Written by AbangNara | September 11th, 2009

Wah, seronok betul kalau kahwin atau dapat anak pada tarikh special cam ni. Senang aja nak diingat. Macam anak no4 Sharifah Shahirah ni lah, baby Auddra . Baby Auddra lahir pada 090909 (senangnya nak taip) kat Hospital Gleneagles Ampang , pada pukul 9 pagi pulak tu!

ish ish timing  bagus betul la baby ni. Pandai sungguh pilih hari dan waktu nak keluar. Patutnya baby dijangkakan lahir pada 1109, tapi deorang cepatkan kelahiran. Takpelah kan asalkan baby & maknya sihat….lagipon berapa hari je beza pon kan, doktor kata OK, ON je lah kan.

apa-apapon tahniah dari BeautifulNara untuk Sharifah Shahirah & Ijoy dapat baby ke 4. Kami rasa salute dengan deorang ni sebab biasanya kalau dah 2 atau 3 tu, biasanya dah taknak dah lagi-lagilah sebab deorang ni artis. Tapi inilah contoh rumahtangga artis yang bahagia dan penuh dengan gelak ketawa anak-anak. Chewah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

248 responses to (Tahniah) Sharifah Shahirah lahirkan anak pada 090909

  1. virgo says:

    tahniah……
    moga prkahwinan ini kekal untuk selamanya……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. suri says:

    best nye dpt baby..
    090909 – 9 pagi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. virgo says:

    cantik nombor tue…….090909….lahir jam 9 pg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • virgo says:

      mmg salote laa kt shira nie…….
      zmn skrg jrg org nk ank rmai….tp stiap ank tu ada rzekinya….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. moonflower says:

    aku suka pasangn ni..besh ek shira ni da la klaka.. ijoy sempoi je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. BumBLeBeE says:

    congratsssss ijoiiiiiiiii n shiraaaaaaa…cute anak2 die ni….baby baru pun sure cute gak nihhh….. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. hantupensil says:

    mane gambo babyyer…?
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. syamiza says:

    tahniah gak………… bestnyer dpt baby….
    semoga rumah tangga kalian berdua berkekalan hingga hujung nyawa…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. syamiza says:

    anak dier lahir 090909…..
    manyak ong………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. chikayu says:

    sama dgn anak buah aku….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. cintaqaseh says:

    aih..untungnyer dapat tarikh besday yg cantik..
    yg penting semuanyerr selamat..
    tahniah ijoy n shahirah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Rifa'i says:

    999 macam talian kecemasan je. Tahniah senang nak ingat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. CUNnnn says:

    TAHNIAH

    Cam kawan aku lahir 05.05.55

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. chikayu says:

    biasa la klu private.. bleh adjust tarikh.. akak aku ptuttnya due sehari sebelum raya .. tp dah nak sgt tarik tue.. (09.09.09) oprate je.. tak aci tul.. lahir pun kul 090.09 minit.. poyo je aku tgok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. NUnu says:

    eii best yer,, dpt baby,,,,090909,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    congrat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. syamiza says:

    tahun ni ramai artis lahirkan baby laaa……
    syok jer tengok……
    raya ni mesti meriah….. raya ngan baby…….. bahagia rasanya……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. sasha fierce says:

    zaman skarang ikut kite nak tarikh
    nak branak bl

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. syamiza says:

    mcm best je yerr… kalau dpt minum air freshorange…. makan roti john…. time2 cam ni……. selera….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. syamiza says:

    mak korang pernah tak citer ditik2 masa lahirkan korank?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    topic pa ar?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    aries ank kmbr…
    time tu…
    kakak aries kluar dlu….
    doc tk tau pn ada srng g dlm prt mak…
    dl mn ada scan mecan ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      miza anak sonsang…. tak leh kuar ikut jln betul….
      mak kena wat opration…. sian mak…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. nurul says:

    UTK 18SX JA
    Malam Pertama, Kedua dan Ketiga……
    Dalam keheningan malam penuh syahdu, Ramli masuk ke kamar kerana mengantuk. Dilihat isterinya sudah berselimut dari hujung rambut ke hujung kaki. Malu agaknya. Maklumlah malam pertama…” bisik hati Ramli. Dimatikanya lampu dan ia pun berbaring di katil. Dicelah2 saura kodok menyeru pasangannya, terdengar suara isteri berbisik, penuh romantis, “Buah papaya dah masak ranum, bila tupai nak datang merasa ?” “Dah, apa citer ni ?” tanya Ramli dlm hati. Separuh malam dia terbaring berfikir. “Oh, agaknya isteri ku teringat kampung halaman.. sian.. sampai mengigau? Takpelah, biarlah dia tidur” bisik hatinya penuh understanding.
    Mlm ke 2 adegan yg sama cuma dialognya agak berbeza. Bisik isteri “Sawah bendang dah siap dibajak, bila pak tani nak turun menyemai?” “kesiannya bini aku.. masih ngigau lagi.. aku mesti cari penawar !” Ramli bertekad. Esok harinya, Ramli bercerita pada ayah yg kebetulan datang untuk bertanya khabar `pengantin baru’ “Lah..” keluh ayah Ramli, “aku antar belajar sampai Universiti, benda cam ni pun kau tak paham?” Ayahnya pun mula bercerita perihal adam & hawa, laila & majnun, romeo & juliet… (yg relevan untuk pegantin baru je!) Sepatah cakap orang putih “about the birds & the bees”. “oh. cam tu.” sengih ramli, “baru saya paham. Taulah apa nak buat malam ni!” Malam yg sangat ditunggu2 ramli pun tiba… adegan sama dikamar tidur. cuma kali ini isterinya membisu seribu bahasa. “lah.. nape pulak senyap. takkan dia give up” tertanya2 si Ramli. Setelah sekian lama tanpa suara dari isteri, Ramli pun berkata, “Dah lapar betul rasanya perut, boleh tupai datang merasa?” Malam dingin semakin sunyi.. tak jawab pun… “Kain pelikat dak disinsing rapi, boleh pak tani turun menyemai ?” pun..masih takde jawaban… Ramli mencuba lagi. “Juruterbang dah siap sedia… boleh pesawat turun mendarat ?” Sayu sekali jawaban si isteri dari bawah selimut, “Maaf tuan… Landasannya baru saje banjir…!”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. tOmEii says:

    heloo guys…..
    bestny dpt baby…..

    miza aq sedey nie…..
    sob….sob…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. nurul says:

    “JANGAN GELAK 1:Pintu bilik dibuka dengan kuat dan mengejutkan sepasang suami isteri yang sedang tidur nyeyak…Seorang lelaki dengan wajah garang mengacukan senjata tajam ke arah si isteri….Perompak : “Sebelum kamu mati kubunuh, sebutkannamamu!”Isteri : “Na… nama sa… saya… Aisyah”Perompak : “Aisyah? nampaknya sama dengan nama ibuku.Aku tidak boleh membunuhmu,” lalu dia mendekati sisuami dan sambil mengacukan senjatanya ia berkata,
    Perompak : “Sebutkan namamu. Aku mesti tahu nama setiap orang yang menjadi korbanku.”
    Suami : “Namaku Irwan.. tapi…. semua orang memanggilku Aisyah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. nurul says:

    hah jawab teka-teki ni:
    A) Apa beza kacang panjang ngan seluar panjang ?
    B) Banyak-banyak mi, mi ape yang takleh di makan???
    C) Batang ape yang kalau org pegang-pegang nanti kena gatal-gatal?
    D) Ada orang ni nak naik bas. Dia ada 50 sen jer. Tambang bas ke tempat dia napegi tu 60 sen. Camne dia nak pegi tempat tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • suri says:

      beza kacang pjg ng sluar pjg ialah..kacang ng sluar.
      yg lain tu kne p pk dlu arr nurul
      hehehhe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBeE says:

      a) seluar panjang kalo potong jd suar pendek…kacang panjang kalo potong tetap kacang panjang…

      b) mila AF kot…

      c) batang keladi

      d) naik jer….smpai cukup utk 50sen tu…lg 10sen jalan kaki..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…bestnye dpt baby…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      Isyaallah… akak pun tak lama lagi akan dpt baby gak kan…..
      bila duedatenyer? akak dah scan baby akak ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. syamiza says:

    hujan………….
    best tarik kain selimut niee……………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. nurul says:

    Masa
    Chot: Chet, skrang dah pukui brapa?
    Chet: 3:15 petang.
    Chot: (dgn mimik muka kehairanan) Aku pelik lar,awat sumer orang nak menipu dengan aku ari nih?
    Chet: Awat lak? Bila lak aku tipu hang?
    Chot: Sepanjang ari aku dok tanya masa katorang, dan sepanjang ari jugak la aku dapat jawapan yang berbeza. Tak dak sorangpun yang bagi jawapan yang sama…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Akak Leen says:

    tahniah…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Zaza Muhammad says:

    A) Sluar tu bile potong jadi sluar pendek, tp kacang pnjg tetap kacang panjang wpun dipotong
    B) MIsai
    c) heheh batang keladi aaa
    d) wak muke sposen, cukup aaa 60 sen sbb dah ade 50 sen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. nurul says:

    18sx ja..newmoon ko jgn bca…hehe
    Suatu hari di asrama wanita, seorang warden sedang memeriksa keadaan
    blok asrama.
    Di salah satu bilik ter dengar suara “Aaarggh, uumph, yees, ouchh,
    uhhhh, enak..” dan si warden pun tersentak waktu mendengar suara
    itu…

    Keesokan harinya semua pelajar perempuan dikumpulkan di padang:

    Warden: “Semalam saya terdengar suara erangan di salah satu bilik…”

    Murid: “Hah?!!”
    Shanti: “Kikiki”

    Warden: “Tapi takpe jugak…saya terjumpa seluar dalam teman
    lelakinya”

    Murid: “Hah?!!”
    Shanti: “Kikikikikikiki…”

    Warden: “Rupanya didalam seluar dalam tersebut terdapat kondom…”

    Murid: “Hah?!!”
    Shanti: “Kikikikikikiki… hihihihi…”

    Warden: “Malangnya kondom tersebut dah bocor!”

    Murid & Warden: “Kikikikikikiki…”
    Shanti: “Hah?!!”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. new moon says:

    bbbbbbbooooooooooooooooooooosssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn…………………………………………………………………sume org dh out ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Atoiiii... says:

    dgn kalimah bismilah..assalamualaikum.w.b.t…atoiii dtg lagi…jgn maree..heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aries_april says:

    alhmdlh…
    knyg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. aries_april says:

    korang smua p mn ar?
    napa xda orng pn ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. tOmEii says:

    bosany……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. violet says:

    salam…
    emm so bz la rini…
    x smpt nk lyn bn…

    korang pe kes???
    ngumpat aku x??
    huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. nenekpunkz says:

    tahniah wat SS hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. violet says:

    moon…
    mana ko???
    p wat taik mata la tu.
    nyampah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. tOmEii says:

    bsny wehh……
    aries cpt buka topik sndr…heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aries_april says:

    ok…
    andai korang smua da dt 1/2 juta….
    then BF korang nk pnjm 1/2 juta…
    korang nk kasi x?
    same time fmly korang pn nk gna 1/2 juta tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. syamiza says:

    k laa kengkawan…………..
    miza nak kuar dah nie……………..
    bila2 ader masa kita jumpa lg k………………..
    selamat berbuka wat semua………..
    sayang korank……………..
    muah…muah……
    jgn gado2 k….. bergosip cara berhemah……………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. violet says:

    aries..
    sori la..
    bkn xnk msk..
    tp bz tol ri ni….
    jgn la majuk sayang..

    new moon…
    ko p mna jer.
    aku in ko xder…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ieyta says:

    tahniah wat ejoy skeluarga..
    best dpt baby…
    hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ieyta says:

    hai korang..leh join???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. NickiEta says:

    takder topik baru???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. tOmEii says:

    pesl cm sengal je ni…..
    aq taip ble nk submit je hilg……
    adoyaiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. violet says:

    sume kwn2…
    meh p page sblh…
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. page sebelah kiri ke kanan..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. pening says:

    Tahniah wat Ijoy & Shahirah..bertambah riuh-rendahlah rumah tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. maly girl says:

    alamak…ijoi bertindik le pulak…tak tau hukum ke? tapi aku mmg suke kat shira…tahniah !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. manusya says:

    TAHNIAH…..ehhh tahun2 pla branak…..suburnya…amin……kc anak 20 org…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nina says:

    luv the way they are … celebrity but low profile

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. pon says:

    GIRL tu manisnya senyuman dan matanya cantik, ciri-ciri menantu idaman tp xnak anak artis.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0