Written by AbangNara | July 24th, 2013

Penyanyi popular, Datuk Hattan atau nama sebenarnya Mohd. Shukri Sahabuddin telah selamat mendirikan rumah tangga dengan Arianie Mohd. Abidin yang juga merupakan bekas isterinya petang tadi. Pasangan itu disatukan dengan mas kahwin sebanyak RM300.

hattan nikah

Pasangan tersebut selamat diijab kabulkan dengan dua kali lafaz pada pukul 6 petang dalam satu majlis ringkas yang diadakan bertempat di Marriott Putrajaya di sini hari ini.

Hattan dan Arianie sebelum ini pernah bernikah pada 17 Disember 1996 dan dikurniakan seorang anak lelaki bernama Adam Eiman sebelum berpisah dengan talak satu pada 10 Mac 2005.

Jutaan tahniah diucapkan buat Hattan dan Arianie atas perkahwinan ini. Semoga mahligai yang dibina buat kali kedua akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan. Info asal Utusan Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to (TAHNIAH)Hattan Selamat Nikahi Bekas Isteri, Arianie

  1. lalalalalala says:

    tahniah panjang jodoh mereka..;)

    0

    0
    • Candy Crush says:

      sweet!!!divine!!!delicious!!sugar crush~~~

      0

      0
      • kak cham kuat gosip & tido says:

        tak larat kak cham nak komen pagi ni, yelah semalam kak cham buat exercise atas katil 13 round…penat tau uols, anak ikan kak cham yg ajak..kak cham setuju aje lah, batang panjang dan besar jgn dilepaskan, yg penting anak ikan kak cham SINGLE uols, aawwwwwww!!!

        0

        0
      • Sasha Disingkir Dari MissWorld2013 says:

        Nikah kat Thailand jugak kew ?

        0

        0
    • Anonymous says:

      tk pakai tudung…?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Seronoknya malam pertama mereka…mesti teringat mlm pertama yg dulu..huhu..

      1

      0
    • Fakka says:

      Kawin cerai, kawin….cerai…apa da bro. Make up your mind la, fakka. Buat malu je.

      0

      0
    • kak jemah says:

      Alhamdulillah..anak pun mesti happy…. hope hattan dpt bombing isteri supaya bertudung k…. smoga pkahwinan yg dibina lebih barakah…….barakallahuma wal barakah…..

      0

      0
    • cik awan says:

      tahniah…

      0

      0
    • Yatie says:

      tahniah…lebih better dr farah…ariani ni dulu masa my husband steward dgn MAS mmg dh biasa fly skali..rakan kerja la… kata my hubby ariani ni baik org nya…x mcm stewardess yg lain yg over social … tahniah beribu kali utk dato hattan n ariani.

      0

      0
  2. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    pes lagi hahahahahaha

    0

    0
  3. pu3 bayu says:

    Alhamdulillah,kalau sdh jodoh..berpisah akan bertemu semula..mudah2an mereka bahagia selamanya..amin…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Alhamdulillah. Moga kali ini kekal hingga akhir hayat. Sama2 dah matang. Selamat pengantin baru..

    0

    0
  5. Mak jemah pemalu says:

    Ikan dilaut…asam di darat, Kalau dh jodoh..

    0

    0
  6. deheart says:

    alhamdulillah..tahniah buat kedua-duanya..moga jodoh kali ini bpanjgan hingga kesyurga..Amin.:)

    0

    0
  7. inilah yg dinamakan jodoh

    0

    0
  8. nenek asrap says:

    bagus la kwin semula..xde la menggatal macam wan sakinah ambik laki org..oppsss :P

    0

    0
  9. mami merpati says:

    tahniah

    0

    0
  10. jija says:

    mesti hattan nyanyi Cinta Pertama

    0

    0
  11. sazzy xde akhlak says:

    semoga berkekalan kali ni. cantek bini dia, lebih cantek dari noniswara

    0

    0
  12. BUNKFACE NO.1 says:

    tahniah, selamat pengantin lama…smoga kali ni kekal till jannah

    0

    0
  13. isteri says:

    Tahniah!

    Terisau pulak suami aku akan balik pada bekas isteri dia.urmmm..

    0

    0
  14. kak red says:

    selagi kita tak ambik hak org, tak perlu risau.

    0

    0
  15. markonah says:

    Tak puas kena belasah dek suami. Nie mesti pengaruh Rihanna.

    0

    0
  16. nonoi says:

    cantik baju wife die…

    0

    0
  17. paparazzzoo....no more stranger!!! says:

    wife hattan masih cantik mcm dulu2…

    0

    0
  18. mak c kina says:

    wife msh cntk mcm dlu….tahniah….

    waahhh…meriah la ghayo kek sinanti thn ni…dapek duo menantu…

    0

    0
  19. hoi says:

    terharu rasa.alhamdullilah..letih dh dengar kisah2 cerai ni.bergegar arasy Allah :(

    0

    0
  20. Julia says:

    Tahniah walaupon “usang”

    0

    0
  21. heroin malaya says:

    tahniah hattan..semoga berkekalan hendaknya..hattan yg baru ni mmg aku suka..tak mcm dulu..insyaAllah akan lebih bahagia..

    0

    0