Written by Bella | May 10th, 2017

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Ezzaty Abdullah dan Azwan Kombos yang bakal bergelar ibu bapa tidak lama lagi selepas Ezzaty sendiri mengesahkan beliau kini sedang hamil sembilan minggu.

Pada mulanya saya rasa pelik mengapa sudah 45 hari tidak datang haid. Saya tidak mahu berharap yang saya hamil kerana sebelum ini saya pernah kecewa.  Saya beritahu Azwan tentang itu dan dia minta saya buat pemeriksaan terlebih dahulu. Alhamdulillah keputusan positif saya yang saya hamil.

Sekarang ini saya masih belum muntah-muntah teruk hanya beberapa hari sekali sahaja. Saya lihat Azwan pula yang sering sakit kepala dan tidak sihat, mungkin dia yang terkena alahan itu.

Buat masa ini, Ezzaty masih lagi meneruskan beberapa penggambaran drama dan filem sehingga Hari Raya Aidilfitri sebelum beliau bercuti panjang. Ezzaty dijangka bakal melahirkan cahaya mata sulungnya itu pada Disember depan.

Sumber Berita : mStar Online

PENGALAMAN HIDUP ANDA AMAT BERPOTENSI UNTUK MENGUBAH HIDUP ORANG LAIN. KLIK DI SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT!

[jetpack-related-posts]

7 responses to (TAHNIAH) Pelakon Ezzaty Abdullah Sahkan Hamil Sembilan Minggu

  1. nok gebuzzz says:

    adoiii ai…tu pon nak cite….pas ni byk la abg nara nak update..dah bape mggu..dah scan baby…baby shower lagi…pra besalin lagi….bz abg nara ye…byk job ni!!

    5

    0
  2. Anonymous says:

    tunggu lah 3 bulan kalau nk cerita sgt pun. baby dh kuat lekat. ni 9 minggu dh kecoh

    1

    0
  3. Anonymous says:

    45 hari tak mai period pun nak bagitau…alahai

    2

    0
  4. mamizura says:

    hal dalam kain toksah cerita satu donia dik oi…….period tak mai pun gagah bilang kat satu malaysia…..

    1

    1
  5. Fidot says:

    Sampai hari ni aku x paham ape sumbangan dorg dua ketul ni dlm industri… hehe

    0

    0
  6. macam-macam says:

    WEYHHHHHHHHHHH SERIOUS LAAA….WHAT THE FISHH????? X DATANG BULAN PUN NK BAGI TAU ORG KE WEI?????HALAHAAAIII…..BUAT MALU JE LA….TOLONG LAA JAGA SIKIT HARGA DIRI TU…. rolling my eyes @_@

    0

    1
  7. mak nyah says:

    saya dh 2 tahun tk dtg HAID. tp tk ada tanda nk bersalin pun

    0

    0

Leave a Comment

Optional