Written by AbangNara | November 11th, 2016

Alhamdulillah. Jutaan tahniah diucapkan kepada Lisa Surihani dan Yusry atas berita gembira ini. Lisa Surihani kini sedang hamil anak kedua. Berita gembira ini telah disampaikan oleh Yusry sendiri menerusi akaun Instagramnya. Untuk makluman, anak pertama pasangan ini, Yahaira Leanne kini sudah pun berusia setahun pada bulan September lalu.
yusry

Tulis Yusry sebagai caption gambar di atas:-

Alhamdulillah… I am so grateful to have these 2 loves of my life. In shaa Allah, next year our little family will be four. Mummy Sayang @iamlisasurihani, I am sure you are as excited as I am… I am thankful to be going through this journey with you again and as you embark on your second trimester, I hope and pray that all will be well ????Yahaira sayang, hope you will be a loving kakak to your adik nanti ya ??

yusry2

Semoga segalanya berjalan lancar buat Lisa Surihani untuk kehamilan anak kedua ini. Kalau dapat baby boy, Alhamdulillah lengkap sepasang. Sama-sama kita doakan.

[jetpack-related-posts]

33 responses to (TAHNIAH)Lisa Surihani Hamil Anak Kedua

  1. Anonymous says:

    Nanti ada la akak2 tanya bila nk bertudong..

    2

    6
    • Qaseh says:

      X baik buruk sangka..

      10

      2
    • Anonymous says:

      Selalunya aku menyampah dgn artis2 gedik medik ni semua.kalau crita dorang kluar aku suka kondem dorang..tapi yg ini aku suka pulak.dorang tak segedik yg lain…al maklumlahkan..dulunya yusri dgn erra kasih tak panjang..bila dgn lisa..menjadi pulak..aku pun suka dgn lisa..tak fake tak over..best couple so far.

      16

      10
      • Boboboi says:

        Nampak sgt hg tak kenai dia betoi2 stakat negok dlm tv je mmg nmpk sweet2 sopan gitu. Hakikatnya fake. Lisa surihani ni memang sombong. Okbai

        27

        2
    • kentut susu kultur says:

      jgn minum susu kultur dutch lady tauuuuu… kentut busuk nanti

      1

      3
    • kentut susu says:

      nak bau ke

      0

      2
  2. Cik tata titi tutu says:

    X kisah la nak mengandung anak ke 100 ke hapa. Yang penting jgn sombong. #xsukalisasebabsombong

    25

    5
  3. Anonymous says:

    Btul..ada sorang sedara aku ni ddk kat putra heights, bila time bulan puasa bnyak la kenduri kat masjid and bila time dia mmg x friendly langsung..dulu minat la tp not anymore

    19

    0
  4. not important says:

    alaaa..lisa baru je kurus balik…xpe rezeki dr Allah..alhamdulillah..

    0

    8
  5. ???? says:

    Alhamdulillah. Yang baik memg pasangan dgn yg baik.

    3

    6
  6. Mak Becok says:

    Suukur Alhamdulillah! Romantisnya pasangan ni; cemburu pula Mak Becok! Lisa tolong berlakun banyak2 – ada bakat hebat dan begitu jelita semulajadi.

    1

    9
  7. noon says:

    duk canang mengandung tapi anak taknak kasi tengok…..baik tak payah bagitau!!
    kedekut sangat dengan peminat…

    7

    21
    • bkn x ksi tggok cik noon oii..
      x tggok ig depa lh ter…
      ade je depa nih dk tnjuk ank dia.. tp xde lh sekerap retis2 yg lain…

      ini lh manusia… tnjuk slah…jrg tnjuk pn salah….

      21

      1
      • Anonymous says:

        yelah.. org da xnak tengok baru nk tunjuk… too late! hahaha lara alana n aaisyah dhia rana da lebih famous…

        2

        13
        • Anonymous says:

          x kisahla lara dan aisyah lebih famous.. sbb tu yang mak bapak dia kejar.. lisa dan yusri xnak anak jadi mcm tu.. lgpun diorang x sorok.. ada jugak upload gambar sekali sekala.. Lisa dah kata.. anak dia bukan selebriti..

          nak upload gambar anak hari2 pun dapat apa.. muka anak mcm tu jugak.. nanti dikata riak pulak..

          nak upload anaknpandai jalan..pandai ketawa..pandai ABC.. tu namanya mengharap pujian.. bila ada mengata anak sikit..terus melenting..bg alasan x masuk akal..

          58

          0
    • Anonymous says:

      at least dia xguna anak dia utk income cam si awal tu….. aisyah plak da xgaya budak2 dressing cam rosmah kekdahnya…. sekurang2 dia nak anak dia mmbesar macam kanak2 lain….

      40

      0
    • mia says:

      sibuk nk tngok anak orang buat ape?? pastu tmbah pulak sibuk membanding anak org tu comel ke tidak. saje je kan nk menambah dosa..

      3

      0
  8. m says:

    Da gak yg bingai kan. tak faham bukan org tak nak tunjuk langsung cuma tak nak terlalu dedahkan anak. ko tak tau ke sekarang ni banyak kes pedophile la, culik la. aku follow ig lisa. ada je muka anak dia.

    15

    0
  9. Sayalah says:

    Wah! Kerja keras ni…tahniahlah

    0

    3
  10. Anonymous says:

    Xyah la nk bg tau kau mengandung ke apa…bila beranak xder bk tunjuk langsung muka anak kau tu….kedekut sgt dgn peminat….

    3

    11
    • Anonymous says:

      mesti engko terlalu mengharap nak tengok anak lisa kan..
      x tidur malam dibuatnya..
      siang malam ternanti2 bila agaknya lisa nak upload gambar anak..

      tu sbb ckp mcm tu.. saya peminat pun xdela nak tengok anak dia sepanjang hari.. lgpun bukannya x nmpk langsung..

      saya pun x nak terlalu upload gambar anak dekat fb.. skrg ni bola jd mcm2.. kang gambar anak ada dalam majalah lucah.. lagi3 yg suka upload gambar anak berenang.. pakai bikini ala2 orang putih..

      3

      1
  11. sisza says:

    Suka tengok Lisa

    2

    1
  12. Anonymous says:

    Rasanya Lisa ni takdelah sorok anak pun. Adanya aku nengok kat ig dia dgn gambar gmbr anak dia. Btw, suka tengok muka Lisa, lembut je, tak makeup pun lawa gilosss

    6

    1
  13. adzim says:

    Korang ni busuk hati btul hti btullah

    3

    1
    • Seseorang says:

      Btol tu. Xfhm kenapa sume benda korg nk komen negatif aje. Cuba la pupuk minda jadi positive sket. Ish ish ish…Jom ubah mindset jd lebih positive jom.

      1

      2
  14. Anonymous says:

    x yah lah tunjuk anak tu
    x setaraf Lara dan Aisha pun.

    2

    3
  15. One Loop says:

    Menjadi jugak si Yusri yer. Ingatkan Auw Auw Auw!!!

    2

    0