Written by AbangNara | April 6th, 2012

Kalau anda menonton rancangan Wanita Hari Ini pagi tadi, pastinya anda akan teruja melihat penampilan baru Yatt Hamzah. Yatt telah membuat keputusan untuk berhijrah dan memakai tudung. Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt memang gorgeous bertudung.

yatt hamzah kini bertudung

Untuk maklumat, Yatt atau nama penuhnya Haryati Hamzah telah pun berkahwin pada tahun 2009. Kalau tak silap Abang Nara, Yatt dan suami telah pun dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang sangat cute yang diberi nama Suci Hanania Malika.

anak yatt

Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Yatt yang telah mengambil keputusan untuk berhijrah memakai tudung. Semoga terus istiqamah dengan penampilan baru ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

79 responses to (TAHNIAH)Yatt Hamzah Kini Bertudung

  1. maruko says:

    tahniah!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  2. fourth! lalalalala

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  3. fiezasandha says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 18
    • abah kau says:

      first???haha sila cb lg

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • mintun says:

      sampai sebut Alhamdulillah? Kalau dapat 1st kat blog ni…rahmat ke? Nikmat dari Allah? Kau ni apasal…. kurang kawan dan kasih sayang ke,macam mana ni…….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
      • kecoh siak says:

        kau xpayah la nak marah dia. kau sndri yg salah tafsir. dia ckp Alhamdulillah tu sbb yatt bertudung.
        apa daaa

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  4. ctie says:

    Alhamdulillah ~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  5. smile forever says:

    alhamdulillah :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  6. yuni says:

    Yatt, kamu sgt cantik ok.
    Baby die comel sgt2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  7. rozi says:

    Cantik dah bertudung..
    tapi nape posing lagu tu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 6
    • ROZZI BODOH says:

      Aku dah agak.msti ade bangang akan komen camni…haha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 19
      • hmm says:

        Ni gmbr sebelum yatt berhijrah pakai tudungla..xclp utk model ke ape tah..tp yg pasti gmbr ni mmg sblm yatt berhijrah pkai tdung..jgn la men tuduh2 cam tu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
    • puteri noor faten farah aroha says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 14
      • x seksi says:

        hahha….kesian rozi…tp ade betulnye rozi kate tu. mane2 perempuan pun x kire la pakai tudung ke x pakai tudung ke mmg x elok ambil gambar dalam keaadaan yg membawa fitnah..seperti berbaring…meniarap dan sebagainye. lebih2 lagi yang bertudung… tapi yatt cantik sgt…die mmg cantik pun….da pakai tudung ni lagi le manis…feewittt~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        boringla ustajah bn komen, xboleh ke ckp alhamdulillah and tahniah je? ade je nk kondem, ntah2 ni gmbr sbm die berhijrah ke ape, dulu die bnyk je jd model bertudung…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Mereka memang sukar diubati lagi..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • miss azza says:

      kan abg nara mention kat situ : ” Yatt telah membuat keputusan untuk berhijrah dan memakai tudung. Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt memang gorgeous bertudung.”

      grrrrr…….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • tambah says:

      bila hanya ingin mencari kesilapan orang lain. adakah ini akan menambah kebaikan atau sebaliknya?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. MKI says:

    Alhamdulillah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  9. nina says:

    Yatt jd Raudah ( Ular Emas ) Minat yatt mcm Raudah…Alhamdulilah…akhiirnya yatt jd raudah juga.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  10. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 35
    • cella says:

      minah jambu, hati x iklas lg? maknanya hati tak iklas mnerima islam..mngucap pnjang org yg jwb xiklas2 ni..soal tuntutan agama dikatakan tak iklas…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • minah, memang lah kamu tak bertudong. tak wajib pun. yang wajib ialah menutup aurat. kamu faham ke? mana letaknya iman kamu?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      minah jambu nak bertudung cmne..die kan separuh pompuan separuh laki… :P

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ada ada je kau ni anon ! ape2 pn yg kite buat hati perlu iklas ye peminat2 ..jangan tk iklas…….hati mau baik……..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. plo says:

    nama anak mawi tu ikut anak yatt ke “MALIKA”?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • saje2 says:

      name anak yat ikut tajuk cite yg sheila rusli blakon tu la.hehe..jgn marah ye…anak mawi malaika..lain sikit bunyinye :)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  12. Prime suspect says:

    Alhamdullilah.. semakin ramai artis yang berhijrah.. Comel baby. May Allah bless u always..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  13. sheila majid says:

    Sheila majid bila plak? Akak ziana..amy mastur..erra fazira

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  14. […] Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged bertudung, Hamzah, kini, TAHNIAHYatt by Azrael. […]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  15. nano says:

    hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. Kurus says:

    pulokkk….
    ok lah yatt.. boleh buat sequel ular emas

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  17. tatatitu says:

    Suci Hanania Malika nama anak yatt. haih, memang ‘SUCI’ betul tengok anak yatt. comeeeel sangaat!! ;D

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  18. peminat artis korea je says:

    kiutnye muke baby yatt.mcm baby korean la…hikhikhik…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  19. isabell says:

    comelnya baby dia… :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      comelnya mcm isabell, tp komen skali je cukup la.. jgn marahhhh.. chill chill

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. isabell says:

    muka baby dia comel

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  21. virtual says:

    comey!!! comey!!! comey!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. […] blog beautifulnara mengeluarkan artikel Yatt Hamzah bertudung. Lepas tu, mula tertanya-tanya, siapa Yatt Hamzah? Yatt […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  23. you come so soon, you left so soon says:

    sejak mula2 yatt jadi model bertudung lagi, aku doakan semoga dia satu hari nanti akan tetap bertudung. dan alhamdulillah sekarang apa yang aku impikan sudah termakbul.

    untuk yatt, ketahuilah bahawa untuk tetap berada di atas jalan kebenaran itu sukar, tetapi teruslah berdoa kepada allah semoga dikuatkan hati dan ditetapkan iman.

    amin.

    tahniah yatt =)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  24. kim_kardashiang^ says:

    alhamdulillah untuk artis di atas.. keep it SLIM! yat dah berisi.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  25. pipigebu says:

    comelll btl anak dia! gerammmnyeee.. besar nanti msti cantik cam mama nye :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  26. caramel says:

    Nara, boleh tak kalau next time ada artis yg dah pakai tudung, gambar yg Nara letak tu biar le molek.. cam gambar dia ni posing (sebelum pakai tudung) dah bagi gambaran salah, sebab nanti ramai org komen yg teruk. so bila komen teruk, tambah lagi dosa. kut ye nak tarik perhatian org komen pun jangan la malukan dia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  27. xyz says:

    Alhamdulillah…tahniah yatt…anak pon sgt comel…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. farah says:

    kenapa tak tulis pasal farah ashikin bertudung

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  29. Ulat Sutera says:

    tomeynye bby ni….nak cubit2 je pp dia…muaahhhh!syg dia..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. i luv lemonate says:

    comil nya anak yat..seyesly..kalau dpn aku da cubit2 da pipi tuh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. […] Kalau anda menonton rancangan Wanita Hari Ini pagi tadi, pastinya anda akan teruja melihat penampilan baru Yatt Hamzah. Yatt telah membuat keputusan untuk berhijrah dan memakai tudung. Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. maya says:

    comel gila baby dia…out off topic jap…abag nara cuba wt entry ttg maizurah hamzah….sy tgk kt youtube ttg dia,dia ni dulu penyanyi yg digilai kt korea dulu…terkesema gak sy tgk video tu..skg dia juz berlakon je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. blackpepperpedas says:

    yatt mmg sgt cantik apabila bertudung…sesuai sgt. So sweet

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. ahmad razi says:

    pakai tudung tu tutup aurat tu wajib. so alhamdulillah dia dah tutup. tapi, kalau pakai tudung, masih tetap berlakon pada aku takde ape sangatlah. pelakon2 wanita ni masih menjadi santapan mata lelaki2 lain. takyah puji sangat lah kot sebab tutup rambut tu wajib bukan sesuatu ‘value added’ dalam kehidupan seorang wanita.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0