Written by Bella | August 23rd, 2016

Pelakon yang dahulunya terkenal dengan kontroversi, Zarina Anjoulie Lavocah telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada jam 8.30 pagi Jumaat minggu lalu di Brunei.

Berita gembira itu dikongsikan oleh Zarina sendiri menerusi akaun Instagram miliknya.

After 2 days in pain and 3 hours in labour finally get to meet my little awang.

Zarina menerima banyak ucapan tahniah daripada pengikutnya di Instagram yang mendoakan kebahagiaan beliau sekeluarga dengan kehadiran orang baharu.

Tahniah juga kami ucapkan kepada Zarina Anjoulie dan suaminya. Gembira betul melihat kehidupan Zarina kini yang lebih tersusun hidupnya apatah lagi beliau juga sudah berhijab. Harapnya Zarina dan keluarganya dilimpahi kebahagiaan. Amin..

Jom lihat beberapa lagi foto bayi lelaki Zarina dengan membaca entri ini sepenuhnya.

40 responses to (TAHNIAH) Zarina Anjoulie Selamat Timang Cahaya Mata Lelaki

  1. Anonymous says:

    tahniah..kita xkan tau pengakhiran kita bagaimana..semoga istiqomah

    0

    0
    • minah jambu says:

      montok anak u comel…kembang nye idong anak u zarina kenape u tk picit pelan2 idong anak u tu time dia umur 2 or 3 hari gerenti mancung punye ..minah jambu tengok laki zarina ni macm ada tattoo kt tangan dia betol ke ??

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku pun perasan tatoo bila zoom gambar..mungkin laki dia pun dulu liar macm dia jugak..skg dah insaf kot

        0

        0
    • Anonymous says:

      TAK SANGKA DULU BUKAK BUKAK..BUAH DADA TUTUP PUTING AJER..SKG TUTUP SELURUH..BAGUSLAH ALLAH TAK LENGAHKAN BUKAK PINTU HATI DIA KE JLAN KEBAIKAN.

      0

      0
  2. kikiki says:

    sejuk mata tgk zarina sekarang.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Sejuk minum coke time panas ni..

    0

    0
  4. Bonda says:

    Tahniah…..Alhamdulillah

    0

    0
  5. kiyah propa says:

    husband die ke tu?tatu penuh kt tangan..ke mate aku yg salah tgk ni????

    0

    0
    • min says:

      mmg penuh dengan tatu…tp tu sebelum dia berkahwin dgn zarina..

      time zaman jahiliyah..bg dia masa untuk berubah…

      0

      0
    • Ellysha says:

      Kena confirmkan balik either tatu ke bukan sbb skrg nie ada baju inner yg bercorak tatu. :-)

      0

      0
      • min says:

        memang tatu..bekas isteri n laki zarina ni dlu kaki clubbing. ada gmbr diorg sblm bercerai kat ig bekas isteri dia..

        xtau lah dh padam ke x..

        0

        0
  6. yyyoo says:

    kalau benar, baguslah
    jgn sbb brunei hudud..

    0

    0
  7. puteri mawar biru says:

    alhamdulilah sem0ga kekal dgn imej muslimah dan menjadi lebih baik dr sebelum nya,yg berlalu biarkan berlalu sem0ga ianya menjadi pengajaran utk zarina supaya b0leh menjadi ibu yg terbaik utk ank dan isteri yg terbaik utk suami juga ank yg berbakti kpd 0rg tua.. ambil c0nt0h mizz nina, se0rang yg dulunya freehair dan penampilan agak seksi tp skrg menjadi se0rang yg lebih baik.. sem0ga terus istiq0mah..

    0

    0
    • jemaah tingkap says:

      x payah jauh2 sgt. antara byk makjemah2 kat sini almost 80% dulu prnh lalui zmn jahiliyah.. tapi yg paling pnting sedar diri dan insaf taubat nasuha.

      mane2 yg dh pulang ke pngkl pula, mulut tu kne tapis sikit laar… jln jngn la sewenangnya bila dh brhijab, dia pula bash org lain yg x tutup aurat mcm dia x prnh brdosa…dan kita sume brdoa byk2 la husnul khotimah. jgn masa muda nmpk pijak semut x mati, tp bila tua jd mcm keladi.

      atau worst, dari tua smpai ke muda, buat mksiat, dan mkn rasuah smpai boncit .

      0

      0
  8. Konaah says:

    Kepada Puan Zarina, diruangan ini saya mengambil kesempatan untuk memohon kemaafan kerana saya dahulu pernah mengutuk anda di alam maya kerana dahulu anda seperti suka memprovoke masyarakat dengan aksi2 anda. Tapi bak kata pujangga…batu pun boleh berlekuk dengan titisan air inikan pula hati manusia jika diberi hidayah oleh Yang Kuasa. Doakan saya juga diberi kebahagiaan. Selamat menempuh alam rumahtangga. Salam kasih sayang.

    0

    0
    • iloveanjoulie says:

      im from brunei and i love you anjoulie.. memang minat kat awak since before u pakai tudong lagi. i have been following u dari dulu, you are a strong individual! bahhh baiktah beranak lagi seorang bini hehehe

      0

      0
      • Anonymous says:

        minat sebab? she cant act… definitely. she cant sing. and she is in the industry becoz…?!

        0

        0
        • Babe says:

          Si auni ni eh.. benci dang???

          0

          0
        • zeezeezee says:

          and..who are u to judge? lol

          0

          0
        • whatevs says:

          hahahahah hi auni get a life u fugly psycho tau jua org kau dulu atu buat cerita.. ex husband mu pun happy sudah kau ganya lacah masih hahahhaa

          0

          0
        • iloveanjoulie says:

          duhh org yg meliat gerak khas ganya tau tu kenapa ku minat.. eww you ani si auni kah banar? sadangtah melacah kau pun harus taubat okay? hahahaha kalau kau bnr si auni tukang makeup yang kurang ajar arh customer atu sadang tah ok jadi drama queen ani. si anjoulie yang pelakon kau yang kuat bedrama prasahan ku. kaka2 mu sendiri membaritau arh ku hahahahahahaha sad! kbai

          0

          0
        • Anonymous says:

          she is in the industry bcos she is just a pelakon majalah..yg suka bukak bukak…penuh dgn gosip murahan.

          0

          0
        • Anonymous says:

          iloveanjolie.cuba gunakan bahasa yg orang boleh faham..

          0

          0
  9. Stylepolice says:

    Penghijrahannya benar-benar melambangkan erti penghijrahan. Tudung labuh, baju yg tak menampakkan susuk tubuh. Takde hijabster langsung stylenya. Sungguh respect. Artis yang lain yang kononnya dah berubah tu, mungkin boleh jadikan ini salah satu contoh yang terbaik.

    0

    0
    • Anonymous says:

      hurm…tak boleh menilai terus melalui 1 gambar sahaja. sbb ada ja gmbr lain yg tdk seperti gmbr di atas. apapun, tahniah kpd dia dan family. semoga terus jadi insan berguna.

      0

      0
  10. jorina an joyah says:

    yg aku xphm smlm aku scroll down ig aku..ada nmpk mak si zarina ni post gmbr zarina tgh baring tepi baby tu…xpakai baju berkemban lg wei..nmpk smua dada…terkejut jugak aku…xcaya tgk la…

    0

    0
  11. johnny bravo says:

    Ada jugak lelaki nak kat perempuan liar mcm si zarina ni ye…..hmm….nasib baik dia ni selebriti, kalau tak org tak pandang pun…

    0

    0
    • akuadalahaku says:

      jgn cakap mcm tu…jodoh allah yg aturkan..jgn sampai disebabkan mulut awk hari ni esok2 jodoh awk pun mcm tu or lagi teruk dari tu…kalau tak kena dekat diri awk sendiri..kena dekat anak2 awak atau adik beradik awk mcm mana?

      0

      0
    • KKPL says:

      Tak pandang????
      Biar betul ko ni.
      hanya lelaki yg betul betul berani aje yg ambik serta bimbing dia, jadikan isteri..bukan lelaki yg pandai ngata mcm ko .
      Nama aje Bravo ngata org mcm JUBO mulot puaka kau ..
      Jantan kalau mulot mcm cibai ni , sumbat kan gan serai aje atas bawah.

      0

      0
  12. Anonymous says:

    gambar instagram dia tak bertutup pun..agaknya takut undang2 brunei kot..hudud segala..dia ni tutup separuh2 ajer..

    0

    0
  13. Najib says:

    Kehadapan Pn.Zarina Anjoulie saya ingin memohon maaf dari hujung kepala hingga ke hujung kaki kerana telah melayan gambar lucah di zaman liar puan. Dan saya menggunakan gambar itu untuk memuaskan nafsu saya. Maafkan saya

    0

    0
  14. rina says:

    itu zaman suami die liar mcm die dulu lah..sekarang due2 dah berubah..p tgok IG die kalau xcaya..

    kak zarina, moga kekal begini hingga nafas terakhir…kepada kita semua juga…bnyak contoh artis dah berubah ke arah kebaikan..diana amir, zarina, wardina, noorkumalasari…dll alhamdulillah

    0

    0