Written by Bella | April 30th, 2016

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Yana Samsudin dan Fadzil Zahari yang tidak lama lagi bakal bergelar ibu dan bapa. Fadzil menerusi akaun Instagramnya semalam mengumumkan Yana sebenarnya sudah hamil tujuh bulan.Difahamkan keadaan Yana dan bayi didalam kandungan beliau berada dalam keadaan yang sihat.

Assalamualaikum wbt… Sebelum abang tidoq malam ni abg nak share pada semua kawan2 kat sini yg selalu mendoakan kami… Alhamdulillah wife abg @yanasamsudin dah pregnant 7 bulan, syukur perkembangan setakat ini wife & baby sihat, harapnya Allah Taala permudahkan perjalanan kami ini hingga saat melahirkan nanti… Abang doakan hangpa semua juga sihat walafiat dan sentiasa dilimpahkan rezeki… Amin…

Alhamdullilah, pandai betul mereka simpan rahsia ye? Sebelum ini tiada siapa dapat menghidu berita Yana sudah mengandung. Apa-apa pun, semoga segala proses bersalin nanti berjalan dengan lancar.

Sumber Berita  : Instagram Fadzil Zahari

 

13 responses to (TAHNIAH) Yana Samsudin Sah Hamil 7 Bulan

  1. LOLA says:

    Alahmdulillah..tahniah yana samsudin dan suami..suka tgok yana ni..comel..
    moga segalanya berjalan dengan lancar..Aminn

    0
    0
    • Anonymous says:

      Congrats Yana! Moga dipermudahkan urusan bersalin nanti. Para suami yg prihatin, sila pastikan anda menemani isteri berjuang di labour room untuk melahirkan zuriat anda. Percayalah, anda lah sumber kekuatan utama isteri anda ketika itu.

      0
      0
  2. Hahaha says:

    Alhamdulillah, tahniah.. Semoga selamat semuanya. Aamiin..!

    0
    0
  3. minah jambu say NO to DRUG says:

    tapi kakak minah jambu cakap beranak pertama ni sakit sangat betol ke ? babtu ada yg melalui pembedahan pasal dorang tknk rasa sakit ye ke ? eeeee kalau sakit minah jambu lain kali kalau kawin minah jambu tknk beranak lah sakitttttttttttttttttttttttttttttttttttttt…!

    0
    0
    • Aku says:

      Berhati2lah bila berkata2.. kata2 tu satu doa.. takut Allah tak izinkan beranak bila dah kawin nanti.. Mnyesal kmdian x brguna ye Minah jambu say no to drug..

      0
      0
    • Lala says:

      Memang sakit lah Minah Jambu. Saya baru bersalin 1st baby December lepas. Sgt sakit, xtipu..Tp depends on org jgk, ade org sng n mudah je bersalin normal ni. Macam saya agak susah, dan jahitan pun lambat baik even da berpantang betul2, my cousin yg xberpantang, x jage makan, smnggu je dah ok, boleh keluar naik moto lagi..OMG stress mak

      0
      0
  4. gisele says:

    Beranak byk kali pon tetap sakit kak minah jambu..kalau operate tu biasanya ada complications..tp ada jgk yg dah x larat sgt nak teran keluarkan baby, energy dh habis..last2 kena operate..depends on situation..kak minah jambu jgn takut nak beranak..lepas baby keluar sakit terus hilang automatic hehe

    0
    0
  5. Bellasemak says:

    Bella..Apahal ko tak publish comment aku..bengang la tuh..hahaha

    0
    0
  6. yaHabibiYaMaulanaaa says:

    Tahniah. Alhamdulillah rezeki dari Allah SWT. Semoga semuanya dipermudahkan nanti ye yana dan suami. Dan semoga dapat mendidik anak2 menjadi anak yg soleh/solehah. Amen.

    0
    0
  7. Coway says:

    Alhamdulillah, semoga selamat semuanya.

    0
    0
  8. Siti soleha PRT says:

    Alhmdulilah congrats..
    Harap hidung anak Yana mancung mcm Bapak nya..

    0
    0
  9. zizi says:

    Assalamualaikum kak yana..tahniah ye…alhamdullilah. ..saye doakan kak yana n family bahagia..saye peminat kak yana no 1..saye teringin nk jumpe kak yana..i love u kak yana so muchhh….muahhhh………i love kak yana
    Nk no fon please.. saye minat sangat ngan kak yana..????

    0
    0