Written by AbangNara | December 4th, 2012

Akibat kekurangan cerita selebriti tempatan, apa kata hari ini Abang Nara berkongsi berita gembira kehamilan Kate Middleton yang telah memasuki minggu kelapan. Kate telah pun dimasukkan ke hospital King Edward VII selepas mengalami “morning sickness”.

kate middleton hamil

Ada kemungkinan Kate Hamilton telah hamil ketika menghadiri sesi lawatan di Malaysia pada bulan September yang lepas. Kate dijangka akan tinggal beberapa hari lagi di hospital untuk memantau perkembangan dirinya dan memastikan kesihatan beliau berada di dalam keadaan terbaik.

kate middleton

Berita gembira ini pastinya bukan sahaja mengujakan rakyat Britain tetapi seluruh peminat Kate Middleton di dunia. Semoga kesihatan Kate akan bertambah baik dan dapat menjalani fasa kehamilan dengan selamat.

P/S : Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang! SEGERA KERANA SEAT SEMAKIN BERKURANGAN.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (TAHNIAH)Kate Middleton Hamil 8 Minggu

  1. Harunoichi says:

    Tahniah! Siti bila lagi?

    0

    0
    • KBye says:

      Tok Tie..ayam Pahang pencen. Ahaks

      0

      0
      • Berbulu dgn perangai haters says:

        Ajal,maut,jodoh n rezeki rahsia allah, xpatut pon nk kua soalan mcm ni. Xde prempuan kawen xmau ade zuriat. Ape punya attitude la. Kena kt muka kau bru tau.

        0

        0
    • prettynoro says:

      “Ada kemungkinan Kate Hamilton telah hamil ketika menghadiri sesi lawatan di Malaysia” bolej jadi anak buatan di malaysia ni. patut letak nama malaysia.. (tiru style beckham and victoria) haha

      0

      0
    • lim siew wah says:

      1) Jgnlah bandingkan epal ngan oren. Antara Siti & Puteri Raja ni bezanya langit ngan bumi.
      2) Siti tidak ikhlas dgn bab menutup auratnya. Tu sbb Tuhan tak bagi dia rezeki anak sebagai satu balasan dunia.

      0

      0
      • kamariah says:

        lim siew wah siape kamu utk berckp sedemikian rupe….
        mane kamu tau siti tu x ikhlas…mane ade wanita yg kawin x mahukan zuriatnya sndri…angkuhnya kamu…lg 1 bangkai

        0

        0
      • anna says:

        aku jawap soalan no.2 ko ek?
        memang kalo x tutup aurat memang tuhan x nak kasi anak ke?
        mana nya kitab ko blajar ha?
        bodoh mcm unta..

        0

        0
      • Mimi says:

        Allah berhak memberi rezeki kepada sesiapa yang Dia kehendaki. Siapa kita untuk judge orang. Ada saja pun yang tak menutup aurat dan seksi bagai tetap dapat rezeki zuriat ni. Siti sedang diuji, kalau dia tabah hadapi semua ni, Allah janji bagi yang lebih baik.

        0

        0
      • sha says:

        ada yang tak tutup aurat ada 5 6 anak jugak..
        ada yang buat zina/kena rogol terus lekat…
        Rezeki anak Allah yang bagi…
        anak ni amanah & dugaan untuk menguji iman kita…

        0

        0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Aku rasa c Kate ni ngandong xpe lagi… Tp apa agaknya perasaan Siti kalau c Ella tu yang ngandong! X ke SENTAP sheol tu Ella yg dh separuh abad boleh mengandong… sedangkan dia? x mampoo..

      0

      0
  2. jeemon says:

    bagus la

    0

    0
  3. Anonymous says:

    TAHNIAH

    0

    0
  4. SHINee_is_the_best says:

    congratulations ! :))

    0

    0
  5. nara reader says:

    Aku perasan kat perenggan kedua tu tertulis ‘Kate Hamilton’..apakah??

    0

    0
  6. Bukan kate berkata says:

    kate hamilton ?

    0

    0
  7. no name says:

    mentang2 dia hamil, trus nama betukar jd hamilton.. hihi :D
    apa pun congrats..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    mentang2 dia hamil, trus nama betukar jd hamilton.. hihi :D
    apa pun congrats..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kate Hamilton???? sudah tukar ka???

    0

    0
  10. vicky v says:

    Haha Nara ni bukan setakat typo lg ni dah perkataan pun dah sllu silap nih

    0

    0
  11. Kak Melah says:

    Kate Hamilton pun bolehhhh!! Hahahaha. Mentang-mentang dia hamil. Abg Nara excited sangat sampai typo. Kikikiki :p

    0

    0
  12. sha says:

    Morning sickness

    0

    0
  13. my boo says:

    anak buatan malaysia mungkin?hihi

    0

    0
  14. Anonymous says:

    APA KEPERLUAN MINAT PADA PUTERI RAJA NI????TERUTAMA ORG ISLAM..

    0

    0
    • anni says:

      tu la psl.. tahukah anda bawaha kate berketurunan Rothschild? bakal lahir lagi sorang manusia yahudi yg bakal menghancurkan islam. kalau xtahu pegi baca buku Rothschild kepercayaan dajjal

      0

      0
      • aku benci org munafik says:

        aku meluat dengar pasal dajjal, illuminati semua. kau tau tak bukan semua yahudi tu zionis..zionis ada juga dikalangan agama lain..paling sedih ada jugak org islam jadi zionis. baca buku tu biar lah tahu hujung pangkal ya, ada jugak org yahudi tolong org palestin..so kena tahu beza antara yahudi dgn rejim zionis..n tak payah nak letak nama anni..aku tahu ko lelaki

        0

        0
        • Takumiyaki says:

          Sebaik mana pun orang yahudi kita x boleh percayakan atau berbaik dengan mereka.

          0

          0
        • all my love is for you SONES says:

          menyampah nya dgn org yg cerita psal dajjal..kt sini blog gossip..kalau nk cerita hal falsafah tu gi lah kt forum….bosan lah org yg ckp psal dajjal ni….

          0

          0
  15. zha cy says:

    apa keperluan minat pada puteri raja ni???soo pelik..terutama org islam..

    0

    0
    • :) says:

      tak perlu,tapi tak salah pun…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku Islam.. tapi aku lebih suka utk minat kpd puteri ni drpd puteri kat malaysia ni yg nama saja Islam tapi mcm taik kucing keislamannya. Baik yg jujur drpd yg hipokrit. Sorry.

      0

      0
  16. Catt Mengandungton says:

    “Ada kemungkinan Kate Hamilton telah hamil ketika menghadiri sesi lawatan di Malaysia”..
    Kate Hamilton??????

    0

    0
  17. Labu says:

    KATE HAMILTON?..BOLEHLAH..HENTAM SAJALAH LABU!!!

    0

    0
  18. Akoo says:

    Apasal komen berulang kali? Dah tulis skali, cukup2lah….

    0

    0
  19. akak qish says:

    tahniah kpd kate tengahton…dh ngandong ekau yo…

    0

    0