Written by AbangNara | April 6th, 2012

Kalau anda menonton rancangan Wanita Hari Ini pagi tadi, pastinya anda akan teruja melihat penampilan baru Yatt Hamzah. Yatt telah membuat keputusan untuk berhijrah dan memakai tudung. Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt memang gorgeous bertudung.

yatt hamzah kini bertudung

Untuk maklumat, Yatt atau nama penuhnya Haryati Hamzah telah pun berkahwin pada tahun 2009. Kalau tak silap Abang Nara, Yatt dan suami telah pun dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang sangat cute yang diberi nama Suci Hanania Malika.

anak yatt

Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Yatt yang telah mengambil keputusan untuk berhijrah memakai tudung. Semoga terus istiqamah dengan penampilan baru ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to (TAHNIAH)Yatt Hamzah Kini Bertudung

  1. maruko says:

    tahniah!!!!

    0
    0
  2. fiezasandha says:

    yes…im the first…alhamdulillah…yatt mmg cantek

    0
    0
    • abah kau says:

      first???haha sila cb lg

      0
      0
    • mintun says:

      sampai sebut Alhamdulillah? Kalau dapat 1st kat blog ni…rahmat ke? Nikmat dari Allah? Kau ni apasal…. kurang kawan dan kasih sayang ke,macam mana ni…….

      0
      0
      • kecoh siak says:

        kau xpayah la nak marah dia. kau sndri yg salah tafsir. dia ckp Alhamdulillah tu sbb yatt bertudung.
        apa daaa

        0
        0
  3. ctie says:

    Alhamdulillah ~

    0
    0
  4. smile forever says:

    alhamdulillah :)

    0
    0
  5. yuni says:

    Yatt, kamu sgt cantik ok.
    Baby die comel sgt2.

    0
    0
  6. rozi says:

    Cantik dah bertudung..
    tapi nape posing lagu tu?

    0
    0
  7. MKI says:

    Alhamdulillah…

    0
    0
  8. nina says:

    Yatt jd Raudah ( Ular Emas ) Minat yatt mcm Raudah…Alhamdulilah…akhiirnya yatt jd raudah juga.

    0
    0
  9. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    dapat 3rd pon jadi la…….yatt pn dh bertudong ! bagos lah itu petanda baik la kan….tapi kalau bertudong dengan hati yg iklas kerana allah itu bagos besar jugak pahala nye kn…….tapi kalau bertudong kerana ikut2tan tu kurang baik….minah jambu tk bertudong tapi ,inah jambu tengok majlis yg macmana yg minah jambu nk hadir n tengok tempat la kalau nk bertudong knnnnnnnnn…….kalau setakat nk ikot2 ni minah jambu tk main ………..hati lom iklas lagi…..

    0
    0
    • cella says:

      minah jambu, hati x iklas lg? maknanya hati tak iklas mnerima islam..mngucap pnjang org yg jwb xiklas2 ni..soal tuntutan agama dikatakan tak iklas…

      0
      0
    • minah, memang lah kamu tak bertudong. tak wajib pun. yang wajib ialah menutup aurat. kamu faham ke? mana letaknya iman kamu?

      0
      0
    • Anonymous says:

      minah jambu nak bertudung cmne..die kan separuh pompuan separuh laki… :P

      0
      0
      • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ada ada je kau ni anon ! ape2 pn yg kite buat hati perlu iklas ye peminat2 ..jangan tk iklas…….hati mau baik……..

        0
        0
  10. plo says:

    nama anak mawi tu ikut anak yatt ke “MALIKA”?

    0
    0
    • saje2 says:

      name anak yat ikut tajuk cite yg sheila rusli blakon tu la.hehe..jgn marah ye…anak mawi malaika..lain sikit bunyinye :)

      0
      0
  11. Prime suspect says:

    Alhamdullilah.. semakin ramai artis yang berhijrah.. Comel baby. May Allah bless u always..

    0
    0
  12. sheila majid says:

    Sheila majid bila plak? Akak ziana..amy mastur..erra fazira

    0
    0
  13. […] Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged bertudung, Hamzah, kini, TAHNIAHYatt by Azrael. […]

    0
    0
  14. nano says:

    hehehe..

    0
    0
  15. Kurus says:

    pulokkk….
    ok lah yatt.. boleh buat sequel ular emas

    0
    0
  16. tatatitu says:

    Suci Hanania Malika nama anak yatt. haih, memang ‘SUCI’ betul tengok anak yatt. comeeeel sangaat!! ;D

    0
    0
  17. peminat artis korea je says:

    kiutnye muke baby yatt.mcm baby korean la…hikhikhik…

    0
    0
  18. isabell says:

    comelnya baby dia… :)

    0
    0
  19. isabell says:

    muka baby dia comel

    0
    0
  20. virtual says:

    comey!!! comey!!! comey!!!

    0
    0
  21. […] blog beautifulnara mengeluarkan artikel Yatt Hamzah bertudung. Lepas tu, mula tertanya-tanya, siapa Yatt Hamzah? Yatt […]

    0
    0
  22. you come so soon, you left so soon says:

    sejak mula2 yatt jadi model bertudung lagi, aku doakan semoga dia satu hari nanti akan tetap bertudung. dan alhamdulillah sekarang apa yang aku impikan sudah termakbul.

    untuk yatt, ketahuilah bahawa untuk tetap berada di atas jalan kebenaran itu sukar, tetapi teruslah berdoa kepada allah semoga dikuatkan hati dan ditetapkan iman.

    amin.

    tahniah yatt =)

    0
    0
  23. kim_kardashiang^ says:

    alhamdulillah untuk artis di atas.. keep it SLIM! yat dah berisi.. :D

    0
    0
  24. pipigebu says:

    comelll btl anak dia! gerammmnyeee.. besar nanti msti cantik cam mama nye :)

    0
    0
  25. caramel says:

    Nara, boleh tak kalau next time ada artis yg dah pakai tudung, gambar yg Nara letak tu biar le molek.. cam gambar dia ni posing (sebelum pakai tudung) dah bagi gambaran salah, sebab nanti ramai org komen yg teruk. so bila komen teruk, tambah lagi dosa. kut ye nak tarik perhatian org komen pun jangan la malukan dia.

    0
    0
  26. xyz says:

    Alhamdulillah…tahniah yatt…anak pon sgt comel…

    0
    0
  27. farah says:

    kenapa tak tulis pasal farah ashikin bertudung

    0
    0
  28. Ulat Sutera says:

    tomeynye bby ni….nak cubit2 je pp dia…muaahhhh!syg dia..hehe

    0
    0
  29. i luv lemonate says:

    comil nya anak yat..seyesly..kalau dpn aku da cubit2 da pipi tuh

    0
    0
  30. […] Kalau anda menonton rancangan Wanita Hari Ini pagi tadi, pastinya anda akan teruja melihat penampilan baru Yatt Hamzah. Yatt telah membuat keputusan untuk berhijrah dan memakai tudung. Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt … Continue reading → […]

    0
    0
  31. maya says:

    comel gila baby dia…out off topic jap…abag nara cuba wt entry ttg maizurah hamzah….sy tgk kt youtube ttg dia,dia ni dulu penyanyi yg digilai kt korea dulu…terkesema gak sy tgk video tu..skg dia juz berlakon je..

    0
    0
  32. blackpepperpedas says:

    yatt mmg sgt cantik apabila bertudung…sesuai sgt. So sweet

    0
    0
  33. ahmad razi says:

    pakai tudung tu tutup aurat tu wajib. so alhamdulillah dia dah tutup. tapi, kalau pakai tudung, masih tetap berlakon pada aku takde ape sangatlah. pelakon2 wanita ni masih menjadi santapan mata lelaki2 lain. takyah puji sangat lah kot sebab tutup rambut tu wajib bukan sesuatu ‘value added’ dalam kehidupan seorang wanita.

    0
    0