Written by AbangNara | October 5th, 2012

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Melissa Saila yang kini sudah tampil dengan imej bertudung. Kesedaran ini tampil apabila usia Melissa Saila tahun ini menginjak ke angka 40. Mula bertudung sejak bulan Jun, Melissa Saila tampak sangat manis dengan imej barunya ini.

melissa saila kini bertudung

Melissa Saila adalah salah seorang pelakon feveret Abang Nara ketika muda dahulu. Daripada dulu sampai sekarang, muka Melissa Saila maintain sama je. Tak makan dek usia. Tambah cantik apabila tampil bertudung.

melissa saila kini bertudung

Semoga dengan penghijrahan ini, rezeki Melissa Saila akan dimurahkan lagi. Tahniah sekali lagi kepada Melissa Saila. Info asal Kosmo.

P.S: Graffiti berskala besar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (TAHNIAH)Melissa Saila Kini Tampil Dengan Imej Bertudung

  1. keelofak says:

    taniah..Iike..

    pasni mesti ada ustajah komen “tutup laa betul2..baik x yah pakey tudung..ni trend ke apa..bla bla blaaa”… wtf!.

    0

    0
  2. tupai berjanggut says:

    cantik :-)

    0

    0
  3. anna first lady says:

    tahniah melissa saila! artis contoh..aku FFFFIIIIRRRRSSSSSTTTTTT!!!!!! oh yeah! (mcm bunyi game hangaroo too)

    0

    0
  4. halimah jongang says:

    tahniah!! ajak mak skali pakai ye

    0

    0
  5. kebaboom says:

    Alhamdulillah , nie anak aunty mariani kan ? mak nye bila lagi ? hmm . no komen

    0

    0
  6. baby love says:

    tangan kena tutup juga.. aurat tu..

    0

    0
  7. kebaboom says:

    maknye bila lagi ? *sekadar bertanya*

    0

    0
  8. nanako says:

    alhamdulillah. maknye boleh la ikut jejak langkah anaknye pasni ye

    0

    0
  9. cokocot says:

    tahniah diucapkan kerana berjaya tunjuk penghijrahan artis dan disamping itu ditunjuk jugak cover majalah ngn photoshoot2 org blum berhijrah.. blog traffic my ass

    0

    0
  10. Anonymous says:

    lawanye dia…maintain muda jerr

    0

    0
  11. KepoAdmin.com.mylogi says:

    tumpang lalu..tanya skt..mama dia bila pulak..x malu ke anak dh pakai tudung mak dia x pakai tudung..

    0

    0
  12. achunurul says:

    lebih afdal berhijab then pakaian tidak menampakkan siku. baru laa wanita muslimah yang sejati.

    0

    0
  13. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tengok si melissa ni dengan pakaian yg macm ni dh macm maid indon pulak……peeeeee nk jadi kau ngan kau ni melissa

    0

    0
  14. […] (TAHNIAH)Melissa Saila Kini Tampil Dengan Imej Bertudung (25) […]

    0

    0