Written by AbangNara | June 5th, 2011

abang nara kahwin

Akhirnya setelah berpuluh-puluh entri ditulis untuk mengucapkan tahniah kepada artis-artis yang mendirikan rumah tangga, akhirnya pada hari Jumaat(3 Jun), Abang Nara telah selamat bergelar suami. Alhamdulillah majlis pernikahan berjalan dengan lancar. Akad sah hanya dengan sekali lafaz sahaja.

Abang Nara nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua rakan-rakan, pembaca dan keluarga yang telah membantu dan mendoakan kelancaran majlis. Doakan agar Abang Nara dan isteri akan hidup kekal bahagia hingga akhir hayat. Abang Nara mewakili pihak keluarga juga mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah menghadiri kenduri perkahwinan di rumah keluarga Abang Nara semalam. Maaf atas segala kekurangan yang ada ye.

Untuk isteri yang tercinta, terima kasih kerana menerima diri ini seadanya. I Love You So Much. Lagi beberapa keping gambar perkahwinan Abang Nara dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MKStreet dan WarnaPiksel. Boleh tengok banyak gambar lagi blog LorongSetia8.

abang nara kahwin

abang nara kahwin

abang nara kahwin

abang nara kahwin

85 responses to (TAHNIAH)Abang Nara Sudah Berkahwin, Doakan Kebahagiaan Kami Selamanya

  1. atiqa says:

    selamat penganting baru abg nara :)

    0

    0
  2. hijau says:

    tahniah!semoga cepat2 dapat baby nara..=)))

    0

    0
  3. Adik Minah Jambu says:

    pssstt..
    tumpang tanyer.. abg nara ngn yassin senario tu adik bradik ke?? takpon sedare ke?? hehe..

    0

    0
  4. mutiara says:

    tahniah!!smoga kekal hgga ke akhir hayat…nant ade baby nara.hehe..xD

    0

    0
  5. lala says:

    selamat pengantin baru…. smoga bahagia hingga akhir hayat… cpt2 dpt kn baby nara plak k…

    0

    0
  6. lala says:

    selamat pengantin baru… semoga kekal bahagia hingga akhir hayat… cpt2 dapat baby nara plak k..

    0

    0
  7. akira says:

    selamat pengantin baru…moga kekal ke akhir hayat…

    0

    0
  8. mizzmind says:

    selamat pgantin baru…semoga dpt melayari rumahtgga dgn jayanye…dan mperolehi zuriat yg ramai..

    0

    0
  9. nobody says:

    slamat pengantin bawu bang naraaa :) moga kekal ke ahkir hayat…

    0

    0
  10. Tok Esah says:

    hehe, tahniah abg nara… semoga kekal ke akhirat bersama!! salam sayang dr tokesah.com

    0

    0
  11. miss wawa says:

    Selamat pengantin baru! lawa jugak ye isteri abg nara..cam muka catriona rose sikit..lepas ni da takde hidung berdarah lagi la! he he he he!

    0

    0
  12. sha says:

    congrats abg nara!

    0

    0
  13. calculator says:

    tahniah bro…cunnye isteri….

    0

    0
  14. aja says:

    selamat pengantin baru…cantik sangat pengantin perempuan..

    0

    0
  15. xde sluor says:

    tahniah nara.moga kekal dunia akhirat.tp dulu ko pnah kata nak btau bila nak lgsung.ni dh lgsung br btau ni,xnak ajak pembaca blog ko ke?????

    0

    0
  16. Awek nadal says:

    Tahniah abg nara! Semoga bahagia ke anak cucu!

    0

    0
  17. cer cite!!!! says:

    tahniah abg nara…moga kekal ke akhir hyat!!!cpat2 nk smbut baby nara..sweet sgt wife nara!!!

    0

    0
  18. acik515 says:

    Tahniah Adik Nara … semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa. AMIN :)

    0

    0
  19. tahniah abang Nara…

    semoga kekal sampai akhir hayat…..

    moga dapat banyak baby keh3…

    0

    0
  20. firzz radzi says:

    selamat pengantin baru abg nara…lpas ni..lisa ngn fazura jadi milik saya..saya x kawen lg..so leh la menggatal…abg nara dah kawen..hahahha..apa pun tahniah n smga kekal hingga ke akhir hayat…amin…

    0

    0
  21. tacha says:

    snyp2 je dah kawen..apapun tahniah n slmt pgntin baru.mga kekal ke akhr hayat..

    0

    0
  22. kusnanm says:

    Tahniah.. Selamat Pengantin Baru dan welcome to d club…

    0

    0
  23. Noraida Rashid says:

    Tahniah….semoga perkahwinan sentiasa diberkati dan dirahmati Allah SWT….Insya Allah….:)

    0

    0
  24. Noraida Rashid says:

    Tahniah…semoga perkahwinan sentiasa diberkati dan dirahmati Allah SWT…Insya Allah….:)

    0

    0
  25. siti ketty says:

    tahniah abg nara……..semoga berkekalan keakhir ayat.

    0

    0
  26. Ct Saerah says:

    Gigi pengantin pempuan mcm ada berulat. Lupe gosok gg ker ha ha ha

    0

    0
  27. gadisss says:

    tahniah abg nara :)))

    0

    0
  28. pic says:

    tahniah a.nara..
    semoga kekal akhir hayat
    a.nara cam artis lak

    0

    0
  29. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga bahgia bang nara n semoga dapat anak kembar…pasti jembu punyeeeeeeeeeeeeeeee

    0

    0
  30. Gosipgurl_fea1 says:

    oh my………. tahniah BN!!!!!

    0

    0
  31. Tahniah…semoga bahagia……dan selamat pengantin baru…..

    0

    0
  32. emmie says:

    ahmad azuan nama BN ni ghupanya.. tahniah BN.. moga kekal ke akhir hayat.. amin..

    0

    0
  33. maktirikau says:

    gambar ke – 2 : sekali pandang,muke abg nara macam sheikh muzafar la . haha :D

    0

    0
  34. ku disini says:

    tahniah abg nara and lin!semoga bahagia hingga akhir hayat :)

    0

    0
  35. mya_rawk says:

    hi abg nara…btw congrats 2 both of u…your wife very the “cantik” …

    0

    0
  36. ima says:

    hye abang nara. for me abg nara handsome and isteri abg nara pun cun melecun. and semoga dpt ank yg comel2 and jodoh berkekalan . amin :) xx

    0

    0
  37. natts says:

    bang nara.. sweet lah! tp sikit no gambar nya.. letak r banyak2.. baru puas tengok!

    0

    0
  38. APAM TEMBAM says:

    Eewaaah…control hensem…..control macho masa salam dengan pak kadi..ha ha..ha.. Tahniah Nara…semoga kekal ke anak cucu. Doakan saya yang single ni cepat bertemu jodoh….insyaallah !!!!

    0

    0
  39. mak jemah says:

    tahniah bang nara :) wife bang nara nmpk cm biase je. maybe da salu nmpk muke die bmake up kot….so xde la lain sgt

    0

    0
  40. NUR says:

    Tahniah ..Wah! Erra Fazira pun bagi ucapan di status Fanpagenya….

    Erra Fazira Official Fanpage

    Salam…. Erra ingin mengucpkan “Selamat Pengatin Baru” pada Abg Nara…dot dot dot… beautifulnara.com. Semoga kenal hingga ke akhir hayat! Aminnn…

    Yesterday at 15:35

    Pembetulan …..

    Erra Fazira Official Fanpage Sorry … nak cepat tadi…. “kekal hingga ke akhir hayat”….aminnn…
    Yesterday at 15:52

    Erra Fazira Official Fanpage x gi mane2…saje dok cari story kat sini…nak kasi semua info2 baru… :)

    0

    0
  41. inn says:

    tahniah abg nara & pasangan…selamat pengantin baru..moge2 jodoh d pnjgkan hingga ke akhir hayat…amin2…

    0

    0
  42. JAMBU BUSUK says:

    wajah isteri bagaikan bulan purnama, hidung mancung, mata bulat, badan sedap,macam tulaaaa….cari isteri,tutup aurat.Tak malu jika dibawa kemana saja.Syabassss syukurlah dapat macamtu, jangan nanti dok tambah2 lagi..cuma perlu tambah bilangan keluarga.

    0

    0
  43. LEPAS KAWIN NI , MUKA NARA DAH X ADA JERAWAT KUT.

    0

    0
  44. RedGlow says:

    Salam…
    Tahniah Abg Nara dan Puan Nara… Semoga berbahagia selalu dan kekal ke hujung nyawa.

    Gambo mekap Puan Nara:

    http://redglow-portfolio.blogspot.com/2011/06/solekan-pengantin-beautifulnara.html

    0

    0
    • NAoMEI mJ Tg says:

      lorrrr.. annur ker yang mekap cik nara ne… congrats fren.. soo gorgeoues… x prasan lak ms tgk gambo yg pakai bj biru kat fesbuk red glow tu…

      0

      0
  45. deanora says:

    tahniah tuk abg nara n wife.selamat pengantin baru n semoga kekal hingga ke akhir hayat…amin

    0

    0
  46. kok chik says:

    Tahniah abg nara. Semoga Allah merestui perkahwinan ni. Jaga isteri abg nara baik2 ya. Jgn gatal2 lg dgn lisa…^^

    0

    0
  47. Dhamam says:

    abang nara macam man belon

    0

    0
  48. marliana lau says:

    lisa ad formspring kew?
    http://www.formspring.me/lisasurihani

    0

    0
  49. jon says:

    hm pehni xdapek la bang nara nk update tgh2 mlm lg nmpknye…hahahaha…kn3????:d

    0

    0
  50. narafollower says:

    tahniah….moga kekal smpai akhir hayat

    0

    0
  51. nona hidayah says:

    wow!! tahniah abang nara..
    abang nara kawen tak ajak kami pon..huhuhu

    0

    0
  52. rosh says:

    Tahniah…
    semoga ikatan pkawenan ini bkekalan hingga ke akhir hayat..n di kurniakan chyamata yg kiut miut…(@_@)

    0

    0
  53. saya comei says:

    congrats abg nara..moga perkahwinan ini kekal selama-lamanya

    0

    0
  54. orkid says:

    Tahniah abg nara ^^
    Selamat Pengantin Baru.. ^^

    0

    0
  55. salam says:

    tahniah abg nara. mcm mana. nerves x? hehe. happy always.. cantik bini bang. haha. :)

    0

    0
  56. bunga says:

    tahniah bang nara..alhamdulillah..,akhirnye termakbul jugak impian nk jd suami…semoga berbahagia ke akhir hayat…

    0

    0
  57. terill says:

    Owh,tahniah2Semoga bahagia ke anak cucu

    <a href="http://post-aje.blogspot.com/2011/06/matrix-4sambungan-dari-matrix.html

    0

    0
  58. matjoe says:

    tahniah bro nara. kene buat anak banyak banyak ni. terbaikkk

    0

    0
  59. FARZ'S HAMA says:

    Mem Nara’s tu ada iras2 Catriona Ross kan…

    0

    0
  60. Aza says:

    Tahniah,Abg Nara n Kak Nara…

    0

    0
  61. tahniah abg nara..semoga berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat…cntik wife abg nara

    0

    0
  62. suraya says:

    tahniah abg nara…smga b’kekalan hingga ke akhir hayat…aminn

    0

    0
  63. Haniza says:

    Selamat Pengantin Baru…semoga kebahagian dikecapi,dugaan diharungi dan mahligai dibina berkekalan hingga ke akhir hayat…Insyallah….

    0

    0
  64. piscesgirl says:

    abg nara muke dh nervous nasib bek skali lafaz je…wlaopon laju gila cm kereta api ekspres…ha3…slamat pengantin baru.

    0

    0
  65. :) says:

    tahniah

    0

    0
  66. chokotop says:

    firstly Tahniah n selamat pengantin baru hope bahagia selamanya..

    nk komen pasal pic lak:

    pic 1. bedak tepong gomak kepooi2 kt leher n x serata n x smooth. muka teruk jerawat batu bata semua ada..baju lak x kemas n songkok x smart simple sgt sogkok tok imam lg semarttt..

    pic 3~ siyesss pgntin pompuan serabai arrr x smart langsung..muka pucat lesi lgsung xde seri pengantin,..
    x buh gincu ker?

    0

    0
  67. umie says:

    tahniah utk abg nara n wife. :) slmt mjalani kehidupan sbgai suami isteri yg saling lengkap melengkapi.

    p/s : wife abg nara ade mix arab ke? cun la die….

    0

    0
  68. umie says:

    abg nara! tahniah. wife cun la. ade mix arab ke?

    0

    0
  69. TAHNIAH Abg Nara! maaf, tak sempat nak pergi event kawen abg nara tempoh hari.. ade job di Banting..

    Dah selamat jadi suami pada Cik Nara.. Alhamdulillah =)

    0

    0
  70. Tenda Biru says:

    Tahniah abg nara..lps ni jgn duk syok sgt duk siar gambar2 yg mengaibkan org yer…dosa besaq..tak terpikul nanti kat akhirat.jaga wife tu elok2..jaga rumahtangga..jgn nti duk leka siar hal org sana sini,hal umahtangga sendiri plak kang tersiar..lps tu nti..byk plak komen dr peminat BN utk abg nara>>what u did, u get back:))))

    0

    0
  71. cufi says:

    abg nara dah mcm artis! malatups u!!

    0

    0
  72. Allegro says:

    You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

    0

    0