Written by AbangNara | March 10th, 2013

Jalani Sidek, bekas suami pengarah popular, Raja Azmi dilaporkan telah selamat berkahwin dengan seorang ahli perniagaan iaitu Zaleha Mohd Khalid. Sebelum ini, hubungan mesra antara Jalani dan Zaleha telah pun menjadi perbualan banyak pihak, malah diketahui oleh Raja Azmi sendiri.

jalani sidek zaleha

Berita gembira ini telah dilaporkan melalui Pancaindera hari ini menerusi ruangan Laser Miss J. Menurut sumber, tarikh perkahwinan Jalani dan Zaleha tidak diketahui sama ada sebelum atau selepas penceraian berlaku. Apa pun, semoga Jalani bahagia bersama isteri barunya. Tahniah diucapkan.

P.S: Sejarah terciptanya pokok tembakau

29 responses to (TAHNIAH)Jalani Sidek Sudah Berkahwin Dengan Zaleha

  1. makcik kepoh says:

    1stttttttttttttt…………

    citer len plis….x minat r nk taw citer dorg nih..

    0

    0
    • bibi says:

      tahniah makcik kepoh dpt 1st , tau x nape makcik dpt 1st? sbb cite cmni , tak ada org nk baca and nk komen , tak pntg lgsg , hahahaha

      0

      0
      • Olga says:

        alahai dh tua2 pun nak kahwin cerai kahwin cerai!

        0

        0
        • KORANG NI BODOH KE APA? NI CERITA ORANG YG DAH KAWIN, MENDIRIKAN MASJID. DITUNTUT SYARIAH. KORANG NAK DIORANG TAKDE IKATAN KE APA???? BODOH! BODOH! BODOH! SEMUA PEMBACA NARA BEBAL DAN BODOH!

          0

          0
        • amoi says:

          Senang citer, Raja Azmi n Sidek same2 prob…bg aku, biasalah..setiap penceraian, org akan salahkan pompuan..ape pon, pompuan tetap salah..sedangkan lelaki kalau salah, org x letakkan salah pada lelaki…bagus betul kan???dlm kes ni, sape kawin dulu????Raja Azmi ke Sidek???tp org ttp kutuk Raja Azmi..sbb ape???dia POMPUAN…hahaha..nasib ko la Raja Azmi..sape srh ko tunjuk ko gatal lepas kawin nak bercinta bagai..contohi lah ex hubby ko…dia kawin,org relek je..cube ko kawin, mst kene hantam..kih kih kih kih..

          0

          0
        • awek says:

          woiiii !!!!! si pengomen ‘Bagaikan Mimpi Rasanya Bila Zizan’…amboi..sedap2 ko cakap semua pembaca blog nara BEBAL dan BODOH…ko baca dan komen jugak kan..so ko pun sama BEBAL dan BODOH…hak komen hak masing2..ikut suka dia la nak kutuk ke nak sokong ke..ko xsuke xpayah la nak baca…bukak je blog lain..idup asyik nak complain je..

          0

          0
      • Kiah Popia says:

        Alahaaiii ko nie…biarlah makcik kepoh nak first ke hape ke..yg ko jeless nak mati apesal?? kalau kate crita tak hot, yg ko pun komen apehal? nmpk sgt komen semata2 nk hentam org lain..hati manyak busuk..Puihh..

        0

        0
    • raja azmi says:

      aku xkesah pon . .aku dah dapat yg muda lagi bergetah

      0

      0
    • kak timah says:

      sidek tu ayah dia lah yg ko ckp sidek tu ape?nama bekas suami dia jalani n sidek tu nama ayah dia paham

      0

      0
  2. makcik kepoh says:

    1stttttttttttttt……………
    citer len plis…
    x minat r dorang

    0

    0
  3. fahana says:

    seperti yang diagak..klau x,xde la crai2 nihh..anyway,thniah,selamat pengantin baru..selamat mnyelamatkan dri dari fitnah2 org..

    n,plezz nsihat bkas isteri anda,mr jalani,agr jgn kluarkan knytaan yg mmlukan drinya..
    tak pun,kwin skli lgi ngn dia,biar dia dah tak sunyi malam2..hahaha

    0

    0
  4. hijau says:

    raja azmi bila lagi?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Raja Azmi baca cite ni meroyan la dia…. tambah sunyi la malam-malam…hahaha

    0

    0
  6. tolong lupuskan macai umno says:

    tak nak tahu pon pasal laki dayus perempuan miang ni….next naraaaaa!!!!!!!!

    0

    0
  7. anje says:

    Aha! She’s the one yg aku jumpa kat coffee bean bangsar village dgn jalani last month…
    Ms tu, idup2 aku ingt jalani dgn kakak dia… hahahhah
    Bkn ape, jalani hensem siot dr gambo siap usha aku cuma sorry, he’s not my taste sbb dh tua & zaleha ni ckp tak berenti…. kesian pun ade gak sbb dia duk ckp2 tp mata jalani meliar….hahaaaahaah

    0

    0
    • huhi says:

      Kesian jgk aku kat kau ni. Macam takda life dok judge life org lain.

      0

      0
    • amoi says:

      kira nak kate, ko hot lah dari Zaleha smpkan Jalani usyar ko..dia usyar je kot..bkn nak ngorat..ko ckp tu cam bajet dia nak g ngorat ko plak time tu..har har har

      0

      0
    • joyah naik motor mengiring says:

      jalani selau lepak kat restoran kereta kat danau kota, tak hensem punnnnn…

      0

      0
  8. Anonymous says:

    Tak kira le tua atau muda ..kalau dah jodoh semua ketentuan Tuhan.lebih baik bernikah daripada dating sana-sini belum ada ikatan sah…lagi le banyak dosa dan fitnah.Memang betul le bila ada hamba allah yang “mendirikan masjid” pasti syaitan berdukacita.bagi saya biarlah apapun orang nak pandang…tua ke…. macam kakak ke… tak sepadan ke…mereka yang akan mengharungi bahtera rumah tangga …itu pilihan mereka ..kalau di mata kita tak menarik tapi di mata dia menarik…sudah le …

    0

    0
  9. Cik Melur says:

    Moral of story…bahaya wujud beradik angkat diantara suami isteri…kakak angkat la….adik angkat la…abg angkat la….even anak angkat pun. Last2 suami atau isteri anda pun kena angkut… Apapun da suratan takdir kan..

    0

    0
  10. nurin says:

    Tahniah…. jodoh, rezeki, ajal dan maut semua ditangan Allah
    Siapa lah kite untuk menidakkannya…

    0

    0
  11. mak c kina says:

    raja azmi mmg dh tau dorg ni ada affair…jalani nk khwn dgn zaleha tp RA xnk dimadu…so dorg kne la bercerai..

    0

    0
  12. keybord lazerrrr... says:

    semua ni cipok punye psl hahhaaa…

    0

    0
  13. Zee.H says:

    Kira okaylah si Jalani ni kawin dengan orang tua jugak. Taklah macam sesetengah lelaki, bila bercerai je, gih ambik anak dara wat bini. Makcik ni kira perampaslah sebab gila ke Jalani masa dia orang masih bersama. Patutlah dulu si Jalani ni tak kisah si Raja Azmi baik dengan si Roaslin and pergi kemana berdua2, rupa2nya si Jalani ade agenda tersembunyi. Frankly aku mmg heran sangat tengok dia boleh biar isteri dia dulu dengan lelaki lain yang kononnya adek angkat. Bila kita muak tengok mereka berdua, kita mula rase tak suka kat Raja Azmi, sedangkan si Jalani duk main kayu 3 dibelakang bini dia. Pandai jugak si Jalani.

    0

    0