Written by AbangNara | January 16th, 2015

Jutaan tahniah diucapkan kepada Nurul Depp dan suami atas kelahiran anak lelaki kedua mereka. Berita gembira ini telah dikongsikan oleh Nurul sendiri menerusi blognya. Mengikut jadual, bayi yang diberi nama manja ‘Baby R’ ini sepatutnya dilahirkan pada awal Februari namun telah dilahirkan awal beberapa minggu. Tak apalah. Yang penting baby dan emak sihat.

nurul wahab

‘Baby R’ telah dilahirkan pada 15 Januari, jam 4:43 petang di Pusat Perubatan Prince Court, Kuala Lumpur dengan berat 2.45kg secara pembedahan. Nurul telah memaklumkan yang dirinya sering mengalami pendarahan dan berkemungkinan mengalami risiko lain sekiranya tidak dibedah.
anak kedua nurul

Tahniah sekali lagi buat Nurul dan Eric. Semoga kehadiran si comel ini akan memeriahkan dan mengeratkan lagi hubungan anda berdua. Selamat berpantang dan selamat menjaga anak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to (TAHNIAH)Nurul Depp Selamat Lahirkan Anak Lelaki

  1. Anonymous says:

    Selamat Pagi, Errr…. Nurul Deep??? kenapa bukan Nurulhuda Abd Wahab?

    0

    0
  2. jambusangat says:

    Tahniah nurul depp..anak kacuk pasti terbaaeekkkk..

    0

    0
  3. rita says:

    mak dark-skinned, ayah mat saleh. dapat anak macam melayu, kulit sawo matang. tahniah!

    0

    0
  4. Chipsmore says:

    congratz nurul

    0

    0
  5. Qu Puteh says:

    Sunyi..Krik krik..Mana komen lain.
    Tahniahhhhhhh………

    0

    0
  6. Batman says:

    Nanti baby ni jadi duta apa pulak…?

    0

    0
  7. Zain Sardin says:

    congrate nurul depp dpt anak kacukan mcm nih baru naik taraf org melayu kawen campur

    0

    0
  8. Hanez Suraya says:

    Jeles ok kat Nurul. Hari2 baham batang balak besar putih gebu mantop. Bila I nak merasa sama ni…

    0

    0
    • Klon Hanez Suraya says:

      Pergi la cari kat bukit bintang..kut dpt mamat hitam legam..sibuk nak rasa batang je..bagi aku punya la nak?

      0

      0