Written by AbangNara | July 27th, 2017

Alhamdulillah. Jutaan tahniah diucapkan kepada Liyana Jasmay yang kini telah pun bertudung. Penghijrahan ini sudah pastinya amat menggembirakan suami dan juga keluarga Liyana Jasmay. Liyana Jasmay sendiri telah memuatnaik gambarnya memakai tudung di Instagram dan telah menerima ucapan tahniah dan kesyukuran daripada para peminatnya.

liyana jasmay bertudung

Kata Liyana Jasmay:-

Sudah lama saya berfikir untuk mengambil keputusan ini (bertudung). Tetapi hari ini, ia akhirnya terdetik di hati dan saya juga panjangkan hal ini kepada mama. Mama menyambut baik dan berkata, kalau hati bulat ingin berbuat begitu, maka teruskan. Suami juga memanjat kesyukuran atas keputusan ini

liyana jasmay bertudung

Tahniah sekali lagi diucapkan. Semoga Liyana Jasmay terus istiqamah. All the best and good luck. Sumber Berita Harian.

37 responses to (TAHNIAH)Liyana Jasmay Kini Bertudung

  1. kepo says:

    Alhamdulillah…

    ke sebab nak jual tudung pulak?

    32

    0
    • wekkkkkkk says:

      kita tunggu dn lihat..

      7

      0
      • aa says:

        Tahniah Liyana. Harap kekal bertudung dgn sempurna. Jgn nanti lama2 pakai tudung, makin kebelakang makin nampak rambut leher telinga. Contoh mcm leuniey natasha tu. Dah elok pakai tudung betul2, skrg dah nampak2 rambut leher bagai. Zarina anjoulie jgk. Dah start nampak leher bagai. Ira mohd amin bekas dj era pun sama. Mula2 elok pakai tudung, lps tu lama2 nampak rambut telinga, then pakai ala2 turban, lps tu tudung entah kemana sampai skrg. Uqasha takyah cerita lah, dah semua org tau..

        36

        0
      • minah jambu suka saahara yaakop says:

        kesian…suami pun memanjat kesyukuran atas keputusan ini.. minah jambu macm kesian gitu..

        0

        0
    • Mak Becok says:

      Pedengki sgt. apahal?! Kalu Lindanak jual tudung; apa salahnya di samping beribadah!

      1

      3
      • Mak Becok says:

        Pembetulan:

        Pedengki sgt. apahal?! Kalu Linda yg. sungguh jelita ni nak jual tudung; apa salahnya di samping beribadah kpd. Allah SWT!

        1

        2
        • dfg says:

          Linda lah sgt. Tak baca betul2 letewww…

          6

          0
        • Anonymous says:

          mak becok tak sekolah rupanya. eja pun tak reti. patutlah bodoh. asyik copy paste,.

          4

          0
        • wekkkkkkk says:

          byk kali aku row atas bwh…mana lak dtg nama Linda…ingatkn Linda rafar, bila tgok muka Liyana Jasmay..rupanya..(padahal dlm otak aku, ini Liyana Jasmay)..

          aduhhhhh
          simpan sendirilah
          rupanyer ada org yg biol..membiolkan aku juga …mak becok.

          haha..lmbt aku komen..busy sgt pagi ni.hehehheeh

          0

          0
        • haisha says:

          linda mana mak enon??

          0

          0
    • Anonymous says:

      perlu ke ucap tahniah???? koser

      5

      1
  2. sayam says:

    Teruskan istiqamah. Harap bukan sebab nak jual tudung

    11

    0
  3. Ryna14 says:

    labuhkan tudung. baru elok.

    5

    0
  4. anakrambutkupendek says:

    Harap betul la niat nak pakai tudung tu. Jangan jadi mcm beberapa artis atau a few public figure contoh si leuniey tuu, ala wife kpd apek penjaga bola tu..dah makin nak terkebelakang tudung nya makin nampak anak rambut..disebabkan jual tudung tak berapa nak menjadi.. harap bukan sbb nak keluar kan jenama tudung sendiri..bila tak menjadi business ha start la mcmtu.. siapa lagi sorang tu, fatiya pun sama.. dah start kekadang tudung dah nampak rambut.. harap bini jep pun istiqamah.. dia pun ada jenama tudung sendiri kan..

    5

    0
  5. Anonymous says:

    “Liyana Jasmay sendiri telah memuatnaik gambarnya memaki tudung di Instagram dan telah menerima ucapan tahniah dan kesyukuran daripada para peminatnya”.

    Penulis pun cube la semak ejaan tu.. bukan “memaki” laaa..”memakai” pun tak pandai eja ke???

    3

    0
  6. bunga wisteria says:

    tudung x cantik….x sesuai dgn muka dia….sori..its a fact

    5

    0
    • wekkkkkkk says:

      sapa yg cantik pakai tudung…maka itu trend lah…
      kalau pakai tudung x cantik, then terus x jadi pakai…maka trend jugak lah..
      bukan ikhlas hati.

      4

      0
    • salon says:

      tak pakai tudung pun tak cantik. baik pakai jerlah.takde beza pun.

      5

      3
  7. Anonymous says:

    beriye iye ucap tahniah..Bukan pakai tudung tu wajib ke?
    kenapa nak org doakan semoga istiqomah..
    suka ke tak suka,..wajib pakai tudung.
    macam lah LJ ni baru nak masuk islam ckp tahniah sebab pakai tudung.WTH

    lpsni ada org kecam aku letteewww

    15

    0
    • Anonymous says:

      yang ucap tahniah tu memang bodoh. agaknya batak sangat kalau artis pakai tudung. ehhh artis lagi ke?? sendu sejuk macam nasi lemak basi.

      9

      0
      • Anonymous says:

        lain lah ambiga pakai tudung.. baru la orang pelik .
        hahahahhaha

        9

        0
        • wekkkkkkk says:

          hahaha ambiga pakai tudung…tapi nandak masih kt dahi..mcm mana ni. Siapa yg patut kita kutuk dn marah.

          siapa,siapa,siapa

          1

          0
    • Anonymous says:

      aku setuju dengan ko…x faham dengan yang dilahirkan islam tapi bab2 wajib ni nak tunggu hati ikhlas tunggu seru bagai..baru nak buat..ko rasa mati boleh ditahan2 ke wey?

      7

      0
  8. melati says:

    Pasni jual tudung , ikut Kimak Neelofa penipu tu, untung juta2 waakakakakakaaa

    1

    0
  9. mok cute says:

    klo btol Alhamdulillah…jgn sebab nak bisnes cam ungkasha…dah lingkup bisnes tudung pun terbang…anti btol org yg jd penunggang agama ni…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ALHAMDULILLAH. May ALLAH bless you & family. AAMIIN.

    3

    0
  11. Anonymous says:

    Tahniah…budaya Melayu makin terhakis. Arab pun dah buang tudung. Takut dituduh pengganas.,mmmm!!!

    1

    4
  12. johnny bravo says:

    Sape bibik ni, popular ke??

    1

    0
  13. Anonymous says:

    biarlah dia nak berubah..doa yg baik2,,jangan kerana previous artis ..yg lain pun sama..aduyai…

    2

    0
  14. chetachipap tak dak bulu says:

    alhamdulillah…………………

    0

    0
  15. chetachipap tak dak bulu says:

    good for her

    0

    0
  16. whatever says:

    Liyana and her sisters dah lama dah ade jenama tudung sendiri..jgn dengki sgt boleh tak. takde keje btol korang ni

    0

    2
  17. Anonymous says:

    Buat perangai elok2. Jgn ikut Lopah.

    0

    0

Leave a Comment

Optional