Written by AbangNara | December 12th, 2012

Hari ini tarikh yang cukup cantik untuk melakukan sesuatu yang bersejarah di dalam hidup anda. 12.12.12 menjadi pilihan buat Zakiah Anas untuk melangsungkan perkahwinannya dengan lelaki pilihan. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan.

gambar perkahwinan zakiah anas

Zakiah Anas daripada dulu sampai sekarang masih maintain nampak muda. Wajahnya tak makan dek usia. Untunglah si suami. Apa pun, semoga perkahwinan Zakiah Anas kali ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Tahniah sekali lagi diucapkan. Info asal blog Bersama Mazidul.

only

P.S: RM39 je untuk blouse sulam? Biar betik!! Klik sini untuk membeli.

17 responses to (TAHNIAH)Zakiah Anas Langsungkan Perkahwinan Hari Ini, 12.12.12

  1. talib says:

    tahniah zakiah anaz, selamat melangsungkn perkahwinan. Jadikan tarikh ini sebagai tarikh keramat. Apabila ditanya 12.12.12. apakah keistimewaan yang trjadi pada diri anda pd tarikh ini. Atok sedang memikirkan apakh peristiwa menyanyat hati pd hri ini.

    0

    0
    • anak malaysia says:

      saje je buat tarikh yg senang diingat. sebab lelaki kan bab2 tarikh selalu failed =P hari jadi pun selalu lupa. kalo camni senang nak buat anniversary. senang nak claim hadiah he2. kalo si suami lupa jugak tak tahu le. ala pompuan senang je. takde hadiah pun takpe. yg penting wish je. tapi nak bagi yg lain2 tersangat lah dialukan =)

      0

      0
  2. kak timah says:

    hakak first yo

    0

    0
  3. ash says:

    hmm..tahniah..semoga berkekalan…btw, die penah kawen ke sblm ni?? ade anak ke??

    0

    0
  4. Menyampah says:

    sama sepadan…

    0

    0
  5. Strawberry says:

    i selalu nampak dorang dua ni kat Rootz.

    0

    0
  6. Roundtable says:

    Ombak rindu menyebabkan semakin hari semakin serasi dan hidup tidak lagi kosong kerana lena diulit intan di taman kenangan.

    0

    0
  7. Din says:

    zakiah ni penah kawin rasanya hampir 20 thn yg lalu. ingt lagi msa tu rakaman hari raya dia mngdung ank pertama. apapun tahniah.

    0

    0
  8. didie @ says:

    teringin nk jmp live. lawa siot

    0

    0
  9. Sha says:

    Tahniah,moga kekal hingga jannah.

    *Suki juga kahwin pada tarikh ni.

    0

    0
  10. aree says:

    Wow..tahniah tahniah..

    0

    0
  11. Ms.elyn says:

    Tahun ni je yg lawa pun.12.12.12. tahu depan dah lari no nye.12.12.13 yedak? hmmm

    0

    0
  12. ctgirl says:

    tahniah..
    by the way husband kak zakiah ni ada kembar…
    mmg hensem.. nama kembarnya raja shahrul azlan… muka diaowg sama..
    my ex-boss.. sgt baik orangnya… bertanggungjawab & dedikasi…
    tahniah sekali lagi… :)

    0

    0