Written by Bella | July 7th, 2017

Selepas tiga tahun bercinta akhirnya pasangan Izara Aishah dan Adib Khalid telah bertunang dalam satu majlis yang diadakan pada petang tadi. Berita gembira tersebut diumumkan oleh Datuk Siti Nurhaliza dan juga adik kepada Adib iaitu Asyraf Khalid menerusi akaun Instagram mereka.

Difahamkan, keluarga pihak lelaki telah merisik Izara terlebih dahulu sebelum majlis pertunangan. Izara dan Adib bakal menikah pada 17 November depan.

Tahniah kami ucapkan kepada Izara dan Adib, akhirnya mereka bakal bergelar suami dan isteri tidak lama lagi. Semoga segala perancangan untuk mendirikan rumah tangga berjalan dengan lancar.

37 responses to (TAHNIAH) Izara Aishah Dan Adib Khalid Bertunang

  1. Heee x100 says:

    Neelopak? Hahaha…masih xleh move on!!

    21

    0
    • Kuih raya says:

      So happy for izara!
      There’s no reason to hate her, dia pakai sexy ke, selalu pegi club dgn adib ke, kaki party dgn kilaferry ke still…
      She has a great personality, kind hearted & very humble and nothing can change that.
      Kalau netizen tak suka dia pkai sexy ke apa tak perlu lah kecam, smpai masa kalau Allah nak bagi hidayah skjap saja dia akan berubah, probably jauh lebih baik dari kita yg suka mengata & mengumpat.
      Sama juga dgn sakinah, raja ilya, ramona, salu kena kecam sbb sexy la apa lah but get to know them in person, they are so helpful & kind!

      65

      2
      • Niena maria says:

        Sy suka ramona, especially kat fb page dia, byk sgt bagi tips skincare.
        Tak ramai artis yg suka kongsi personal tips tapi ramona ni tak kedekut ilmu. Btul dlu sy pun tak brpa minat kat dia smpai la die reply komen sy dlm fb mmg nmpk sgt org nya bersungguh nak tolg, wlaupon jenis ckp direct tpi hati baik..

        41

        0
        • tonggek lagi Izara. seperti Jessica Bangkok. biar saya tegang tidak bengkok.

          1

          6
        • suka keseksian Izara. ia membuatkan abang gilesek dan berdosa. abang tak kuad Izara. abang lemah.

          2

          6
        • abang kat atas ni bodo laaa

          15

          0
        • Polis Bukit Aman says:

          See, kan da ckp. Org2 kerabat / anak2 org kaye mcm anak2 dato k / anak2 nasa smua cari bini bukan yg bertudung litup.
          Iolls rasa yg faliq nasa tu pun pilih anak vincent tan sbb senang alang2 dia dah cina so tak religious sgt and they get along.
          Same goes to izara & adib, tgk adib punya ex gf dulu pun sexy2, mana penah nak yg bertudung.

          13

          7
        • Neelofa, usahlah kau hiraukan usikan pembencimu ittew. sekurang2nya kau bukan pengikis harta org berada seperti Fatzura, si bohsia Pekan tak pass SRP ittew yg hanya menjadi gundik istana tetapi puteranya berkahwin dgn org lain. itu dah tahap burit dan pelacur hahahaha. syukurlah Neelofa x sebegitu. Neelofa kuad. Neelofa strong.

          1

          48
        • So happy for izara! There’s no reason to hate her, dia pakai sexy ke, selalu pegi club dgn adib ke, kaki party dgn kilaferry ke still… bertonggek ke, mengangkang ditulis dicatat dosa, pengikutnya masih membenci Neelofa macam Neelofa ada dosa jew dgn diorang. pengikut Izara masih mengampu Izara dan sama2 berkirim salaman sehingga ke neraka.

          Neelofa, sucikan hati, teruskan menjamu anak tahfiz di hari jadimu. sesungguhnya Allah menjanjikan syurga buatmu.

          0

          11
        • isi neraka ini yg diagungkan….

          4

          6
        • minah jambu suka saahara yaakop says:

          minah jambu suka sahara yaakop pasal dia tak hipokrit..minah jambu suka dia punye style lama dia ..hehe soo hepening..! she`s coming to singapore soon…but i dont know when..kite tungu ok …!

          0

          3
      • Kapal selam says:

        Amboi puji melangit orang yg pergi bersosial tunjukkan tetek meloyot tu.. baik budi pekerti boleh dijadikan idola waima macam ko sembah Tok Pekong…helok la tu. Puji lah mereka mereka yg baik sesama manusia, tapi bukan dengan agama mereka…. Apa bezanya mereka dengan orang kafir yg baik sesama manusia tapi berlainan agama??

        6

        1
    • Ramona zum zum says:

      Lopak plg kesian.
      Dari dulu try adib time tu dgn sophia lagi, pastu try TMJ, pastu try nasa laki marion, pastu try RMS, sume melepas…
      Lofa, kalau ko baca la komen ni, nasihat aku sudah2 la mengejar takhta & anak org kaya, kau sdri tuhan da bgi kaya, kau ambik je la org biasa2 asalkan cintakan ko dgn spenoh hati.

      44

      0
      • Sakura says:

        lofa ni buat aper lah dia pergi kacau nasa laki marion ?? bukan ke time tu ada lagi sorang adik nasa yg single.. si faliq tu. Sekarang ni si faliq tu pun dah dapat kat cina.. dulu kalau lofa mengorat faliq pun x pe.

        12

        1
      • melati says:

        Neelofa patut Joy Reyza kawin dgn Cimpazi, tgk Joy Reyza kawin dgn Cimpazi …happy jer siap Posing lagi Cimpazi Joy Reyza..!!!

        2

        4
      • melati says:

        Neelofa patut contohi Joy Reyza kawin dgn Cimpazi, tgk Joy Reyza kawin dgn Cimpazi …happy jer siap Posing lagi Cimpazi Joy Reyza..!!!

        1

        3
    • melati says:

      Neelofa juga tgh cari Kucing2 untuk bekalan bercakap dgn kucing bila tua nanti..!!! wakakakaakkaaaa

      1

      9
      • Your mom says:

        Apa hina sangat ker kalau cakap gan kucing? Bela kucing seribu kali bagus Dari layan manusia takder otak macam Kau. Dahla bodoh bebal lepas tu tak reti nak simpan. Typical malay.

        21

        0
        • Melati says:

          Ko tu yg bodoh , saya bukan hina kucing .. saya cuma kucing jew terbaik peneman hari tua sampai mampos .. itulah maksud saya !!

          0

          8
    • brunes says:

      hahahahahahahahahaha

      2

      0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      izara dia cantek cute..semoga bahgia

      0

      4
  2. Anonymous says:

    She deserves it. She is so humble and sweet. CONGRATS !

    5

    3
  3. nok gebuzzz says:

    semoga jodoh berpanjangan dgn adib….congratz!at least seksi2 ke ape ke…adib terima dia seadanyer…izara x hipokrit mcm lopa hipokrit sgt walaupon berhijab,berhajah,org dah x heran skrang…

    17

    0
  4. Sakura says:

    tahniah izara dan adib khalid. semoga ke jinjang pelamin.
    suka izara sebab dia x hipokrit.

    6

    0
  5. Kak maghia says:

    Cerita izara..nilopa pulak yg disebut² apa pya manusia la korang ni…bukan peminat nilopa pon…pape pon tgk Mak iti yg over kak nam dalam IG..Mak adib tu rilek je…meluat plak

    12

    0
  6. mak iti says:

    Tahniah izara & adib..misti anak2 cantik hensem mcm mak bapak

    4

    2
  7. makenon says:

    sape kat cnie nk ciom kentot saya angkat tangan!!!!???

    free jew..tp kena beli taik idong saya dulu..xmahal, cuma 20sen ajew!!!

    cepat2

    0

    8
  8. el says:

    Lawa baju tunang warna kuning, macam baju tunang mawar rasyid

    2

    0
  9. opah ko says:

    Tunang je ??? patutnye nikah kn jea sbb dah lebih 2 tahun idop mcm laki bini

    4

    2
  10. Rania says:

    X berseri. Mawar Rashid lebih sweet . Kebetulan Tema warna Sama tp mawar win

    4

    8
  11. MakJemah says:

    Congrate Izara dan Adib. Cantik Izara?

    5

    1
  12. tina fazlita says:

    paling lama boleh tahan 2 tahun lepas nikah..patu sure naik tangga mahkamah syariah!!

    0

    5
  13. julai says:

    Nape nampak macam ada babybump jer. Cuba google, ada gambar yang perut nampk lagi jelas

    0

    2
  14. Anonymous says:

    Babybump ada juga kat laki,gendut bukan sebarang gendut.gendut tido diatas duit.

    5

    0

Leave a Comment

Optional