Written by AbangNara | September 4th, 2013

Cekap, pantas dan amanah sungguh Beego menjalankan tugasannya sebagai seorang suami (gurau-gurau je nie). Jutaan tahniah diucapkan buat mereka berdua kerana Linda Hashim telah disahkan hamil 7 minggu. Patutlah semenjak dua menjak ini Linda nampak berseri-seri sangat.

linda hashim mengandung

Paling kelakar apabila Linda Hashim memberitahu yang Beego melompat kegembiraan apabila ujian kehamilan disahkan positif. Teruja sangat la tue. Kata Linda kepada MediaHiburan:-

Selepas kandungan berusia sebulan lebih baru ia dapat disahkan. Sebelum ini, saya memang kerap rasa tidak sedap badan tetapi saya tidak mahu terlalu berharap, bimbang keputusannya kelak mengecewakan. etapi sebaik sahaja disahkan oleh doktor, kami rasa bersyukur sangat dan Beego adalah orang yang terlalu teruja sehingga dia melompat ketika keputusan ujian kehamilan menunjukkan hasil positif. Sekarang saya sering merasa lapar walaupun selepas makan dan setakat ini saya belum muntah. Cuma saya kerap merasa loya dan tidak sihat sahaja. Beego juga cukup mengambil berat dengan kesihatan saya sekarang ini

linda

Linda dijangkakan bakal melahirkan anak hasil perkahwinan mereka pada bulan April tahun depan. Kepada Linda, jangan buat kerja-kerja kuat terutamanya di trimester pertama ini. Banyakkan berehat. Sekali lagi tahniah buat pasangan ini. Semoga segalanya dipermudahkan sehingga hari kelahiran kelak.

P.S: RON92 dalam cadangan untuk diperkenalkan semula

30 responses to (TAHNIAH)Linda Hashim Kini Hamil 7 Minggu

  1. Salam 20sen says:

    tahniah linda dan beego

    0

    0
  2. Anonymous says:

    wat linda…jaga kandungan tu baik2…jgn wat kje y berat2….

    0

    0
  3. anon says:

    tahniah

    0

    0
  4. Anonymous says:

    mahu x melompat si beego tu…mesti seronok gile…dlu masa sy pn hubby cam ni gak..suka gila bila tahu sy pregnant…baru kawin tpi kosong 3 bulan pn sdh cuak sb takut x dpt anak…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    lisa bila lagi hek…retis lain aku x tunggu..tpi lisa aku nk tunggu sb nk tahu menjadi x si yuseri punya power…

    0

    0
    • ddd says:

      xde name lisa pun kt atas ni…tak payah nk bodo piang sgt… nk komen pasal lisa tunggu entri lisa… sebok benor nk korek tahu power laki org. kau pun bkn power mane, Allah tu lg power..kalau die xnk bg anak kt kau tak beranak jugak kau tu nanti..

      *emo sket..nyampah org xleh beza keja tuhan ngan keja manusia

      0

      0
    • himu says:

      kalau awak tak kawen lagi, saya harap awak tak susah nak dapat anak nanti…mulut jgn lancang sgt.. ni semua kerja Tuhan

      kalau awak dah kawen, dan dah ada anak…ingat sikit anak tu amanah tuhan…bukan untuk tunjuk2 kat orang yang awak tu power sgt.

      Most of married couples mesti nak anak, tapi Tuhan lebih mengetahui segalanya.

      0

      0
  6. saya ok jer!! says:

    Alhamdulillah. tahniah :)

    0

    0
  7. SH says:

    Tahniah..Beego jgn melompat seronok Linda mengandung je…nanti bantu isteri jaga & didik anak juga. Jangan baby nangis Beego melompat cabut pulak…

    0

    0
  8. ADO AKU KESAH says:

    YEEHA..SOKLAN MATH AKU JAWAB BETUL..HEHE

    0

    0
  9. mummy says:

    Tahniah Linda & Beego..(“,)

    0

    0
  10. peminat ultraman says:

    Tahniah beego sebab berjaya hamilkan Linda tahniah

    0

    0
  11. sara says:

    Tahniah buat linda & beego.
    rezeki kalian berdua…semoga kandungan sihat hendaknya.
    take care.
    saya dapat merasai kegembiraan, melihat keterujaan suami apabila dapat mengetahua dia akan mnjadi seorang bapa.
    usia kandungan kita sama, 7 weeks!!! bakal melahirkan bayi insyaAllah 16/4/2013.
    syukur Alhamdulillah

    0

    0
  12. emy says:

    Tahniah..jaga kandungan baik2..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    tahniah

    0

    0
  14. tahapehape says:

    sara.. due awak 16 april 2014 kan.. salah taip ek.. anyways tahniah to sara n linda hashim.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Mak aiiii..hebat ko lahir ank masa tarikh da lepas..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    tahniah linda dan beego

    0

    0
  17. shazaidin says:

    tahniah linda dan beego

    0

    0
  18. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    tahniah to both of u…. semoga semuanya dipermudahkan Allah S.WT… kalau siakap pon preggy msti laki siakap happy sgt!!! ye la dh 6 tahun kahwin tak jga pregnant.. tu kan rezeki dari Allah… uolls.. doakn siakap preggy cpat2 tau… next year blelah beraye bertiga.. hikhikhik….
    #Abg Nara bile nak tambah bilangan ahli keluarga?? :p

    0

    0
  19. jeman jawa says:

    sweet nye..tahniah..moga hubungan kekal till Jannah.. :)

    0

    0
  20. insan biasa says:

    suami mana yg xsuka bila wife dia pregnant kn. kpd insan2 (wanita) seperti sya yg masih tidak di kurniakan cahaya mata jgn trs give up. rezeki tu masih ad cuma cepat dan lambat jerk..yg penting si suami kena sentiasa menyokong isteri. beri kekuatan, berdoa sama2. jgn kn si suami buat alasan nk kawin lain sbb da berthn2 kawen xdpt ank. itu sbnrnya ujian dr yg kuasa. percayalah. akan sampainya suatu masa akan di berikannya jgk..syukur sbb sy mendapat suami yg cukup memahami n terima sy seadanya..kuat kn semangat ingat maha Pencipta.

    0

    0