Written by AbangNara | July 28th, 2017

Jutaan tahniah diucapkan kepada Siti Saleha dan Ahmad Lutfi yang telah selamat disatukan sebagai suami isteri dengan sekali lafaz kira-kira jam 3.40 petang hari ini. Majlis pernikahan telah berlangsung di TPC Bukit Kiara. Siti Saleha telah dinikahkan oleh ayahnya sendiri Mohd Baharom Abdul Rahman dan disaksikan oleh Imam Masjid Taqwa, Taman Tun Dr Ismail (TTDI), Mohd Fadlullah Md Noor.

gambar kahwin siti saleha

Siti Saleha yang berusia 27 tahun menerima mas kahwin sebanyak RM500 daripada Ahmad Lutfi, 31 tahun. Namun jumlah hantaran dirahsiakan.
Pengantin perempuan turut memberi sembilan dulang hantaran manakala pengantin lelaki membalas tujuh dulang.

gambar kahwin siti saleha

Semoga perkahwinan ini akan berkekalan ke akhir hayat. Sama-sama kita doakan. Lagi beberapa keping gambar sekitar perkahwinan Siti Saleha dan Ahmad Lutfi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kahwin siti saleha
gambar kahwin siti saleha
gambar kahwin siti saleha
gambar kahwin siti saleha
gambar kahwin siti saleha
gambar kahwin siti saleha
gambar kahwin siti saleha
gambar kahwin siti saleha
gambar kahwin siti saleha

16 responses to (TAHNIAH)Siti Saleha Sah Bergelar Isteri Kepada Ahmad Lutfi

  1. minah jambu suka saahara yaakop says:

    tahniah semoga bahgia…

    7

    0
  2. Adudu says:

    Tahniah saleha n suami

    2

    0
  3. home builder says:

    tahniah. ko jaga laki ko elok2 Leha, homewrecker tengah berleluasa sekarang.

    12

    0
  4. Maklong_peah says:

    Bgus die ni x cari datuk2 tua kerepot yg kayer raya. Mcm mana la zizie ezzete lalu dgn bong mohktar………..

    4

    0
    • Afifah Nasir says:

      Kalau main mesti malam. Tutup lampu dan langsir. Zizie imagine Bung sebagai hero hindustan.

      0

      1
    • dreamer says:

      Bagus apenya, dah tuhan tentukan jodoh dia dgn lelaki muda. Kan jodoh pertemuan ditangan tuhan. Dua org ni kira beruntung lah dpt yg sama2 muda. Yg dpt laki tua tu malanglah, bangun pagi kene tengok muka kerepot kedut seribu, tapi nak wat camne, dah jodoh…

      4

      0
  5. wer says:

    sedap siti saleha ini,aku cuma mampu melancap batang sampai pancut sambil imagine doggy dia atas katil, doggy kuat2 sampai dia mengerang kenikmatan gigit bucu bantal.

    0

    8
  6. Mat K says:

    Sedap la laki dia jilat dari kaki sampai kepala.

    1

    6
  7. johnny bravo says:

    Mekap dgn rambut tak lawa. Bertuah laki dia dpt bini cantek, bukan rupa je tapi body pun mantop..

    5

    0
  8. jamilah says:

    taniah la ye, tak bole comment byk2 kitaorang tgh nak focus aliff aziz punya gossip ni hheheeheh

    5

    0
  9. vroom says:

    tu lah,sian siti saleha ni.. perkahwinan dia di overshadow oleh kes aliff aziz..

    7

    0
  10. mok cute says:

    tahniah sallywho…yg penting x rembat laki org…jg laki baik2…byk betina2 sundal cm afifah kat luar tu dok perati laki org…

    0

    0
  11. ABC says:

    Tahniah Siti Saleha & pasangan. So cantik :)

    1

    0

Leave a Comment

Optional