Written by AbangNara | November 25th, 2010

paula malai ali

Paula Malai Ali yang satu ketika dahulu pernah berkahwin dengan kerabat diraja Kedah (Tengku Kudin) pada tahun 2002 kini telah pun disahkan mengandung 6 bulan dengan suami barunya. Tahniah kami ucapkan. Kehadiran bayi lelaki ini adalah hasil perkahwinan kedua Paula Malai Ali dengan lelaki Mat Saleh yang bernama Sam. Sam adalah seorang produser untuk program The Biggest Loser.

Kami doakan kebahagian Paula Malai dengan kehidupan barunya. Sesungguhnya Paula Malai Ali memang salah seorang wanita yang hot di mata kami. Walaupun sudah berumur 36 tahun, masih maintain body bergetah macam anak dara. Semoga semuanya selamat sehingga waktu kelahiran kelak. Khabarnya due date adalah 3 Mac 2011.

Lagi gambar Paula Malai Ali yang kami carik di Internet untuk tatapan anda selepas ini. Kredit info kepada Soleha yang menghantar email kepada kami.

paula malai ali

paula malai ali

paula malai ali

paula malai ali

paula malai ali

62 responses to (TAHNIAH)Paula Malai Ali Mengandung 6 Bulan

  1. gurlzz says:

    1st!! yeyeyyeye…..tahniah2 ye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ann says:

      hubby baru dia tu convert to islam ke?
      abg nara tlg cari jawapan!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • manusia yang xsedar diri.. says:

      *** tak tau la, tp baca je la.
      pd sesape yg suka nk baca kisah dato k ngan siti.. ni ada cite lg, mayb
      korang pernah baca kot… ntah ye ntah tidak, hanya tuhan je yg tau…..
      mcm2 versi pasal ct ngan dato’ k ni…cher baca yang ni plak
      apa lah kan… dia yg nak kahwin, kita yg but speculations. but let me tell you the storyla.. kesian tgk korang2 ni buat speculation…
      Minah ni mmg nak kawin ngan Dato’ K. Before this Si Fazley ni pun dah 2 kali family dia gi risik Siti, but Siti mmg x sukakan dia. Masa
      family siti gi raya rumah dia, mati2 dia xnak pegi. Org tak suka jgn dipaksa. Dia suka org tua. Matured la kononnya. Parents Siti plak mmg sukakan si Fazley ni, kiranya sepadan la ngan anak dia yg muda.(infomer from Sham Kamikaze).
      Siti mula kenal Dato’ K masa tgh stage nak buat filem pasal Siti
      Remember that dia supposed berlakon satu filem.. last yr kot.. ha.. inilah masanya. Director utk filem patutnya Ahmad Idham. Dato’ K is the financier for this filming projects. Masa tgh proses2 nak reccee kg Siti, know her family background, Dato’ K ngan Idham went to kg siti. Masa ke kg siti gak yg diaorg jumpa bapak siti and mintak approval utk siti berlakon. Yelah, budak baik… ikut ckp mak bapak. Lepas tu, ada one time, family Siti (whole family tau, bapak, amak, adik beradik, termasuk Ahmad Idham & wife)
      went for a dinner at Dato’ K’s house. Jgn tak tahu, masa ni Dato’ K x divorce lagi ngan wife dia. Semua berfamily2. Masa ni, father Siti dah approved dah dia berlakon, but apakan daya.. pada masa ni jugak berdepan2 keluarga ni Dato’ K dah mula pandang2, jeling kat Siti… FYI, wife
      Dato K mmg suka giler kat Siti ni.. but dia mana tahu laki dia ada syok kat minah tu…
      Benda ni berlanjutan sampai Siti ke London. Dato’ pun pegi. Masa ni xde sapa tahu pasal kidah syok2 ni even her family. I think it started from there la kot. After her father got to know pasal kisah cinta ni, her father was fuming mad. Pada dia, he trusted Dato’ K, bagi approval berlakon but si Dato’ ni dok ngurat anak dia. Ini balasan kepercayaan dia.. Anak dia pun dok main2 balas sms kat si Dato’ ni. Sama2 miang. Now i think her father cannot say anything dah kot. Cinta mana boleh dipaksa2 beb… so.. itulah
      yg terjadik sekarang. Yes, they are getting married. Dato’ K & Siti. August la kot… Xde kena mengena pegi sbb si Fazley. I dont know la if dia org tu ada relation plak.(infomer kawan dato’ k la)
      For me, aku takde hal la diaorg kawin, just kesian kat wife Dato’ K je. Si Siti plak sanggup plak tu. Tu yg x sangka… apa xnye, kau pegi rumah org tu, makan sama2.. tiba2 tu ambik laki dia. Well, that’s not nice…. anyway, it’s just my personal comment..
      p.s lepas ni ramai yg nak boycot show ct demi membantah tindakanya ini, brp ramai pula anak dara akan ikut cara ini.
      sumber: forum siti

      ni aku ambik dr satu forum….komen dr seorang wartawan
      Telah banyak yang ditulis dan perkatakan di dalam forum mengenai sikap media terhadap Siti dan datuk K. Sebagai salah orang daripada wartawan di media cetak, kita rasa terguris juga bila membaca kutukan yang dilemparkan. Macamlah kami ini hadap sangat nak tulis cerita Siti ngan datuk K. Walhal kami terikat dengan arahan bos. Bos pulak hanya tahu kepentingan dari sudut news value yang boleh membawa keuntungan kepadfa kepada syarikat.
      Hakikatnya, sebagai orang dalam, memang diakui Siti adalah punca perceraian di antara datuk K dan isterinya. Malah mereka sudah lama bercinta iaitu sebelum ke Albert Hall lagi. Buktinya cincin pemberian datuk k, dipakai siti pada waktu itu. Fazley tahu akan hal ini. fazley tahu siti dan datukk bercinta. tapi, sebagai penganjur bersama konsert itu, fazley harus profesional. dalam pada itu, banyak masalah yang wujud di dalam konsert itu. Siti seringkali menghilangkan diri untuk bertemu datuk k.
      shopping bersama-sama. Family siti waktu itu bengang dan mahu siti menjauhkan diri dari datuk K. Siti berkeras. Yang menanggung akibat ialah Fazley kerana terpaksa menyelesaikan semua permasalahan itu.
      Inilah kebenaran yang berlaku selama ini. Tapi, mampukah kami menulisnya wahai saudara-saudari. Sedangkan, setiap kali kami menulis perkara-perkara buruk yang dilakukan siti, anda sebagai peminatlah yang mengutuk kami.
      Sekarang ini, bila bial anda sudah tahu siapa Siti Nurhaliza yang sebenarnya, anda semua kutuk pula kepada kami tidak dedahkan dirinya yang sebenar.
      Memang susah jadi wartawan dan memang susah memuaskan hati orang.
      Perihal siti merokok dulu, bukan kami sengajak create tapi semua itu adalahs umber dari Saerah sendiri. Ttg hubungan dgn Ramli MS, itu bukan cerita yang main-main.
      Satu industri tahu perkara itu tetapi terpaksa berdiam. Sebab siapa kutuk siti, mereka dikatakan pembawa fitnah, dikatakan cemburu dengan kejayaan siti, dengki dan sebagainya.
      Dgn Zamani dulu, budak-budak Exist yang tahu sejauh mana percintaan Siti dan Zamani. Siti selalu datang ke Keramat berjumpa dengan buah hatinya.
      Sebenarnya banyak lagi perkara mengenai siti yang tidak dapat kami dedahkan pada anda semua. Maaf bukan kerana kami takut. Tapi, cuma bimbang bila perkara ini dibawa ke mahkamah.
      namun, kalaulah anda semua tahu warna sebenar siti, anda mungkin akan terasa ‘jijik’ dengan sikap sopan-santun yang digambarkan olehnya selama ini.
      Kini, di kalangan pihak korporat sudah bercerita bahawa datukk memberitahu mereka bahawa siti bukan barang yang pertama.
      Kenyataan ini bukanlah untuk membuka mata anda semua siapa siti sebenarnya tetapi untuk menyatakan kepad aanda semua, bahawa kami di media memang maklum dengan perangai sebenarnya cuma ia tidak dapat didedahkan.
      Skian.
      ** korang nilai sendirilah ….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cik intan says:

        salah forum ni kak. sungguh tak obses ye nak bercerita

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Fiey says:

        tak sangka erk…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • spider says:

          ish3 tu la jng cepat terpedaya dng perangai n pakaian somebody…smue tu plastik sampah je hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anis says:

        Mnta maaf ckplah …i mmg langsung dh tk minat kt s sjak dk cerai dgn wifenye…tamak suruh org cerai…klau jadi no 2 pun tk apa …u dh ada harta yg tk ada suami aje….i klau ada gmbr s atau lagu s terus tukar channel… tulah derhaka dgn no.1 terus tk beranak smpai skrg…dk dh ada anak dgn no. 1 d dk pun senang sbb no 1. Tak baik mmutuskan hubungan suami isteri sbb nk lak laki org….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • biladen says:

      dh sedap2..mestilah jd…

      ms nk jaga..xtidor malam la…

      huh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      PERHATIAN: Pihak BeautifulNara.com tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini. Pihak BeautifulNara jugak tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjaw

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Obefiend says:

    bila dia kawin baru? damm hot dow

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. miss suka masak says:

    walaupon miss xkenal awak…

    tapi tahniah la….

    hot la dia nieh…body…….

    pergh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Gegeh says:

    adek dia jauh lgi lawa.. Jenna Malai Ali

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. beruang says:

    hurm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. […] Panas, (TAHNIAH)Paula Malai Ali Mengandung 6 Bulan Submitted by selebriti on November 25, 2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. lala land says:

    my idol <3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. milky hani says:

    die mmg hot…da mcm paula abdul…heheee.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Reena says:

    Congrats! Finally…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hajimaru says:

    HOT N SPICY..CAM AYAM KFC..TAHNIAH2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Belacan~hangus says:

    tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. al-lavendari says:

    tahniah .. tentu cantik anaknya nanti. Insya-Allah,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    congratz…muka dia cam paula abdul ja….sedara ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. nobody says:

    laa baru 36 umo dia? ku ingatkan dh 40..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. entahlah says:

    i ni islam ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. haiyaa says:

    mmg jenis tak suka pakai bra kot minah ni eee nampak…. hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. cik epal says:

    hehe comel hot meletup lah dia ni. dia ni islam ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. nope says:

    dia nie agama ape yek??mix mana??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. entahlah says:

    dia ni islam ke????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Kasih says:

    tahniah2….. dl masa gan kudin xder anak…. mesti comel2 anak dia nnt ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. yat says:

    Dier ni Islam..Mom org poteh n Dad Melayu Brunei

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Miss pocO says:

    wow! tahniah…
    ngan mat saleh ade hasil lak…hehehe…

    dh lama tak nmpak si paula ni…ade iras2 maya karin sket…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. abg says:

    selalunya jenis badan yg mcm ni .. hisap rokok .Rokok bole mengurangkan selera makan .Pasai tu model2 suka hisap rokok …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. ct says:

    dia ni islam ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Miss Star says:

    suka tgk dia ni dulu2…xtau plak dah kahwin lain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. maimoon says:

    paula tak reti cakap melayu dan taknak blajar pn walau dok kat msia. Gaye cakap always over confident. Get lost!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. anak antu says:

    congratulations!!!!!!!..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. it's me says:

    dia ni agama ape pulak skrg ni?? dgn selambe je test minum wain tuk espn f1 masa tu.. dagu dah panjang skrg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. uhhh! dah terkena buatan orang! ayoook!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. burit says:

    lantak dia lah paula malai nie….bukan orang malaysia pun….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Tiffany says:

    ada beberapa persoalan bermain dln fikiran bila terbaca citer dia pregnant kat msn website:

    1) Bila dia kahwin baru?

    2) Sam tu dikatakan producer The Biggest Loser, tp bila tgk kat website The Biggest Loser, takde pun sapa2 nama Sam. (maybe aku salah cari)

    Kalo bleh try la cari gambar Sam tu ye. Thanks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. jeanie says:

    dulu kahwin dgn kerabat cerai sebab takde anak eh?. Paula nih langung takde kemelayuan langsung..bagus lah dah preggie..anak mesti hensem banget. In one of the F1 telecast..dia makan kat restoran Cina yg tak halal..biasa lah tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. die ni memang cun gile ah..terbaekkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. bunga melur says:

    paula malai ali ni islam ke? kalu dia islam, i wonder mcm mane dia solat…and tak pnh dengar dia ckp alhamdullillah ke insyaAllah ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. honey says:

    mama hot lh
    :DDDD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0