Written by AbangNara | October 27th, 2009

Tengku Ratu Haidar. Wah, glemer sungguh nama itu. Tak terpikir dek fikiran kami yang rakyat biasa ini. lepas ni akan ada trend baru menamakan anak macam itu. Mesti comel lote putih gebu anak Linda & Que Haidar ni…tengok mak nya lah yer.

Linda selamat melahirkan Tengku Ratu Haidar semalam, di Gleaneagles Ampang. Que Haidar masuk dalam bilik bedah temankan isterinya, yeah memang inilah lelaki gentleman yang kita boleh contohi.  Sesapa yang ada pengalaman gempak di bilik bersalin boleh share mana tau ada tips-tips yang berguna.

Gambar baby Ratu belum ada ya, kena tungguuuu~~

Tahniah Linda Jasmine & Que Haidar daripada kami semua di Beautiful Nara….

68 responses to (Tahniah) Linda Jasmine selamat dapat baby

  1. apple_green says:

    wah nama…tak tahan..
    kerabat ke dowang nih

  2. amy says:

    hahaha..
    TAHNIAH.. tentu comel n seksi mcm mummy nyer nanti..

  3. hantupensil says:

    wah congratt…

  4. cintaqaseh says:

    wah..tahniah….
    nama glamer habess…auuuwwwww

  5. lanToK LeW says:

    wow….glamerzzznye name baby tuh…huhuhuhu….macam omputih ke rupenye ek???kan linda tu kacukan….musti comel lote….

  6. WOiii..mana bole guna nama ‘Tengku’ klu bukan kerabat!

  7. DIANA says:

    CONGRATE QUE & JASMINE . TAKE CARE ALWAYS !!!!
    PEACE ~!!!!!

  8. MiSS-HuJaN says:

    Tahniah..Mesti cute baby tohh..

  9. virgo says:

    tahniah que & linda…
    moga dgn kelahiran Ratu akan menyerikan lg hdup mrk….

  10. baem says:

    mummy seksi….linda nampak seksi walaupun mengandung….anak dia laki ke perempuan,tengku..?ratu..?

  11. amy says:

    baby girl la baem.. xkan lag baby boy letak ratu kot..

  12. hmmm.. camne dia boleh buat ngandung ye?..

  13. kak anie says:

    Tahniah buah Que dan Linda…tak sabar nak tgk gambar anak dia …mesti comel…

  14. blackberry says:

    que haidar tu tengku, 2lah anak dia pun tengku gak…
    watever it is, tengku ke, kerabat ke, mati besok kene bungkus ngn kain putih pas2 tanam dlm tanah gak…
    alaaaa… kite manusia ni semuanya same… takde bezanyerrrr….. noting 2 b proud of…

    • blackberry says:

      Tengku Iskhan Shah Tengku Haidar ni Que Haidar….

      • DelimaSaraa says:

        aku pun tengku gak ………….TENGKUJUH…….

        • blackberry says:

          delimasara, wakakah…. lawaklah ngko nih…. bkn tengkurak (tengkorak ke..?)

        • Anonymous says:

          btol per..nenek sara keturunan tengku2 seme.. bila tiba tang saraa nak adik beradik dia je..abah dia pegi demolish nama keturunan kat depan..kata abah dia.. wat per nk ada nama pangkat2 kalo hidup sama jer cam orang lain. mati masuk kubur juga. hehe..

  15. insuraya says:

    xsabar nk nengok gambar baby diorg…

  16. pening says:

    Jgn seksi cam mak dia, sudahlah…seksa d watnye..anyway.. Tahniah…

  17. DelimaSaraa says:

    jarang sebenarnya lelaki nak temankan isteri kan…hmmm tahniah skali lg untuk que yang berani

    • aries_april says:

      abg ipr aries tman akak aries time brsalin…

      abg mira pn tman kak ipr aries time brsalin..
      skrng smua orng dah tman bini time brnak…

    • nurul says:

      lovely cple…congrazzzz………

      • blackberry says:

        aku dulupun temankan bini aku masuk bilik bersalin.. siap ambik video lak 2… pengalaman 2 kali cukup untuk aku menghargai insan yang bernama PEREMPUAN….

        • aries_april says:

          caya la ko black…
          aries nk cari laki cam ko la…
          hehehehehehehe

        • blackberry says:

          seram sejuk gak nengok bini aku kena bedah satu persatu… dat’s y doktor tak kasi masuk 4 d 1st stage.. bila dah bukak smua, barulah dorg panggil aku masuk dlm OT tu…. time tu (1st baby) memang aku nangis bila nampak kepala dia kena tarik oleh doktor…. masa 2nd baby plak, bini aku half bius, aku temankan bini aku, borak2 sambil dgr doktor2 dan para petugasnya (dengan pisau dan segala guntingnye..) seram tapi aku kuatkan semangat hati bini aku… dan alhamdulillah 2nd baby aku dapat boy..
          uihhhh… memang satu pengalaman yang menakjubkan… bile dah dapat sepasang anak ni (1st baby – girl, 2nd baby – boy..) rasenye taknak bagi bini aku pregnant lagi daaaaaa…..

        • Zaza Muhammad says:

          waa!!! laki aku awal2 bgtau amoh msk labour room sbb takut darah…. waaaa!!!!!

        • delimajelita says:

          wah bagus nyer ko siap x mo bagi bini bersalin lagi. bersalin tu apa lah sangat ..semangat dan kerjasama nak besorkan anak tu yang penting. :-)

  18. aries_april says:

    Mrng all…
    ppt la ckp dlu..
    nk ltak nm xda orng nama tu kat dnia…
    RATU tu

  19. futurelawyer7 says:

    yo-yo o jerk si Que nie ckp name anak dia pelik lar…tak penah dibuat org lar,,,aku ingt shedap sgt name anak dia…biaso jo…pepehal, tahniah,,,

    • Penari Poco2 says:

      mana lar tau suatu ketika kelak dpt jd ratu kebaya ker, ratu cantik ker, ratu jamu ker…bla bla bla…

  20. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…. bestnyeeee dpt baby…
    sure aaa cun gebu melepak.. daddy nye putih. mummynye sparuh mak saleh :D

  21. Rin says:

    congratz je leww…

    Que (Eng.) = bratur
    Haidar (Arab) = singa

    Que Haidar = Singa Beratur
    Ratu Haidar = Ratu Singa

    ekekekeee…

    • delimajelita says:

      hahaha..aku suka !! aku suka!! bagi lah nama anak maksud dia baik2 sikit. dah lah mak bapak gonjeng semacam..

      • air_mineral says:

        ntahnya..cuba tengok tang baju linda yang part tebuka tu..terlondeh aje rupanya…pakaila pakaian elok2 sikit..barulah sejuk mata memandang…

  22. Panasss.com says:

    mahal betul muka anak2 artis..

  23. fatihah says:

    Alhamdulillah syukur di panjatkan kpd ALLAH krn k. yasmin slmt melahirkan anak.
    k.yasmin dh jd ibu, ubahlah style b’pakaian 2. kan haram dan b’dosa besar memperagakan perhiasan dr 2 kpd umum.
    bang Que, b’dosa jk x ksh isteri begitu.

    kpd artis yg seksi2 2 tutuplah aurat. bila mati, bdn korang pun akan diselmut dgn kain.

  24. issmeee says:

    tahniah bt Que & linda…sdap nama baby, nama pun dah nmpak gah…apa2 pun mudah2han jd ank ya solehah…

  25. pinkypanthers says:

    alhamdulilah….

  26. [email protected] says:

    kalo dah dapat baby 2… berubah le siket… pakai baju elok2 ciket… malu kalo orng tengk tahap MAK pakai baju sampai nampak …………………………………………

  27. komputer_lembab says:

    nama anak dah chantek,isteri dah chantek…tapi kalau isteri nak nampak lebih chantek,elohlah kirenya dikurangkan seksi dan seelok2nya terus menutup aurat lagi CHANTEK di dunia dan di akhirat jugak…!jangan lah sampai menampakkan `pangkal dada` isteri anda,kalau tak selesa xpe,pelan2 kayuh la,amik masa ok.aku kompom la kalau si linda yang putih dan mancung kalau bertudung litup…………perh..!setuju tak korang…?

    *….yang buruk datang dari aku,yang baik datang dari Allah.sekian….

  28. pEnArI pOcO2 says:

    aik…kawen bln feb, branak bln okt…kompius lak…atau aku tak tau maths nie…

  29. Mama K says:

    die bersalin operate…bole pilih tarikh bile nk baby kuar…ape susah sgt…huhu

    kire ok la dorg kawen nk anak…saggup lgi perot kene operate…dri artis lain yg xnk kawen tp duk wat maksiat….

    tahniah linda and que.

  30. michael says:

    ingat dia muka hansem tapi berlakon macam pondan. 1st time tengok, ingatkan dia tu mak nyah…..tapi……bila tengok betul betul, macam penagih

  31. ds says:

    que mmg nma betul dia tengku la..len kali siasat dlu..bkn men redah je..apara..

  32. Inang Sari says:

    tahniah to both of u… semoga happy selalu… biarlah apa org nak cakap.

  33. EZZA says:

    Ishh..korang ni.. sibuk jew sal kawin nagn tarikh dpt ank…..hak dye la nk dpt ank bile pon..bkn melibatkn maruah korang,….

  34. kuih says:

    seksi ke? vulgar? kalau semua org tunjuk badan,semua org nampak seksilah!! apadah!

    org dekat2 linda dan que ada jugak kata/anak luar nikah kot/

  35. pharmacist says:

    I just added your blog site to my blogroll, I pray you would give some thought to doing the same.

  36. Hi! I observed your website by accident this morning, but am truly pleased that I did! Not merely is it entertaining, but additionally straightforward to make use of compared with lots that I have viewed! I was attempting to discover what theme you had employed, – any person have any clue? I have utilized a similar overall web page layout myself, but learn that your web website loads a good deal much more swiftly, despite the fact that you seem to have an incredible deal further material. The only concern I have had is with the header, which seems less wide that the actual page in Opera v8.0, despite the fact that it seems Okay in IE and in firefox… possibly it is time to swap! Exceptional web web site, unbelievably tidy occupation, and also a exceptional inspiration for my easy attempt! I’ll be looking to boost my own world wide web internet site and will certainly check out again soon!

  37. nor izzanie wajihah bt zulkefli says:

    ah dah bersalin rupennye eh tipu jelah