join it. Perhaps there is everybody else having similar RSS trouble? Anybody nobody can assist please reply. Thnx!

    0
    0
  60. Alegro says:

    An attention-grabbing discussion is value comment. I think that it is best to write more on this topic, it may not be a taboo topic however usually individuals are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

    0
    0