Written by AbangNara | October 8th, 2010

gambar anak ahmad idham

Tahniah kami ucapkan kepada pengarah Ahmad Idham yang mendapat seorang anak lelaki. Kalau tak silap kami, ini anak kedua beliau (pembetulan: sebenarnya ini ialah anak keempat Ahmad Idham). Nama anak Ahmad Idham ialah Ahmad Khalil. Kelahiran semuanya berlaku secara normal. Berat semasa lahir ialah 3.5kg.

Kami suka dengan statement Ahmad Idham tentang anak:-

[note]Anak itu sebenarnya adalah amanah daripada Allah dan kita harus menerima seadanya. Jadi, saya tak pernah hadkan berapa jumlah anak yang perlu kami ada. Kalau ada rezeki lagi, ada la.[/note]

Bak kata abang kami yang baru-baru ini mendapat seorang baby girl, anak itu memang membawa rezeki. Cuma caranya itu secara kita tak sedari.

Tahniah kepada Ahmad Idham atas kelahiran anak lelaki beliau. Semoga sihat dan elok sahaja selepas ini.

41 responses to (TAHNIAH)Ahmad Idham Dapat Anak Lelaki

  1. Lolipop says:

    first ka?

  2. Lolipop says:

    tahniah…!!!!!

    comey baby ahmad idham…

  3. conan says:

    tahniah! baby boy..

  4. miss nona says:

    tahniah ahmad idham.

  5. Miss pocO says:

    TAHNIAH…

  6. me says:

    ni anak no 4 la bang nara….bkn no 2….

  7. kapal api says:

    tak silap aku kat web sensasi selebriti kata anak ke4 la bro..
    ke aku yg salah baca??

  8. Tahniah. bila la ku lak ni. setiap bulan frust.. ahaks…

  9. miss_pinky says:

    tahniah..
    sedap name..
    :)
    xmcm artis lain,name da mcm org kafir da..

  10. abangnara says:

    no 4 ke?
    alamak salah info.
    sorri..hehe

  11. Kalau dah kawin tu tentulah nak anak. Tapi kena rancang la baru boleh bahagia.

  12. Opz! says:

    taniah……..comei2………!!

  13. phreak-id says:

    cute cute…

    >>My Latest Entry<<
    Jamuan Raya Department

  14. eiman says:

    comel jugak.. dan beratnya ok, anak den ari tu lahir berat 2.7kg aje..

    • Bom aTOM says:

      Anak kmbr saya <1kg jer. Skrg Alhamdulillah ok.
      Thanks…. NICU HUKM…

    • pizza says:

      2.7 kg tu ok la, just nice. Mmg standard org Asia. Anak org putih pun lahir around tu jugak, tade la sampai 4 kg walaupun bapak dia 6ft over. Baby yg besar2 ni slalunya keturunan dia ada genetik Diabetes, yg ni very common, though there are others.

  15. janet says:

    ahmad idham ni kuat kerja dan kuat jg buat anak….kecik2 pun kuat….tahniah lah…

  16. […] … read more › Read More Visit Site 0 Comments Share Twitter delicious Facebook […]

  17. leqa says:

    t0mey nye ank ahmad ….. nk jew cbit2 pipi anak dye …. tahniah nye ….

  18. meslina says:

    tahniah utk Ahmad Idham dan isteri. semoga bertambah rezeki,cinta, kasih dan sayang antara kalian berdua.

  19. kurus says:

    tahniah…hrap lebih globalisasi filem beliau

  20. skudaskudip says:

    x lame jd artis la budak nie…

  21. Hasira says:

    klik untuk kehidupan yang lebih bermakna

  22. lynn says:

    Pasni kita tgu abg nara lak kawen…heheh

  23. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  24. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

  25. Merely wanna remark that you have a very nice website , I the pattern it actually stands out.

  26. Outstanding post, I conceive people should larn a lot from this web site its very user pleasant.

  27. Shante Guest says:

    Thank you for sharing this helpful info!

  28. On That Point there r certainly a stack of details identical to that to take into consideration

  29. I found your interesting post by searching Bing. Looks like your skillful blog have allot of guests at your exclusive weblog. I find it to be a great success for every website maker.

  30. I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A couple of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any tips to help fix this problem?

  31. Very good written post. It will be supportive to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing – looking forward to more posts.

  32. I’m still learning from you, but I’m trying to achieve my goals. I absolutely liked reading all that is posted on your site.Keep the information coming. I liked it!