Written by AbangNara | November 30th, 2011

Secara jujur Abang Nara tak tahu pulak yang Lisa Surihani merupakan salah seorang anggota Puteri Umno. Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Lisa Surihani kerana mendapat Anugerah Pencapaian Khas Puteri UMNO sempena Perhimpunan Agung Umno sebentar tadi. Bukan calang-calang orang rasanya boleh mendapat pengiktirafan sebegini.

lisa surihani dapat anugerah umno

Empat penerima lain ialah Johan Qariah Tilawah al-Quran Peringkat Antarabangsa 2011, Suraya Abu Hassan; penerima kumpulan pertama Biasiswa Nasional 2010, Nur Izzati Zainal Nazeri; pemenang pingat emas dalam sukan renang Sukan SEA 2011, Katrina Ann Abd Hadi dan usahawan wanita cemerlang, Harlina Hamid. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada semua.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to (TAHNIAH)Lisa Surihani Terima Anugerah Pencapaian Khas Puteri UMNO

  1. mari mengurat saye says:

    good job.
    nanti lisa boleh join wanita umno pulak
    nanti boleh la bergambar dgn rosnah mansor..
    i like

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 23
    • truy says:

      abg nara pls jgn keluarkan nma2 parti or wlau secebis pun entry yg mnyentuh politik wlau sebesar kuman. rasa meluat baca komen2 org yg terlalu taksub politik.. dah terbukti mana2 entry kt mana portal pun klau ada sebut nama2 parti di situlah tmpat pengomen2 betekak. meyampah makkk

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 145 Thumb down 12
    • Sushi says:

      pastu pasni LS bole wat fesyen rambot singa cam rosmah mansor tuh…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 19
    • Selitone Cold Political non-Partisan says:

      Antara sedar atau tidak… Di Malaysia, kalau hendak menukar keahlian parti, ibarat seperti menukar agama. Pertalian persaudaraan boleh putus, jiran tetangga boleh bergaduh, si ayah tak mengaku si anak sebagai anak. Stigma yang perlu ditukar…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 137 Thumb down 4
    • Sampai mati aku sokong Pas sementara menantikan kebangkitan Khilafah Terakhir says:

      hehehe inilah kebanggan umno…artis2 disanjung dan diberi pelbagai pengiktirafan..manakala ulama yg jujur seperti Allahyarham Ustaz Ishak Baharom bekas mufti negeri aku(Selangor) yg membantah program maksiat seperti pertandingan ratu cantik dipecat daripada jawatan mufti dan digam daripada berceramah di media arus perdana ketika itu..akhir sekali arwah join Pas,takde sape berani kacau dia berdakwah lepas tu kerana Pas sentiasa back up dia walaupun apa pun terjadi..ulama2 tradisional termasuk ustaz azhar idrus panggil arwah tuan guru sebagai tanda hormat dan sanjung pengorbanan pada dakwah Islam walaupun arwah difitnah macam2 oleh umno…sesiapa yg tak kenal arwah boleh carik artikel tentang arwah..tapi yg paling kami terkilan hari kematian arwah sama tarikh dengan kematian arwah Loloq..malangnya kematian ulama yg disegani macam arwah tidak keluar di media massa ketika itu, manakala kematian Loloq diulang 24 jam sehari sehingga berbulan bulan kemudian…sampai begitu hina sekali pandangan kita terhadap ulama pewaris Nabi..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 204 Thumb down 21
      • jejari kontot says:

        Setuju dengan kamu….sekarang dunia apabila penyanyi..pelakon disanjung…tp ustaz n penceramah agama dibuang begitu sj…Ustaz Azhar Idrus nk bg ceramah agama di UIA..tp dipindahkan ke dewan kecil..Maher Zain..wpun dia berdakwah melalui nasyid..disanjung dan diberi layanan istimewa…kenapalah blh jd mcm ni…erm..dunia sekarang lebih nampak benda2 mcm tu…agama n semua y halal diketepikan..y halal nk kalau blh nk jdkan haram..bila dikatakan haram..orang akan pk kolot..kuno…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 145 Thumb down 8
        • Gorgon says:

          Hajah Jambul! trolololo…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 4
        • lesson says:

          itulah nabi pon ckap mnusia akhir zman cmni lah bla tgur dan ajak kbaikan kita di sisih…tgu jelah bgkit kat akhirat nanti tgk muka pmimpin seko2 camne..xmsuk surga tlak agama sampai bila ko nk naik Tuhan Maha Adil

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • aku kaya says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 89
        • Lisa Surihani, ikut sukalah nak join puteri umno ke, hatta puteri mandi sekalipun.

          tapi yang aku bengang tu, aku nak tengok drama melayu semalam pukul 9 malam, habis semua channel nak perhimpunan umno. agak2 la dol!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 6
        • aku nampak orang tua tak sedar diri kat berita tv3 tadi, dok merepek apa lah, bukan diorang peduli pun tengah banjir teruk kat kajang nun.

          masa kalian sudah sampai. lakukanlah kebajikan dan kebaikan instead of mengata belah itu belah ni

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
        • P00000000DAAAAAAHHHHHHHHHH says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 82
        • ai says:

          pas pun manusia biasa gak…apa salahnya masuk ruangan gosip sesekali kala…

          p.s: benci pada org yg terlalu taksub pada politik/sukan/artis

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 7
        • mak mail says:

          PAS 2 alien ke???nape xleh msuk gossip..hehe..ni lgla lawak..dunia2..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 5
        • cik ann says:

          aku kaye kerr?? so kau ade mslh ke?

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • zul says:

          i ni undi pas tau tapi i peminat fasha sandha….
          minat lakonan ye…
          bukan cara die berpakaian…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
        • penyokong PAS ke, penjilat dubur umno ka, boleh #gimam.

          this is too much man bila hal politik pun nak masuk page nara. dah la khairul fahmi yg dulunya bahan novelty sokernet dah selalu masuk ke sini.

          P00000000DAAAAAAHHHHHHHHHH, harap anda tersadung dan masuk ke salur pembentung. membazir oksigen kat sini je.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
        • mak mail says:

          jgn terlalu taksub dgn pencapaian dr sndri..ak tgk org y taksub ni slalu je tny ‘u’ mana ko dulu..klau org 2 pmr je..’ala,pmr je pn,2 pun nk ckp byk…bla3’…alahai..dunia2..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • PAS@ Parti Ajaran Seks says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 156
      • f says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 187
        • blair says:

          aku lagi sedih baca komen kau… suka hati dia la nak baca blog apa pun, nama pun dunia tanpa sempadan, and walaupun dia baca banyak blog artis + knowledge pasal ulama, at least dia ada knowledge, mcm kau aku rasa terang2 dok baca hal artis je 24 jam!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
    • hmmmm says:

      that why i hate politic…masing2 bertekak nk tnjuk masing2 betol…xkira la UMNO ke, PAS ke….korang tau tak? yang korang duk gadoh2 ngan orang ape? sesame MELAYU & ISLAM……bangsa laen duk gelak tengok melayu duk gaduh sesame sndri…..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • tahniah..
      tp sedayy…puteri2 umno daerah,negeri yg banyak bg sumbangan tenaga sosial segala2nye lah,xdpt anugerah cm lisa dpt..
      npe la anugerah pemuda xbg zack zaidi ke,xpon yusri..kn lg best…ha,abg nara xnk join ke umno….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. Puteri UMNO nk publisiti lah tu.... says:

    Kemain..!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
  3. mizlyna says:

    perghhh..bodek kuat la UMNO neh…=,=”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 10
  4. saya ok jer! says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 162
    • Khalis says:

      takde maknanya pembangkang nak wat modal.. ok la tue.yang buka mata buka minda apasal? nak suruh PAS pun beri anugerah ke Lisa ke? Ke nak suruh PAS samakan pemenang tilawah dengan perenang dengan artis? buka hati yang penting..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 183 Thumb down 26
      • miss j says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 129
        • wan says:

          miss j kalau kamu bijak cuba kamu bezakan antara modal pembangkang dan modal barisan nasional…modal pembangkang ketirisan wang rakyat,rasuah, dan macam2 lagi…modal pembangkang yg terbaru adalah kes rasuah lembu dan kondominium shahrizat jalil…modal pembangkang beserta bukti kukuh bukan dibuat buat..berbanding modal umno liwat,seks,komunis,mat sabu kena tangkap basah ngan bini sendiri dan macam2 benda2 tak masuk akal yg lain..saya rasa dari sudut ni pun kita dah boleh bezakan siapa pembangkang dan siapa barisan nasional..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 251 Thumb down 35
        • rooney macaroni says:

          agreed..!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 10
        • cik kelsom says:

          YES! agreeedd too.. kpd manusia media, jgn campur adukkan politik dgn hiburan. hiburan ni xkemana. xde bantu bdk skolah dpt A dlm sume subjek pn.. so kpd peminat politik kotor jgn nk hasut org pasal bnd yg anda sndiri tak tahu menahu.. citt podaahh! ckp “pihak pembangkang nk buat modal” ke ko nk nk buat modal bg isu jd panas. ape daa!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 7
        • miss j says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 165
        • An says:

          Saja bikin panas org berpihak pada UMNO ni tpi malu sendiri nak mengaku UMNO. Saya berani mengaku diri ini UMNO dalam politik baru ni…

          Nama pun pembangkang cari modal sebagai pembangkang menyempurnakan tugas untuk mengkritik UMNO yang menjadi kerajaan.. So masing2 jalankan tugas masing. So UMNO memerintah elok2 jangan cepat melatah balas mesej lucah, rakyat jelak. Dan pembangkang teruskan kerja mencari silap kerajaan UMNO yang makin tidor dan lupa rakyat makin nazak ni termasuk golongan artis… UMNO pasti bangkit jika perkara ini diatasi… ;-)

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • Naim Al Balfasi says:

        Stuju sngt2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Naim Al Balfasi says:

        stuju sngat2 komen enta…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pleasela says:

      Xde maknenya pembangkang nak buat modal….xde sumbangan apa2 pon lisa nie utk agama…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 8
      • kaki kelentong says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 73
        • Haih says:

          kerajaan bagi duit belajar tu pun cekau duit mak bapak akuuuuu jugak. please aaa.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
        • An says:

          Apa da Kaki Kelentong ni kelentong habis orang Melayu.. Macam org Melayu di beutifulnara ni useless fitnah besaq dan kaki kelentong hang ni tuduh rakan dalam ni nyusahkan kerajaan la apa laa..

          Ka hang yang susah.. UMNO tak susah pun elok ja memerintah…. pemimpin2 UMNO dan pemimpin 2 pembangkang saling membangkang pun pointer tinggi cerdik pandai belaka Doktorat dan sarjanawan semua…. Apa hang yang kelentong ni pointer tertinggi di DUNIA?? Masyallah taula kami semua tak pandai macam hang.. Jangan kasi malu tubuh Melayu hang hati TERWANGI tu….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. zasyram says:

    apa kriteria yg membolehkan dia mendapat Anugerah tu.. ?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 118 Thumb down 4
  6. adoiya says:

    sesuai dgn najib

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 4
  7. cikgu english says:

    bagus lah tu.entah apa sumbangan dia kat UMNO dgn masyarakat entah..cikgu2 kat pendalaman yg gigih mengajar anak orang asli,doktor2 yg dah senior yg duk bersengkang mata selamatkan nyawa – korang taknak bagi award.stupid UMNO!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 186 Thumb down 24
    • mamamia says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 138
      • cik cun says:

        ermmmm cikgu shida diberi pengiktirafan x???? hahaha… gurau2 je eh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 7
    • jekrbhgjsktru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 76
    • fai says:

      cikgu..,cikgu2 kat pendalaman ni x kisah pd award sbb x leh buat apa2…tapi pahala dpt best…kekal smpi akhirat tu…cikgu jgn kisah ye pd kami…kami x heran lisa dpt award pun….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 3
      • zul says:

        betul tu..pencapaian dunia je kot….yang penting diorang ikhlas mengajar, pahala tu babe!

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  8. ahkak puaka says:

    DIA NI SAPE SMPIKN NK DPT ANUGERAH CMTU?? APE SUMBANGAN DIE PD NEGARE?? TAKAT B’LAKON KE LAUT, SMPI DPR ANUGERAH.. HUH

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 132 Thumb down 9
    • jejari kontot says:

      Sumbangan dia tunjuk ketiak tu laaa…y UMNO bg pengiktirafan…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 123 Thumb down 7
  9. uzmabags says:

    Wooo….langkah menarik golongan muda n yg minat retis kot..hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 1
  10. gula_melaka says:

    kah kah kah kah kah.

    boyfriend memang kaki pro barisan.

    dia pun follow trend.

    anugerah picisan!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 99 Thumb down 8
    • buah melaka says:

      well said gula_melaka!
      umno ni sesapa yg popular smua dia nak angkut jadi ahli umno. x heran pun..dah mmg mentaliti umno cenggitu.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  11. xxx says:

    hahahahah… whylah dia.. ramai lagi org lain yg layak… xkanlah BF org UMNO dia pun join sekaki… :) :) :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 4
  12. Cik kawah says:

    Anugerah pencapaian (pelakon kayu) terbaik ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 3
  13. aku bukan artis! says:

    pencapaian khas abende??? itulaa bla “so called bijak pandai” mentabdir ngra..harussssss

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 4
  14. akekeke... says:

    terus x minat minah ni….aduhai UMNGOKKKKKK…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 5
    • mak mail says:

      janganla slhkan dia…myb dia kene paksa kot..nnt xtrima award 2..trus banned xleh msuk tb..keh3…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  15. Jim Bait says:

    UMNO dah terdesak lettew nak cari undi.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 11
  16. aku diam aje.... says:

    WTF???? apa sumbangan dia kpd negara??? Kalo yuna yg dpt aku pcy jua la…..isshhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 12
  17. bellaluna says:

    sbb diorg tau lisa rmi peminat sbb tu diorg bgi lisa anugerah,pffftttt i hate bn

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 3
  18. what the? says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 81
  19. ntahpape says:

    pemberian anugerah pencapaian khas kepada LS menyumbang kepada kegilaan remaja terhadap artis dan cita2 nak jadi artis…hmm…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 2
    • Sitty says:

      ya aku setuju dengan komen kau, jadi artis supaya boleh buat apa saja kemudian say sorry like nothing happen sama mcm org politik.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 2
  20. dahakuagakdah says:

    bakal ABG IPAR ke calon kan….hahahahahha…anugerah di dunia hanya sementara…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 1
  21. tutti fruitti says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 140
  22. ayunita says:

    skang ni kan sibuk artis2 melayu yang dah msuk pembangkang,sertai ulamak,,so,UMNO pn de taktik drg jgk,,tergugat ke??huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 122 Thumb down 7
    • dadu says:

      Pandai lagi UMNO. Ambil artis cantik dan seksi. Pejuangkan agama dan bangsa lah katakan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 3
  23. pecah kepala says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 35
  24. Ap2 Jela ~ says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 55
  25. gomotech.com says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 28
  26. semoh says:

    pancing undi kahhhhh????????????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 5
  27. lolita says:

    APER SUMBANGAN DIA?????????????????????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 2
  28. Budak Nakal says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 21
  29. KNEE-LOW-FAR says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 16
  30. leon says:

    sebelum post entry nara patut pastu info tepat …baca news d mstar…lisa bukanlah ahli putri umno….tp dia dpt anugerah tuu…derang jemput n kasi anugerah..so pergilah dia….haiyokk…jgn nanti nara pun jd zubir…cita kena betul bang….:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  31. conpius.. says:

    xminat la lisa ni… huhuu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  32. yaya says:

    Bob Lokman bg ceramah agama utk menyedarkan umat Islam tp kena tangkap… Zarina anjuling bgambo smp nak tkuar tetek haram xkena tangkap, itu yg UMNO nak kannn..bg la gak award kat si anjuling tu… xpun bg award kat lembu Kak Jat leh gak…uwawawawa……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 7
  33. aisya says:

    asyik gunakan artis ja….nk bg org sokong umno…boleh blah la umno …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 3
  34. effariezajohari says:

    pencapaian apa lisa ni?pencapaian dpt mengorat yusry si duda lambogini ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  35. LUSI RUSIHANI says:

    OH MY GOD! APSAL ENTRY NARA NI MAKIN MENGARUT NI! SIAP UCAP TAHNIAH LAGI KAT LISA! VERY THE BIAS…..tu bukan anugerah..tu ‘nak bagi something tapi xtau anugerah apa..so letak ja la anugerah puteri umno’ padahal KAYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
  36. KAKI SUSAH HATI HAL ORG says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 24
  37. Reena says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 117
  38. Tijah ... says:

    Gilo ko apo??? Anugerah tu boleh gadai ko??…popular ke si Lisa ni??..Apo jaso dia??..Nara bangga ke??..Ayo..yoo..byk betul persoalan di benak otak aku neh…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  39. meow says:

    kesimpulannya ramai pembangkang baca blog gosipp..hehehe biasa lewtewww..

    suka juga depa ni baca blog politik..padahal baca blog bukan betui sangat pun…fitnah jugak kadang tu…hhehe

    no offense..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
    • auummm says:

      tu tandanya penyokong pembangkang celik IT.
      baca sekadar nak tau je..bkn pcya 100%.
      x mcm totok umno yg reti baca n pcya buta tuli kat UTUSAN MELOYA.

      no offense jgk :))

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  40. eda says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 37
  41. lalalala says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 46
  42. PondanSepi says:

    APESAL TANGAN LISA BEROTOT MCM JANTAN DOW!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  43. PondanSepi says:

    kenapa tgn dia berotot mcm jantan!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
  44. lalalala says:

    b

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. dadu says:

    Pandai Lisa. Nak kaya cepat masuk lah UMNO.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
  46. Bolehngeblog says:

    Cantik dan pintar ….itulah Tahniah Lisa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  47. ahaha says:

    hmm..artis macam ni la ya layak masuk UMNO (lisa,ifa raziah dan lain2)…artis yg tak tutup aurat..tapi bila artis tu masuk pas.nak jd mulimin dan muslimah..dikutuk.diheret sampai kalau boleh nak kena gam.dunia2x….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  48. nak pelempang?? says:

    Hmmmm…….ape ke hal dpt anugerah ntah ape2 la..baik umno settlekan masalah graduan yg xde keje……bagi lah kerja ke buat projek ke utk graduan2 ni….x suka la dgn corruption..mls nk mengundi….lu pikir la sendiri….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 1
  49. Ayshah says:

    apa kriteria yang membolehkan dia dapat anugerah ni? sumbangan kepada negara? what a shame kepada para penilai. Lisa berlakon kayu kot..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  50. nick says:

    pandangan saya sebagai rakyat m’sia.xde kaitan dgn mana2 parti politik.

    y parti politik ini memerlukan artis untuk meraih sokongan?this is bad.
    suppose anugerah diberi kpd professional2 (doctor,jurutera,arkitek,cikgu.etc..) muda yg berjaya dlm bidang masing n membanggakan negara.

    dunia dh terbalik.artis disanjung2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  51. Lala says:

    Lisa untung kwn ngan yusri..niy dpt anugera
    h pencapaian khas puteri umno s
    bb yusri kn org kuat umno..
    terang2 die akan mention name lisa..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. si pendek says:

    abg nara. lisa bukan ahli puteri umno. harap maklum, buat research lebih baik :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  53. simah hussein says:

    melayu vs melayu..pasal politik habis di maki di caci sama sendiri.MALU.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  54. Lisa Surihana says:

    abang nara .. sejak bila Lisa Surihani masuk puteri UMNO… sila kaji dulu sebelum …. cakap tak serba bikin..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  55. Lisa Surihana says:

    abang nara… sejak bila Lisa masuk puteri UMNO.. sila kaji sebelum…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  56. ADA AKU KISAH? says:

    wlaupun kt sini ramai parti pembakang,tp xde la diorg nk sanjung sgt2 artis mcm parti UMNGOK tu!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  57. lantak ko la says:

    stegmen x leh bla! ” bila mase lisa masuk bn?????” lau kite percaye kang nampak no x bace sokabar!!!!!!!!!! alahai lisa! lisa lisa!!!!!!!!! sedih aku! lantak ko la!!!!!!!! pape pon dulu aku minat guk la p bile tau ko ado kek c tu! huh!!!!!!! punah harapan den!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  58. mak senah says:

    sedar lah wahai kalian smua.. harga umah makin mahal.. gaji ko takuk tu jgk.. yg senang makin senang..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
    • TuanAgus says:

      Malaysia dah jadi macam indonesia & india (contoh negara yg sangat korup)….

      yang kaya semakin kaya…yg miskin semakin melarat….inilah tanda2 Malaysia negara korup..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 1
  59. jackass says:

    kalau tgk dari hujung rambut smpai hujung kaki mmg sesuai la lisa ni masuk UMNO.. bhahahaha… ko gila org x tutup aurat mcm lisa ni nk masuk PAS??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  60. Da nak pencen says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 56
  61. Suri says:

    Siyes rasa sbb Lisa rmai giler follower…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  62. kat says:

    ak x pilih mane2 parti pon..dua2 ade baik buruknya..tp ak paling xpuas ati bila masing2 nk menegakkan parti masing2..pas2 kutuk2 parti lawan pulak..WTF??kalau nk undi, undi jela..buat ape nk kutuk org yg undi lawan plak??siyes xpaham..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • mak mail says:

      2la psl..bila time ngundi sume xde..kt blakag pot pet pot pet..klau xngundi cmne nk menang..pk2la…alahai..dunia2..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. Nadia Ali says:

    Wah.. bagusnya. Nak tau la, camane nak apply untuk jadi Puteri Umno… tahniah Lisa!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. adie says:

    apa sumbangan dia nie?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  65. mizz says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 17
  66. Mat says:

    Biarla dia dpt anugerah dari sesape pon. Jgn la nak gado bagai sbb dia dpt anugerah. Ape2 pon..aku sokong kerajaan sekarang. To pembangkang tu, jgn la emo sgt.. kalo xsuka kerajaan..duk Thai. Senang..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • lesson says:

      kesian kau Mat kurang pgtahuan Islam….ko buta ker org yg skong mksiat msuk nraka…hrap kmbali pada Allah…byk tgk cramah jgn tau nk cari mkn kedarah jer!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  67. yoyo says:

    rilek la .. dulu pun PAS pernah ajak Siti Nurhaliza gi Kelantan buat show

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  68. lolipop sedap says:

    tahniah….
    tp sedayyy …
    puteri2 yg banyak berjasa sebelum2 nie yg byk bg sumbangan tenaga xdpt anugerah cm lisa dpt..
    npe la anugerah pemuda xdpt kt zack zaidi ke,xpon yusri..br la same….
    abg nara xnk join umno ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  69. bukan puteri UMNO says:

    apalah sumbangan si lisa ni?aduaiiii…kerap sgt la UMNO bg award pd artis..pelik aaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  70. nestea says:

    asal lak selain UMNO takboleh ke tengok gosip blog?
    pendeknye akai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  71. nestea says:

    asal lak selain UMNO takleh ke baca blog gosip?
    pendeknye akai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  72. nestea says:

    asal org selain umno takleh baca blog gosip ke?
    pendeknye akal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  73. dina says:

    Tak paham kenapa lisa dapat anugerah pencapaian khas umno ni. Apa pencapaian lisa dlm puteri umno? Setakat graduate from oversea tu berlambak kat malaysia ni. .. .berlakon pun setakat biasa biasa ajer takder istimewa pun.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0