Written by AbangNara | October 1st, 2012

Walaupun dilanda pelbagai kontroversi, nama Neelofa tetap laris dan laku bagai goreng pisang panas. Selepas dilantik menjadi duta Avon, kini Neelofa telah disambar oleh pembuat tilam terkemuka, King Koil sebagai duta produk mereka. Memang murah rezeki Neelofa ini.

neelofa king koil

Pasti ramai yang teruja untuk mendapatkan tilam King Koil selepas perlantikan Neelofa ini. Kepada jejaka-jejaka single, anda boleh mendapatkan tilam King Koil dan bayangkan Neelofa berada di sisi anda ketika tidur (ini gurau je nie). Tahniah kepada Neelofa atas perlantikan ini. Semoga terus maju jaya di masa hadapan.

P.S: Samseng jalanraya Russian style.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (TAHNIAH)Neelofa Dilantik Sebagai Duta King Koil

    • Anonymous says:

      ada tips x pilih tilam yg baik?

      0

      0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      JAMBU

      0

      0
      • nugget gay says:

        siapa neelofa.? nugget gay baru balik dr oversea so tak kenal lah

        0

        0
        • Saidhu says:

          I have used MF since Jan 1, 2008 and it has worked bltuaifuely for me. I have lost 72.1 poundsMy favorites are the chocolate pudding, vanilla pudding, chicken noodle soup, dutch choc and dark choc shakes and all the bars.

          0

          0
      • alaaa....la...la...laaaa....... says:

        mata neolofaaa tetap cantik,bersinar dn besarrr mcm anak patung yg comel sesuai dgn rupany yg cute2 tu jg…lakonnny jg bersahaja dgn gayany sendiri mengikut watak2,tk terikut2 dn tk overr.. mengacara pn dgn gayany sendiri dn tk kaku dn tk kayu…..intonasi suarany jg sedap bla didengar….walaupn dia masih muda dia berani lgi bijak dn tk mengada2..sifat kewanitaany tetap ada walaupn brutal dn ditambah dgn gayany yg spontan…lgi orng benci dn mengata dia….lgi tuhan bukak pintu rezeki dia seluas2ny.. rezeki..rezeki..rezeki…tetap ada dr tuhan yg maha berkuasa untk insan2 yg disayanginy..dn yg teranianya jg…alaaa….la…la… laaaa…..nk2 bertmbah2 comelllny bla dia berposing atas tilam king dlm iklan tu….mcm permaisuri yg sedang nk beradulh………. alaaa….la…la…laaaa……cak…kecak… kecak…kebum…bum……………

        0

        0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      kak cham jd duta tilam Toto nape nara x cover?

      0

      0
  1. sha says:

    satge posing tonggek. haha

    0

    0
  2. syai2 says:

    no komen

    0

    0
  3. waktunote says:

    Dah tawar la stori ni..

    0

    0
  4. aku gatal....... says:

    lofa, aku nak jadik tilam ko…..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    mengarut tol r abg nara ni..gurau pn agk2 r

    0

    0
  6. Kepologi says:

    apa aku kesah ko jdi duta ap pn..menyampah ada la..

    0

    0
  7. herm says:

    nara,kalau dengan neelofa kemain lg…booooooooooo

    0

    0
  8. ehh says:

    imaginasi nara supaya mmbayangkan neelofa di sebelah xpatut.nara pn dpt dosa skali!

    0

    0
  9. jojo says:

    pompuan gemuk, pendek,perasan.

    0

    0
  10. peah says:

    alhamdulillah murah rejeki ko..
    pasni jgn sesuka hati nak saman menyaman org pulak ye..

    0

    0
  11. fazura gundik sudah ditinggalkan oleh kerabat says:

    go neelofa go. jangan dipedulikan pencacai fazura yg butthurt tu. btw, nara, kau tak update ke story hot dr forum cari, si fazura gundik hidung plastik dah kene dumped dgn kerabat yg dipuja puja tu. huhuhuh padan muka!

    0

    0
    • ahkak gile glam says:

      serius ke? ada link tak? huhu

      0

      0
      • fazura gundik sudah ditinggalkan oleh kerabat says:

        kalau aku kasi link mesti tak kuar komen. kau google je Gosip Tempatan Forum Cari, cari topik pasal fazura. hot stuff beb. memandangkan fazura & pencacainya suka memaki lopak kat BN, satu je aku nak cakap kat korang, PADAN MUKA! punya lah korg maki lofa kan, dah jd aktiviti wajib korg kat sini, last-last kau kena dumped jugak. sedar diri sikit kau tu retis kontroversi, ada kes gaduh ketuk kepala bahasa lak macam bohsia PPRT! tak ada SPM pulak tuh!

        0

        0
      • Anonymous says:

        sorry to say lah kawan sekurang kurangnya fazura lagi cantik dari neelofa kau yang plastic to..booooooo..walaupun dia kena tinggal dengan kerebat diraja sekurang kurangnya dia ada taste.. kau ada ?ntah-ntah kerabat diraja pun x pandang neelofa tu..hahah

        0

        0
      • fazura gundik sudah ditinggalkan oleh kerabat says:

        lagi cantik ke? kah kah kah. fazura tu hidung plastik. ketiak berkuah lak tu. geliii! malulah sikit, neelofa cantik asli. tak payah nak surgery2 macam fazura. dah ubah muka, hidung kembang jadi mancung pun kena dumped jugakk. Kah kah kah.

        0

        0
      • darlene says:

        i dah masuk forum cari tadi, baca2 thread tu, termasuk dlm gosip kenamaan, rupanya parents kerabat tu langsung tak restu dekat fazura. nampak sangat kan buruk perangai? i baca dia belum apa2 lagi dah berangan princess, bukak pintu kereta pun dah x reti, nak org bukakkan. pastu kerjanya mengikis duit dah mcm pencuri semata2 nak beli kasut mahal. jangankan kerabat, org biasa pun x hingin perempuan perangai buruk mcm ni. alhamdulillah, selamat rakyat johor. aminnn

        0

        0
      • Anonymous says:

        tu tahun bila? kalau artis without make up mmg lah buruk.. ce aku nk tengok skit neelofa time dulu2 mesti lagi buruk..hahah
        hahah yang penting fazura x gedik macam neelofa tu..(^_^)

        0

        0
      • miskiah says:

        neelofa gedix ke? fazura tu lagi lah gedix, gambar berpeluk dengan lelaki bukan muhrim lepas sorang-sorang. mula2 dengan mamat yg macam rupa indon tu, yg dia gado2 ketuk kepala org tu dgn kasut tumit tinggi, lepas tu dengan kerabat pahang, dia kena dumped. lepas tu dengan kerabat johor pun kena dumped. dah mcm town bicycle, everyone’s had a ride. neelofa takda pulak mcm tu setakat ni.

        0

        0
      • amazingnara says:

        fazura gundik n darlene ni mcm pengomen org yg sama. aku bkk page forum cari yg x hado n x glamor 2, smua ngarut2. siap ckp fazura dpt kete mewah. sedangkan dh terang2 fazura tulis kete utk shooting. yg org2 pengomen lg bodoh xtau baca statement fazura psl kete 2. dh laa baca kt blog ntah apa2. nama blog pn x menarik. “forum cari”. lngsung x mendatangkan ghairah nk g bkk blog 2. blog nara ni pn pnh menang anugerah, forum cari dpt apa? xde sapa tau pn. lngsung xleh nk sebaris ngan blog nara, roti kaya @ oh bulan. sapa yg follow forum cari mmg bingai mcm owner forum 2 jgk. topik ke laut !!!! phuii

        0

        0
      • hakuna says:

        yg tukang bekap fazura ni asik beradik fazura kot. memang tukang bekap fazura ni suka sagt maki2 lopak kat BN. dasar loser. mmg expected kot kerabat tu dumped fazura. dah byk kali orang nampak kerabat tu dgn perempuan lain. fazura je yg veranganz nak jadi pwincess. sbb tu org cakap, jgn takbur sangat.

        0

        0
      • bapak tiri neelopak says:

        well, x kesah laa fazura gedix ke, idung plastik ke. at least dia ada high taste bcinta dgn golongan kelas A. neelopak apa ? dapat mamat x sunat tu jee ? hans issac ? lawak le der ? what ? itu jee yg ko mampu ? BBOOOOOO.. nnt mula kuar statement, saya x heran dgn pujuk rayu VVIP. halikatnya xde VVIP pujuk rayu pun. propa jee lbh.. HUARR HUARR HUARRR…

        0

        0
  12. lovelime says:

    wei btl ke fazura dah clash? aku mmg minat dia tp sejak tahu dia couple dgn VVIP n dia mula berubah ckp tak nak berlakon pegang2 (which is gud) but still in real life dia bercuti n pegang2 bf dia jgk kan…so agak fake lah kat situ.kalau dia senyap je aku tak kisah sgt…ini mcm2 statement dia keluarkan, apa2 pun kite kena jaga2 & hormat sket bf dia sebab VVIP.jodoh rahsia Tuhan tak nak lah doakan yg buruk untuk dia tp rasanya drpd lama2 jd gf yg belum tentu disunting baik clash lah & cari seseorg yg btl2 bersedia untuk menjadikan dia seorg isteri & makmum yg sah. lelaki makin tua pun ttp ada yg sudi lbh lg klu kaya tp wanita klu makin tua makin ssh nanti nak cari partner.sorry ya~ni pendapat sy.

    0

    0
  13. Menyampah says:

    tilam..tilammmmmmm sape mahu beli..bnyk2 duta jdi duta tilam..kih…kih..

    0

    0
  14. TILAMMMM....TILAMMM.......TILAM LAMA TUKA BALUUUU...... says:

    SAPE TD WAT GOSIP FAZURA CLASH???BTL KER?TAKDE PUN AKU NAMPAK GOSIP TU KAT FORUM CARI…….

    TP APE2 PUN, NEELOFA TU BG AKU TAK CUN MANE PUN..
    HRPKAN ANAK ORG KAYA JER…TGOKLA CRITE KAU YANG TERINDAH TU, MANE DE LAWA PUN…BIASA2 JER…LAWA LG FASHA SANDHA KOT…

    0

    0
  15. gossip hunger says:

    Abg Nara, I requested for gossip of higher quality, this is not gossip but a plain cheap advert. BTW, i have a used 14 months King Koil Silvery Single mattress for sale. Pls drop a comment if interested. TQ.

    0

    0
    • huahuahua says:

      hahahahha..meh aku tlong ko jual tilam tu..kot la laku kan………hahhahahaha…

      0

      0
      • gossip hunger says:

        Thanks for the interest, but I sold it last nite and Ive purchased a new mattress as well. This time its Getha, at least its not represented by some one who lacks talent and giler glamour je. Sorry Neelofa, get an acting coach pls or if u already have one, pls sack that person and get a new coach or just focus on your family’s nasi lemak business :)

        0

        0
  16. mama meah says:

    bukan dh lama ker dia jadi model tilam ni, byk jer poster2 dia kt kedai2 perabot…eh ke aku salah tgk?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    ala kan dah lame dia jadi duta tilam ni.. artis lain pun ade gak jadi duta produk.. xde lak nak publish.. pilih bulu..

    0

    0
  18. Lagubestbest says:

    Kat tilam tu ada gambar neelofa ke?

    0

    0
  19. cermin diri korang2 says:

    neelofa…pedulikan kutukan kat sini…mereka2 ini buat dosa entah bila nak minta maaf…entah2 orang yang sama komen..cerita pasal neelofa je..terus kutuk..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    orang sama juga tu brbalas2 komen

    0

    0
  21. yaya says:

    suke neelopak woot woot

    0

    0
  22. […] (TAHNIAH)Neelofa Dilantik Sebagai Duta King Koil […]

    0

    0
  23. a says:

    manusia ni memg x penah puas hati dgn org laen kan?asek mengata je,,cermin dulu diri 2,,

    0

    0