Written by AbangNara | June 23rd, 2010

gambar liza hanim bertudung

Hendak seribu daya, tak nak seribu dalih. Tahniah kepada Liza Hanim kerana sudah bertudung. Ini tudung yang betul-betul. Bukan tudung separuh atau sebagainya. Nampak manis sangat Kak Liza bertudung macam nie. Kami suka.

Sebab Kak Liza bertudung? Cuba korang baca apa dia cakap nie. Terharu beb:-

“Semuanya berlaku secara tiba-tiba. Suatu pagi, sebaik bangun tidur saya terfikir sudah sampai masanya untuk saya berubah dan menutup aurat. Dan apabila saya memaklumkan hal ini kepada suami, dia juga merestui serta mendoakan yang terbaik untuk saya.”

Tahniah Kak Liza. Kami kagum dengan anda. Teruskan usaha anda bertudung. Nanti kalau ada gambar Liza Hanim bertudung lagi kitorang akan try upload.

86 responses to (TAHNIAH)Liza Hanim Sudah Bertudung

  1. ms.Fly says:

    alhamdulillah….
    semoga yg maha Esa merahmati akak n family…

    hahaha…1st comment kot… :D

    • bangge r jd da first prson… huhuhu… pe2 pn 2 kak liza semoga dbrkati oleh Nya n jgn bukak2 tdung k… jgn jd cm SN 2… poyo jew lebeh.. pkai sbb nk cover statement die jew… ntah ape2 ntah… elok pn dpt datuk k yg tue 2… alamak trlebeh-lebeh plak.. huhuhu

      • ms.Fly says:

        siot je ko kn??sje je carut ade org tu bngge gle jd 1st comment…pe yg best tah…

        yes mrs.merah berdarah…hope trus pkai tudung yg tutup abis rambut tu..xmau kuar2 sket rambut tu..nme pun tutup aurat…mst yg dah besa pjg tu tau paras2 aurat yg btol kn??hehehe :D

    • aReaL says:

      Bagus La Macam Tu… Di Harap Selepas Ni Lebih Ramai Artis (wanita) Yang Akan Bertudung… Contohilah Liza Hanim Dan Jangan Ikut Macam Baby Res2 Ni.. (GAMBAR) Baby Res2 Bersosial Dan Berpelukan Dengan… Poyo Je Dia Kan Bang Nara… Muahahaha….

    • ailynn says:

      alhamdulillah..

  2. fifie says:

    cute..
    mse die jd juri prof utk mentor pon nmpak cute sgt…
    stay d same ek kak~ :)

  3. elya says:

    alhamdulilah.. Rindu ngn lgu2 dia dlu..

  4. SIOT says:

    SHUKUR LIZA HANIM
    SEMASA DIA JADI JURI MENTOR
    NAMPAK AYU JE BILA BERTUDUNG

  5. Norulhuda says:

    ALHAMDULILLAH…. ^_^

  6. houridana says:

    nampak dia kt mentor hari tuh… cantik bertudung

  7. Reena says:

    Alhamdulillah..baguslah…tak yah nak seslow…kann..

  8. AG JUNIOR says:

    cantik bile p’puan pake tudung ni…
    pahala pun dapat…
    ape gune cantik xpake tudung
    dan dosa pun dapat??

  9. fikir says:

    alhamdulillah.. dia berjaya menunaikan satu lagi tuntutan islam ke atas dirinya.. ms jd juri mentor aritu pun, tkejut sbb tgk dia tetiba btudung. tp sgt bagus sbb da berhijrah ke arah kebaikan..
    pasni toksah la nyanyi da kot.. lpun suara wanita tu kn aurat.. x kira la ape niat di hati pun.. gud luck liza..

  10. hawaiian says:

    kan senang bertdung trus….hmmm…xyah nk abis duet wat rmbut…hehee…sarung je bkn org nmpk pun…for me shes cute n nmpk lbih keibuan n kematangan terserlah…alhamdulilahh…

  11. azs says:

    tahniah wat kak liza..u look so pretty than b4…hope berkekalan la ye.. guddddd :D

  12. jmr says:

    ya, aku tgk time dia jadi juri mentor ritu. Lebih cantik & manis. semoga liza hanim terus dirahmatiNya..amin…

  13. Cik Dora says:

    Tahniah kak liza..harap berkekalan la yer..
    Semoga diberkati dunia akhirat..Aminnnnnnn…

  14. Hazzy says:

    muka liza hanim sebiji macam muka cousin aku

    With Love,
    HazzySuperb

  15. maslinamansor says:

    kalau macam nie lagi senang… tau2 jer bertudung…

    Alhamdullilah… taniah kak liza..

  16. adeknowray says:

    alhamdulillah…. mmg nmpk ayu n manis… tahniah kak liza hanim di atas penghijrahan ini……

  17. FTN says:

    cantik, ayu je bertudung. sejuk mata memandang.
    wardina pun begitu excited masa MHI pagi tadi bila lihat wajah Liza Hanim bertudung di suratkhabar.

    Harap-harap lebih banyak berita yang baik macam ini dari artis2 kita.

    pssttt.. nak mintak tolong kalian semua boleh?

  18. adik gerrard says:

    Alhamdulillah…lg pun pakai tudung tu kan wajib Allah yg suruh…bukan nak tunggu ‘hati’ terbuka…bkn nk tunggu suami suruh, bfren suruh…bukan ‘nak seribu daya tak mau seribu dalih’…ianya WAJIB…tak gitu abg nara???

    • nooril says:

      i tambah ye… bukan pakai tudung stakat amik syarat tutup toncet, tayang jambul sebab dah terlepas cakap je…. semoga Allah kuatkan hati kak liza utk terus berudung n buka pintu hati artis n insan lain yg masih berkira2 utk menunaikan tggjawab yg satu ni… :) amin

  19. ieda says:

    tahniah liza hanim..moga kekal bertudung hingga ke akhir hayat.

  20. miey_baby says:

    ALHAMDULILLAH

  21. fea says:

    kan senang mcm ni…xder nak heboh2 konon da nak sampai seru la…akan sampai seru la…diam2 sudah…anyway….tahniah kak liza..u look so sweet..

  22. Zaza Muhammad says:

    alhamdulillah… semoga terus berhijrah ke aarah yg lebih baik seterusnya… Tahniah utk Liza..

  23. XX says:

    bagus2..tak perlu ckp kt org bila nk pakai ..tup tup dh pakai..syukurla..

  24. FASHA_SANDHA NIH! says:

    eleh…kening tu bila nak stop cabut?

    • basshunter says:

      haihh…org len puji2 ade gak yg negatif ek…biar la die ..slow2..x bis2 nk condemn

      • ms.Fly says:

        besa r tu BASSHUNTER..org skang mmg cm ni..org wat baik pun nk hentam gak..lau wat slh ape tah lgi…hmm…org pemikiran cetek mmg cm tu..tok sah lyn…cm die perfect sgt nk hentam org ln…

        • eleh… cm die baek sgt… dh r nme fasha sandha… ntah2 prgai pn sme gak ngn fs 2… poyo r ko… cm baek jew… crmin dri dlu sebelom nk jatuhkn owg laen… biar r die… die dh tutup aurat kpale kire bagus r.. tggu r kening die tumbuh dlu… bangkainye bdk..

      • akak says:

        sblm kutuk tok ti, baik fikir2 kan artis yg tutup kepala je, paras dada tdedah, baju ketat,jarang tu pun tak elok, jgnla sandarkan pd pakaian shj , akhlak &lain pun kena tgk gak,

        • Aku says:

          Xheran org bkn Islam susah nk trpaut ati kt Islam..br nk mula idop br ngan kalimah tauhid, da ada yg kondem… Klau org yg br nk dekatkan diri ke jln Allah nie lemah semangat sbb dok kena perli ngan bnda yg xpatut nie brubah ati wt bnda yg xelok mcm mana??? Korang nk ker brsoal jwb mati esk??? Ape slhnya ucap Alhamdulillah, ada lg org yg lembut ati taat perintah Allah di akhir zaman nie.. Klau prsoalannya dia toreh kening tu, ok la…aku pun tau bnda tu xsepatutnya brlaku kt sorang wanita Islam…tp doa je la..toksah dok perli2… Org yg dok perlekeh bila org dah brubah tu plak bila nk brubah ??? Klau ada org Islam kita amal sikap mcm nie, apa nasib mualaf yg bertatoo tu?? Apa nasib mualaf yg toreh kening tu?? Xkan hari nie ucap kalimah tauhid, hari nie kena siat kulit yg ada tatoo tu, hari nie ucap kalimah tauhid..hari ni jugak kena brusaha tanam balik kening yg di cabut tu..mcm tu ker??? Klau dia lemah semangat mcm mana??? Xker rugi…. Bila org nkdekatkan diri dgn Allah, jgn dok sindir2 silap dia sblom tu…tp bg la semangat…doa yg trbaik utk dia..Kalau xnk doa..toksah la dok sindir2..senyap sudah..pahala pun xbrkurang..

          p/s: Xde istilah islam baka..ada pndapat yg mengatakan, lbh baik org islam yg mengaku dia br islam dr org islam yg bangga dia islam dr kecil lg tp tidak mengamalkan tuntutan islam.

        • FASHA_SANDHA NIH! says:

          eleh…yg korang2 ni sentap nape lak?
          korang pun cabut kening eh?
          aku tgk si wardina tu dah lama pakai tudung, kening nipis gak…apsal? takkan tak tumbuh2 kot keningnya tu…
          kalau kes mualaf buat tattoo mmg la susah nak buang, dah melekat kat kulit tu…tp kalau setakat kening tu, aku rs sebulan pun dah tumbuh lebat KOTTTT….

      • FASHA_SANDHA NIH! says:

        mn de kondem…cuma ingatkan dia je…kening tu ganaz sgt utk seseorg yg bertudung cam dia ni…

        • Aku says:

          Wardina tu sape?? Malaikat ker??? Klau ko ckp Wardina pun manusia…of coz la dia pun ada silap…cuma toksah prlekeh org yg nk dkt kan diri kt jln Allah nie…nasihat, doa…tp jgn la guna ayat seolah2 org2 yg prnah wt dosa nie xlayak dpt pengampunan dr Allh..seolah2 dorang nie wt bnda sia2… jgn hukum manusia lain…kita xlayak pun sedangkan kita dok lontarkan ayat2 dgn mulut brbau maksiat nie…

          p/s : Aku bangga dgn kening lebat nie..sbb Nabi pun ada kening lebat..so xde sbb aku nk toreh…kekekeke

        • pasha panda says:

          nak komen pasal kening wardina

          aku rasa la,tak salah untuk merapikan kening,tapi yang salah kalau cukur berbentuk2 macam macam shape,you know what i mean?sebab zaman jahililah dulu memang perempuan nya suka bentuk2 kan kening ngan sambung rambut,tu pasal kena warning dengan nabi

          ambik contoh,kalau orang tu kening dia lebat gila2 sampai nampak pun kening macam bersambung di antara dahi,so salah ke dia rapikan kening dia kasi nampak macam orang instead nampak macam beruk yang tak pernah tengok cermin

          sebabnya sebagai seorang wanita kita memang kena jaga kebersihan,keterampilan,kecantikan.itu memang fitrah.even bulu kemaluan pun kena cukur at least sekali dalam 40 hari,ini pun masuk dalam bab taharah(kebersihan) so takkan kalau bulu kening bersepah2 tak boleh buang sikit2 yang sepahnya?

          aku rasa orang kita mungkin kurang faham bab feqah .cuba kita ambik tau betul2.tanya uztazah2 dan ustaz apa yang boleh dan apa yang tak boleh.aku bukan pandai sangat tapi setau aku haram tu kalau mencukur kening dan dibentuk2 kan.tapi kalau merapi kening aku rasa tak salah.

          lagi satu,aku rimas tengok perempuan yang ada misai.boleh tak tengok kat cermin apa ada kat atas bibir tu.rimas ok ada misai hilang sifat keperempuanan.kalau boleh cukur la misai halus tu,sebab walaupun halus kadang2 memang obvious.

          kalau segala benda nak diharamkan,pakai mekap untuk selain suami pun kira haram tapi aku tgk ustazah siti nurbahyah dgn ustazah masyitah tu pakai je bedak lipstick semua.maksudnya dia pakai mekap bukan untuk berlebih lebihan tapi sekadar menjaga keterampilannya sebagai seorang wanita dan public figure yang perlu masuk tv and so on.so renung2 kan lah

        • Zaza Muhammad says:

          yg haram bila wak tatoo kat kening, stakat cabut sekadar merapikan no hal.. sekadar utk nmpk kemas…

  25. putih melepak says:

    suka tengok liza hanim bertudung cantik …..tahniah dan harap dikekalkan.

  26. suka says:

    tahniah..semoga berkekalan..

  27. hambaAllah says:

    ish betul tu orang buat baik pun ade je nak condem bila orang buat jahat pun condem juga. cermin diri dlu bukan setakat tutup aurat je mulut tu pun kena jaga jugak ye. chiaaaaaaw

    • FASHA_SANDHA NIH! says:

      masalahnya bukan kondem, tapi…org bertudung cam alim tapi kening ganas giler cam tuh…uish….mmg tak sesuwei jd ikon nokkkkk……

      • alamak… semak r ko ni… abis klu xkondem pe.. biar r die… bkn kcu hidop ko pn.. ko 2 dh ckup amalan n smbhyang kew nk ckp cm2… klu ko 2 baek sgt ko xckp cm2 r..

        • FASHA_SANDHA NIH! says:

          bodoh la korang ni kan? aku prnh tanya ustaz nok…mmg tak blh alter kening…korang fhm tak maksud alter tu apa? ‘alter’ tu maksudnya mengubah…lagi satu, setahu aku la, mana2 bulu yg memanjang, mcm bulu ‘tut’ korang, janggut, bulu ketiak, semua tu kalau tak dicukur, akan memanjang…
          tapi, ada prnh korang dgr org bulu kaki memanjang? bulu kening memanjang? sbb tu cukur bulu kaki tu haram, bulu kening tu haram…paham tak dol???
          lagi satu, kalau dah kening bersambung mcm berok tu, mmg patut la sgt2 dirapikan, karang terkonfius plk tgk beruk pandai bercakap…

          p/s: aku selalu gak follow BN ni, bukan si ZAZA tu bdk sekolah agama ker? sbb dia suka ckp bab2 agama ni…cuma aku konfius camne bdk agama mcm dia blh kata cabut kening tu dibolehkan…

        • FASHA_SANDHA NIH! says:

          rapikan tu, bukan sama dgn membentuk ke? cuba ko tgk betul2 bentuk2 kening si liza hanim & wardina tu…bentuk tinggi menggunung ke, rata mcm kayu?

          eleh…blah la ko pasha panda…ko tu yg patut tanya ustaz or ustazah dulu…sbb aku dah tanya la, aku tau benda tu salah…ngonggggggggg….

        • Yaya says:

          Dik non… Alter tu sesuai guna tuk pkaian je.. Utk eyebrow omputeh pgil trim.. Adoyai… Tu ar ghairah sgt nk tjuk hebat…:-p

        • wooiiitt bodoh… die dh kawin bangang… sah2 lah die mntk prmission laki die setan… ko cm baek jew nk bg cramah agama kt sni… xpkai akal kew… at least die xmntk duit ko…

        • Yaya says:

          Lgi satu awak tegur org cukur kening… Tpi kalau hina org kata beruk, bodoh etc tu camne plak. Dari cara komen pun org boleh tgok akhlak kita… Jgn dsebabkan teruja nk tegur salah org kita lupe jaga hati org lain. Tegur x salah tpi biar beradab tegur org, jgn perli, jgn hina apa lgi samakan dgn binatang. Kalau awak tutp aurat, x ckur bulu kening… Tpi tutur kata x jaga pun bdosa juga, plak tu ngan ramai org. Mgkin awak tlupe nk tnya ustaz awak hukum mghina org… Kalau ckap psal salah LH cukur kening, salah awak celupar mcm mana pula?

        • wooiiitt bodoh… die dh kawin sah2 lah die mntk prmission laki die bangang… yg ko sakit ati sgt pehal… die mntk duit ko kew… gelabah lah ko ni..

        • yula says:

          alamak pasal bulu pon nak gadoh2.
          relex la

        • Zaza Muhammad says:

          rilek aaa jgn gado2 psl bulu kening..
          klu musykil elok le tnye org yg arif psl agama dan hukum hakam. pandangan diaorg pun kekdg berbeza mengikut keadaan dan situasi serta keperluan seseorg…
          case study, ade org yg dikurniakan kening yg cukup cantik sehingga lelaki bkn muhrin naik syahwat tgk kening beliau yg natural itu. so, haram jugak ke klu dia mencukur keningnya demi keselamatan dirinya?

        • ms.Fly says:

          yes ZAZA MUHAMMAD…sya sokong..800%..!!!

          FASHA_SANDHA NIH! x tanye org yg arif tu abis2 la..die tnye tu..org tu jwp tu la…blajar xbis mmg suke comment2 cm tu..
          thank’s ZAZA coz merungkaikn comment bg segala comment…hehehe..so agak nye lps ni die dah paham kot…

        • pasha panda says:

          Batas-Batas Dalam Berhias

          Hadith:

          Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya:”Allah mengutuk wanita yang bertatu atau minta ditatu, wanita yang mencukur alis dan mereka yang meminta dicukur alis mereka, wanita yang membentuk giginya agar kelihatan cantik dan mereka yang mengubah ciptaan Allah.”

          Riwayat Ibnu Mas’ud

          Huraian :

          i) Maksud mengubah ciptaan Allah s.w.t. ialah membuat perubahan pada ciptaan Allah S.W.T yang telah sempurna secara pandangan umum dan adat atas dasar tidak berpuas hati dengan anugerah itu, bukan kerana memperbaiki atau memulihkan kecacatan.

          ii) Mencabut bulu kening yang merupakan anugerah dan ciptaan Allah S.W.T. yang sempurna dan membuat atau melukis bulu kening yang baharu selepas itu agar menepati cita rasa sendiri supaya kelihatan lebih cantik, menawan dan bergaya adalah perbuatan yang haram di sisi Islam.

          iii) Jika perbuatan mencabut bulu kening itu disebabkan ia tumbuh berselerak dan tidak kemas yang amat teruk, maka hal ini tidaklah termasuk dalam erti kata mengubah ciptaan Allah S.W.T.

          Lagipun jika yang dicabut itu hanyalah yang berselerak dan bukan termasuk bulu yang dipanggil kening serta tidak membuat lukisan semula terhadapnya. Ini dilakukan atas dasar menjaga kekemasan diri bukan kerana tidak puas hati dengan ciptaan Allah S.W.T kerana Allah S.W.T itu cantik dan sukakan kecantikan.

          attention ye kalau tak faham panjang ni.merapi kening boleh,mencukur berbentuk2, mentatoo,tak boleh

          sape yang bodoh sekarang?????/ sendiri yang jahil mau kutuk orang….pegi dah

  28. kak anie says:

    Alhamdulillah…nampak manis…sopan ..suka sgt tengok wajah dia …

  29. manis says:

    harap artis2 yg nak btudung, tutup la elok2 bhg paras dada, bj jgn ketat, bj jgn jarang, mcm tu br la dihormati

    • nama saya says:

      Kesalahan Kerap Wanita Berkenaan Aurat

      KESALAHAN PERTAMA : Aurat itu adalah memakai tudung sahaja.

      KESALAHAN KEDUA : Bertudung tetapi ber‘T-Shirt’ berlengan pendek.

      KESALAHAN KETIGA : Bertudung tetapi baju kebarungnya terbelah kainnya.

      KESALAHAN KEEMPAT : Bertudung tetapi bajunya sendat, sempit dan nipis lalu memaparkan bentuk kawasan-kawasan mudah ‘menggoda’.

      KESALAHAN KELIMA : Bertudung tetapi amat longgar dan menayangkan jambul dan hujung rambutnya.

      KESALAHAN KEENAM : Bertudung tetapi hanya memakainya di pejabat sahaja. Tidak di sekitar rumah, pasaraya dan sebagainya.

      KESALAHAN KETUJUH : Bertudung tetapi tudungnya dilempar ke belakang leher, maka terdedahlah dadanya dari ditutupi kain tudung.

      KESALAHAN KELAPAN : Bertudung tetapi dengan tudung yang amat nipis sehingga boleh diihat sanggul, leher, tengkuk dan dadanya.

      Sebahagian wanita menyangka menutup aurat itu hanya dengan menutup rambut. Ia tidak tepat.
      Asanya daripada firman Allah S.W.T : “Hendaklah mereka itu melabuhkan tudungnya sampai ke dadanya, dan janganlah kamu mendedahkan aurat dan perhiasan kami, kecuali apa yang terzahir.” ( An-Nur : 31 )

      – Sekadar perkongsian untuk renungan dan rujukan bersama-

      • nama saya says:

        Balasan bagi yang tidak menutup aurat;

        Rasulullah s.a.w. bersabda dalam hadis yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah, yang bermaksud:

        “Ada dua golongan dari ahli neraka yang belum pernah saya lihat keduanya itu: (l) Kaum yang membawa cambuk seperti ekor sapi yang mereka pakai buat memukul orang (penguasa yang kejam); (2) Perempuan-perempuan yang berpakaian tetapi telanjang, yang cenderung kepada perbuatan maksiat dan mencenderungkan orang lain kepada perbuatan maksiat, rambutnya sebesar punuk unta. Mereka ini tidak akan boleh masuk syurga, serta tidak dapat akan mencium bau syurga, padahal bau syurga itu tercium sejauh perjalanan demikian dan demikian.”

        (Riwayat Muslim)

        Balasan bagi orang yang melanggar larangan Allah, ialah azab yang amat pedih, antaranya:

        Balasan wanita yang membuka rambut kepalanya selain suaminya, akan digantung dengan rambutnya di atas api neraka sehingga menggelegak otaknya, berterusan selama ia tidak menutupnya.

        Dada yang sengaja dibuka atau ditonjolkan supaya kelihatan seksi, akan di gantung atas api neraka dengan pusat dan buah dadanya diikat dengan rantai neraka sebagai penggantungnya.

        Betis dan paha yang terselak-selak, sedia untuk dipanggang..pedihnya tidak terkira.

        -sekadar renungan dan muhasabah bersama juga-

  30. Zaza Gabor says:

    Merahnye mak ngah. Tingat aku pd sorng kwn mualaf bngse amerika g haji pki baju merah menyala

  31. akuzle ayu says:

    alhamdulillah…. sy pon baru perasan time tgk rancangan aper ntah…time dier jd juri….

  32. open mind says:

    btul.. bertudung bia betul2 .. jgn men2 .. kalo bukak, bukak terus, kalo tutup, tutup terus ..

  33. tyra says:

    alhmdllh…nie antare artis yg blh dijadikn contoh…xde pn gembur2kn nk pkai tudung…tros pkai je..

  34. x-not-x says:

    suka-suka tgk liza hanim pakai tudung..memang cantik dari dulu..

  35. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    alhamdulillah…
    sykr pada allah..seorng lg hamba allah trbka pntu hatinya…

  36. pasha panda says:

    aku harap artis2 yang bertudung dapat memberi contoh yang terbaik kepada masyarakat diluar sana.aku suka je kalau artis bertudung sekurang2 nya dapat sama2 mengajak masyarkat ke arah kebaikan

  37. kiah pekasam says:

    bgus lah, jng jd mcm sesetengah artis laen, tibe2 bercerai je dh xnk pakai tudung… tp ape2 pun tahniah lah yerk.

  38. harap2 kekal sampai bile2….

  39. alhamdulilah…
    hijrah ke jalan yg baik…
    dpatkan tudung moden disini…

  40. Zaihas says:

    Jangan marah ya…saja nak tanya betulkah kalau pompuan bertudung perangai pun bertudung?…
    Kalau niat nak tutup aurat mmg bgs…..

    Tapi ada juga pakai tudung sebagai fesyen ja….

  41. uba says:

    Bukan kah suara bagi wanita itu aurat juga?

  42. icyhazel says:

    good 4 you…

  43. siti says:

    skrg syura pun dah pki tudung.. Cuma dia dah tak braper glamer, so org tak ramai yg tau ttng perubahan baik nyer itu.

  44. siti says:

    skrg syura pun dah bertudung

  45. noiz86 says:

    kan bagus kalu btudung nie.. manis jgk d tgk.. ada sstgh artis 2 plak btudung mcm mperlekehkan seruan 2. ada y btudung dah buka balik..

  46. mat_heran says:

    Salam..nk tanya skit…awat bila org mula pkai tudung pi ucap tahniah?..
    pelik btul..mcm mng kontes plak..
    tulis syukur..nk tambah Alhamdulillah lg bgus..

  47. koli says:

    (TAHNIAH)Liza Hanim Sudah Bertudung << tahniah untuk apa?
    org lain kali nak tulis teks tu fikir dulu jgn fikir pakai otak kat lutut..
    (Alhamdulillah)Liza Hanim Sudah Bertudung baru betol ini tahniah utk kejayaan dia pakai tudung ka apa..akai tadak ka org tulis teks..bersyukur la dia pakai tudung dia da tau apa dosa kalau org tak pakai tudung..

  48. ladyorange says:

    Alhamdulillah..bagusnyer pakai tudung penuh..jangan macam sorang artis tu.jnji pakai tudung tapi rupanyer serkup jer..tu pon ader jambul..huhuhuhu..kecoh je lebih..

  49. Jai says:

    Terperanjat sunggoh. Tak disangka. Ingatkan tunggu umur 40an baru nak bertudung. Walau apa2pun, itu semua hidayah dari Allah. Semoga yang lain-lain tu ikut lah contoh Liza Hanim.

  50. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  51. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.