Written by Bella | February 8th, 2016

Tahniah diucapakan kepada pasangan sensasi Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang sah bergelar suami isteri sebentar tadi hanya dengan sekali lafaz.

Sam menyerahkan mas kahwin sebanyak RM 10,082 kepada Syatilla.

Majlis akad nikah itu berlangsung di Bukit Jawi Golf Resort, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Saat sah dinikahkah, Sam sempat melaungkan I Love You kepada Syatilla.

Sumber Foto: TV9 Malaysia

Sumber Video: Harian Metro

Nantikan kemaskini selanjutnya di beautifulnara.com

33 responses to (TAHNIAH) Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Sah Bergelar Suami Isteri Dengan Sekali Lafaz

  1. Anonymous says:

    Bosan la. 25 juta nampak mcm 250k aje!

    0

    0
  2. Boboi says:

    besok jalan kangkang la tilla hoi!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    bilalah nk selesai. dah penat baca.

    0

    0
  4. girl says:

    So sweet

    0

    0
  5. Fans berat minah jambu eemmuah hah says:

    Poyo nye Sam nk jerit I love U bagai. Bajet2 romentik. uweeekk. Syatilia, cepat2 laa ready nak bekalkn anak satu tim bola yer. goodluck. mmuuaahhhh. hahahaha.

    0

    0
  6. Boom says:

    Sam mcm berlagak dah… Bukn nk ckp Alhamdullilah Lepas bukan.wat tanda good lagi depan tok kadi. Learn beradab kit… Pastu reporter Tanya…bole kata wat per nak nervous itu ini..eeee lagak ye. Pastu wish birthday kat tikka dlm FB status dia, Siap Angkat bakul sendiri, beriiman,Kaya,macho…adoiiii words!!! Elok la sepadan

    0

    0
  7. Bidan Terlampau says:

    Rabak la..satu team bola. Masuk 40an jdi mcm …kelopak bunga rafflesia…Kembang la bawah tu.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kangkang la besok berjalan…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tbe2 aku tingat video tu..baby..baby…i love u baby..hurmmm.

    0

    0
    • Xxx says:

      Sebijik mcm video lucah tu kan…geli dgr suara vokal …nk kata jantan pun bukan, nk kata pompuan pun bukan.

      0

      0
  10. Rilekbrader says:

    Amboi banyaknye haters kat sini. Korang semue poyo!!!!!! Hahahahahahaha apepun Tahniah buat Sam dan Tilla! Sam santai je simple dan Tilla plak nampak gorgeous. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat dan semoga impian nak dapat banyak anak tercapai hehehehehehe muah muah

    0

    0
  11. Tahniah Sam n syatilla.
    Doakn yg baik2,in sya Allah kt pun akn dpt yg terbaik dari Allah swt.
    Moga berkkln hingga ke jannah.
    Aamiin ya robbalalamiin…

    0

    0
  12. First time comment says:

    Sejuta kali prefer akim n stacy ??? simple, sweet, berseri n lovely

    Apapun tahniah sam & syatilla

    0

    0
  13. Anonymous says:

    doakan yg baik2 je dah laaa

    0

    0
  14. Buttercup says:

    Family over. Pengantin laki over. Pengantin perempuan over. Mak pengantin laki pun over.

    Aku tak berapa faham Syatilla tu beria peluk mummy Sam lepas nikah padahal mak dia kat sebelah dia buat donno je. Bodek sgt tau.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Apahal la nak jerit I luv u… Cuba beradab ckit…lepas laku betul. bdk2 skarang ni akad nikah buat main2 je eh. Haihhh…

    0

    0
  16. so sweet says:

    congratulation! sye doa kan kamu berdua hingga ke syurga jannah

    0

    0