Written by Bella | December 17th, 2015

Pelawak terkenal Shahrol Shiro memberitahu beliau bakal menamatkan zaman dudanya pada tahun hadapan tanpa mengikat tali pertunangan terlebih dahulu.  Walaubagaimanapun buat masa ini beliau belum bersedia untuk memperkenalkan wanita yang telah berjaya mencuri hatinya itu kepada umum.

Insya-Allah, perancangan untuk berkahwin kalau tiada aral melintang pada tahun depan. Saya mungkin akan terus kahwin dan tiada majlis bertunang.

Saya mengenali wanita tersebut sudah dua tahun dan kalau sampai masanya saya akan beritahu kepada umum.

Jelas Shahrol, beliau mengambil masa yang agak lama untuk berkahwin semula kerana masih trauma dengan kegagalan rumah tangga beliau sebelum ini.

Shahrol sedar bukan senang untuk memikul tanggungjawab serta menjalani kehidupan berumah tangga. Namun, beliau berharap kali ini perkahwinan beliau akan kekal sehingga ke akhir hayat.

Bukan senang menjalani kehidupan berumah tangga, secara jujurnya saya masih trauma dan berasa takut untuk melaluinya sekali lagi. Kalau boleh biarlah kali ini sampai ke akhir hayat.

Untuk pengetahun anda Shahrol Shiro telah pun bercerai kira-kira lapan tahun lalu. Hasil perkahwinan bersama bekas isterinya beliau dikurniakan seorang anak lelaki, Muhd Adam Danish yang kini sudah berusia tujuh tahun.

Tahniah kami ucapkan kepada Shahrol Shiro dan pasangan. Seperti yang Shahrol harapkan kami juga mendoakan agar jodoh anda kali ini berkekalan sehingga ke jannah. InshaAllah.

Sumber Berita: mStar Online

18 responses to (TAHNIAH) Shahrol Shiro Bakal Tamatkan Zaman Duda Tahun Hadapan

  1. melati says:

    Tahniah….ko tak nak ajak Neelofa ker join Group ko masuk Maharaja Lawak Mega…sure Best nya…..

    0

    0
    • ahkak tak kesah says:

      dia ni perasan hensem. pepun tahniah…jgn mare

      0

      0
      • Sandra Suka Tengok Porn says:

        Dia ni tak ensem pon tapi bila tgk dia jadi Horny plak, bergetar asam keping akak.. Sbb muka dia mcm sorang porn star Japan.. Ahhhh

        0

        0
  2. nok gebuzzz says:

    kalau x silap aku dgr haritu dah bertunang dgn org kampung melayu kluang,hanya ahli keluarga sahaja yg hadir..ape pon tahniah!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    igtkan bujang..hehehe…duda rupenye..

    0

    0
  4. besnyejadichekta says:

    Aku pun baru tau dia duda…hahhahah sian aku…pape pom tahniah yer

    0

    0
  5. taktaunakcakapape says:

    bercerai kira2 lapan tahun yang lalu, tapi anak baru umur tujuh tahun??? Nara ni betul ke idok ni?

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye la mungkin khwn dlm msa setaun xdak anak..pas tu taun ke 2 khwn da anak…tu y jd anak 7 taun…tapi usia perkhwinan 8 taun…gitu la kot….

      0

      0
  6. Anonymous says:

    telahpun bercerai kira-kira lapan tahun yang lalu. Usia anak bersama bekas isteri berumur 7 tahun……ceraikan isteri masa si isteri tengah mengandung ke bro????

    0

    0
  7. Anonymous says:

    dia dh bertunang sbnarnya tp x nk hebahkn. nway, bkal istrinya baik.

    0

    0
  8. i is i says:

    dia ni x handsome. jd pengacara radio pun mcm sampah.

    0

    0
    • kakcik x katik says:

      ko ni jenis bodoh kan.. apa kena mengena mengacara dengan muka hensem ke x… menyedihkan orang cam ko ni kan

      0

      0
  9. TABUAN says:

    BERCERAI 8TAHUN LALU..
    ANAK USIA 7 TAHUN….

    NI BODOH KE BINGAI KE BEBAL KE BENGAP?

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Ak pun terkejot bace cerai 8 tahun, anak 7 tahun?

    0

    0