Written by AbangNara | September 11th, 2009

Wah, seronok betul kalau kahwin atau dapat anak pada tarikh special cam ni. Senang aja nak diingat. Macam anak no4 Sharifah Shahirah ni lah, baby Auddra . Baby Auddra lahir pada 090909 (senangnya nak taip) kat Hospital Gleneagles Ampang , pada pukul 9 pagi pulak tu!

ish ish timing  bagus betul la baby ni. Pandai sungguh pilih hari dan waktu nak keluar. Patutnya baby dijangkakan lahir pada 1109, tapi deorang cepatkan kelahiran. Takpelah kan asalkan baby & maknya sihat….lagipon berapa hari je beza pon kan, doktor kata OK, ON je lah kan.

apa-apapon tahniah dari BeautifulNara untuk Sharifah Shahirah & Ijoy dapat baby ke 4. Kami rasa salute dengan deorang ni sebab biasanya kalau dah 2 atau 3 tu, biasanya dah taknak dah lagi-lagilah sebab deorang ni artis. Tapi inilah contoh rumahtangga artis yang bahagia dan penuh dengan gelak ketawa anak-anak. Chewah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

248 responses to (Tahniah) Sharifah Shahirah lahirkan anak pada 090909

  1. virgo says:

    tahniah……
    moga prkahwinan ini kekal untuk selamanya……..

    0
    0
  2. suri says:

    best nye dpt baby..
    090909 – 9 pagi..

    0
    0
  3. virgo says:

    cantik nombor tue…….090909….lahir jam 9 pg…

    0
    0
  4. moonflower says:

    aku suka pasangn ni..besh ek shira ni da la klaka.. ijoy sempoi je…

    0
    0
  5. BumBLeBeE says:

    congratsssss ijoiiiiiiiii n shiraaaaaaa…cute anak2 die ni….baby baru pun sure cute gak nihhh….. :)

    0
    0
  6. hantupensil says:

    mane gambo babyyer…?
    huhuhu

    0
    0
  7. syamiza says:

    tahniah gak………… bestnyer dpt baby….
    semoga rumah tangga kalian berdua berkekalan hingga hujung nyawa…….

    0
    0
  8. syamiza says:

    anak dier lahir 090909…..
    manyak ong………………….

    0
    0
  9. chikayu says:

    sama dgn anak buah aku….

    0
    0
  10. cintaqaseh says:

    aih..untungnyer dapat tarikh besday yg cantik..
    yg penting semuanyerr selamat..
    tahniah ijoy n shahirah!!!

    0
    0
  11. Rifa'i says:

    999 macam talian kecemasan je. Tahniah senang nak ingat.

    0
    0
  12. CUNnnn says:

    TAHNIAH

    Cam kawan aku lahir 05.05.55

    0
    0
  13. chikayu says:

    biasa la klu private.. bleh adjust tarikh.. akak aku ptuttnya due sehari sebelum raya .. tp dah nak sgt tarik tue.. (09.09.09) oprate je.. tak aci tul.. lahir pun kul 090.09 minit.. poyo je aku tgok…

    0
    0
  14. NUnu says:

    eii best yer,, dpt baby,,,,090909,,,,,,

    0
    0
  15. aries_april says:

    congrat….

    0
    0
  16. syamiza says:

    tahun ni ramai artis lahirkan baby laaa……
    syok jer tengok……
    raya ni mesti meriah….. raya ngan baby…….. bahagia rasanya……

    0
    0
  17. sasha fierce says:

    zaman skarang ikut kite nak tarikh
    nak branak bl

    0
    0
  18. syamiza says:

    mcm best je yerr… kalau dpt minum air freshorange…. makan roti john…. time2 cam ni……. selera….

    0
    0
  19. syamiza says:

    mak korang pernah tak citer ditik2 masa lahirkan korank?

    0
    0
  20. aries_april says:

    topic pa ar?

    0
    0
  21. aries_april says:

    aries ank kmbr…
    time tu…
    kakak aries kluar dlu….
    doc tk tau pn ada srng g dlm prt mak…
    dl mn ada scan mecan ni….

    0
    0
  22. nurul says:

    UTK 18SX JA
    Malam Pertama, Kedua dan Ketiga……
    Dalam keheningan malam penuh syahdu, Ramli masuk ke kamar kerana mengantuk. Dilihat isterinya sudah berselimut dari hujung rambut ke hujung kaki. Malu agaknya. Maklumlah malam pertama…” bisik hati Ramli. Dimatikanya lampu dan ia pun berbaring di katil. Dicelah2 saura kodok menyeru pasangannya, terdengar suara isteri berbisik, penuh romantis, “Buah papaya dah masak ranum, bila tupai nak datang merasa ?” “Dah, apa citer ni ?” tanya Ramli dlm hati. Separuh malam dia terbaring berfikir. “Oh, agaknya isteri ku teringat kampung halaman.. sian.. sampai mengigau? Takpelah, biarlah dia tidur” bisik hatinya penuh understanding.
    Mlm ke 2 adegan yg sama cuma dialognya agak berbeza. Bisik isteri “Sawah bendang dah siap dibajak, bila pak tani nak turun menyemai?” “kesiannya bini aku.. masih ngigau lagi.. aku mesti cari penawar !” Ramli bertekad. Esok harinya, Ramli bercerita pada ayah yg kebetulan datang untuk bertanya khabar `pengantin baru’ “Lah..” keluh ayah Ramli, “aku antar belajar sampai Universiti, benda cam ni pun kau tak paham?” Ayahnya pun mula bercerita perihal adam & hawa, laila & majnun, romeo & juliet… (yg relevan untuk pegantin baru je!) Sepatah cakap orang putih “about the birds & the bees”. “oh. cam tu.” sengih ramli, “baru saya paham. Taulah apa nak buat malam ni!” Malam yg sangat ditunggu2 ramli pun tiba… adegan sama dikamar tidur. cuma kali ini isterinya membisu seribu bahasa. “lah.. nape pulak senyap. takkan dia give up” tertanya2 si Ramli. Setelah sekian lama tanpa suara dari isteri, Ramli pun berkata, “Dah lapar betul rasanya perut, boleh tupai datang merasa?” Malam dingin semakin sunyi.. tak jawab pun… “Kain pelikat dak disinsing rapi, boleh pak tani turun menyemai ?” pun..masih takde jawaban… Ramli mencuba lagi. “Juruterbang dah siap sedia… boleh pesawat turun mendarat ?” Sayu sekali jawaban si isteri dari bawah selimut, “Maaf tuan… Landasannya baru saje banjir…!”

    0
    0
  23. tOmEii says:

    heloo guys…..
    bestny dpt baby…..

    miza aq sedey nie…..
    sob….sob…….

    0
    0
  24. nurul says:

    “JANGAN GELAK 1:Pintu bilik dibuka dengan kuat dan mengejutkan sepasang suami isteri yang sedang tidur nyeyak…Seorang lelaki dengan wajah garang mengacukan senjata tajam ke arah si isteri….Perompak : “Sebelum kamu mati kubunuh, sebutkannamamu!”Isteri : “Na… nama sa… saya… Aisyah”Perompak : “Aisyah? nampaknya sama dengan nama ibuku.Aku tidak boleh membunuhmu,” lalu dia mendekati sisuami dan sambil mengacukan senjatanya ia berkata,
    Perompak : “Sebutkan namamu. Aku mesti tahu nama setiap orang yang menjadi korbanku.”
    Suami : “Namaku Irwan.. tapi…. semua orang memanggilku Aisyah….

    0
    0
  25. nurul says:

    hah jawab teka-teki ni:
    A) Apa beza kacang panjang ngan seluar panjang ?
    B) Banyak-banyak mi, mi ape yang takleh di makan???
    C) Batang ape yang kalau org pegang-pegang nanti kena gatal-gatal?
    D) Ada orang ni nak naik bas. Dia ada 50 sen jer. Tambang bas ke tempat dia napegi tu 60 sen. Camne dia nak pegi tempat tu?

    0
    0
  26. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…bestnye dpt baby…

    0
    0
    • syamiza says:

      Isyaallah… akak pun tak lama lagi akan dpt baby gak kan…..
      bila duedatenyer? akak dah scan baby akak ker?

      0
      0
  27. syamiza says:

    hujan………….
    best tarik kain selimut niee……………..

    0
    0
  28. nurul says:

    Masa
    Chot: Chet, skrang dah pukui brapa?
    Chet: 3:15 petang.
    Chot: (dgn mimik muka kehairanan) Aku pelik lar,awat sumer orang nak menipu dengan aku ari nih?
    Chet: Awat lak? Bila lak aku tipu hang?
    Chot: Sepanjang ari aku dok tanya masa katorang, dan sepanjang ari jugak la aku dapat jawapan yang berbeza. Tak dak sorangpun yang bagi jawapan yang sama…

    0
    0
  29. Akak Leen says:

    tahniah…….

    0
    0
  30. Zaza Muhammad says:

    A) Sluar tu bile potong jadi sluar pendek, tp kacang pnjg tetap kacang panjang wpun dipotong
    B) MIsai
    c) heheh batang keladi aaa
    d) wak muke sposen, cukup aaa 60 sen sbb dah ade 50 sen

    0
    0
  31. nurul says:

    18sx ja..newmoon ko jgn bca…hehe
    Suatu hari di asrama wanita, seorang warden sedang memeriksa keadaan
    blok asrama.
    Di salah satu bilik ter dengar suara “Aaarggh, uumph, yees, ouchh,
    uhhhh, enak..” dan si warden pun tersentak waktu mendengar suara
    itu…

    Keesokan harinya semua pelajar perempuan dikumpulkan di padang:

    Warden: “Semalam saya terdengar suara erangan di salah satu bilik…”

    Murid: “Hah?!!”
    Shanti: “Kikiki”

    Warden: “Tapi takpe jugak…saya terjumpa seluar dalam teman
    lelakinya”

    Murid: “Hah?!!”
    Shanti: “Kikikikikikiki…”

    Warden: “Rupanya didalam seluar dalam tersebut terdapat kondom…”

    Murid: “Hah?!!”
    Shanti: “Kikikikikikiki… hihihihi…”

    Warden: “Malangnya kondom tersebut dah bocor!”

    Murid & Warden: “Kikikikikikiki…”
    Shanti: “Hah?!!”

    0
    0
  32. new moon says:

    bbbbbbbooooooooooooooooooooosssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn…………………………………………………………………sume org dh out ke??

    0
    0
  33. Atoiiii... says:

    dgn kalimah bismilah..assalamualaikum.w.b.t…atoiii dtg lagi…jgn maree..heheheh

    0
    0
  34. aries_april says:

    alhmdlh…
    knyg….

    0
    0
  35. aries_april says:

    korang smua p mn ar?
    napa xda orng pn ni?

    0
    0
  36. tOmEii says:

    bosany……

    0
    0
  37. violet says:

    salam…
    emm so bz la rini…
    x smpt nk lyn bn…

    korang pe kes???
    ngumpat aku x??
    huhu…

    0
    0
  38. nenekpunkz says:

    tahniah wat SS hehe..

    0
    0
  39. violet says:

    moon…
    mana ko???
    p wat taik mata la tu.
    nyampah….

    0
    0
  40. tOmEii says:

    bsny wehh……
    aries cpt buka topik sndr…heheh

    0
    0
  41. aries_april says:

    ok…
    andai korang smua da dt 1/2 juta….
    then BF korang nk pnjm 1/2 juta…
    korang nk kasi x?
    same time fmly korang pn nk gna 1/2 juta tu….

    0
    0
  42. syamiza says:

    k laa kengkawan…………..
    miza nak kuar dah nie……………..
    bila2 ader masa kita jumpa lg k………………..
    selamat berbuka wat semua………..
    sayang korank……………..
    muah…muah……
    jgn gado2 k….. bergosip cara berhemah……………..

    0
    0
  43. violet says:

    aries..
    sori la..
    bkn xnk msk..
    tp bz tol ri ni….
    jgn la majuk sayang..

    new moon…
    ko p mna jer.
    aku in ko xder…

    0
    0
  44. ieyta says:

    tahniah wat ejoy skeluarga..
    best dpt baby…
    hehehe

    0
    0
  45. ieyta says:

    hai korang..leh join???

    0
    0
  46. NickiEta says:

    takder topik baru???

    0
    0
  47. tOmEii says:

    pesl cm sengal je ni…..
    aq taip ble nk submit je hilg……
    adoyaiii

    0
    0
  48. violet says:

    sume kwn2…
    meh p page sblh…
    :)

    0
    0
  49. page sebelah kiri ke kanan..huhuhu

    0
    0
  50. pening says:

    Tahniah wat Ijoy & Shahirah..bertambah riuh-rendahlah rumah tu…

    0
    0
  51. maly girl says:

    alamak…ijoi bertindik le pulak…tak tau hukum ke? tapi aku mmg suke kat shira…tahniah !!!!!

    0
    0
  52. manusya says:

    TAHNIAH…..ehhh tahun2 pla branak…..suburnya…amin……kc anak 20 org…

    0
    0
  53. nina says:

    luv the way they are … celebrity but low profile

    0
    0
  54. pon says:

    GIRL tu manisnya senyuman dan matanya cantik, ciri-ciri menantu idaman tp xnak anak artis.

    0
    0