Written by Bella | December 30th, 2015

Tahniah kepada Hanez Suraya dan suami Romie Razin Adilha yang telah menyambut kelahiran orang baharu didalam keluarga mereka.

Hanez pada jam 9.48 malam semalam ( Selasa) selamat melahirkan seorang bayi perempuan seberat 3.5 kilogram di Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur secara normal.

Berita tersebut disahkan sendiri oleh suaminya menerusi portal BH ONLINE, malah Hanez juga ada memuat naik status di Instagram meluahkan rasa syukur dengan kurniaan besar ini daripada Allah SWT buat mereka suami isteri.

Ini merupakan anak sulung Hanez Suraya dan yang ketiga buat Romie. Sebelum ini Romie dikurniakan dua orang anak lelaki hasil perkahwinan bersama bekas isteri, Liyana Manan.

Sumber Berita: Berita Harian

68 responses to (TAHNIAH) Hanez Suraya Selamat Bersalin Bayi Perempuan

  1. Ntahlaaa says:

    Thniah!..

    0

    0
    • Anonymous says:

      hihi xnak wish lah..hihi.
      nk tgk after this sayang lagi tak kat anak2 terdahulu..yelah dh dapat anak pmpuan kan.sebelum neh dua2 lelaki.
      pmpuan neh harap xkena meroyan lah ye time bpantang hihi

      0

      0
      • Anonymous says:

        anak yang dulu bukan mereka yang jaga pun, dalam BH ada romiang mention yang jadi bibik budak2 tu keluarga Hamis, budak 2 orang tu untuk begambar bila perlu saja….

        0

        0
      • SayaBukanTipikal says:

        Haih tak habis2 korang ni. Kalau kau tak nak wish, diam2 sudahlah. Perlu ke post komen ckp tak nak wish. Kesian betul. Tak nak wish tapi tetap nak komen. Moga awak cepat ada life eh.

        p/s: saya bukan peminat sesiapa tapi saya semakin menyampah dgn orang bangsa kita yg tak habis2 nak judge orang lain. It’s better to keep silent than wishing something bad for someone. Jap lagi mesti byk dislike untuk komen ni.

        And congrats hanez suraya. Besar pahala seorang ibu ni. Moga kehadiran cahaya mata awak ni akan menunjukkan erti kehidupan sebenar.

        0

        0
        • SayaBukanTipikal says:

          Just to share with you guys, “you refuse to forgive people, and yet on the day of judgement you will stand bare, begging Allah to forgive you”.

          0

          0
        • Anonymous says:

          hanez ni sejarah dia busuk. sebab tu la org benci. nk tutup mulut org mmg x boleh sebab permulaan dia pun dah x elok. tu la pasal.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Senang je ..kalau tak suka pada benda2 fitnah ni semua…nasihat saya pada abg nara..hentikan semua cerita memgenai pompan ni…popular pun bukan pasal lakonannya bagus…popular pasal merampas suami org.mecahbelahkan rmtgga org..so tak perlu lagi kluarkan cerita dia..dah tak relevant..

          0

          0
  2. Sorry la says:

    Maaf lah.. Bukan taknak forgive & forget. Tapi akak phm dan tau sgt rasanye bila suami dirampas org.
    Dah kawin ke beranak ke, smpai tak sudah la org tetap akn cop awk PERAMPAS.
    sama spesis dgn foziah gous. Dpt anak pmpuan ye? Byk2 kan la berdoa anak awk dah besar nti tak senasib dgn liyana manan ya. Kuasa Allah tu besar. Dia tak balas kat kita, kat anak kita pun boleh kena..

    0

    0
  3. Fazura da takut lahtu says:

    Korang taip je kat google ” fazura blowjob tumblr ” korang saksikan sendiri itu betul ke tak fazura. abg nara pun jgn lupa siasat psl bnde ni. Biar sampai ke jabatan agama.

    0

    0
  4. Dajjal says:

    Hanez ko ibarat khinzir hitam anak ko bla dh bsaq nty akn jdi lbih jhat truk bsuk n hina dri ko

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Jaga nanti romiang dan hanez nanti anak menerina nasib macam anak liayana manan di ambil tidak di beri balik….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Doakanlah anak dia supaya tak mewarisi sikap perampas laki org mcm mak dia. Jgn doakan dia menjadi mangsa dirampas laki dek org lain. Kesian dia…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    nanti letak dalam kaca supaya tidak sakit terkena virus, bakteria, jangan bagi pergi sekolah, buat tempat special lengkap dengan semua peralatan sekarang banyak penyakit yang menular nanti kena pula, letih romiang mencari klinik swasta yang mahal2 untuk merawat

    0

    0
  8. Anonymous says:

    cepat2 hanez kumpul harta , anak perempuan tu, belum setahun kahwin boleh lah tunjuk sayang sudah hampir 3 tahun mana tau….macam dayana, fasha, . apa yang hamis buat dulu berlaku pula dengan hamis dan anak hamis…. anak Liyana lelaki faraid nya besar.

    0

    0
    • Anonymous says:

      walaupn faraid nya besar 2 bahagian..tetapi hanya 1 bahagian saja hak dia sepenuhnya…manakala 1 bahagian lg haruslah dikongsi sesama adik perempuan atau kakak ( sekiranya ada ) yg susah atau pn berstatus ibu tunggal atau pn sekiranya ibu bapa yg telah tiada tanggungjawab menjaga anak perempuan di galas oleh anak lelaki..

      0

      0
      • pz says:

        aku bukan nak cakap apa la.. zaman sekarang ni macam perempuan pun sama banyak je jaga parents. agen yang handle amanah raya bapa aku sendiri cakap kisah dia, “arwah bapa dia dulu masa masih hidup, dia agihkan 2 bahagian ke anak2 lelaki, 1 bahagian ke anak perempuan”. now bapa dia dah meninggal, tapi yang perempuan yang jaga si ibu. mane tanggungjawap si anak lelaki??? dah la dah dapat 2 bahagian, tapi lepas tu lari lepas tangan. tanggung la nanti kat akhirat. huh!

        0

        0
  9. Wawa says:

    Buat apa nk ucap tahniah kt si perampas ni!! Akhirnya ada juga pewaris dia ya penyambung keturunan..nanti anak da besar bole la ajar mcm mana nk kebas laki org ye hamis ooiii!!

    0

    0
    • zip mulut says:

      Allahuakbar… nak tahu x ko ni betul2 manusia mulut jahat..bayi kecik pun ko kate mcmtuh.. aku doakan anak ko jd perampas dan mulut busuk mcm ko..amin yarabbalalamin..esok2 padang masyar mcmne ko merangkak cari dia nk mintak maaf..allahh…

      0

      0
  10. wanita berkalong sorban says:

    Ya Allah. seorang lagi umat nabi muhammad dilahirkan. Mudah -mudahan kau perhiasi akhlak beliau menjadi akhlak yg sempurna..baik tutur kata..in shaa Allah amin ..doa yang baik2..dia juga umat nabi muhammad saw. bayi tidak bersalah,,

    0

    0
    • Gossipgurl says:

      Betol tu.. Baby xada dosa.. Dosa hanez biarlah tuhan tentukan..

      Tahniah hanez.. Selamat berpantang.. Semoga bayi yang lahir ni akan memberi kebahagia buat seluruh ahli keluarga, menjadi anak yang solehah & berbakti kepada umat islam lain kelak..

      Alhamdulillah bertambah umat islam kita..

      0

      0
    • Anonymous says:

      xde sape kutuk baby dia..yg ktorg tak suke mak dia tu..talam dua muka..depan wartwan kemaen baek..rupanye tukang hasut suh jgn bagi anak2 jumpa liyana

      0

      0
  11. awesome says:

    i just cannot imagine if one day..anak perempuan dia baca all those comments pasal mak dia…susahnya jadi artis..

    0

    0
  12. nyesal... says:

    gelinya tengok video lucah fazura. eeeee…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    tak sabar tengok idung dan kulit anak hamis dan romiang tentu mancung macam hamis dan putih melepak macam aura white…

    0

    0
  14. jadore says:

    isy isy u all nih!! pagi2 dah komen yg bukan2 ehh!! awak2 semua nih duk dlm satu kain ka dgn romie n his ex wife?! bersangka baik sajalah… ini semua sudah ketentuanNya… cermin2lah diri… hiasilah diri… and yg penting tengok2lah kain2 u all sendiri… doakan yg terbaik buat baby yg baru lahir agar menjadi insan yg mulia akhlaknya… tahniah Hanez and Romie

    0

    0
  15. zip mulut says:

    kenapa perlu cakap mcm tuh? dah jodoh dia mcmtuh..jadi nak cakap sape2 jd bini no 2 3 4 ni perampas lah?? yg dah cerai pastu nikah ni perampas jgak la??eh tu suam kuasa Allah lah.. jgn kita rs kita ni bgus dlm kehidupan kita… kita rasa suami kita ni terbaik..jd nak cakap isteri2 nabi dulu perampas jagak ke?? pikir2 lah… kita doakan terbak untuk diorng..insyaallah..org lain plak akan doakan kita plak.. jadi jaga mulut.. takut2 jadi kan diri sendiri hokey…selamat berpantang dan semoga menjadi ibu dan isteri solehah.. semoga bahagia hingga ke jannah….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    video fazura lazat menikmati “ais krim” lagi panas.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Banyak giler iklan kat beautifulnara ni… kot ye pun nk income masyuk, agak2 la abe nara oiii… jgn sampai kasi org menyampah dan tak dtg lg ke website ni… tanpa traffic apa la sgt web ni. Ingat tu…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    nanti nama anak hamis ialah NOR LIAYANA SURAYA ROMIANG

    0

    0
  19. makcik konah says:

    okla……alhamdulilah ye dan tahniah….tapi nape cerita ni pun nak masuk BN? dia bukannya retis lagi…. rasanya dah tak relevan dah dalam industri ni…..nexxxxttt pleaseeeeee!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    oh tidak…video p0rn fazura…cam Kimk……

    bebehhh bebeehhhhh….werkkkkhhh!

    0

    0
    • anony says:

      eh mabuk ke ni??????? ni kesah psl hanez la… Kalau jeles kat fazura pun faham sb fazura lawa, and ko tak..

      0

      0
  21. anon says:

    Laki dia mesti suka dpt anak pompuan dah ade dua anak laki….

    0

    0
  22. Wawa says:

    Mcm kimk!!

    0

    0
  23. huhuhu says:

    Alhamdullilah…tahniah hanez..

    0

    0