Written by serenity | January 9th, 2015

Semalam, kita diberitahu oleh Zizan Razak bahawa perpisahannya dengan Emma ialah disebabkan Zizan mahu membeli kereta mewah. Namun ramai yang tidak mempercayai alasan ini dan berpendapat ada sesuatu yang lain telah disembunyikan oleh Zizan. Dan Emma juga telah membuat satu status Twitter yang mempersoalkan mengapa Zizan takut untuk memberitahu perkara sebenar.

Jadi, sebenarnya ada perkara lain yang menyebabkan Emma makan hati? Apa pun, itu kini tidak penting lagi apabila Zizan melalui status Instagramnya memaparkan gambar terbaru mereka berdua dan memberi bayangan telah berbaik semula dengan Emma.

  Alhamdulillah..terima kasih Allah..terima kasih doa doa yang baik dari anda semua..i love u sayang #loveu #missu   A photo posted by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) on


LOL. Berkat doa peminat agaknya Emma mengambil keputusan untuk menerima Zizan semula. Diharap selepas ini, Zizan mengutamakan apa yang penting. Gaduh-gaduh ini perkara biasa dalam perhubungan, apa yang penting ialah kita sentiasa muhasabah diri dan berusaha untuk memperbaiki hubungan. Semoga perhubungan anda berdua sampai ke jinjang pelamin dan kekal hingga ke akhir hayat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 responses to Tahniah, Kasih Zizan Dan Emma Terjalin Semula!

  1. Narrraaaa says:

    Kawin jelah cepat2, tak payah nak heboh2 di media, orangpun x mengata

    0

    0
    • aku says:

      ini semua PROPA…diorang memang dah putus.. gambar tu maybe gmbr lama…zizan masih berharap…cuba tgk IG emma..dia dh xde follow zizan…hehehe

      0

      0
    • Zizan Kalah ABP says:

      Bila ABP dah nak mula… bermacam publisiti MURAHAN ditayangkan. Sengaja dicipta. Dah nama pun pelakon. Hidup penuh dgn lakonan. PROPA.. mengaibkan diri sendiri untuk kononnya publisiti boleh bagi dia anugerah.. PHUUIHH!!

      Zizan, kau hambar… tak releven… apa yg kau ada lagi kalau kalah saman setengah juta….

      Emma, you should get better man then this. You are on list most beautiful women in the world… U deserve to get a really good looking and kind man.
      Tinggalkan kalau waktu bercinta pun menyakitkan apatah lagi kalau berkahwin….

      0

      0
    • minah jambu tk suka hipokrit says:

      Emma ni betol2 mulot gatal la ! kejap kate dh putus kejap kate dh sambong balek jadi mateair huh ! sengaje ke pe huh !!

      0

      0
    • patut lah dah semangat kat MLM 2014 – kedaionlinemy.com

      0

      0
  2. Loya Tekak says:

    Pembukaan 2015 dgn “The Most Pathethic Couple” …sudah2 la dgn publisiti murahan u both!!

    0

    0
  3. sotong hitam says:

    M E M B O S A N K A N!!!!!!!gossip murahan….cfm tak jad lah kalau camni……skejap on skejap off…

    0

    0
    • Anonymous says:

      MASIH OFF LAAAAAAAAAA

      0

      0
    • Anonymous says:

      korang x pyh la.ckp mcm tu..emma gan zizan bkn maw sgaja pun cri mslah mcm tu..nama nya mnusia msti ada kesilapan…orng kwin bthun2 msti ada kesilapan..apatah la brcinta masi mlik brsma..semua mnusia d duga gan kesilapan..brsyukur la kmu yg blum mrsa kan dan blum mngenal apa erti kesilapan..aku harap zizan dan emma berkekalan hingga akhir hayat..amin..

      0

      0
  4. isabella says:

    Alhamdulillah..syukur..Semoga hubungan kekal abadi..InsyaAllah

    0

    0
  5. sotong kurita says:

    Ape ke bodohnya aku baca cite psl kome berdua ni??

    0

    0
  6. isabella says:

    Alhamdulillah..syukur…Semoga hubungan kalian kekal abadi…InsyaAllah.

    0

    0
  7. Enon says:

    Ini semua POYOOOO. apa pun sesuai aje diaorg ni sebab dari Ganu, senang balik raya dan makang nasi dagang di pagi raya, dok gitu Zizang….

    0

    0
  8. julia says:

    Emma merajuk sbb baru2 ni juliana evans balik malaysia… zizan g jumpa juliana n makan sama2..mana tak mengamuk si minah emma tu…zizan is a playboy…so better emma tinggalkan je..

    0

    0
    • kopi o says:

      tak kan lah keluar makan dengan kawan baik pun nak cemburu ???? Juliana tu kan kawan baik Zizan. Aku sure Jue bukan jenis ambik hak orang. Kalau Zizan tu aku x tau lah…jenis gatal ke hape.

      0

      0
  9. Gaduh terus emma minta putus , dah zizan mmg tgah problem skrg. Hurmmm . baru putus brpa jam dah ungkit itu ini .simpan lah cerita tu bdua je tau. Jgn sampai org hilang minat dgn lakonan sbb publisiti gini

    0

    0
  10. melati says:

    ALHAMDULILAH.SYUKUR.happy tengok mereka bahagia.for those yang ckp bukan2 n busuk hati dgn dorg ni.mmg da sah2 la hati hitam dan busuk.tak suke tgk kebahagian org lain

    0

    0
  11. Anonymous says:

    BERDRAMA BETOL.

    0

    0
  12. januari says:

    macam sial

    0

    0
  13. lalalla says:

    mesti emma cakap nak kawen tp zizan blm bersedia lagi..tu yg emma makan hati… drama korea betul lah diaorg 2 ni…

    0

    0
  14. Fyka says:

    Bosan la korang 2 ni.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Emma ajak zizan kawin tapi zizan banyak alasan kot? tu yg makan hati…maklumlah dia nengok dua kakaknye dah kawen..teringin le tu

    0

    0
  16. Miss Mong says:

    puihhh attention seeker je dua2 org ni! berlakon drama nan hado! harap nk mencapub (cari publisiti) dgn gosip2 cinta murahan mcm ni. lantak korang laaa!

    0

    0
  17. noknokgorgeous says:

    diorang nak kahwin dah aritu, tapi pergi pejabat agama, tok kadi takde pulak, mangsa banjir katanyaa .. hahahaha ..

    #takkelakor #zizanemmapropa

    Baru nak kesiankan zizan kene putus camtu .. tak jadi lah nak kesian .. hahahah

    0

    0
  18. ichi says:

    ntah ape2

    0

    0
  19. yaya says:

    ntah ape la diaorg berdua ni.cam budak sekolah rendah je hari ni couple..esok break lusa couple balik..nampak sangat tak matang dengan canang citer sana sini..aiyooo malu betul la artis malaysia cam gini.dua2 ade bakat tapi sayang orang kenal melalui gosip murahan cam gini bukan sebab bakat.grow up la wei. ape pun masalah korang takleh ke nak settle down elok2 tak perlu rasa nak post sana sini.

    0

    0
  20. ???? says:

    publisiti murahan la sangaaat. zizan nak cover org hentam dia tergedik2 dlm MLM & virus x lawak langsung..propa je lebih.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    emma rasa tergugat sebab juliana lagi vogue dr dia…

    0

    0
    • gadis malaya says:

      Vogue xpenting,ape yg dicari adalah pasangan dunia akhirat yg boleh melahir dan menjaga zuriat dgn baik..

      0

      0
  22. azza says:

    Simpan la citer personal tu tak payah nak bercakap dengan media sosia. Jangan aib kan diri sendiri.

    0

    0
  23. virustolongjgnhambar says:

    Putus ke x, virus tu ttp hambar gak.. X keluar2 lagi plak tu.. Haih..

    0

    0
  24. esha_enaz@yahoo.com says:

    muak dan jelak dgn cerita diorang ni yg x habis2..sorii da lama x minat zizan sbb kepoyoon dia tu..johan is better

    0

    0
  25. Anonymous says:

    mengada-ngada …. cheap Malaysian artist!

    0

    0
  26. Boringnye says:

    bosan lah retis yg macam gini….. propa je lebih. jadi la artis yg intelektual

    0

    0
  27. budi says:

    Putus ke sambung??..keliru jap. .hehehe..
    Apapun emma maembong jangan la duk pnjgkan cite ni lagi kt media sosial. Stop sini sudah yea dik..

    0

    0
  28. Perut kembong says:

    Mcm Hanis jga.. ckp x srupa bikin.sukati je nk rjuk
    blik..nk putus.elok kwin je lah trus..retis ni xde cite
    lain..bosan.cite cmni lg laku dr lkonan korang…daa

    0

    0
  29. emma vs juliana says:

    mcm budak2 la!

    0

    0
  30. EmMAmRan says:

    Emma ngn Amran la skrg.. tak caye g tgk gmba amran.haha. trubat la duka si meran yg frust ngn keknis tu..

    0

    0
  31. poyo says:

    ini lah di namakan hukum karma.. ini semua POYO…
    cpt2 lah rancang kawin tu..tok sah tunggu lama2.. kang 2 3 minggu msuk brita hmetro dah putus balik..eemmmmm….sbaiknya bagus lah buat ikatan yg sah… kan lebih afdal.

    0

    0
  32. Amal123 says:

    bo Bo bo bosannnnnnnnnn!!!!

    0

    0
  33. hagimaru says:

    Aku lagi suka jep..tak kecoh2 pasal hubungan cinta dia..lagi hensem dan lagi lawak dari zizan..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    Dua dua sudah besar tapi bercinta heboh sana sini macam budak baru habis sekolah.

    0

    0
  35. zul aliping y terlebih sado says:

    alahaiiii…emma kembung…rmai lg laki y ensem2 dan bekerjaya kat luar sne tu…kawen ngn artis ni mmg tak kemana laa..time femes byk duit sng laa hdp g sne sni sok dh x femes xde job melopong..hutang keliling pinggang….pikir2kan lah yee….time bercinta putus its normal..dr kawen cerai haaa lg malu…1 malaysia kutuk ko…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Amran…tolongler. muka control hensem dengan kening terjongkit. Berlakon cam haram. Baik lagi kamal adli, cuma dah gemuk skit

    0

    0
  37. jama pak tongko says:

    depa ni..selena gomes n justin bibiaq malaysia..

    meluat.sungguh bangang siapa yang selok sedih dgn perpisahan percintaan bangang dia..termasuklah nara.

    0

    0
  38. Anon says:

    Ahh, kawen ngan Marina Juki jela kau Zizan, kompem tk yah byar saman, blh la kau beli keta mewah. sure Marina pandai urus duit kau, full pakej, settle masalah.

    0

    0
  39. lala says:

    sebab tu aku rase banyak artis kalau putus cinta diorang inform kat media dalam sebulan dua bulan mcm tu supaya media x confuse ngan relation drg. ni baru putus sehari dua hari dah inform kat media, tup2 dah bebalik.

    0

    0
  40. Lizz says:

    X fhm… Kenapa isu 2 bdk ni sampai jd isu negara… Hebat sgtkah hidup pak lawak dgn bdk x seklh ni… Masuk paper online pun jd tajuk utama.. Byk lg isu penting lain… Naik nyampah.. Nak kapel, nak putus kena canang satu mesia…

    0

    0
  41. sue says:

    I don’t think Emma is that kind of girl yg merajuk tak tentu pasal (and certainly not over a car!). She went away utk tenteramkan minda, fikir masak2 and then dia for once and for all keluar kenyataan yg depa dah putus. Takkan lepas 48 jam dia baik balik dgn Zizan. Bukan ker Emma kat luar negara? So foto yg Zizan upload tu amende? Bila punya foto? Old photo new caption? Merajuk pasal kereta? C’monlah Zizan. Don’t insult her intelligence and the public’s intelligence this way. Emma herself has said it “I’m not that stupid la.”

    0

    0
    • Lala says:

      Kenyataan Zizan yang depa clash pasal kereta tu nampak seboleh mungkin nak bercerita dan membuka aib masing2, dan nampak macam nak menangkan Emma. Tapi Emma ni terlebih emosi sampai nak menjejeh cerita pasal kenapa dorang putus. Dari cakap makan hati sampai twit dia tu, saja mengundng spekulasi. Sedangkan dia boleh je cakap “ya kami dah putus, mungkin toada jodoh”. So sekarang siapa yang tak matang? Siapa yang bodoh? Emma ni maaf kata lah, orang tak berpelajaran tinggi, jadi ontelektual dan emosinya tak matang lagi.

      0

      0
  42. karipap says:

    lumrah hidup artis…….

    0

    0
  43. GAGAK says:

    Emma lebih baik you diam je. Jangan komen apa-apa lagi.

    0

    0
  44. Anonymous says:

    B.I.M.B.O

    0

    0
  45. hantu says:

    jgn tggu lma…khwn cpt…bro..

    0

    0
  46. kecoh says:

    hello hello.zizan tu memang playboy la.suka pasang skandal.banyak kali dah kantoi.

    0

    0
  47. sallygersang says:

    Emma x tahan x dpt tusukan zizang.. tu pasal cari balik..puii

    0

    0
  48. anonymous says:

    Dah matang kan? but then I feel there are childish and ni baru kata attention seeker..

    0

    0
  49. Y says:

    Menyampah

    0

    0
  50. fawcett says:

    macam budak2 pulak…alamak!!

    0

    0
  51. ferrarikuning says:

    ehhhh menyampahnye raso denge zizang ning. udah2 ler menyemakkan dunio nara ni dengan cinta monyet kete mainan ni. supo budok tau dok. serabukk

    0

    0
  52. […] jalan. Punca perpisahan sebenar tidak diketahui, namun ada yang menyatakan ia kerana tindakan Zizan membeli kereta Ferrari.Oleh kerana perpisahan itu juga, Emma Maembong telah dicop mata duitan, tidak matang dan […]

    0

    0
  53. […] jalan. Punca perpisahan sebenar tidak diketahui, namun ada yang menyatakan ia kerana tindakan Zizan membeli kereta Ferrari.Oleh kerana perpisahan itu juga, Emma Maembong telah dicop mata duitan, tidak matang dan […]

    0

    0