Written by AbangNara | November 5th, 2014

Selepas Nora Danish dan Emma Maembong, kini giliran Zizan Razak untuk mempunyai jumlah pengikut sebanyak1 juta di Instagram. Kalau tak silap, Zizan merupakan selebriti lelaki pertama yang berjaya mencecah angka keramat ini. Jutaan tahniah diucapkan. Sesungguhnya populariti Zizan tidak boleh disanggah lagi. Bukan senang nak sampai angka 1 juta lebih-lebih lagi jika anda seorang lelaki.

zizan razak

Zizan Razak juga telah mengambil kesempatan untuk menulis ucapan terima kasih kepada semua pihak yang menyokong kerjayanya selama ini bersempena dengan angka 1 juta ini. Tulis Zizan:-

THANK YOU!! All I can say is a million thank yous for your support, for your love, for your prayers, for following me and for accepting me. You are my blood, my heart, my inspiration… You motivate me every day to do what I do and to live my dreams in this industry. All praise belongs to God

zizan razak

Semoga Zizan terus kekal ‘humble’, mesra peminat dan menghargai para penyokongnya seperti yang dilakukan selama ini. Semoga Zizan terus maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi. Siapa sangka daripada seorang peserta Raja Lawak, kehidupan Zizan kini berubah 100%. Itulah namanya rezeki. Good luck and all the best untuk masa hadapan. Tahniah Zizan. Jangan lupa untuk ikuti Zizan di Instagramnya.

P.S: Monty, si kucing dengan wajah yang unik

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 responses to (TAHNIAH)Zizan Razak Cecah 1 Juta Pengikut Di Instagram

  1. poyos la says:

    zizang speaking???hurmm tu msti si emma yg postkan status lps dpt sejuta followers …hurmmm zizang zizang…

    0

    0
    • Leha says:

      Sejuta followers…wau!!! ABPBH lalu…pengacara lelaki dtp kat AC Mizal. Followers tak undi ke? So?

      0

      0
      • Baby AA says:

        instragram ni bagus juge utk pemasaran n promosi bagi business atau populariti seseorang retis, tp instagram x semestinya dpt menjamin keuntungan/pendapatan. sekadar kongsi…

        0

        0
        • Datin Semah says:

          hastag penting juger….

          contoh: #adaakukisah #kaudahtaksepopulardulu #kaudahkenapa #akutaknakundikau #boring #kauxhandsome dan so on….. hehehehe

          0

          0
        • Saka says:

          yg haku pelik, gambar makan ikan goreng pun nak upload jugak? korang x perna mkn ikan goreng ke ha? borink!

          0

          0
        • imam muda says:

          cuba ajak sejuta followers2 tu ke masjid atau madrasah ;dpt juge pahala kan? next?

          0

          0
        • anti artis kurang ajar says:

          yg penting, chef wan hina pompuan bertudong baru2 ni dlm IG nya. sungguh biadap chef wan.

          0

          0
      • Olga says:

        Ye ke? Nora Danish sejuta followers, title pelakon TV dan Filem wanita popular ABPBH 2013/14…jatuh ke tangan Siti Saleha.
        X payah nak cecah2 sangat lah!

        0

        0
        • Sedihhhh!!!!! says:

          betul, impian hidup nk jd artis, dpt sejuta followers dan memang AF.
          hurm, patut la anak2 melayu makin lama makin hancur. dunia oh dunia…

          0

          0
    • gulahati is back says:

      ceh 1 juta, harini nak thanks bagai.

      kau x tau yang follow kau sume ig shop yang kau kutuk2 menyemak la ape la.

      bodoh!

      0

      0
  2. Pikir Lah Kalian says:

    Amboi ..dah mcm menang Grammy Awards pulak dah ucapan nya. Padahal, yang follow ko, spammers dan pengikut hantu. Lalalalalala….

    0

    0
    • anon says:

      JEALOUS KE??????????????????????/ Tak habis2 nak dengki kat org. Bawak2 mengucap……. LIFE IS TOO SHORT TO be filled with bitterness towards others……lalala..

      0

      0
      • Nice try says:

        dengki …eh plis la. setakat jd retis di malaysia apa la sangat. lain la ko jd mcm siti ke? chef wan ke? rosyam noor ke? atau datuk yusuf haslam. baru berbaloi.

        0

        0
  3. biarlah rahsia says:

    percayalah,separoh daripada pengikut die bisnes online promote brng yg dijual..hihihi

    0

    0
  4. Bonda Bedah says:

    Nara,

    Mohon pencerahan kenapa artis dapat 1 juta followers perlu dihebah kan?
    Apa keuntungan?

    Terima Kasih.

    0

    0
  5. Melati says:

    Hahaha….yg sejuta tu mesti org dah mati ikut kot???

    0

    0
  6. lipaskudung says:

    pengikut sejuta belum tentu boleh menang Anugerah Bintang Popular pun. Hadap sangat….

    0

    0
  7. as says:

    So what ?
    Ade aku kesah ?

    0

    0
  8. simlonlike says:

    erkkk…1 juta follower mampu ke nk bgi syafaat kt akhiraat tu..huihui

    0

    0