Written by AbangNara | November 30th, 2011

Secara jujur Abang Nara tak tahu pulak yang Lisa Surihani merupakan salah seorang anggota Puteri Umno. Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Lisa Surihani kerana mendapat Anugerah Pencapaian Khas Puteri UMNO sempena Perhimpunan Agung Umno sebentar tadi. Bukan calang-calang orang rasanya boleh mendapat pengiktirafan sebegini.

lisa surihani dapat anugerah umno

Empat penerima lain ialah Johan Qariah Tilawah al-Quran Peringkat Antarabangsa 2011, Suraya Abu Hassan; penerima kumpulan pertama Biasiswa Nasional 2010, Nur Izzati Zainal Nazeri; pemenang pingat emas dalam sukan renang Sukan SEA 2011, Katrina Ann Abd Hadi dan usahawan wanita cemerlang, Harlina Hamid. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada semua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to (TAHNIAH)Lisa Surihani Terima Anugerah Pencapaian Khas Puteri UMNO

  1. mari mengurat saye says:

    good job.
    nanti lisa boleh join wanita umno pulak
    nanti boleh la bergambar dgn rosnah mansor..
    i like

    • truy says:

      abg nara pls jgn keluarkan nma2 parti or wlau secebis pun entry yg mnyentuh politik wlau sebesar kuman. rasa meluat baca komen2 org yg terlalu taksub politik.. dah terbukti mana2 entry kt mana portal pun klau ada sebut nama2 parti di situlah tmpat pengomen2 betekak. meyampah makkk

    • Sushi says:

      pastu pasni LS bole wat fesyen rambot singa cam rosmah mansor tuh…

    • Selitone Cold Political non-Partisan says:

      Antara sedar atau tidak… Di Malaysia, kalau hendak menukar keahlian parti, ibarat seperti menukar agama. Pertalian persaudaraan boleh putus, jiran tetangga boleh bergaduh, si ayah tak mengaku si anak sebagai anak. Stigma yang perlu ditukar…

    • Sampai mati aku sokong Pas sementara menantikan kebangkitan Khilafah Terakhir says:

      hehehe inilah kebanggan umno…artis2 disanjung dan diberi pelbagai pengiktirafan..manakala ulama yg jujur seperti Allahyarham Ustaz Ishak Baharom bekas mufti negeri aku(Selangor) yg membantah program maksiat seperti pertandingan ratu cantik dipecat daripada jawatan mufti dan digam daripada berceramah di media arus perdana ketika itu..akhir sekali arwah join Pas,takde sape berani kacau dia berdakwah lepas tu kerana Pas sentiasa back up dia walaupun apa pun terjadi..ulama2 tradisional termasuk ustaz azhar idrus panggil arwah tuan guru sebagai tanda hormat dan sanjung pengorbanan pada dakwah Islam walaupun arwah difitnah macam2 oleh umno…sesiapa yg tak kenal arwah boleh carik artikel tentang arwah..tapi yg paling kami terkilan hari kematian arwah sama tarikh dengan kematian arwah Loloq..malangnya kematian ulama yg disegani macam arwah tidak keluar di media massa ketika itu, manakala kematian Loloq diulang 24 jam sehari sehingga berbulan bulan kemudian…sampai begitu hina sekali pandangan kita terhadap ulama pewaris Nabi..

      • jejari kontot says:

        Setuju dengan kamu….sekarang dunia apabila penyanyi..pelakon disanjung…tp ustaz n penceramah agama dibuang begitu sj…Ustaz Azhar Idrus nk bg ceramah agama di UIA..tp dipindahkan ke dewan kecil..Maher Zain..wpun dia berdakwah melalui nasyid..disanjung dan diberi layanan istimewa…kenapalah blh jd mcm ni…erm..dunia sekarang lebih nampak benda2 mcm tu…agama n semua y halal diketepikan..y halal nk kalau blh nk jdkan haram..bila dikatakan haram..orang akan pk kolot..kuno…

        • Gorgon says:

          Hajah Jambul! trolololo…

        • lesson says:

          itulah nabi pon ckap mnusia akhir zman cmni lah bla tgur dan ajak kbaikan kita di sisih…tgu jelah bgkit kat akhirat nanti tgk muka pmimpin seko2 camne..xmsuk surga tlak agama sampai bila ko nk naik Tuhan Maha Adil

      • aku kaya says:

        To :Sampai mati aku sokong Pas sementara menantikan kebangkitan Khilafah Terakhir

        Salam, anda bekerja di mana? and anda belajar university mana sebelom ni?

        • Lisa Surihani, ikut sukalah nak join puteri umno ke, hatta puteri mandi sekalipun.

          tapi yang aku bengang tu, aku nak tengok drama melayu semalam pukul 9 malam, habis semua channel nak perhimpunan umno. agak2 la dol!

        • aku nampak orang tua tak sedar diri kat berita tv3 tadi, dok merepek apa lah, bukan diorang peduli pun tengah banjir teruk kat kajang nun.

          masa kalian sudah sampai. lakukanlah kebajikan dan kebaikan instead of mengata belah itu belah ni

        • P00000000DAAAAAAHHHHHHHHHH says:

          Penyokong PAS masuk ruangan gossip. Hipokrit betul..

          Lawak..lawak…!!!!

        • ai says:

          pas pun manusia biasa gak…apa salahnya masuk ruangan gosip sesekali kala…

          p.s: benci pada org yg terlalu taksub pada politik/sukan/artis

        • mak mail says:

          PAS 2 alien ke???nape xleh msuk gossip..hehe..ni lgla lawak..dunia2..

        • cik ann says:

          aku kaye kerr?? so kau ade mslh ke?

        • zul says:

          i ni undi pas tau tapi i peminat fasha sandha….
          minat lakonan ye…
          bukan cara die berpakaian…

        • penyokong PAS ke, penjilat dubur umno ka, boleh #gimam.

          this is too much man bila hal politik pun nak masuk page nara. dah la khairul fahmi yg dulunya bahan novelty sokernet dah selalu masuk ke sini.

          P00000000DAAAAAAHHHHHHHHHH, harap anda tersadung dan masuk ke salur pembentung. membazir oksigen kat sini je.

        • mak mail says:

          jgn terlalu taksub dgn pencapaian dr sndri..ak tgk org y taksub ni slalu je tny ‘u’ mana ko dulu..klau org 2 pmr je..’ala,pmr je pn,2 pun nk ckp byk…bla3’…alahai..dunia2..

      • PAS@ Parti Ajaran Seks says:

        PAS sokong DAP dan An War Al Juburi….apa ke heiiii ????????

      • f says:

        pung pang pung pang ckp pasal ulama, pasal PAS, pas dakwah Islamiah, sekali rupanya rajin masuk blog gossip artis. Wei, dari sini je pun leh tgk kau pun termasuk golongan sanjung artis lah. Cakap byk pun tak guna.

        And one more thing, “Sampai mati aku sokong Pas sementara menantikan kebangkitan Khilafah Terakahir” ke namanya? Patutlah. Penyokong parti politik je. Taksub berpolitik punya mentaliti. Bukan back up Islam, beriya nak back up parti politik. Alahai. Sedih.

        • blair says:

          aku lagi sedih baca komen kau… suka hati dia la nak baca blog apa pun, nama pun dunia tanpa sempadan, and walaupun dia baca banyak blog artis + knowledge pasal ulama, at least dia ada knowledge, mcm kau aku rasa terang2 dok baca hal artis je 24 jam!

    • hmmmm says:

      that why i hate politic…masing2 bertekak nk tnjuk masing2 betol…xkira la UMNO ke, PAS ke….korang tau tak? yang korang duk gadoh2 ngan orang ape? sesame MELAYU & ISLAM……bangsa laen duk gelak tengok melayu duk gaduh sesame sndri…..

    • tahniah..
      tp sedayy…puteri2 umno daerah,negeri yg banyak bg sumbangan tenaga sosial segala2nye lah,xdpt anugerah cm lisa dpt..
      npe la anugerah pemuda xbg zack zaidi ke,xpon yusri..kn lg best…ha,abg nara xnk join ke umno….

  2. Puteri UMNO nk publisiti lah tu.... says:

    Kemain..!!

  3. mizlyna says:

    perghhh..bodek kuat la UMNO neh…=,=”

  4. saya ok jer! says:

    tahniah buat lisa. pihak pembangkang. jangan jadikan ini sebagai isu PRU 13. buka mata buka minda.

    • Khalis says:

      takde maknanya pembangkang nak wat modal.. ok la tue.yang buka mata buka minda apasal? nak suruh PAS pun beri anugerah ke Lisa ke? Ke nak suruh PAS samakan pemenang tilawah dengan perenang dengan artis? buka hati yang penting..

      • miss j says:

        sbb pembangkang semua benda nk cari modal. well said

        • wan says:

          miss j kalau kamu bijak cuba kamu bezakan antara modal pembangkang dan modal barisan nasional…modal pembangkang ketirisan wang rakyat,rasuah, dan macam2 lagi…modal pembangkang yg terbaru adalah kes rasuah lembu dan kondominium shahrizat jalil…modal pembangkang beserta bukti kukuh bukan dibuat buat..berbanding modal umno liwat,seks,komunis,mat sabu kena tangkap basah ngan bini sendiri dan macam2 benda2 tak masuk akal yg lain..saya rasa dari sudut ni pun kita dah boleh bezakan siapa pembangkang dan siapa barisan nasional..

        • rooney macaroni says:

          agreed..!

        • cik kelsom says:

          YES! agreeedd too.. kpd manusia media, jgn campur adukkan politik dgn hiburan. hiburan ni xkemana. xde bantu bdk skolah dpt A dlm sume subjek pn.. so kpd peminat politik kotor jgn nk hasut org pasal bnd yg anda sndiri tak tahu menahu.. citt podaahh! ckp “pihak pembangkang nk buat modal” ke ko nk nk buat modal bg isu jd panas. ape daa!

        • miss j says:

          err.. panjangnye? anyway sy juga tak berpihak di umno. umno pun ada jgk cari modal. tp sy tak suka penyokong pihak pembangkang. over

        • An says:

          Saja bikin panas org berpihak pada UMNO ni tpi malu sendiri nak mengaku UMNO. Saya berani mengaku diri ini UMNO dalam politik baru ni…

          Nama pun pembangkang cari modal sebagai pembangkang menyempurnakan tugas untuk mengkritik UMNO yang menjadi kerajaan.. So masing2 jalankan tugas masing. So UMNO memerintah elok2 jangan cepat melatah balas mesej lucah, rakyat jelak. Dan pembangkang teruskan kerja mencari silap kerajaan UMNO yang makin tidor dan lupa rakyat makin nazak ni termasuk golongan artis… UMNO pasti bangkit jika perkara ini diatasi… ;-)

      • Naim Al Balfasi says:

        Stuju sngt2…

      • Naim Al Balfasi says:

        stuju sngat2 komen enta…

    • Pleasela says:

      Xde maknenya pembangkang nak buat modal….xde sumbangan apa2 pon lisa nie utk agama…..

      • kaki kelentong says:

        ape nak jadi lah ramai gila useless kat beautifulnara ni, duk komen2 ntah apa2. belajar malas.. menyusah kan kerajaan duk bagi duit belajar kat korang, keluar2 pointer gila rendah ni yg jadi tuk kaduk mengarut kat page ni. get a life la wei. org makin kaya, murah rezeki korang merana merempat sbb pemalas, mulut jahat sgt rezeki pun susah nak lekat oii.. hati busuk.

        • Haih says:

          kerajaan bagi duit belajar tu pun cekau duit mak bapak akuuuuu jugak. please aaa.

        • An says:

          Apa da Kaki Kelentong ni kelentong habis orang Melayu.. Macam org Melayu di beutifulnara ni useless fitnah besaq dan kaki kelentong hang ni tuduh rakan dalam ni nyusahkan kerajaan la apa laa..

          Ka hang yang susah.. UMNO tak susah pun elok ja memerintah…. pemimpin2 UMNO dan pemimpin 2 pembangkang saling membangkang pun pointer tinggi cerdik pandai belaka Doktorat dan sarjanawan semua…. Apa hang yang kelentong ni pointer tertinggi di DUNIA?? Masyallah taula kami semua tak pandai macam hang.. Jangan kasi malu tubuh Melayu hang hati TERWANGI tu….

  5. zasyram says:

    apa kriteria yg membolehkan dia mendapat Anugerah tu.. ?

  6. adoiya says:

    sesuai dgn najib

  7. cikgu english says:

    bagus lah tu.entah apa sumbangan dia kat UMNO dgn masyarakat entah..cikgu2 kat pendalaman yg gigih mengajar anak orang asli,doktor2 yg dah senior yg duk bersengkang mata selamatkan nyawa – korang taknak bagi award.stupid UMNO!

  8. ahkak puaka says:

    DIA NI SAPE SMPIKN NK DPT ANUGERAH CMTU?? APE SUMBANGAN DIE PD NEGARE?? TAKAT B’LAKON KE LAUT, SMPI DPR ANUGERAH.. HUH

  9. uzmabags says:

    Wooo….langkah menarik golongan muda n yg minat retis kot..hehe

  10. gula_melaka says:

    kah kah kah kah kah.

    boyfriend memang kaki pro barisan.

    dia pun follow trend.

    anugerah picisan!!!

    • buah melaka says:

      well said gula_melaka!
      umno ni sesapa yg popular smua dia nak angkut jadi ahli umno. x heran pun..dah mmg mentaliti umno cenggitu.

  11. xxx says:

    hahahahah… whylah dia.. ramai lagi org lain yg layak… xkanlah BF org UMNO dia pun join sekaki… :) :) :)

  12. Cik kawah says:

    Anugerah pencapaian (pelakon kayu) terbaik ke?

  13. aku bukan artis! says:

    pencapaian khas abende??? itulaa bla “so called bijak pandai” mentabdir ngra..harussssss

  14. akekeke... says:

    terus x minat minah ni….aduhai UMNGOKKKKKK…..

    • mak mail says:

      janganla slhkan dia…myb dia kene paksa kot..nnt xtrima award 2..trus banned xleh msuk tb..keh3…

  15. Jim Bait says:

    UMNO dah terdesak lettew nak cari undi.

  16. aku diam aje.... says:

    WTF???? apa sumbangan dia kpd negara??? Kalo yuna yg dpt aku pcy jua la…..isshhhh

  17. bellaluna says:

    sbb diorg tau lisa rmi peminat sbb tu diorg bgi lisa anugerah,pffftttt i hate bn

  18. what the? says:

    orang dah bagi amik jela kan kan kan?
    kalau dia bagus dia takkan berlakon dan lebih baik jadi peguam dan awak bukanlah “that innocent” sangat Lisa ..

    lantak kaulah nak DISLIKE ke tak, peduli apa .. janji dapat komen ..

  19. ntahpape says:

    pemberian anugerah pencapaian khas kepada LS menyumbang kepada kegilaan remaja terhadap artis dan cita2 nak jadi artis…hmm…

    • Sitty says:

      ya aku setuju dengan komen kau, jadi artis supaya boleh buat apa saja kemudian say sorry like nothing happen sama mcm org politik.

  20. dahakuagakdah says:

    bakal ABG IPAR ke calon kan….hahahahahha…anugerah di dunia hanya sementara…

  21. tutti fruitti says:

    plslah jgn kaitkan pasal politik dlm blog nie…bosan nak baca…lantakler sape nak bagi dan sape nak dapat…itu rezeki org….!

    Apa pun tak boleh…..!

  22. ayunita says:

    skang ni kan sibuk artis2 melayu yang dah msuk pembangkang,sertai ulamak,,so,UMNO pn de taktik drg jgk,,tergugat ke??huhu

  23. pecah kepala says:

    perghhhh! ni lg 1 pujaan hati aku!! LISA SURIHANI….kau mmg cantik jelita!!

  24. Ap2 Jela ~ says:

    Eh yang ko dok sebok2 tuh apesal ? suka hati lah org nak bagi dy anugerah ke ap. korg tak rugi ap2 pon. kah3

  25. gomotech.com says:

    tahniah. untung Yusry dapat Lisa

  26. semoh says:

    pancing undi kahhhhh????????????

  27. lolita says:

    APER SUMBANGAN DIA?????????????????????

  28. KNEE-LOW-FAR says:

    kurus nye lisa..pas kawin ngan yusri nanti tembam kot..

  29. leon says:

    sebelum post entry nara patut pastu info tepat …baca news d mstar…lisa bukanlah ahli putri umno….tp dia dpt anugerah tuu…derang jemput n kasi anugerah..so pergilah dia….haiyokk…jgn nanti nara pun jd zubir…cita kena betul bang….:)

  30. conpius.. says:

    xminat la lisa ni… huhuu

  31. yaya says:

    Bob Lokman bg ceramah agama utk menyedarkan umat Islam tp kena tangkap… Zarina anjuling bgambo smp nak tkuar tetek haram xkena tangkap, itu yg UMNO nak kannn..bg la gak award kat si anjuling tu… xpun bg award kat lembu Kak Jat leh gak…uwawawawa……

  32. aisya says:

    asyik gunakan artis ja….nk bg org sokong umno…boleh blah la umno …

  33. effariezajohari says:

    pencapaian apa lisa ni?pencapaian dpt mengorat yusry si duda lambogini ke?

  34. LUSI RUSIHANI says:

    OH MY GOD! APSAL ENTRY NARA NI MAKIN MENGARUT NI! SIAP UCAP TAHNIAH LAGI KAT LISA! VERY THE BIAS…..tu bukan anugerah..tu ‘nak bagi something tapi xtau anugerah apa..so letak ja la anugerah puteri umno’ padahal KAYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  35. KAKI SUSAH HATI HAL ORG says:

    Dok bahas hal org,buang masa saja,cermin diri sendiri dulu,itu ini,begitu begini semua org tak betul diri sendiri aja yg betul”nak muntah aku

  36. Reena says:

    Kan dah start gaduh..lantak umno lah nak bagi anugerah apa pun..bukannyer mintak duit korang pun.. chillax sudey..btw, congrats lisa.

  37. Tijah ... says:

    Gilo ko apo??? Anugerah tu boleh gadai ko??…popular ke si Lisa ni??..Apo jaso dia??..Nara bangga ke??..Ayo..yoo..byk betul persoalan di benak otak aku neh…

  38. meow says:

    kesimpulannya ramai pembangkang baca blog gosipp..hehehe biasa lewtewww..

    suka juga depa ni baca blog politik..padahal baca blog bukan betui sangat pun…fitnah jugak kadang tu…hhehe

    no offense..

    • auummm says:

      tu tandanya penyokong pembangkang celik IT.
      baca sekadar nak tau je..bkn pcya 100%.
      x mcm totok umno yg reti baca n pcya buta tuli kat UTUSAN MELOYA.

      no offense jgk :))

  39. eda says:

    penyokong pembangkang ni ramai kuat meroyan .. suka hati puteri umno lah nak kasi anugerah ke apa .. bukan menyusahkan korang pun

  40. lalalala says:

    kesimpulan disini, pembaca beautiful nara byk dari pembangkang. sudah2 la bergado tue. mana parti pun korang kat situ gak x grak2.

  41. PondanSepi says:

    APESAL TANGAN LISA BEROTOT MCM JANTAN DOW!

  42. PondanSepi says:

    kenapa tgn dia berotot mcm jantan!

  43. dadu says:

    Pandai Lisa. Nak kaya cepat masuk lah UMNO.

  44. Bolehngeblog says:

    Cantik dan pintar ….itulah Tahniah Lisa

  45. ahaha says:

    hmm..artis macam ni la ya layak masuk UMNO (lisa,ifa raziah dan lain2)…artis yg tak tutup aurat..tapi bila artis tu masuk pas.nak jd mulimin dan muslimah..dikutuk.diheret sampai kalau boleh nak kena gam.dunia2x….

  46. nak pelempang?? says:

    Hmmmm…….ape ke hal dpt anugerah ntah ape2 la..baik umno settlekan masalah graduan yg xde keje……bagi lah kerja ke buat projek ke utk graduan2 ni….x suka la dgn corruption..mls nk mengundi….lu pikir la sendiri….

  47. Ayshah says:

    apa kriteria yang membolehkan dia dapat anugerah ni? sumbangan kepada negara? what a shame kepada para penilai. Lisa berlakon kayu kot..

  48. nick says:

    pandangan saya sebagai rakyat m’sia.xde kaitan dgn mana2 parti politik.

    y parti politik ini memerlukan artis untuk meraih sokongan?this is bad.
    suppose anugerah diberi kpd professional2 (doctor,jurutera,arkitek,cikgu.etc..) muda yg berjaya dlm bidang masing n membanggakan negara.

    dunia dh terbalik.artis disanjung2.

  49. Lala says:

    Lisa untung kwn ngan yusri..niy dpt anugera
    h pencapaian khas puteri umno s
    bb yusri kn org kuat umno..
    terang2 die akan mention name lisa..

  50. si pendek says:

    abg nara. lisa bukan ahli puteri umno. harap maklum, buat research lebih baik :)

  51. simah hussein says:

    melayu vs melayu..pasal politik habis di maki di caci sama sendiri.MALU.

  52. Lisa Surihana says:

    abang nara .. sejak bila Lisa Surihani masuk puteri UMNO… sila kaji dulu sebelum …. cakap tak serba bikin..

  53. Lisa Surihana says:

    abang nara… sejak bila Lisa masuk puteri UMNO.. sila kaji sebelum…

  54. ADA AKU KISAH? says:

    wlaupun kt sini ramai parti pembakang,tp xde la diorg nk sanjung sgt2 artis mcm parti UMNGOK tu!

  55. lantak ko la says:

    stegmen x leh bla! ” bila mase lisa masuk bn?????” lau kite percaye kang nampak no x bace sokabar!!!!!!!!!! alahai lisa! lisa lisa!!!!!!!!! sedih aku! lantak ko la!!!!!!!! pape pon dulu aku minat guk la p bile tau ko ado kek c tu! huh!!!!!!! punah harapan den!

  56. mak senah says:

    sedar lah wahai kalian smua.. harga umah makin mahal.. gaji ko takuk tu jgk.. yg senang makin senang..

    • TuanAgus says:

      Malaysia dah jadi macam indonesia & india (contoh negara yg sangat korup)….

      yang kaya semakin kaya…yg miskin semakin melarat….inilah tanda2 Malaysia negara korup..

  57. jackass says:

    kalau tgk dari hujung rambut smpai hujung kaki mmg sesuai la lisa ni masuk UMNO.. bhahahaha… ko gila org x tutup aurat mcm lisa ni nk masuk PAS??

  58. Da nak pencen says:

    …ckap bgai nak rak…tp x guna otak…dr kecik smpai besar..dah senang lenang…makan gajipn guna duit kerajaan….ttp bntah kerajaan…..bukan munafik ke namanyer…bila dah tak suker sumer nmpak tak indah dimata……

  59. Suri says:

    Siyes rasa sbb Lisa rmai giler follower…

  60. kat says:

    ak x pilih mane2 parti pon..dua2 ade baik buruknya..tp ak paling xpuas ati bila masing2 nk menegakkan parti masing2..pas2 kutuk2 parti lawan pulak..WTF??kalau nk undi, undi jela..buat ape nk kutuk org yg undi lawan plak??siyes xpaham..

    • mak mail says:

      2la psl..bila time ngundi sume xde..kt blakag pot pet pot pet..klau xngundi cmne nk menang..pk2la…alahai..dunia2..

  61. Nadia Ali says:

    Wah.. bagusnya. Nak tau la, camane nak apply untuk jadi Puteri Umno… tahniah Lisa!

  62. adie says:

    apa sumbangan dia nie?

  63. mizz says:

    ye saya setuju sangat dengan u kat..masing2 ada baik dan buruk nye so x payah la nak kutuk umno camni pas camtu.masing2 dok tuduh menuduh yg tu baik, yg ni camni..adeii…..walaupon apapun saya ttp sokong of coz umno..siyes x faham jugak..

  64. Mat says:

    Biarla dia dpt anugerah dari sesape pon. Jgn la nak gado bagai sbb dia dpt anugerah. Ape2 pon..aku sokong kerajaan sekarang. To pembangkang tu, jgn la emo sgt.. kalo xsuka kerajaan..duk Thai. Senang..

    • lesson says:

      kesian kau Mat kurang pgtahuan Islam….ko buta ker org yg skong mksiat msuk nraka…hrap kmbali pada Allah…byk tgk cramah jgn tau nk cari mkn kedarah jer!!!!

  65. yoyo says:

    rilek la .. dulu pun PAS pernah ajak Siti Nurhaliza gi Kelantan buat show

  66. lolipop sedap says:

    tahniah….
    tp sedayyy …
    puteri2 yg banyak berjasa sebelum2 nie yg byk bg sumbangan tenaga xdpt anugerah cm lisa dpt..
    npe la anugerah pemuda xdpt kt zack zaidi ke,xpon yusri..br la same….
    abg nara xnk join umno ke?

  67. bukan puteri UMNO says:

    apalah sumbangan si lisa ni?aduaiiii…kerap sgt la UMNO bg award pd artis..pelik aaaa…

  68. nestea says:

    asal lak selain UMNO takboleh ke tengok gosip blog?
    pendeknye akai

  69. nestea says:

    asal lak selain UMNO takleh ke baca blog gosip?
    pendeknye akai

  70. nestea says:

    asal org selain umno takleh baca blog gosip ke?
    pendeknye akal

  71. dina says:

    Tak paham kenapa lisa dapat anugerah pencapaian khas umno ni. Apa pencapaian lisa dlm puteri umno? Setakat graduate from oversea tu berlambak kat malaysia ni. .. .berlakon pun setakat biasa biasa ajer takder istimewa pun.