Written by AbangNara | August 15th, 2012

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Siti Saleha bersama Palmolive. Hehehe. Rezeki di bulan Ramadhan nampaknya mencurah-curah buat Siti Saleha yang dilantik menjadi duta Palmolive baru-baru ini. Pemilihan ini sangat tepat di mata Abang Nara kerana imej Siti Saleha yang bersih, cantik dan mempunyai pesonanya yang tersendiri.

palmolive siti saleha

Jutaan tahniah kepada Siti Saleha atas perlantikan ini. Semoga selepas ini akan dimurahkan lagi rezeki. 7 lagi gambar sekitar perlantikan Siti Saleha sebagai duta Palmolive dengan membaca entri ini sepenuhnya.

palmolive siti saleha
palmolive siti saleha
palmolive siti saleha
palmolive siti saleha
palmolive siti saleha
palmolive siti saleha
palmolive siti saleha

28 responses to (TAHNIAH)Siti Saleha Dilantik Sebagai Duta Palmolive

  1. Tart nenas says:

    Hmmm… Biasa saja…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
  2. classmate says:

    teringat mase zaman sekolah dulu 1 claz dengan die..selalu die simpan semua iklan die dalam 1 fail..hehe dan die kitorang panggil die sally bukan saleha…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  3. first mafaka

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  4. tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. Anonymous says:

    siti saleha/nora elena…artis yg sgt comel, cun dan hot. xde buat perangai pun

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  6. Izzah says:

    Dia ni cantik n tkde gossip busuk….
    Congrats siti saleha….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  7. hs says:

    comel je siti saleha

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  8. […] Tuah ayam nampak di kaki, tuah Siti Saleha bersama Palmolive. Hehehe. Rezeki di bulan Ramadhan nampaknya mencurah-curah buat Siti Saleha yang dilantik menjadi duta Palmolive baru-baru ini. Pemilihan ini sangat tepat di mata Abang Nara kerana imej Siti Saleha yang … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. xeph says:

    Untung lahh muka cantik body mantap. Hmm

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  10. Jeng jeng jeng says:

    Tengok muka & personaliti dia ni mcm friendly kan.. Hope Siti Saleha sentiasa rendah diri, jauhi gosip2 murahan & happy go lucky..Jgn jadi sombong yer dik..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  11. ok sikit dari anzalna yang sesat tu. anak2 yatim pun nampak suka.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. datin says:

    Classy Saleha, sweet and pleasant looking . Anzalna, Tasha, Neelofa is too far to compete!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  13. Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundianda bagaimana ? says:

    tkde pulak yg komen suroh si pendek gigi rabit ni pakai tudong ! kalau artis2 lain sebok suroh pakai tudong !!!!!! dengki kn !!!! hipokrit !!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  14. revoke says:

    A person necessarily assist to make critically articles I might state. This is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the research you made to make this particular post incredible. Wonderful process!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0