Written by Bella | August 27th, 2015

Pengacara Marion Caunter dan suami SM Nasarudin telah selamat menimang cahaya mata ketiga mereka yang juga merupakan anak lelaki pertama didalam keluarga mereka semalam.

Berita tersebut di sampaikan sendiri oleh Marion dan suami dalam satu kemaskini tebaru di Instagram mereka. Dalam foto terbaru itu, Marion dan suami meluahkan rasa syukur mereka atas kelahiran orang baharu dan sempat mengucapkan terima kasih kepada mereka yang memberikan ucapan tahniah atas kelahiran tersebut.

Alhamdulillah. Words can’t describe how happy and blessed we feel right now. We welcomed a little baby boy into the world yesterday. Thank you for all your well wishes and prayers. Leia and Lana now have a little brother to bully.

Pasangan Marion Caunter dan SM Nasarudin mendirikan rumah tangga sekitar Disember 2010. Sebelum ini mereka sudah dikurniakan dua orang cahaya mata perempuan iaitu Leia Rose dan Lana Rose.

Tahniah kami ucapkan kepada mereka berdua, Alhamdullillah kali ini impian mereka untuk mendapatkan anak lelaki sudah dimakbulkan Tuhan. Semoga kebahagiaan mereka bertambah.

20 responses to (TAHNIAH) Marion Caunter Dan Suami Sambut Kelahiran Bayi Ketiga

  1. nok gebuzzz says:

    untung la yg di impikan tercapai,segala2 ada,tahniah…
    tapi nikmat yg diberikan jgn lupa pada yg SATU..

    0

    0
  2. kihkih says:

    bijak bini dia,kawen org kaya,,beranak banyak2 sampai dpt anak laki

    0

    0
    • Anonymous says:

      so apa masalahnya??

      0

      0
    • Anonymous says:

      kena la beranak banyak2. takot nanti harta pergi dgn family lain if dia kawin lain.

      0

      0
    • Timah says:

      noks, siapalah nak kawen dgn org susah! ada pilihan, kawen la dgn org yg blh beri kehidupan yg selesa.

      0

      0
    • be real says:

      kihkih : ko dh kawen ke blm? klu blm, elok la cari yg blh bg kesenangan dkt ko. nnt ada anak2 pun, blh bg keselesaan dkt anak2. aku sendiri cari laki bkerjaya & kewangan stabil, tak nak hidup susah.

      0

      0
    • SMF says:

      Setuju sgt. Mmg tau dah, dia x kan berhenti beranak selagi x dpt anak lelaki… Datin wira Emilia kan dah ada 3 org anak lelaki… risau marion tue. haha

      0

      0
  3. Ria Amanda says:

    Zaman sekarang ni susah nak cari orang kaya dan cantik yang sanggup beranak banyak kali. Tahniah Marion dan Nasa. Semoga anak2 korang menjadi anak2 yang soleh dan dapat berbakti kepada kedua ibubapa.

    0

    0
    • da says:

      sbb kaye ler wey beranak byk..tkot reta dpt kt bini lain ke aper ker…
      duit bekepok nak dpt kan kecantikan balik..ape susah

      0

      0
  4. lynn ho says:

    so..apa masalahnya…pelik la ko ni..dia hamil pun salah..dia brnak pun salah..
    suka hati dia la nk brnk..smpai 12 org pun ..ada aku kisah..

    0

    0
  5. kelolo says:

    kenapa dia pregnant tak gemuk2… aku jelesh ni.. aku jelesh…

    tahniah utk mare and nasa..

    0

    0
    • KT Pari says:

      Org pregnant yg tak gemuk2 tu sb jaga mkn, ape susah nya. Yg gemuk tu sb mkn banyak dgn alasan sb mengandung. Masa mengandung semua org ade craving, tapi jgnlah di layan sngt. Aku beranak 3,4 org jugak, tapi aku control mkn wlpn masa mengandung. Kalau tak, susahlah nak turun lps beranak. Dlm pantang pun aku jaga mkn. Semua org blh buat, cume nak dgn tak nak je, semangat kene kuat..Kita jeles tngk org kurus lps beranak, tapi kita tak nak jaga mkn. lngat senang ke nak kurus…..seksa woi, kene ikat perut demi nak cantek. Setengah org duk asek pikir mkn, rela tak cantek. Gemuk buat kita nampak tua….

      0

      0
      • k t kembong says:

        Pari ank pari 3 ke 4 … ? Hihihi …bab ank kene tepat. Tahniah komen pari yg paling realistik. Tahniah bdn maintain solid and hubby pun senyum jeling2. Boleh tmbah pnduduk msia lg. Aameen.

        0

        0
      • zaza says:

        btol sgt.setuju dgn awk. dengki tgok org kurus lps beranak tp diorg xtaw ke suma tu ada pengorbanan? diorg senang ar, mkn lepas dpn tv pastu tido. alasan : mengandung.
        pastu gemok mulalah depress sana sini.

        0

        0
    • doodle says:

      Nak kurus cepat lepas beranak ni, kenalah kawal makan since mengandung lagi. Memanglah kita mengidam macam2, tapi takkan sampai segala benda nak sumbat sampai penuh kan? Lagi satu, rajin2 kan bersenam masa mengandung. InsyaAllah senang nak kurus lepas bersalin. Jangan pulak kau pegi angkat berat. Buat yoga ke, jalan kaki ke. Rajin2kan membaca ye!

      0

      0
  6. Beba says:

    Melayu takder benda lain nak pandang, harta harta harta. Sebab kau takder kan, tu yang hati busuk cakap orang giler harta. Sendiri pun takder harta, sibuk hat orang. Kalau miskin beranak ramai2 boleh pulak… rezeki kata kau walau beras pun tak cukup nak suap anak…. meleis.

    Btw tahniah u guys…

    0

    0
  7. sayer says:

    apa susah nak beranak byk2 , ada maid, bibik boleh jaga….. ingat larat ke dia nak jaga ramai2 tu , dah lah umah besau , x kan nak kurung anak dlm bilik semata2. X sama idup dlm umah besau dgn idup dlm umah kocik. umah kocik anak ramai masih boleh kawal.

    0

    0
    • Beba says:

      Apa pulak masalah rumah besar or kecik jadi isu pulak… habis tu mat rempit segala bohsia tu semua asal dari rumah besar? Penagih dadah or perompak semua maid yang jaga? Lantak la dia mampu beranak, kenapa kita kena pertikai dia ada maid apa semua.

      0

      0
  8. ... says:

    pandangan aku dari stalker2 ig dia” Nampak nya anak2 dia mmg rapat2 ..selang 1-2 tahun camtu jaa.. agak nya time dia pregnant pon sihat-mihat jaa , plus anak berderet pon ada maid tolong jaga kan.. so life dia very easy lah.. Nampak happy , senang , mudah, boleh bergaya sakan.. hehehe.. TAPI kita tak duduk serumah dengan dia ‘ kot sebalik nya.. dia hari2 kelam-kabut masak ..suap anak makan bagai , ajar anak mengaji / tuisyen erkk.. pasal dia tak gemuk2 tu tak de pelik pon ..sbb aku pon camtu makin beranak makin kurus jee.. tak ada petua2 pon. ikut badan masing2 kot .

    ..

    0

    0
  9. salmah says:

    macam nak show off pun ada. dia kan tua dari laki dia.

    0

    0