Written by Bella | April 18th, 2017

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon cantik manis, Ummi Nazeera yang bakal melangsungkan perkahwinan bersama tunangnya, Dr Izzar sekitar bulan Ogos depan. Berita gembira tersebut diumumkan oleh Ummi sendiri menerusi akaun Instagramnya.

Ummi akan memberitahu tarikh sebenar majlis akad nikah dan resepsinya pada Jumaat ini. Menurut Ummi, bulan tersebut juga merupakan bulan kelahiran beliau dimana Ummi akan genap berusia 27 tahun pada 20 Ogos depan.

Saya dan juga tunang saya Dr. Izzar akan mengumumkan tarikh akan berlangsungnya pernikahan dan resepsi kami berdua pada hari Jumaat ini. Don’t book anything yet ya! We have chosen the month of August which is the month of our birthday to complete half of our deen in shaa Allah. Banyak dugaan bila bertunang ni haha! Doa ya!

Semoga segala persiapan perkahwinan Ummi Nazeera dan pasangan akan berjalan dengan lancar. Kami mendoakan agar perkahwinan yang bakal dibina tidak lama lagi kekal sehingga ke syurga.

16 responses to (TAHNIAH) Ummi Nazeera Umum Nikahi Doktor Bulan Ogos Depan

  1. JChs says:

    Pelaung untuk para pengunjung laman ni untuk bertaruh berapa lama perkahwinan ini akan bertahan:
    a. Antara 1 hingga 3 tahun
    b. 3 Hingga 5 tahun
    c. 5 tahun keatas
    Undi dibuka sekarang, amin moga2 cepat kawen cepat cerai

    0

    18
    • Harun Din says:

      Aku rasa dalam masa setahun ni statement berikut akan keluar di laman bagang ni, Rumah Tangga bergolak kerana ada orang ketiga.

      0

      5
    • Mak Becok says:

      Aku Mak Becok setia kepada DAP dan juag merupakan ahli tetap seumur hidup mengaku bahawa aku suka jilat. Dan aku bertaruh RM10 ringgit mereka akan ceria dalam masa 2 tahun, ya amin amin rabanallamin. No ekor dah beli, harap rezeki aku murah hari ini, amin

      0

      4
    • telur ayam says:

      Baru nak kahwin, tak yah bagi statement berunsur islamik, masa depan tak tentu lagi. Betul cakap JChs tu kalau nama artis je paling lama setahun dua cerai la tu. Bila cerai nanti ada nak bagi komen islamik? bodoh tul

      1

      2
    • reganathan says:

      Bukak tudung jadi artis yang akan disanjung dan suami akan sayang

      0

      7
    • JChs aka Sesat says:

      td bace komen kau kat Janna Nick punye gossip, kau suh hayati alquran sbb dlm quran xwajib pakai tudung kate kauuu.. pastu ni kau doakan org yg nak bina masjid ntuk cerai pulak.. kau pasti ke kau bace quran ni bai? otak jgn sempit sgt beb takut nt 7 keturunan kau cerai berai sok sekali laa dgn kau sekali.. aku ase kau msti da ade sejarah en.. kau janda ek? ke duda? umah tangga kau bape hari bertahan?

      0

      0
  2. mat tajam says:

    bulan ogos ke jumaat ni..yang mana, asal le aku x paham

    6

    1
  3. ohyeah.. says:

    ramai org hilang skg

    0

    0
  4. Siti Payong says:

    Ramainya pendengki2 diblog ni!!… Sedangkan Ummi sedang meniti hari bahagia dengan penuh kegembiraan……kamu yang dengki tu tinggallah dalam kehampaan entah untuk berapa lama lagi??……..kesian!!….

    8

    0
  5. Anonymous says:

    perlu ke mention doktor???

    4

    1
  6. Ex-Amnet Forumer says:

    Siapa kata tunang Ummi hensem, blum lg tgk bapak mertua dia. Umo 50+ tapi segak dan pompuan bole cair punya. Bakal bapak mertua Timbalan Ketua Pengarah di salah satu agensi kerajaan. Title Dato’.

    0

    0
  7. tina fazlita says:

    umi tu propa lebih..paling lama 2 tahuan..pak dia masuk penjara pun dia suka bebenor….in 2 years she will say tak ada jodoh sebab saya memang bodoh…kah kahka

    0

    0

Leave a Comment

Optional