Written by AbangNara | March 3rd, 2014

Jutaan tahniah diucapkan buat Syanie, 39 tahun yang telah pun sah bergelar isteri Nadi Putera Mohammad Zainol, 27, dengan sekali lafaz pada majlis akad nikah yang berlangsung di Sandy Beach Resort, Langkawi Sabtu lalu. Ini adalah perkahwinan kedua buat Syanie. Semoga ia berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar kahwin syanie

Kedua-dua pengantin nampak comel dengan pakaian pernikahan serba kelabu. Pernikahan kali kedua bagi Syanie disempurnakan bapanya sendiri, Hisham Abd Rahman, 63, pada jam 11.27 pagi ini manakala khutbah nikah disampaikan Pegawai Agama Daerah Langkawi, Syeikh Nor Ismardi Ismail.

gambar kahwin syanie

Selamat pengantin baru diucakap kepada Syanie dan Nadi Putera. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak yang ramai. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Burger dalam iklan vs burger dalam realiti


gambar kahwin syanie
gambar kahwin syanie
gambar kahwin syanie
gambar kahwin syanie
gambar kahwin syanie
gambar kahwin syanie
gambar kahwin syanie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (TAHNIAH)Syanie Kini Sah Isteri Kepada Nadi Putera

  1. MerahHijau says:

    Alhamdulillah..Tahniahh..untung suami dia, dpt syanie yang pandai masak hihi~

    0

    0
  2. syaniekawenlagi says:

    Tahniah.syanie pun dah kawen 2kali..
    i ni single lagi..!
    syanie exercise la sikit.bukan mengata.tp utk kesihatan n awet muda..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      betol tu syanie u nk kena senaman la kasi badan u tu kecik sikitttttttt makin lama badan u ni macm badan monster ! minah jambu bukan Nye nk mengata tapi u ni macm tknk berusaha lah ! u ni jenis minah pemalas lah ! asal lepas makan je tido …asal lepas makan je tido babtu badan u tu gemok !

      0

      0
      • soya says:

        Jgn menghina org… sekurang2nya ada lelaki masih nk kat dia..dia gemuk pun dia comei n cantik… nk hina 2tu semua ciptaan tuhan… mana awk tau dia xcersize…jgn sedap aje nk ckp pada org mcm tu…menghina namanya…

        0

        0
        • qaseh zie fuziah says:

          Setuju sgt ,, good luck for both of u, semoga berkekalan hingga akhir hayat!! Amin

          0

          0
        • minah jambu merah biru says:

          Ai cakap badan dia gemok hina ke ???????? lain la kalau minah jambu cakap badan syanie ni gemok macm badak sumbu baru la hina name Nye !! bodoh punye soya !!!

          0

          0
        • bean says:

          soya tengah cari surah2 di google untuk dipastekan disini tentang menghina ciptaan tuhan.jap lagi jumpa la tu.baru nampak islam gogle skit.lol.

          0

          0
  3. tujutuju says:

    takleh clabbing lagi lah syanie lepas ni

    0

    0
  4. saya ok jer!! says:

    tahniah. syanie & pasangan :) semoga hubungan kekal hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  5. says says:

    syanie tak perlu kot pakai baju nampak lurah tu.heh

    0

    0
  6. mamee monsters says:

    aku paling menyampah kalu pompuan buat gaya lidah mcm tu…(merujuk kpd baju biru tu..) mcm sundal…

    0

    0
    • rdfcgvhbjnk says:

      setuju sangat. lagi lagi yang btudung dgn pose tgn bentuk V kat mulut tu pun sama. tak senonoh langsung malu tengok! ingat aurat je ke kena jaga? kelakuan pun sama!

      0

      0
      • Anak Dara Tua says:

        itulah dia nya, orang nak buat dia pun nak buat. tak sedor benda tu ada maksud lain. ngikut secara membuta.

        0

        0
    • minah jambu merah biru says:

      hahahahahahahahaha dia dh lama tk makan sup lidah gak Nye hahahahahah tapi ape yg mamee monsters cakapkn tu macm sundal meeeemang betol !

      0

      0
    • ArrianaRose says:

      aku pun xsuke beb..mcm pompuan sundal & xsopan..biadap namanya….dh ler btudung….senyum tnjuk gg sudah….

      0

      0
    • lalala says:

      setuju.awk tu dh la pakai tudung..xyah nk ikut sgt gaya org lain amek gmbr nk jelir2 lidah bagai..nmpk sosial je kalo amek gmbr mcm tu..x senonoh!

      0

      0
  7. eh says:

    ala comelnya syanie!

    0

    0
  8. wawa says:

    ok la tu…duada dengan janda…depa kenal pon dah lama kan…penah keje sekali lagi…

    0

    0
  9. DEBOBWEH says:

    Kawin jugok Debob ni. Kalau masak2 tu sila la pakai cap ke kain ke eh Debob. Geli aku tengok kau memasok time Masterchef tu. Puluh nitik2! Abis semua rasa peluh kau Debob.

    0

    0
  10. Mak Long says:

    Tahniah buat pasangan Syanie & suami semoga berkekalan hingga ke Jannah.. Amiin..

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    tahniah la……..kena jaga suami tu baik2,al maklumla..muda,encem plak tuh…takot kena caras……

    0

    0
  12. Anonymous says:

    comel jer aku tengok syanie ni…harap2 jodoh dia org berkekalan la hendaknya…

    0

    0
  13. diet atkin says:

    Syanie buat diet Atkin pasti leh kurus…

    0

    0
  14. ziela says:

    Asal salah sorg tak cantik je mula la kaki kikis bagai.. doa elok2 sudah.semoga bahagia Syanie!

    0

    0
  15. peanut says:

    bila nak pakai tudung? dah kawin kali kedua tukar la imej tuuu. cik syanie ooi>>

    0

    0
  16. aini says:

    kdng laki kena caras bkn sbb bini x reti jaga tp jantan tu mmng dasar miang. semuga shanie & suami berbahagia & berkekalan hendaknye.

    0

    0
  17. nok says:

    jangan kaki kikis dah jantan ni.

    0

    0
  18. Aku says:

    Gambar no. 3 tu macam tak sesuai je Syanie buat muka macam tu, yang perempuan sebelah dia tu pasal ambil gambar keluar lidah. Aku nampak macam tak sopan je.

    0

    0
  19. lulu says:

    Tahniah Syanie.. Rndu ngn lakonan ko…

    0

    0
  20. minah jambu merah biru says:

    helo syanie u ni cute n jambu jugak cuma badan u aje yg gemokkkkk tapi tkpe asal kn laki u tu iklas ambek u jadi bini dia….semoga bahgia…

    0

    0
  21. Fidah says:

    Kita sepatutnya mendoakan, bukan menghina atau membenci. Doakan agar sama-sama dengan hidayah dan rahmatNya. Amin..

    0

    0
  22. Akoo says:

    Hi syanie, nape x kurus lg? Kan ke dulu u buat operation supaya kurang kan selera mkn mcm chef zam tu! Please syanie… U hv to prove dat the doctor is doin right ..

    0

    0
    • mimiyangdivine says:

      eh aa la…i did mine 5 yrs ago and i have lost 62 kgs..mmg extreme to terpaksa..sbb dah sakit2..alhamdulillah still trying to lose more..syanie salah buat kut..

      0

      0
  23. anon25 says:

    tahniah syanie.. kalau awk nak senang dapat baby.. kene kurus sikit ye..

    0

    0
    • NALIYA says:

      Wei dpat baby ke x bkn urusan kite or doc! tue keje Yang Maha Kuasa k. da gak member aku lg besa dr syanie sng jer mengandung. rmai anak dia. so x payah pandai2 nak bg cdngan. yg kurus x semestinya x mandul. take a note!

      0

      0
      • Kak Mala says:

        kalau overweight dan pregnant…banyak masalah kesihatan seperti darah tinggi, water retention, etc. yang boleh mendatangkan masalah kepada ibu dan bayi…tu sebab kena kurus sikit laa

        0

        0
  24. buttercup says:

    semoga bahagia hingga ke jannah syanie & suami..

    * harapnya suami kedua ni baik, tak mcm suami 1st..tahap hampeh kerat 14..

    0

    0
  25. Kak Mala says:

    Kurus semangat…

    0

    0
  26. CiksopiEnsaufi says:

    Pada yang beri komen yang lucu…thumbs up untuk korang..sape2 yang kutuk n hina kak debab kita nie…awk ingat awk cantik sangat ke…
    kita kena ingat..setiap makhluk ciptaan allah itu ada lah ciptaan yang sempurna & xde prasangka…saiz,fizikal & sebagainya biarlah individu itu sendiri yang tentukan mcm mana dia nak mengolahkannya..kepada suami cik bambam kita nie..harap dapat menjaga kakak bambam kesayangan kita elok2…congratz to syanee & suami

    0

    0
  27. cik ude says:

    tahniah buat mempelai…syanie comel sgt…cantik….

    0

    0
  28. heru says:

    Mukanya imut, senyum nya manis

    0

    0