Written by AbangNara | October 6th, 2009

Sejak 2 3 hari ni berita kami banyak yg start dengan Tahniah. Tahniah artis nak kahwin, Tahniah mengandung, haa kali ni Tahniah Lan x-MUH dah selamat bertunang dengan gadis pojaan dia…

Dengar kata gadis cantik manis ni namanya Normala, tak tau lah betul ke idak..apa pon Tahniah utk mereka berdua, zaman bertunang paling byk godaannya…bawak-bawaklah bersabar yerr….


626 responses to (Tahniah) Lan X-MUH bertunang sudah…

  1. mart says:

    waaaaa…muke berjerawat

    0
    0
  2. mart says:

    jerawat

    0
    0
    • ctzen says:

      tahniah lan.
      semoga berbahagia.
      tp den pening dgr lagu dia, hiruk pikuk..
      lan ni dengarnya ada sakit kanser tulang, tol ke?

      0
      0
  3. mUjA says:

    Tapi kire ensem gak lar..

    0
    0
  4. pingkypanthers says:

    tahniah……
    pagi sumerrrrr……………….

    0
    0
  5. pingkypanthers says:

    dah kul 8 dh….
    lom ada yg msuk ke?
    ke arini sumernya nk jdi pkerja cmerlang…

    0
    0
  6. aries_april says:

    MRNG ALL…
    kak nara…napa stil gna MUH?
    kan ke dia dh ada group lain?

    0
    0
  7. apple_green says:

    kan apple da bagi tau semalam

    0
    0
  8. violet says:

    zzzzzzzzzzzz

    0
    0
  9. Penari Poco2 says:

    salam all…
    pg nie aku kureng sht skit…demam…
    harap2 bn dpt kebahkan skit demam aku nie…

    0
    0
  10. yula says:

    morning…suma…
    dah negok smlm…
    ape2 pun tahniah lan

    aku mmng mnat suara dia bl nyanyi
    power abis lagu utk mu yula

    bl dia cakap sore dia….
    mak aiiiii…..ciput
    huhuhuhu….

    0
    0
  11. Penari Poco2 says:

    aries, kak nara dah bg adiah ker tuk pengkomen tbyk…???
    aku x check lg…

    0
    0
  12. Penari Poco2 says:

    cam ning baizura tunang lan nie…

    0
    0
  13. aries_april says:

    jmpt mkn smua…
    aries tngh mkn benkang ubi ni…
    on the dtng keja bli…
    fuh…
    sdap giler ni…
    :-)

    0
    0
  14. Penari Poco2 says:

    boringgggggggggggggggggggg…
    demammmmmmmmmmmmm…
    ngantukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk…

    0
    0
  15. yula says:

    dorang cakap tunang dia sombong
    xtau btoi ka dak
    mybe lan tu artis la kan

    0
    0
  16. ctzen says:

    kpd mereka yg demam,
    sila baca info ini.

    0
    0
  17. put3_kluang says:

    tumpang lalu ya…

    0
    0
  18. pingkypanthers says:

    yuhuuuu…..
    sape disana disana disana……….

    0
    0
  19. ctzen says:

    NFO : Panadol Merbahaya

    JANGAN AMBIL & PANADOL ACTIFAST / SOLUBLE LAGI (TERUTAMA MEREKA YANG ADA GASTRIK)
    UNTUK PENGETAHUAN, ikuti sebuah kenyataan benar dari seorang yang mengalaminya…
    “Suami saya bekerja sebagai Jurutera IT di sebuah hospital, di mana pihak hospital sedang menyiapkan pengkalan data untuk pesakitnya. Dia mengenali rapat doktor tersebut. Doktor memberitahu suami saya, apabila mengalami sakit kepala, mereka sendiri tidak sanggup mengambil Panadol atau Paracetamol.. Sebaliknya, mereka akan mencari ubatan herba Cina atau mencari altenatif lain.
    Ini kerana Panadol adalah bertoksik kepada tubuh kita. Ia merosakkan organ hati. Menurut doktor tersebut, Panadol akan tinggal di dalam tubuh selama sekurang-kurangnya 5 tahun. Menurutnya lagi, pernah berlaku seorang pramugari menelan terlalu banyak Panadol semasa kedatangan haid kerana tugasnya perlu berdiri sepanjang masa penerbangan. Dia kini baru berumur 30-an tetapi sudah perlu menjalani rawatan buah pinggang (dialisis) setiap bulan.
    Seperti kata doktor tersebut, sakit kepala disebabkan ketidak-seimbangan elektron/ion di dalam sel otak. Sebagai rawatan alternatif, beliau mencadangkan membeli sebotol atau 2 botol minuman isotonik, campurkan dengan air minuman pada kadar 1:1 atau 1:2. Mudahnya, secawan isotonik dengan 2 cawan air minuman. Saya dan suami pernah mencuba kaedah ini dan mendapati ia berkesan. Kaedah lain ialah merendam kaki ke dalam besin yang mengandungi air suam. Ia akan memberi tekanan darah menurun dari kepala anda. Panadol adalah sejenis “painkiller”, semakin banyak anda mengambilnya, semakin lama semakin kurang kesannya kepada anda. Bererti anda perlukan dos yang lebih lagi apabila ia kurang berkesan.
    Kita semua akan jatuh sakit apabila usia kita semakin meningkat. Untuk wanita, mereka akan melalui pengalaman melahirkan zuriat. Bayangkan mereka akan diberi dos yang kuat apabila terpaksa melalui proses beranak melalui pembedahan. Jika anda terlalu banyak mengambil Panadol atau Paracetamol sepanjang hidup anda, seperti mereka yang ada migrain, ia akan memberi kesan sifar terhadap kesakitan yang anda alami dan anda memerlukan ubat yang lebih kuat lagi untuk mengurangkan rasa sakit. Adakah anda sanggup diberi dadah yang kuat seperti morfin?
    Hargailah kehidupan anda. Fikir sebelum mudah memasukkan ubat yang “biasa” ini ke dalam mulut anda.

    0
    0
    • pingkypanthers says:

      tq ctzen…
      aku ni adlh slh seorng yg mngamlkn painkiller…
      stakat panadol ni dh rasa cm gula2 jerk lngsung x brkesan pd aku…
      aku mnghdp migrain yg agk teruk dn skunk hnya “carfaggot “(sjenis painkiller) mnjadi rutin stiap x aku skit kpala…
      aku akn cuba kaedh yg ko brikn ini…
      tq bnyk2 ctzen….

      0
      0
  20. LaLuNa says:

    assalamualaikummmmmmmmm…….!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  21. Penari Poco2 says:

    di hari raya…
    terkenang daku kepada si dia…
    isk…isk…isk…

    0
    0
  22. Penari Poco2 says:

    k guyz…
    aku nk balik umah dulu…
    nk berehat…
    assalamualaikum…

    0
    0
  23. ammey says:

    ada owg lg x….
    aku bru msuk la….emmm b0san

    0
    0
  24. ammey says:

    sunyi………
    sepi…………..
    dhla sjuk gini…………
    wt aku ngtk ja.koje pn xda……huhuh

    0
    0
  25. violet says:

    emm
    bz

    0
    0
  26. pingkypanthers says:

    eeeee…..
    boring ar lmbb tul brukband ni arini…..

    0
    0
  27. violet says:

    muka minah ni cm kekwat jer..
    tp x tw r kan.
    x knl maka x cinta

    0
    0
  28. violet says:

    kalau nk kwen org lelaki kna cari sendiri wet or gadis kna tlg?

    0
    0
  29. violet says:

    ngntuk..
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0
    0
  30. pingkypanthers says:

    eeeeeeee……………………

    0
    0
  31. ctzen says:

    ada, pi skrol kat atas.
    tang nak cantik2 tu, nanti ek…
    tapi info yg lain ada lagi nih..
    nanti lah, kang orang bosan lak.

    oh ya, tang info, pls forward2 kan pada sesama insan ek.
    tqvm

    0
    0
  32. pingkypanthers says:

    prasan x kak nara dh buh X ar kat Lan MUH….

    0
    0
  33. pingkypanthers says:

    lallalalllaaalllaaaaa…….

    0
    0
  34. yula says:

    alllo….
    lalu sat
    br abis metting
    banyak keja aku dapat
    yuhuuu…
    bestnye

    huk..huk…hu…waaaa…

    0
    0
  35. violet says:

    spageti…
    nyum2…
    sdpnyer

    0
    0
  36. violet says:

    wey
    out jup…
    1 jam..
    sat g in lik

    0
    0
  37. ANneDeSilva says:

    haii sume..

    0
    0
  38. lan ni patut g facial kan muka dia r…..
    berkarat sgt kulit muka dia……
    apapun tahniah r..
    dr smlm aq dok tahniah kt org je…
    huhuhu….

    0
    0
  39. ANneDeSilva says:

    korg sume..
    anne dapat jempotan g rumah terbuka BBQ Hot FM ahad nie..
    sukanya anne…heheheh

    0
    0
  40. EclipsE says:

    salam my all lovely frenz…
    anne…bestnya…mkn puas2 k…hehehe…
    eclipse dijemput pg xberry party…
    u’ll dpt x?
    mst ade yg invited kn….

    0
    0
  41. EclipsE says:

    la…sume bz ker ney….

    0
    0
  42. pingkypanthers says:

    bila nk kuar page bru ni…
    anne x gi lawat OB arini ke?

    0
    0
  43. ammey says:

    grrrrrr…….grrrr….

    0
    0
  44. tOmEii says:

    askum….
    hai korg…..

    korg dpt jmptn tuk party xberry x????????
    sume dpt ker????????

    0
    0
  45. hantupensil says:

    lalala…
    bohsannnn…..

    0
    0
  46. pingkypanthers says:

    hmmm….
    sepiiiiii…………………..

    0
    0
  47. ammey says:

    prniagaan pe ek leh untg kta….
    emm xpyh modl byk2…
    hehhee

    0
    0
  48. violet says:

    hye kwn2 ku syg…

    0
    0
  49. pingkypanthers says:

    hah citer pasal one drop ni…
    aku nengok dianya iklan bkn men lg depa leh dpt riban2 sebulan…
    leh caya ke?
    propa je kot….

    0
    0
  50. violet says:

    kak pink
    tgk tak nurkasih nye iklan.
    sara bunuh diri eg?

    0
    0
  51. pingkypanthers says:

    nk citer sal bisnes MLM ni mmg sedih nengok mmber akak….
    dr ada umah lngsung skunk ni dh jual umah and duk mnyewa…
    seb bek ar laki dia dulu x termkn hasutan kwan2 suh brenti kije lau x nk mkn pe ank beranak…

    0
    0
    • violet says:

      la..
      sian nyer….
      tu la..
      mlm ni bhye..
      law slh org.
      lingkup..

      so msuk la unit trust…
      :)

      0
      0
      • pingkypanthers says:

        yg kaya sumernya yg mula2 masuk ngan org yg mmg dh kaya…
        dowang ada side income pun yer…
        lau cam kite ni stakat nk harap gaji jerk pas akaun lam bank pn yg ado jer bek x payah….

        0
        0
        • violet says:

          dl member sy ada gak ajk kak…
          ish2 mati2 la ajk..
          last2 sy tgk dye yg bergadai…
          hutang byk..
          xnk la sy jd mcm tu..
          biarla sederhana jer..

          0
          0
    • hantupensil says:

      huhuhu…
      aku dari dulu lagi xpecaya MLM ni..
      sape2 ofer pun aku xlayan..
      hahaha

      0
      0
      • violet says:

        antu ko test msuk unit trust..
        wet leh beranak taw.
        ;)

        0
        0
      • pingkypanthers says:

        x payah ar …
        bek ada wit kita smpan esok2 snang kita gak…
        skunk ni mmber akak 2 dh mcm kna pulau ngan kawan2 dia yg jdi down line dia ar…
        sedara mara dia,adk bradik dia,last2 hari raya aritu katanya dia braya ngan ank brank dia jerk…
        akak pun dh lost contact ngan dia, yg bw cerita ni pun mmber dia yg msih lg contact dia…

        0
        0
        • pingkypanthers says:

          unit trust 2 mende plak…

          0
          0
        • violet says:

          unit trust ni cm asb..
          tp dye nyer bunga lg bsr…
          asb cuma 8 je.
          dye 15…
          ut ni utk long term kak…
          so skrg mmg la x nmpk..
          tp law simpan skit2 lama2 jadi bukit..

          sy dah msuk..
          dan dh tgk pon wet sy ber++

          0
          0
        • hantupensil says:

          mmg le..
          membe aku labur 30k..
          huhuhu..
          lagi 5 taun kaye ar dia..
          tapi aku mcm was2 cikit..
          takut hasil dia tu halal ke x..
          huhuhu

          0
          0
        • yula says:

          btoi bek smpan duit sndiri

          0
          0
  52. yula says:

    hampa dok cerita apa ni
    xp mkn lg ka

    0
    0
  53. hantupensil says:

    jom sape nak ikut aku pi makan open opis..
    huhuhuh..
    nyum2…

    0
    0
  54. pingkypanthers says:

    penat ar cuci longkang…
    antu xnk tolong akak…
    nk tdur dulu ar….
    bye…
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz………………….

    0
    0
    • EclipsE says:

      kak keje2 mcuci ney bg kat suami…lg2 cuci longkang…
      nti tangan akak kasar…huhu..

      0
      0
      • yula says:

        cuci baju pun serah kat hubby

        0
        0
        • EclipsE says:

          ya betulllllllllllllll….
          kite org ppuan jgn nak bg laki senang jer…
          lg2 klu dh melahirkan anak…
          keje umah bg sume kat laki…
          org laki plak jgn ckp xtau n xreti…
          xtau blaja…
          dh kawen jgn sng2 nak ckp xtau…
          sbnrnya bkn xtau…tp pemalas……..

          0
          0
        • yula says:

          memang pemalas

          0
          0
  55. yula says:

    ade org tak
    nak tnye ni

    0
    0
  56. EclipsE says:

    kak nara/abg nara bz tol pas raya…
    ble nak update ney…??
    bz cr duit blk la ney…
    nak cover time ry ari tue…heheheh..

    0
    0
  57. hantupensil says:

    fuhhhh……kenyangggggggggggggg

    0
    0
  58. Penari Poco2 says:

    naper terasa boring lak 2,3 menjak nie…

    0
    0
  59. LaLuNa says:

    test..test..!!

    0
    0
  60. Penari Poco2 says:

    beruk aku wathal lak nie…

    0
    0
  61. hantupensil says:

    ish2 mane plak pegi poco2 nih…

    0
    0
  62. Penari Poco2 says:

    ngantuk…japs lg masuk wktu asar…

    0
    0
  63. violet says:

    salam…
    ada org x???
    huhu

    0
    0
  64. violet says:

    emm….
    awat xder page br ni?

    0
    0
  65. yan says:

    hai sumer leh tmpang skaki..
    tahniah tuk lan semuga berkekalan ke jinjang pelamin…

    0
    0
  66. puteriaquarius81 says:

    Miley Cyrus – The Climb Lyrics
    I can almost see it
    That dream I’m dreaming but
    There’s a voice inside my head sayin,
    You’ll never reach it,
    Every step I’m taking,
    Every move I make feels
    Lost with no direction
    My faith is shaking but I
    Got to keep trying
    Got to keep my head held high
    There’s always going to be another mountain
    I’m always going to want to make it move
    Always going to be an uphill battle,
    Sometimes you going to have to lose,
    Ain’t about how fast I get there,
    Ain’t about what’s waiting on the other side
    It’s the climb
    The struggles I’m facing,
    The chances I’m taking
    Sometimes they knock me down but
    No I’m not breaking
    The pain I’m knowing
    But these are the moments that
    I’m going to remember most yeah
    Just got to keep going
    And I,
    I got to be strong
    Just keep pushing on,
    There’s always going to be another mountain
    I’m always going to want to make it move
    Always going to be an uphill battle,
    Sometimes you going to have to lose,
    Ain’t about how fast I get there,
    Ain’t about what’s waiting on the other side
    It’s the climb
    There’s always going to be another mountain
    I’m always going to want to make it move
    Always going to be an uphill battle,
    Sometimes you going to have to lose,
    Ain’t about how fast I get there,
    Ain’t about what’s waiting on the other side
    It’s the climb
    Keep on moving
    Keep climbing
    Keep the faith baby
    It’s all about
    It’s all about
    The climb
    Keep the faith
    Keep your faith

    0
    0
  67. ammey says:

    aku msuk ja slalu owg xda…. :-(

    0
    0
  68. ANneDeSilva says:

    andai dapat..
    ku reverse kan putaran duniaa…

    0
    0
  69. violet says:

    amey
    ko p mana tu

    0
    0
  70. yula says:

    korang x pg bekbun ke
    kat FB

    0
    0
  71. ammey says:

    korg ska tgk iklan x…
    korg ska yg mna..

    aku jwb dulu,heheh…
    aku ska tgk iklan kit kat yg c0unter byran tuh..
    nk gelak pn ada…hehe sje kongsi gan korg…

    0
    0
  72. puteriaquarius81 says:

    tmpg lalu

    0
    0
  73. violet says:

    de org x?

    0
    0
  74. sori semua kerja opis byk sangat sampai tak sempat nak update.. sapa2 pergi midvalley sabtu nie?

    0
    0
  75. violet says:

    hahahahaha….
    skit perut tgk metro rini…
    lari bogel…

    0
    0
  76. datang naik bas………heheh…agak-agak sapa yang bakal dapat minyak wangi

    0
    0
    • EclipsE says:

      eclipse pg…insyaallah…
      nak jumpe kak nara n abg nara…
      nti kite take pic b2…
      then kak nara ltk kat cni…
      konpom kwn2 len jeles…hehehe…

      0
      0
  77. EclipsE says:

    pu3…i like the miley cyrus…
    pu3 br dgr lagu tue ker??

    0
    0
  78. violet says:

    scandal dlm hubungan….
    ok or ko….
    hahahaha

    0
    0
  79. yula says:

    cite ni lg ke

    0
    0
  80. Penari Poco2 says:

    salam…
    aku akan pg ke midvalley sbtu nie…
    jmpa di sana…
    korang pasti kenal wajah aku kan…

    0
    0
  81. puteriaquarius81 says:

    kengkawan, aq gerak dlu.. see u all 2morrow k..
    aq nk gi bengkel ar.. keta wat hal plak.. huhuhu
    muah.. salammm

    0
    0
  82. ammey says:

    bubye…nk lik dh…
    muahhhaaaa…

    0
    0
  83. apple_green says:

    AIII DARI PAGI TADI CITE NI JE…
    TAK DE GOSIP YANG BARU DAH KE

    0
    0
  84. Penari Poco2 says:

    marilah adikku…
    marilah bersamaku…
    kutukar bajumu yang baru…

    0
    0
  85. Penari Poco2 says:

    nanti lar sbg lg…
    aku nk jpa jiran sblh umah japs…
    ada hal pnting…

    0
    0
  86. ANneDeSilva says:

    alahhaiiii..

    0
    0
  87. violet says:

    perlukah sex dlm hubungan?

    0
    0
    • hantupensil says:

      perlu…
      kalo da kawen..
      kalo xkawen..
      neraka dalam masuk la..
      huhuhuh

      0
      0
    • yula says:

      xperlu

      nak out dah
      mbe aku ajak syoping lak ari ni
      aku xmau dorang paksa gak
      huhuhuhuhu..

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        sure perlu la kawan…
        hurrmmm..
        sex tu kan perlu dalam alam perkahwinan utk tambahkan lg umat dalam dunia nie..
        but sex is only after marrige k not BEFORE>..hehehe

        0
        0
        • EclipsE says:

          hai awek mas…
          rely miss u…
          abg jet sihat??????huhuhu..

          0
          0
        • EclipsE says:

          Sex is important……..sangat important…….. but it shouldn’t become a necessity and the only reason for you to be close to your partner.
          A relationship can flourish only if it involves mutual understanding and faith from both the partners…

          0
          0
  88. EclipsE says:

    sume dh cabut ker??????????????????

    0
    0
  89. ctzen says:

    OOOOIIIIIIIIIII TUAN RUMAH…..
    mane page lain nih
    sampai dah 6 ratus lebey dh komen2 kt page ni…
    asik tgk muka lan jek…
    sebuk nor ker pasal kempem promote myk tu..
    tukar le ek, tukar ler…
    allaaa cayang…

    0
    0
  90. ARIEy91 says:

    waaaaaaa……tunang gk abg lan aku nie..lan smart laa..gra2 minat tahap cipan kt lan,balak ak pn ak cri ala2 lan gk…suere balak ak pn halus gle..,style rmbut pn sme babe..ckup package lan aku dpt…huhh..lega..hehe..

    0
    0
  91. lalula says:

    jerawat yg nmpk howt!
    agaga.
    nyway doa an kamu b2.
    cumei2!
    xmo becah berai cm yg len2 tuh aw!
    kc steady..

    0
    0
  92. mora says:

    tunang dia ni mmg sombong n kekwat sket.sikit2 sbut nama lan.nk bgtau kat sume lan tu tunang dia.aku pnah nmpk dorang ni.lan ok, tp tunang dia ni, blagak mcm dia yg artis.

    0
    0