Written by AbangNara | December 24th, 2012

Nampaknya dalam hubungan percintaan, Syafiq Yusof maju setapak daripada abangnya Syamsul Yusof. Semalam, pengarah filem SAM ini telah pun mengikat tali pertunangan dengan gadis pilihan hatinya yang bernama Aiesyah Zainal. Kedua-dua nampak sama cantik dan sama padan.

gambar syafiq yusof bertunang

Semoga dengan pertunangan ini akan menyemarakkan lagi semangat Syafiq Yusof untuk membuat filem-filem yang berkualiti tinggi. Lebih-lebih lagi dengan kehadiran si tunang yang confirm akan memberi kata-kata perangsang kepada Syafiq. Yang penting, jangan gaduh-gaduh dan banyak bersabar sepanjang tempoh bertunang ini.

gambar syafiq yusof bertunang

Kepada Syafiq Yusof, tahniah Abang Nara ucapkan. Kepada Syamsul Yusof, sila cepat-cepat masuk meminang si kekasih hati. Anda pun dah masuk ke tahap umur yang sangat sesuai untuk berkahwin. Tak gitu?

P.S: Prank hari kiamat yang sangat seram

Baca Yang Ini Pulak:-

38 responses to (TAHNIAH)Syafiq Yusof Selamat Bertunang Dengan Aiesyah Zainal

  1. lana del rey says:

    semoga berkekalan..tahniah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  2. omo says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 41
  3. omi says:

    biar lah die nak pakai tiara ke ape,die bertudung,amik gamba pon xde pgg pgg,ade je nak komen..ape org buat semua xbetul;.aduyaiiiiii…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
  4. Anonymous says:

    ok jer aku tgk dia pakai tiara tu..suka ati dia la nk pki ape pun…klu aku punya majlis pertunangan pun aku nak cantik2 time ari bahagia…tmbah2 dia tunang ngan anak Datuk..kang dia pakai baju kurung je pun korang kutuk…ada je x kena korang ni kan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
  5. baby girl says:

    tp knp muka pompuan tu cam nak nangis je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 1
    • Hunny says:

      Make up dia kot.. Eye lashes tebal sangat agaknya..Apapun tahniah kepada Syafiq yusof dan tunang.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. jande anak 1 mngangkang lagi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 32
  7. Menyampah says:

    aku tengok pompuan tu muka dia cam nk nangis jer..atau memg mimik muka dia cam tu…jgn marah ye..sekadar bertanya….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  8. Pelik says:

    pakai tiara pn ko org nk kondem..apa la..cantik apa dia pakai tiara d tambah lgi ngan baju dia y cantik…tpi muka pompuan cam nk nangis la…..aku tengok syafiq ni pn x over cam syamsul…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  9. amna says:

    nampak tak mereka sangat normal…ambik gamba pun tak gaya artis….I loikeee…. Semoga berkekalan… :))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  10. jujue says:

    manusia xpernah puas..ade je komen negatif..jgn rasa diri tu perfect sgt..b4 nak kata tgk diri sndiri adakah anda layak nak menilai org lain???..apapun tahniah k…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  11. Mimi says:

    mirip lah muka diorang ni. semoga berkekalan ke alam perkahwinan dan seterusnya ke jannah :)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  12. hunny says:

    diorang punya muka seiras..lebih2 lg senyuman tu..
    semoga bertemu jodoh.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  13. cenderawasih156 says:

    Muka seiras cam adek beradek…semoga berkekalan insyaallah..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. Oh says:

    Oh frustt nyer..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  15. Maimunah ~ says:

    Comel diorang ni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. Raja minah jambu merah / biru says:

    kenape muka tunang si hensem ni macm nk nangis je ? nangis hepi ke nangis tk setuju ni ? mak bapak tk setuju ke u tunang ngan anak pak haslam ? kalau gitu cepat2 kompol kan bapak sedara untok di jadi kan wali masa nk nikah nanti ok….jadi kalau dh standby senang kalau bapak tk nk nikah kan panggil aje bapak sedara tk gitu bang nara ????? lov u bang naraaaaaaaaaaaaaaaaa !!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • amani says:

      ko mesti bapok kan raja minah jambu merah/biru…??? bapok hodoh.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • Raja minah jambu merah / biru says:

        minah jambu ni minah misteri tau ! kau jangan hina bapok2 ni hodoh ! nanti tk pasal2 keturunan kau semua BAPOK !!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
        • amani says:

          hmmm….sahhhh…memang bapok…wkwkwkwkwk.
          tak semua bapok tak best…
          tapi kau salah satu bapok hodoh yg tak best.

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  17. Raja minah jambu merah / biru says:

    Hahahahahahahahaahahahahaahahahahahahahaaha kesian nye kau ni hahahahahaahahahahahahahaiiiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  18. Ecah Jaynal says:

    Eh????? start aku tgk pic first sekali tu, aku dah rasa pelik, tgk pic kedua bertambah pelik, aku tgk tunang dia ni semacam je, mcm muka orang2 retarded… pastu mula2 aku ingat dia kawen dgn makcik2, pic first tu dah mcm tok2 pun ada… yang komen2 pasal senyum dia kat atas tu aku setuju 200%, serious!! nampak pelik pompuan ni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  19. ada aku kisah says:

    muka nampak seiras.. panjang jodoh dik… org2 sini banyak superficial.. semua nak tengok org cantik2 aje.. pergi lah mamps ok… jgn peduli… anyway TAHNIAH!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  20. ashaaa says:

    tahniahh , sekarang ni byak yg bertunang n kawwin awal , sepadan . semoga kekal :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  21. Ain arif says:

    Tahniah fiq , muka dah seiras tu Tandanya berjodoh… Aminnn…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0