Written by AbangNara | November 2nd, 2013

1 November (semalam) yang lalu, Marion Caunter telah pun berkongsi sekeping gambar mengumumkan kelahiran bayi keduanya hasil perkahwinan dengan Nasarudin Nasimuddin. Cahaya mata kedua ini telah diberi nama Lana. Yang pastinya, anak sulung Marion iaitu Leia nampak macam sangat excited bergelar seorang kakak.

marion caunter

Berikut ialah status yang telah dikongsi oleh Marion beserta dengan gambar di atas:-

Alhamdulillah. Miss Leia Rose is now officially a big sister. We welcomed her little sis into the world last night. What a blessing. :)

marion caunter

Semoga kebahagiaan keluarga Marion Caunter akan semakin bertambah dengan kehadiran cahaya mata kedua ini. Semoga Lana membesar dengan sihat dan ceria di samping kakaknya yang tercinta. Sama-samalah kita doakan. Tahniah sekali lagi buat Marion Caunter dan suami.

56 responses to (TAHNIAH)Marion Caunter Selamat Lahirkan Anak Kedua, Lana

  1. Almie Nadiaha says:

    Salahkah aku jual karipap? :(

    0

    0
  2. Dancer says:

    Indah akan memenangi Akademi Fantasia 2013..

    0

    0
  3. syu says:

    congrats:) btw comel sangat:)

    0

    0
  4. Melayu Tegar 2020 says:

    Hidup UMNO!! Hidup Melayu!! Hidup Bumiputera!!
    Bersama-sama menuju wawasan 2020..
    Kearah negara berpendapatan tinggi dan maju!!!!!!!!!

    Dulu, Kini & Selama-lamanya BN!
    Satuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Malaysia!!! Satuuuuuuuuuu Malaysia!!!

    0

    0
  5. tashashilaamzah says:

    lana nordin ? -_-

    0

    0
  6. yangebus says:

    tahniah

    0

    0
  7. teah says:

    Jangan perangai mcm lana nordin dah….. Tahniah…kelahiran anak orang kaya..

    0

    0
  8. minah jambu merah biru says:

    minah jambu tengok percalonan anugrah skrin itu hari minah jambu suka tengok faizal Husain dia cool je mintak2 faizal akan dapt awrd anugrah skrin lah eh pasal minah jambu suka tengok lakonan dia Fatehah untok ayah minah jambu sedih sekali…tahniah faizal kerana buat minah jambu sedih….lov uuuu ..cerita Nye memang baik..

    0

    0
  9. bart72 says:

    cantiknya comelnya,mmg comel pun tahniah tuk tuan naza

    0

    0
  10. anti badak says:

    Kemudian dengan kelahiran anak kedua ni , bolehlah marion pakai tudung, walaupun dulu bukan islam dan tak kaya , sekarang ni tuhan dah limpahkan rezeki kahwin dengan pewaris empayar naza, makan pakai cukup, buat business, anak anak sihat.kalau bertudung lagi cantik.

    0

    0
    • kipas siling dan kipas tangan says:

      pewaris empayar naza?
      hurrlm.. hanya jauhar mengenal manikam.. eh. betul ke ntah pepatah aku nih

      keluaran naza tak seberapa skrg nih..nak2 lagi adik beradik laki dorg ramai..
      i think.. takde lah empayar sgt..

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Buat Sang Kipas.,

        Tak seberapa diaorg pun at least Naza group now estimated about more 3.5Billion Ringgit.. For Malay., they still among the best I think after Tan Sri MK, Tan Sri Syed Mokhtar. (tu x termasuk ahli politik Malaysia yg tak di declare harta mereka..!!) huhuhuhuhuhuhu.. Well., have to admit arwah Tan Sri Nasimudin Ada byk anak lelaki but kalau dibahagi samarata 3.5Billion tu still banyak..

        Lg 1., Nok ni mmg minat pepatah tu and the right is “hanya Jauhari” … Manikam tu maksudnye permata Dan Jauhari tu Saudagar permata.

        Nok pun tringin nak tgok Marion bertudung.. Insyallah one fine day Nok doakan..

        Daaaaaaaa….

        0

        0
    • areen says:

      jgn jadikan isu tudung utk perbaiki orang lain. tengok2 lah diri sendiri, anak bini dan keluarga dulu baru perbetulkan orang lain.

      0

      0
    • huhuhu says:

      tudong tudong tudong! tak bosan ke asyik nak cerita pasal tudung je

      0

      0
  11. minah jambu merah biru says:

    harap kn klantan yg menang Pahang pulak yg menang..tapi tkpe pasukan klantan pon dh menang pasal dh beraksi ke peringkat final tahniah pasukan klantan !!

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      minah jambu tk minat sangat ngan pasukan Pahang pasal pasukan Pahang punye penjaga gol tu bukan Nye hensem sangat !!

      0

      0
  12. KiD says:

    tahniah.. pasti sekeluarga seronok dengan ‘orang baru’… =)

    0

    0
  13. lalola says:

    lawa jugak anak dia drp anak sazzy tu…

    0

    0
    • asf says:

      Si marion ni..badan jer cantik…muka bajet bibik jer.

      0

      0
      • Jantan says:

        Body melepeh airport tu cantik????? Bontot pon TARAK!!! Harap kurus aje. Tetek pon londeh. Kepala Marion Caunter lebeh BESAR dari badannya. Senyum GUSI – gigi tikus. Kaki SHAPE pon ilek, macam dua batang bambu. Mat Bengap punya taste…….MUAHAHAHAHA.

        0

        0
        • ish ish ish says:

          Ish ish ish…sesungguhnya setiap kejadian adalah dari Yang Maha Berkuasa…mengutuk sesama manusia beerti mengutuk kejadianNya…

          0

          0
        • Herd Mentality says:

          satu lagi logik TERENCAT Melayu – Kalo ikut ko punya kepala otak org tak bole berpendapat sendiri. kena ikut apa yg ko PERCAYA kan. Yg ko percaya tu betul ABSOLUTE TRUTH ke? Cuba baca buku2 yg mengalakkan pemikiran . Tulah tau duduk melopong mendengar ostat2 kambeng tua chop sijil sendiri aje.hahahaha.

          0

          0
        • dimana says:

          Marion Caunter ni peratikan lah. Mekap mata mesti itam2 tebal ala PANDA BEAR. kalo tidak nampak sangat CINA BUKIT !!. Terlalu OVER, bab tak bole harap *natural*. Abang aku kata sampai bila lah si Nasa tak teperanjat bila bangun pagi tengok muka sembab nyonya sepet ni tampa mekap.

          0

          0
    • doraemon says:

      hahaaha tau takpe tak semenggah rupa anak si Sazzy tu. ntah muka siapa lah yang diaorang ikut. harap dressing aje lah. rupa memang takde

      0

      0
  14. 515515515515515 says:

    tahniah.

    0

    0
  15. kaduk says:

    mengabeh bogheh orang melayu. pasni si lana ni pakai bedsheet, pillow case, bib channel?lv?prada?

    0

    0
    • Blackutchan says:

      pakai camna mahal lah pon muko tetap =. BELACAN+BAKUTEH…..kwa.kwa..kwa.

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Uoalzzzz Kaduk and Blackutchan-

        First of all., tak salah kalau nak pakai branded kalau diaorang mampu.. Well., they deserve it. Dah Allah bagi jalan mudah untuk diaorang tak perlu mula dari bawah mcm org lain.
        Uoalzz semua pun boleh hidup senang kalo berusaha. Tak perlu ada hasat dengki atau iri hati sesama manusia.

        Bakuteh tu selalunya di masak bersama dengan khinzir.. So tak baik uoalzz buat perumpamaan macam tu. Dia kan saudara baru kita.. Letak Chinese-Muslim food ker.. hahahahaahah.. Lg satu, memang la Melayu ni sinonim dgn belacan tp uoalzz jgn lupa., ada berlancan yang dijual dlm Plastic dan ada yg dijual dlm Kertas juga ada di jual potong2 timbang ikut berat kalo dekat kampung2 tuh..!! So tak semua Melayu sama ok.. Lg 1, ada belacan putih dan ada belacan bakar.. Paham2 la apa yg Nok tulis ni..

        Pape pun think positif ok. semoga this family will be happy with their new member..!!

        Daaaaaaaaaaaaa..

        0

        0
        • ustazah frigid says:

          gi lah membebel kat tempat lain. Boring lah Ustazah punya free religious counseling psycho bable. . Tak mintak pon. jgan lah menyebuk.

          0

          0
        • Nok-Nok-Nok says:

          Aiyyoooooooo..!!!

          X sangka ada jugak manusia bodoh sombong alaf baru ni…!!! Org sekadar beri nasihat dia kata meyibuk..
          Nok tau ko x mintak tapi tak salah kalau Nok mengingati.. Nok ni bukanlah perfect sgt but at least tegur menegur tu kan budaya sihat..

          daaaa..

          0

          0
    • lantak korang says:

      yang kau sebuk tu apa hal? lantak lh die nak pakai kan ank die brand ape ker ape ker~ pakai duit hang ko?

      0

      0
  16. choi says:

    daripada si Nora baik Marion counter educated. g overseas takde lah dressing macam cina jinjang si nora bignose tu dgn boot tumit tinggi dia macam badut

    0

    0
    • glamorless says:

      Mek Yon caunter big head pon dress jinjang + tertongek tongek dgn boot tumit skyhigh caya lah. Tapi kasi nota 10 pandai dia hide dia punya spider veins dgn stoking hitam tiap kali. Educated with peanut degree in Mass Comm. from a cheapskate 3rd class US Uni. pon jadi lah.

      0

      0
  17. didi says:

    klu x silap marion ni bukan menantu pilihan kan….
    klu tegok di instagram SMFaisal muka marion ni x pernah ade dlm mana2 majlis klurga naza…dan klu tgok instagram marion x pernah ade pix family naza yg ade family cina dia je byk meyelit….

    0

    0
    • zzzzzzzzzzzzzzzz says:

      dia syok kat duit si Nasa aje, yg lain dia tk kesah. Anak pon cepat2 dah 2, claim dia punya territory sbelum Nasa tambah quota.Anak2 dia pon macam nyonya juga nanti – kaki melaram 24/7 asik cakap pasal pakaian + mekap + party, bila bukak mulut tunjuk kepala otak yg tidak lah pandai sangat. Kaya tapi BORRINGG dan CLICHE. Kesian juga tengok si Nasa ni, punya lah kaya raya tapi bengap dalam hal memilih pasangan hidup. Couple yg pelik. Tak cantik.

      0

      0
      • huhuhu says:

        yes and i suppose you’re far more beautiful than marion?? What’s up with you bitch? Jealous much that you couldn’t land a millionaire like Nasa huh? You’ve got to work, cook, wash, feed your kids and your pot bellied husband huh? Nasa chose Mare because he truly loves her. Simple fact but haters like you just don’t get it.
        Pity. Now bend down and spread those legs

        0

        0
  18. jambu says:

    hai la nasa muka hensem tapi napa lah kau pilih si bak-kut-teh ni jadi bini langsung tk menepati ciri2 islam… sembahyang, puasa entah buat entah tidak agaknye…pakaian si bini nauzubillah xde yg sopan lgsung… si conter ni x sedar diri tunggu lah nasa ni ada lagi 3 quota nk kena isi lagi 5 thn sure si laki cari lain…ye lah hari2 dok megadap bak-kut-teh nk gak rasa nasi lemak santan berlada…Neelofa pon ok gak nasa..

    0

    0
    • talk to my ass says:

      hang Tuhan ker nak judge org pnya ibadat? hang duduk serumah ker dgn dorg hang tau die sembhyang ke tak? tau dia puasa ker tak? bini hang nanti baik sungguh lah eh~ mengata org nanti kena ngan batang hidung sendri baru tau!

      tah fhm aku dgn manusia zaman sekarang

      0

      0
    • huhuhu says:

      ni bukan manusia. dia ni setan. mulut setan, hati setan. sorry la ye..nasa’s not gonna tambah quota. he’s gonna be with mare until the end of time. nampak sgt ko tu tu dengki kat marion. sedihnya hidup awak

      0

      0