Written by AbangNara | June 25th, 2014

Tahniah diucapkan buat Awal Ashaari dan Scha Al Yahya kerana bakal menimang seorang bayi perempuan tidak lama lagi. Berita gembira ini telah disampaikan oleh pasangan suami isteri ini menerusi program H!Live beberapa hari yang lalu. Untuk makluman, Scha telah pun mengandung selama 7 bulan dan dijangka bakal melahirkan anaknya pada penghujung bulan Julai atau awal Ogos ini.

awal dan scha hamil

Khabarnya akan ada program televisyen khas untuk merakamkan Scha sepanjang kehamilannya. Tak sabar Abang Nara nak tengok program tersebut. Awal dan Scha baru-baru ini juga telah mengadakan majlis kesyukuran sempena kehamilan tersebut. Sama-samalah kita doakan agar segalanya dipermudahkan buat pasangan ini. Tahniah sekali lagi buat anda berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to (TAHNIAH)Scha Al Yahya & Awal Ashaari Bakal Timang ‘Baby Girl’

  1. Luv u says:

    Msti cun cm omak eh..
    hope everything goes well..pe pn Awal..jgn
    pngsan sdah.

    0

    0
    • apa2 je says:

      baby girl? x power la ko awal..hahaha

      0

      0
      • key Pop says:

        kenapa kalau baby girl? girl ke boy ke ANUGERAH tuhan tu..main taip je statement..x pikiq ke? benggong la mu ni..haish.. apa kene mengena ntah awal power ke x ngan jantina baby dia..itu semua kn ketentuan tuhan. kalau aku anak pompuan ke, anak lelaki ke..dua² aku bersyukur..hishhh..

        0

        0
        • diva says:

          tahniah schawal!! one of my fav couple! semoga dipermudahkan. amin

          0

          0
        • bdk medic says:

          Sperma bawa chromosom boy berenang laju tp sensitif & cpt mati. Sperma bawa girl lak boleh hidup dan berenang lg lama dlm uterus. Kesimpulannya chomosom X yg bawa girl tahap survival lg tinggi. Jd bila anda ckp baby girl xpower sgt tak releven. Sekian.

          0

          0
        • fakkar la lu says:

          apa2 jer,
          otak ko x cukup power…kesian bapak ko.
          masa mak ko ngandung ko makan belacan je ke?
          komen pun cam bangkai.

          0

          0
      • Anonymous says:

        bapak ko lagi x power sbb dapat anak bodo. mak ko x cukup kemut aku rasa.. hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko ingt ni zaman jahiliyah..zaman org tak suka anak perempuan..adoiaiii..semua ketentuan Allah..

        0

        0
      • One Direction says:

        jealous nya… i rasa nak kawin juga lah, i nak kawin dgn Zayn Malik.
        Nak anak empat lelaki.. empat perempuan.

        0

        0
    • maria says:

      Lol mak dia cantik ke kembang kempis je hidung

      0

      0
  2. Tijah says:

    Tahniah. Datuk Siti bila la gamaknya ye?

    0

    0
    • tojoh says:

      datuk siti dh kena manderem ng datuk k..mana bleh beranak

      0

      0
    • dijah says:

      lisa surirumah bila plak

      0

      0
    • key Pop says:

      manusia..

      lambat kawin di tanya bila nak kawin, da kawin di tanya bila nak mengandung, da ada anak 1 di tanya bila nak tambah 2, da ada anak banyak di tanya lagi kenapa terlampu banyak anak?

      Ape ke bodoh orang macam ni.. Tak faham aku.. Tak habis dengan soalan bodoh.

      kenapa tak kau tanya tuhan je “kenapa hati aku busuk suka mengata orang, kenapa hati aku busuk suka menjaga tepi kain orang.. sedang kain aku terkoyak rabak, sedang hal aku lagi keji dari orang yang aku hinakan” haish~

      0

      0
  3. joyah says:

    tahniah

    0

    0
  4. zatil says:

    tahniah dan alhamdulillah didoakan agar semuanya selamat

    0

    0
  5. king kong says:

    tahniah, semoga anaknyerr sehat dan cantik….aminn

    0

    0
  6. QUEEN says:

    the baby gonna be pretty n sweet like her mom…

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    tahniah……bestnyer dpt baby gurlzzz…..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    mesti nti anaknya cantik mcm scha….ap pn thaniah n moga d permudahkan segalanya…

    0

    0
  9. Olaf says:

    anak pompuan…patut le aku tengok si scha ni mengandung muka dia berseri2 n semakin cantik..

    0

    0
    • Anonymous says:

      abis tu.. klau mengandung anak lelaki muka x berseri la.. ini lagi satu bodoh..!

      0

      0
  10. scha fans says:

    7 bulan???? bukan 8 bulan ke??? hari tu kat Hlive awal kate scha 32 weeks..8 bulan la kan.. Not accurate info :-/

    0

    0
    • blurkk says:

      dia macam ni.. perempuan ni pregnant 9bulan 10 hari ataupun 40 weeks.. ko tak boleh kire dengan bahagikan 4 sebab dalam sebulan, ada lebih daripada 4 weeks. 4w x 7hari = 28 hari, tapi ada bulan yang 30 dan 31 hari.

      Kalau ko kire dengan bahagi 4, means nanti ada wanita pregnant sampai 10bulan.. 40w/4=10w.. owhhhh~~~

      0

      0
  11. palas says:

    Aku sdg berfikir ni..si azwan ali tu adakah salah kromosom x atau xy dia jd cenggitu?wakakakakkaa

    0

    0
  12. Pemerhati SeMalaysia says:

    ..papepun.. bykn doa.. solat.. bc quran.. smoga anak tu jd solehah…muslimah sejatiiii….

    0

    0
  13. Pemerhati SeMalaysia says:

    ..papepun.. bykn doa.. solat.. bc quran.. smoga anak tu jd solehah…muslimah sejatiiii….in shaa allah

    0

    0
  14. Ibu Merah@5469 says:

    Semuga Allah permudahkan kelahiran anak Scha dan Awal nanti. Tahniah kerana bakal menimang baby girl…

    0

    0
  15. […] (TAHNIAH)Scha Al Yahya & Awal Ashaari Bakal Timang ‘Baby Girl’ (29) […]

    0

    0
  16. […] (TAHNIAH)Scha Al Yahya & Awal Ashaari Bakal Timang ‘Baby Girl’ (30) […]

    0

    0