Written by AbangNara | March 9th, 2012

Perkahwinan kedua pada 1 Januari 2012 buat pasangan Ash dan Sherry Merlis bakal dikurniakan dengan cahaya mata. Walaupun ramai yang berkata agak bahaya jika seorang wanita itu berusia 40 tahun dan ke atas untuk mengandung, marilah sama-sama kita doakan agar kandung Sherry Merlis selamat sehingga dilahirkan.

sherry merlis mengandung

Untuk makluman, Sherry Merlis sudah berusia 40 tahun dan bernikah dengan Ash (29 tahun) yang merupakan bekas suami Dira Abu Zahar. Semoga dengan berita kehadiran bakal cahaya mata ini akan mengeratkan lagi hubungan mereka berdua. Amin.

P.S: 20 gambar Scottish Fold, kucing yang paling comel Abang Nara pernah tengok

44 responses to (TAHNIAH)Sherry Merlis Kini Berbadan Dua

  1. rock says:

    Alhamdulillah….
    semoga kandungan sherry & sherry sihat wal’afiat….

    0

    0
  2. pak jabit says:

    Pembetulan tu abg nara..ash umo 29 la..bkn 39.. :)

    0

    0
    • ROTIKAYA Dah Kena Saman Dek Wan Shades - mStar says:

      a’a la..dia muda lagi..bese la abg nara mmg kuat typo..papepon,tahniah…

      0

      0
  3. Reena says:

    Alhamdulillah…semoga Sherry Merlis & kandungannya sihat serta selamat..rezeki sungguh!

    0

    0
  4. ??? says:

    tolong betulkan aku kalo salah. dia kawen 1.1.2012? sekarang baru 9.3.2012. bunting pelamin kah ini?

    0

    0
  5. jo says:

    Nmpk perut masa nikah mcm da ada isi jew

    0

    0
    • Anonymous says:

      woii ngok.. sherie tu dh pnh beranak mstilah boncit ckit,,blah lu..

      0

      0
    • Apa Pun Tak Boleh says:

      tak baik tau buat spekulasi jahat macam tu

      0

      0
    • nana says:

      asal pompuan boncit sket kata ada isi..

      kalo laki boncit mcm preggy 8 bulan takde pon org kecoh..aku tak kawin pun boncit sket perut..tapi isi lemak la..ingat model london kah perut kempis melengkung tinggal tulang..

      kesian pompuan nak mkn pon takut..takut org kata dia dah peknen masa nikah..padahal budak sekolah skrg pn ramai yg gendut..

      kira sherry ok la umo 40 cantik cenggitu..pompuan lain umo 40 dah mcm nenek 30 cucu..

      0

      0
    • 123 says:

      bodo nk mampus ko ni keje nk fitnah je..aku pas beranak buncit gak skit..

      0

      0
    • janda says:

      dier janda laa before ni…ade anak. Biasa laa tu pempuan dh pernah beranak perut naik skit…xkan dpt balik perut kempis especially kalo time beranak dulu cesarean(bedah)…lagi perut tak turun. Apedaaa suker tul fitnah org…

      0

      0
  6. PASAR SENDUK says:

    TAHNIAH…

    0

    0
  7. kasut putih says:

    saya rasa umur bukan faktor menentukan kandungan sihat atau tak, tp fitness si ibu masa mengandung. abg nara, pls buat more research before doing any statement. kat barat, umo 50+ pun still jadi preggy mom. apapun, tahniah sherie, semoga melahirkan insan yang gemilang, cemerlang dan terbilang!

    0

    0
    • tenkiu says:

      Thank u for saying that.. biasa la.. Abg Nara kan baru dpt baby. Dengan itu terus ditabalkan sijil tere semua bab org pregnant ni. Tu belum dia bukak citer pasal susu apa nak minum, berapa kerap nak jumpa doktor…I agree with kasut putih…new technology, advancement in medicine n kuasa Allah swt.. InsyaAllah ok. Doakan semoga mommy n baby selamat kan elok. Abg Nara tak yah sombong la. Baru dpt satu baby. Org kata first 5 years of marriage ni byk dugaan. Sentiasa perbaiki diri sendiri utk lebih baik, tak perlu asyik fikir camne nak cari salah n buruk org…

      0

      0
  8. Kalau dah dapat anak mesti cute lerr tuh..

    0

    0
  9. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh minah jambu rasa si sherry ni baru je kawin ngan ash kn dh ngandong ! eh eh power nye ashhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!

    0

    0
  10. Adibah says:

    tahniah sherry !;)

    0

    0
  11. otak kiri says:

    power rangers sungguh.apa2 pon tak baik bersangka buruk.otak kuning btol korang nih…

    0

    0
  12. puteri says:

    komen la baik baik sket…apapun tahniah

    0

    0
  13. ;-) says:

    Tahniah.semoga sume slmt hndaknya.amin.

    0

    0
  14. nono says:

    perut die bkn buncit la,bju die tu ketat so nmpk korset yg die pkai la x baek tol la ckp die dah prgnant.

    0

    0
  15. lis says:

    Tahniah. tak nampak macam 40an. masih cantik menawan.

    0

    0
  16. maejae says:

    tahniah…antara pasangan yang saya sukai…^_^V
    semoga kehidupan mereka terus diberkati dengan bakal cahaya mata baru…
    tahniah Ash & Sherie…

    0

    0
  17. mamawana says:

    Jodoh pertemuan, rezki kan ketentuan Illahi. Doakan yg terbaik buat mrk, tak kira umur berapa, bekas suami siapa bekas isteri siapa siapa… Doakan yg terbaik utk keluarga mrk. Ins’allah.

    0

    0
  18. TAHNIAH,happy 4 u 2..

    0

    0
  19. diana says:

    org yg suka buat fitnah dan andai sendiri serta menghina org lain tu, sebetulnya dia yg hina… tersangat hina.. korang tak kenal pun dia ni secara peribadi.. nanti kat akhirat kena cari, minta ampun.. kalau tak, sangkut.. mau?

    Tahniah kepada mereka…. semoga semuanya selamat..

    0

    0
  20. orang cantik xpayah mandi says:

    bunting pelamin biasala. tgkla nanti tarikh bersalinnya…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    congrate to my aunt..
    actually we already know abt this around febuary..
    yes my aunt bunting pelamin..

    0

    0
    • Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

      aunt kononnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn huh !!! macm betollllllllllll je huh !! bweks !!!

      0

      0
  22. zbm says:

    tahniah!!! ada antara artis2 yg kawen tahun lepas pun belum mengandung lg. pe2 pun rezeki. lening x leh kira, if baby kuar tu anak luar nikah @ x. if kawen 5 bln , dh kuar, tu betullah. ada yg sbb darah tinggi, kencing manis @ komplikasi lain masa mengandung kebiasaanya dinasihatkan beranak ketika kandungan 38 weeks. tentu sherie merlis pndai jaga bdn, tu yg mudah lekat.

    0

    0
  23. kasturi says:

    rezeki ash.. iyalah dulu anak dia dgn Dira tu kan susah nak jumpa… iyalah Dira asyik mengelak je bagi ash jumpa.. sekarang Allah kurniakan dia cahayamata baru sebagai pengganti… Dira yang khwin dulu tapi Ash yang dapat anak dulu… Allah Maha Adil…

    0

    0
  24. kite pun hebat berkarya says:

    ape ntah org hati busuk ni.Org patotnye bersyukur.komen la baik2.tanggungla kat akhirat t. alhamdulilah Tmbh lagi umat !moga sihat kandunganya.amin.

    0

    0