Written by AbangNara | September 13th, 2012

Memang sesuai sangat perlantikan Tiz Zaqyah sebagai Duta MAY ini. Abang Nara pun daripada dulu lagi pelik kenapa Tiz tak disambar oleh mana-mana pihak untuk dijadikan duta produk mereka. Bagi Abang Nara, Tiz ada personanya yang tersendiri yang menyebabkan orang menyukainya.

tiz zaqyah duta may

Jutaan tahniah kepada Tiz Zaqyah atas perlantikan ini. Semoga akan dimurahkan lagi rezeki selepas ini. Jadi pelakon dah, jadi penyanyi dah, jadi duta produk pun dah. Lepas ini kita tunggu Tiz jadi isteri orang pulak. Hehehe. Tahniah Tiz!!!

P.S: Gambar sekitar majlis pelancaran iPhone 5.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to (TAHNIAH)Tiz Zaqyah Dilantik Sebagai Duta MAY

  1. Sshh says:

    tahniah Tizz..

    0

    0
  2. ku sakinah@persona d'omey says:

    Udah mcm berbogel. apa nak jadi la…….

    0

    0
  3. Celena Gemas says:

    tu la……mcm bugel da……ermmmmm……..akhir zaman

    0

    0
  4. drMpower says:

    tak sabar nak mandi dengan (sabun) tizz

    0

    0
  5. suka says:

    cantik………..tiz

    0

    0
  6. errrkkkk says:

    suke fazura .. <3

    0

    0
  7. Ida says:

    Congrats Akhir nya dpt tgk Tiz Jadi duta produk yg Ada kualiti. Good choice! Memang sesuai flawless skin!

    0

    0
  8. lady says:

    BRO NARA…tolonglah update cpt2 sket ini blog lain dah keluarkan cite dalm 1-2 hari baru BN cover. sorry ye Bro Nara anggap lah ini teguran membina.anyway up date lah pasal Abby n ceramah seluar ketatnya yg tak masuk akal tue.

    0

    0
  9. farah says:

    she got flawless skin…congrats!

    0

    0
  10. oit says:

    seksinya….

    0

    0
  11. ........... says:

    tpi sy lbih suka fazura…abg nara tq sb dh x ad iklan y menyemak tu..

    0

    0
  12. nenetBurberry says:

    wahhh iklan sabun kalau tak dedah badan memang tak best laa…
    bagus bagus tiz… dedahkan lagi badan tu….

    0

    0
  13. Beg Cantik says:

    Rasa tenang dan damai ckit bila iklan tu tak muncul2 dah.. kalau tak.. menyemak je..

    0

    0
    • Kedai beg says:

      aah.betol.daripada hajat nie nak baca gosip. terus tutup je BN. sampai takleh gerak cursor lebih ckit kat tepi..terus iklan keluar.

      0

      0
  14. ctzie says:

    i like tiz.

    saya suke sgt tgk tiz. x sabar nk tgk dia dlm iklan may tu..

    0

    0
  15. ctzie says:

    saya suke sgt tgk tiz. x sabar nk tgk dia dlm iklan may tu..

    0

    0
  16. betty says:

    Ko ni nara…mmg sengal la. org tu dedah aurat ko blh lg ucap tahniah. mmg ko ni tak reti nak beza halal haram agaknya.

    0

    0
  17. JEJARI KONTOT says:

    alahai…yg gangnam style korang bkn men kutuk. kes mizz nina korang hentam. yg bollywood terkinja2 pakai bra nampak pewut bkn men di agungkan. si tiz pakai berkemban korang agungkan. 2×5

    0

    0
  18. ku sakinah supporter jugak says:

    Betul la tu kt ku sakinah………betul sangat2.

    0

    0
  19. Kuntum says:

    Rezeki dengan berpakaian TELANJANG itu dikatakan rezeki???? Kasihan….
    Muhasabah lah dgn kata2 mcm tu..

    0

    0
  20. abby meroyan says:

    1stttttttttttttttttttt!

    0

    0
  21. Celena Gemas says:

    tubuh badan , kulit, rambut bukan tuk di jd kan tontonan bg manusia beragama islam…lagi2 wanita..ya Allah….kalu sebegini dipuji2….nauzubilahminzalik

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      oi pompan gomeh ! kau tu stay kt kampong n tk tau ape2 so jangan cakap banyak ok ! mandi pon maybe kt sungai huh !!!

      0

      0
  22. Sutera Biru says:

    Mendedahkan aurat adalah haram hukumnya..

    0

    0
  23. uteh says:

    ghupa ikan duyung pun ada..atas besar bawah kecik..

    0

    0
  24. taman wangi says:

    cantiknya.. nur amina….hrmmmm…

    0

    0
  25. tis zakiah says:

    kalau pakai soft blaus mcm iklan enchanteur pun ok gak dari pic edit camni..

    0

    0
  26. Celena Gemas says:

    En/cik/Tuan/puan/Datin/Dato Raja minah jambu 24jam mengadap computer kalu nko mandi sekilang sabun cap ape sekali pun dgn clorox kalu ko tatau halal haram dosa pahala pun x gune…….air sungai tu air mutlak air suci…..sabun may nko ni leh wat ape?ko pakai habis bli….habis bli ape nko dpt????

    0

    0
  27. apam basi says:

    aku tgk pn da mcm b’bogel..bodoh korg ni..mata letak kt lutut agknya..asal artis je sume nk sokong..

    0

    0